Радев към Вархей: ЕС да гарантира спазването на правата и сигурността на българите в РСМ

Държавният глава проведе телефонен разговор с комисаря по политиката на разширяване и съседство

Обратно в новината

Коментари - Радев към Вархей: ЕС да гарантира спазването на правата и сигурността на българите в РСМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вархей какво отговори? ЕС какво каза по въпроса?

Започнете да отваряте клубове с имена на техни политици-напр.клуб за еврог.ска дружба стево пендаровски ха ха

Спрете да изнасяте ток за това недоразумение,да внасят от Сърбия.а вие спрете и на Сърбия,до се оправят.престанете с тези тъпи клубове,прекръстено ги на стево пендаровски и ги затворете-))

Подкрепям! Спрете им тока,затворите тъпите клубове ,изтеглете посланик а и да се оправят. След 20 години ще ги пуснем,може би.ние си чакаме шенген.колкото ние чакаме шенген,толкова те ес.

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

ще ни натрапвате тази жалка кремълска бърсалка на задници от снимката?

В сащ учат ли че са произлезли оъ ацтеки и маите, бият ли хората затова че историята им почва с нова англия...

"...На обвиненията на Милков, че македонският президент прикрива политиките на държавата за дискриминация на македонските българи, Пендаровски отговори: Дайте доказателства!" (На обвинувањата на Милков дека македонскиот претседател ги прикрива политиките на државата за дискриминација на македонските Бугари, Пендаровски со одговор: Дајте докази!) Трябвало да дадем доказателства на господин Стево Пендаровски!

Какво ще гарантира еврогейския бе плешив фатмак козяшки? Мри мръсен боклук продажен.

Пак се изложи! Какви гаранции искаш, като тези активисти са кръстили клуба нанякакъв цар, фашизирана отрепка! Сърбите си казаха думата, а тоя бития е в кюпа на криминални зделки

Тъпак. Абе, защо като си получаваш заплатата в рубли не поискаш от Путкин да ти оправи граничната ограда. Може ли да си такъв дебил, че да просиш пари от Запада, след като целия свят знае, че си тръгнал да правиш еднолична путкинска държава. Що за дебелоок селяк трябва да си, за да се обръщаш на Запад за помощ, като самите те не само едно евро няма да ти дадат, ами ще те съблекат гол и последната риза от гърба ще ти вземат. Взимай си цървулите и си заминавай за Масква.

Охлюв, ти толко ли си тъп да допускаш, че ЕК ще се занимава с провокирани от руските агенти в двете държави скандали? Вий за какъв грездей сте там и вземате по една торба държавна пара всеки божи месец? Боя ви е малко.

Като чета коментарите ми става смешно ами отидете при плевнелиев бе истински мъж много слушкаше бойко и сигурно затова ви харесва

Ти пък, тук е нерегистрирано сборище на ГЕРБ и ДСБ/ДБ... Други не се лъжат да влизат..е, не броим от чужбина националисти и малкото нормални, които се е*ават с ЛГБТ идиотите

а бе фатмак, България спазва ли правата на македонците в българия??? България забрани македонската омо елинден! и беше осъдена два- три пъти от международния съд! а бе фатмак, просто не се занимавайте със северните макета бе! все едно че ги няма! както ти не се занимаваш с първата си съпруга, и както свиленски няма отношение с твоята втора съпруга! дръжте се все едно не съществуват бе фатмак!

Абе нашите политици ни надупиха на македонците и сега европа да ни оправя щеше да е много смешно ако не е трагично

Никога не съм допускал, че ще изберем такъв тъп и неадекватен руски агент за президент на Тиквен Мунчостан.

Руски? Ако беше такъв нямаше жив малоумен педал да има шанс да гласува за чертежи и за отпадане на ветото за рсм... Вие атлантическите гейове се гнусите от своите

Ти живеш в свой, измислен свят.

Не може ли сам ,че трябва друг да му бърше гъзъ. Най слабия президент,

Тоя за 2 години върна България с 20 години назад!

Примитивният и закостенял червен шапкар другарят Радев в съзнанието си живее с половин век(поне) назад. За него България не е член на НАТО и Европейския съюз,а на Варшавския договор и СИВ. И също като своя кумир,военният престъпник Путин,Радев мечтае за възстановяването на СССР. И разбира се,подобно на бай Тошо иска България да стане 16-тата република на Съветския съюз.

Мен, Путин и Зеленски не ме интересуват!!! За мен президента на България ТРЯБВАШЕ да е приключил този въпрос със Македония!!! Колко години е президент, другаря Радев??!!

мунчо, в България има българи! в рассия - рассияни! в турция -турци в гърция гърци, в корея - корейци във франция - французи! на който българин не му изнася в рассия, турция гърция корея или франция , да си идва в България! това се отнася и за китайците в България, и за монголците в испания!

Българи, ЕС ви дава пълни гаранции за спазване на макроновото споразумение от Македония, както гарантирахме изпълнението на Минските споразумения от украинския режим.

С просташката си физиономия другарят Мунчо Радев прилича на бай Тошо от 60-те и 70-те години на миналия век. Все едно виждам как "нашият пръв партиен и държавен ръководител" изнася реч на някой пленум,конгрес или Национална партийна конференция на БКП.

Какво е това ЕС,че ще ти гарантира нещо? Макари може ли да ти гарантира,пудел жалък? Президент на държава е това,на нашата,и чака някъкъв разпадащ се дженъдрски съюз да го защитава?!?!

Пак ще гласувам за теб, силна опора на българската държавност и суверинитет

Другарю закостенял и примитивен комуняга от миналия век,не си ли разбрал че любимият ти червен шапкар другарят Радев е фанатичен кремълски слуга? Неговият мироглед е въплатен в популярния девиз от времето на комунизЪма: "БКП - ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!"

"БКП E ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!", А НЕ САЩ, НАТО и ЕС.

и яйцето 69 стотинки!

Другарю невеж и примитивен комуняга,чел ли си доклада на Петър Младенов на декемврийския пленум на БКП през 1989 г.? В който той признава че България е фалирала държава,с 10 милиарда $ външен дълг и с разрушена икономика и селско стопанство. И това разбира се благодарение на твоята любима БКП - ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!

Гони посланици и прекратявай всякакви връзки с Македония

текезесар. Вземи ти свърши нещо бе, нищоправец. Стига си подбутвал тоя и онзи да ти вършат работата. Европейските комисари не са назначени да се занимават с твоите лигавщини и късите ти полички дето носиш под насрания панталон.

ВЕТО,ВЕТО ДО ДУПКА

Радев се оплаква и настоява пред комисар, който досега неглижираше проблемите и отказваше да ги впише в докладите си, поради което се стигна до крайности. Логично е да го потърси, но и да изиска от следващите нива, че в следващи доклади занапред няма да се случва.

Дали ЕС ще гарантира спазването на правата и сигурността на българите в РСМ по начина по който гарантира спазването на правата на рускоезичните жители на УЯкрайна, кандидатка за членство в ЕС.

Продажен палячо...

Другарят Мунчо Радев е дебелокож и глупав чукундур,заклет и фанатичен комуняга. С манталитет и възгледи на старшина от БНА по времето на НРБ.

Комунистит никога не би оставил рсм и Америка да ни мачкат като индианци

че се оставихме други да ни решават проблемите с промитите мозъци на макетата!

Другарю невеж и примитивен комуняга,чел ли си доклада на Петър Младенов на декемврийския пленум на БКП през 1989 г.? В който той признава че България е фалирала държава,с 10 милиарда $ външен дълг и с разрушена икономика и селско стопанство. И това разбира се благодарение на твоята любима БКП - ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!

Ново вето, това е единственият начин

Палячо,какъв Политик може да си ти бе ,ама другарко те ме бият .Какъв Президент може да си ти бе нещастник,при това военен. Цялата политическа "класа " в България са мижатурки и нещастници. Крадци и боклуци. Ако имаше Хора със характер ,мислещи,щяха да решат проблема тихомълком .Има много методи,дипломация,договор,условия,не дипломация.Ако не става има друго методи на постигане на целите,.

Е като я няма Високата порта, след това Кремъл сега, ЕК да ни свърши работата. Бе защо ходаят да почитат Раковски и Левски, като нищо не правят само празни приказки. Жалка работа.

Радев още като прогласуваха предложението на Макрон им каза, че то с нищо не се различава от предложеното преди това от ДБ и отхвърлено от парламента и нарече премиера петков куриер на Макрон, който веднага след това го промени в полза на Македония, против гласуваха Възраждане и ИТН, а БСП се въздържаха, Слави да си мълчи защото точно неговата министърка внесе за гласуване това предложение и го хвалеше колко добро било, когато лайен лично отиде в Македония да им каже че ЕС е на тяхна страна за македонския език и история, министърката започна да мънка че не можела да им забрани, всички "експерти" на ИТН са пълен провал, да си стоят в опозиция и да си пишат песничките, повече от това не могат

Зеленият чораБ и лизач на кремълски шнурове защо търси помощ от ЕС? Крайно време е българската русофилска кочина да бъде изхвърлена от ЕС, НАТО, МВФ, а представителят ни в ООН да повтаря като папагал "мъй Украйна не нападали".

Че е Радев, който поне по темата Македония не си поплюва, не си трае пред т.нар. Европейски партньори. Поне по тази тема е най-адекватен от всички политици. Да продължава така.

Този е най-тъпия президент!

От зелен чорап - толкова.

Освен това червеният дебил другарят Радев е верен кремълски слуга,заклет ортодоксален комунист,пламенен почитател и последовател на бай Тошо. Политическите възгледи на пРезидента са въплатени в популярния девиз от времето на комунизЪма: "БКП - ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!"

Крим е руски, къф да е?