Радев наложи вето върху отделянето на следствието от прокуратурата

В мотивите си държавният глава подчертава, че тези промени възстановяват положение, което вече е съществувало в българското законодателство и е било променено през 2009 г.

Обратно в новината

Коментари - Радев наложи вето върху отделянето на следствието от прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост президент - слаба държава

кое му простото???? че ти ще лапаш повече пари от нас средната класа ли ???? затворихте почти цял аец за да купуваме от американските тецове по скъп ток ли???? ви еа майка"та

Най-добрият пример за президент, който се опитва да съхрани една от най-старите европейски общности, готов да пожертва собствения си просперитет в името на културно-историческите ценности. Което на пръв поглед изглежда невъзможно, но той се опитва да го постигне, докато партньорските и регионални политически организации се превърнаха в гласове на водещите световни корпоративни интереси. Същите тези организации са желани събеседници на преобладаващите влиятелно медии в България. Езикът на тялото и погледът на очите ви дават достатъчно усещания, които да определят вашето мнение. Всеки, който се чувства мъдър и осъзнат, с достатъчно чувство на съпричастност и отговорност към културните и семейни ценности на нашият народ ще успее да проникне в дълбините на проклетата игра, която се разиграва. И когато всички ние осъзнаем, че не избираме между лошо и перфектно, а между лошо и добро, като знаем, че добро не е перфектно, тогава ще оценим това, което се прави за нас. Медиите изопачиха нещата, като постигнаха немислимото. Да посеят съмнение и несигурност у всеки. Но по действията ще ги познаете. Когато един президент получава втори мандат, той е обединител. Когато получи само един мандат и след това не го преизберат, то неговата цел е била против желанията на народа. Това ще го разбере единствено човек, който приема българския народ за мъдър.

на длъжността главен прокурор трябва да върви паралелно със закриване длъжността генерален секретар на БКП, респективно президент.

Малко ала бала с Радев и хоп -10%

Само от споменаването на името “Радев”, а зардно със снимкато получават инфаркти

Я, гледам, на Киро и Хасан, Нищо им нема?!?

Паразитната институция “Президентство”, начело с идиотите мунчо и идиЙотова е не само паразитна, но и крайно вредна за България… тя е свърталище на ДС/КГБ агенти, русофилистични комуняги и имбецили. България не е президентска република като Америка, Русия, Франция, Германия …за да има президент, че и вицепрезидент и те руски агенти- национални предатели. Велико Народно Събрание, нова Коституция без президентска институция. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И НЕОТЛОЖНО!

Радев да си наложи да се пръждоса от резидентството преди да е изритан от тълпата

Мунягата не иска импичмънт, а пички за шпакловане

истински родолюбец!

Не ми се чете цялото. Но принципно за да има обвинения, трябва да има събрани достатъчно доказателства. Трябва си комуникация между двете. Нищо ме дейността им е различна. Прокуратурата трябва да може да казва, че трябва още и не е достатъчно, както и да изисква какво да се разследва. Да оценява, че не може да спечели дело само по откритото. Макар и различна дейност, са много свързани. Всякакви промени без ясна полза, водят до туткане и преструкторирания. За тук не знам.

Съсипа България!

спаси България от третополовите,Лайняната и Памперса.

Ами сега, какво ще прави Бойко Рашков? Нали ти беше съветник?

То и Румбата беше неженен, преди да се ожени. Това значи ли, че не може да се разведе, за да се ожени отново? За един приятел питам...

Мунчо ако до изборите не откраднеш избирателите на Израждане отиваш на село

Възраждане работят баш за същото...нещо гласуването им напоследък не е като за Възрожденци

Браво г-н Президент !

За хората, които казват, че Румен Радев е комунист: Искам да ви кажа, че няма нищо лошо човек да вярва в комунизма или в социалистическата идеология. Аз лично съм твърд комунист и привърженик на Възраждане. Лично според мен обаче, Румен Радев не е комунист, въпреки че някои хора си мислят че е. Пак повтарям, комунистите като мен сме горди с това, че вярваме в тази идеология! Никой на света не може да ми забрани да обичам Русия или комунизма. Ако някой се опита да го направи, аз ще го разубедя много бързо... Тодор Живков е най-добрият български държавник от 1878 година насам, единственото, което не успя да направи, е да разшири територията на България (говоря за 1981 година, когато е имало възможност за Северна Добруджа).

Присъщо на жените!

Абе тъпак, с вас човек не може да е мил и добър. На 17 години съм, културист, ако те срещна мога да ти претупам много лесно

Клепачите натренирал ли си ги? Щото нямаш си на идея колко са нежни очите. Включително на културистите.

Импийчмънт за Мунягата.

на сватбарите!

Вън националсоциализма с комунистическо лице от България!!!

Забележете кой се изказва от името на ГЕРБ Маноил Манов - Кухия Полицай отговарял за гарата в Стара Загора и уволнен че не се е справил с престъпността там.

Никога не забравяйте че Радев буквално инсталира курчо и кокорчо като курчо противоконституционно .Всичките му служебни назначения с малки изключения са хора на статукво и откровени олигофрени като Крум Зарков примерно

БРАВО!БРАВО,Гн ПРЕЗИДЕНТ!Подлогите на наркоманите, гейовете, лесбийките джендърите:ПП, ДБ, СДС, ДПС/ДС, ГЕР и предателя Б. Борисов, просто Киротъпото/курулация, алангро, СилициевоСиликонова долина/ха,ха,ха, и трансджендърите,на тази впиянчена извратена ИЗМЕТ сащ ,нямат място в ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ!.А, който се изживява като привърженик на престъпните секти в сащ/41/адвентисти, петдесятници, лютерани, сциентолозиДРУМ в тъпите сащ. За Румен Радев!За България!За Възраждане!

Абе ти да не си православния Кадиров

Президента Радев е избран от целия български народ докато тези в парламента са избрани от шепа чакали наркомани. Народа подкрепя Радев

Така е. Радев има повече гласове отколкото седемте партии оформящи коалицията взети заедно (ПП, ДСБ, ДБ, Зелените, СДС, ГЕРБ и Гергьовден) . Тази коалиция от боклуци и лъжци трябва да бъде смляна, а лъжците да бъдат вкарани в затвори.

И юмручето. Като махнем по, дб, БСП колко остават?

Колко ърябва да си тъп за да говориш от името на народа?

Смешник, налага вето на закон на Възраждане, а на тия на Подмяната и ГЕРБ никога не е налагал. Вън американската подлога и Първанов президент

Първанов???? Ти олигофрен ли си.

Напълно сериозно говоря. Първанов е най-добрият ни президент. Хората по селата имат негови портрети

Преди години вкараха следствието в прокуратурата по препоръка на евро парламента и за да спазят европейска директива. Сега, когато им припари под краката, вече не ги е еня за директивите и препоръките... Направо са готви с дявола ортак да станат, само за да не им паднат имунитетите и да не ги осъдят!

не знам за какво ни е президентство , само си играем на връщанки на папки , по няколко пъти !!

Аз не знам, за какво ни е парламента.

За да мрънкате НПО паразитите, че не можете да разгоните фамилията на държавата за 2 седмици, а президента ви бави с по 1-2. Жалко че и да бави и да ни бави е все тая... всичкото предател е с власт и в служба на "посолството".

Браво. Сега ще слушаме вой на безполезни НПО паразити, които в свободното си време подкрепят мафията и Бойко ги с 200. Смешни сте, и по важното, гнусни

И не мога да повярвам какви Неграмотници има ПП ДБ гласуваха против. Промоти мозъци ГЕРБ ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ го приеха

Не трябваше да употребяваш думата " неграмотници" понял бляд?

На импийчмънт вето може ли да се налага. Питам за един съветски другар.

Към момента Радев е единственият разумен български политик и затова е мразен от мафията

Не забравяй митрофанова и костадинов. Истински родолюбци.

За предпочитане са пред Киро, Асен и новия американски посланик

Прав си но тези от харвард му искат импийчмънт. Това е група събрана от ЦРУ изкарали едномесечен курс и изпратени у нас във връзка с войната в Украйна.

Мунчо също е карал курс в САЩ

Неграмотници, които коментирате ветото на Радев. Прочетохте ли мотивите, разбрахте ли ги, владеете ли юридическите термини. Вие дори да отворите буквара за 1 клас на детето си ще го объркате горкото. Прав е Гешев за политическия и неполитическия буклук в нашето неграмотно общество.

Обади се на 112 безплатно е да те прибират

Ти си типичен неграмотник. Тъп и нахален

Нито съм тъп нито съм нахален затова че мразя Румен Радев

Вчера излезе информация, че в едно българско училище, нито един ученик не е издържал изпита по български език и литература. Всички получили слаби оценки.

Почти всеки ученик има един от последните модели ...фони!

Да е жив и здрав президентът. Само той може да озъпти шарлатаните. Народът е с президента.

Единствения свестен президент дето сме имали, кретените и троловете са им малки мозъците

Имат големи задници.

За хората, които казват, че Румен Радев е комунист: Искам да ви кажа, че няма нищо лошо човек да вярва в комунизма или в социалистическата идеология. Аз лично съм твърд комунист и привърженик на Възраждане. Лично според мен обаче, Румен Радев не е комунист, въпреки че някои хора си мислят че е. Пак повтарям, комунистите като мен сме горди с това, че вярваме в тази идеология! Никой на света не може да ми забрани да обичам Русия или комунизма. Ако някой се опита да го направи, аз ще го разубедя много бързо... Тодор Живков е най-добрият български държавник от 1878 година насам, единственото, което не успя да направи, е да разшири територията на България (говоря за 1981 година, когато е имало възможност за Северна Добруджа).

Мунчо прост си като фатмак а с и злобен като Елена Йончева

Нищо не разбрах, все тая! …

Ами това е сравнително сложна материя и не е за лаици, президентът има екип от юридически съветници, които в случая са се справили перфектно!

Копейките, рязаните и гербавите гласуваха ЗА отделяне на следствието! Идеята беше да оставят прокуратурата намира, а да овладеят следствието.

Нищо!! Сега ще го прегласуват и президентът превключва с ветото .

институцията с най-нисък рейтинг (ясно защо) и е редно да реформира първо себе си, преди тия идиоти да съсипят държавата.

.... хахаха!

одзърта като поганец в трици , каква президентска да си направи.....

Прочети пак статията, маргинал провинциален.

Той е маргинал жълтопаветен

а не накрая като теб !

Другарят Мунчо Радев е заклет и фанатичен комуняга и верен путинов слуга(няколко пъти канеше Путлер да посети България,но кремълският гном високомерно му отказа). С просташката си физиономия пРезидентът прилича на бай Тошо от 60-те и 70 -те години на миналия век. Все едно виждам как "нашият пръв партиен и държавен ръководител" изнася реч на някой пленум,конгрес или Национална партийна конференция на БКП.

Тъп си като милиционер.

Още по - тъп е

Признай си другарю малоумнико майор,че си примитивен като старшина от БНА по времето на комунизЪма. ХА-ХА-ХА!

А се похвали в този форум че не само е фанатичен комунист,но и че е гей.

Г-н Радев , България разчита на Вас . Всички виждаме агонията на Мафията .

Митрофана дорогая, ето снова ты

ЕС , пич .

По-добре е да си пази силите за импийчмънта.

Какво е това ?

Прокуратурата (или държавно обвинение) е тази, която трябва да повдига обвинения за накърнени интереси на държавата или злоупотреба със служебно положение. Следствието ѝ е подчинено и има за задача да събира доказателства в съдействие с полицията. Съдебната система в България най-общо разделя магистратите на три категории: съдии, прокурори и следователи. Всички те се ползват с имунитет, подобно на народните представители. Въпросът ми е: Защо прокуратурата е в съдебната власт, а адвокатурата не е?

Ветото е на предложеншя на фашистите от "Възраждане". Или бъркам?

Бъркаш. Олигофрените от възраждане гласуваха За това, заедно с рязаните

Голяма работа, по-скоро, няма ли по-полезна работа?!

Шило

Реално погледнато, отделянето на следствието от прокуратурата по никакъв начин няма да повлияе върху ефективността, бързината и обективността на разследването. Проблемът е в погазване на процедурите за внасяне и обсъждане на законопроекти, както и задължението, разпоредбите да минат на две четения в НС. Става ясно, че част от приетите разпоредби са минали едно гласуване, за тях е останало да минат второ гласуване. Атакуваните разпоредби пък, са били отхвърлени още на комисия и въобще не са влизали в пленарна зала за обсъждане. Така на практика те са приети на едно четене, в противовес на законодателно уреденото изискване. Дори не бяха разглеждани на правна комисия, което пък е в противоречие и със самия правилник за работа на НС. Въобще, депутатите са пълна трагедия.

Ще мине законът Що се лигави? Да подписва указа за освобождаване на крехката, литературна душица Гешев, че мръкна

Шило

Няма да мине, бъди сигурен. Ако го направят на инат- пада в КС

Днес - Каскета. Утре - Фатмака. И най-накрая ще почне чистката от Дълбоката Държава!

Шило

От кого? От Дълбоката държава? Хахахаха

Нали ужким Гешев беше никой и с уставката му нищо не се променя? Нали само с големи промени по конституцията щяло да се решат проблемите? Е те и един закон не могат да направят като света пък ще ни спасяват от Дълбоката държава!?!? хахахахха А само с оставка ли ще се решават проблемите? Днес си уволнен за корупция и еди какво си ама утре може да се върнеш на същият пост защото си експерт, защото вече си заемал поста. Сега това защо е бил премахнат от поста не е от значение. Така нищо няма да се бори. Пък и сега само се гледа за оставката на Гешев. Дали ще бъде съден за нещо? Не няма защото не са го мислили до там.

Както не знаят с какво да се заемат така и сега искат промени които вече са съществували едно време! хахахахха И това ли е най-доброто на промяната? Това ли са великите им идеи!? Да се върнем на старо законодателство което е било премахнато защото вършело точно толкова работа колкото и сегашното. И тия хора искат да се правят промени по Конституцията??? хахахаххахахах