Коментари - Радев към посланиците от ЕС: Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна роди популистки сили | Днес.dir.bg

Радев към посланиците от ЕС: Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна роди популистки сили

Според държавния ни глава с действията си популистите рушат основите, на които се гради самият ЕС - "солидарност, единство, права на човека"

Обратно в новината

Коментари - Радев към посланиците от ЕС: Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна роди популистки сили | Днес.dir.bg

Коментари

Не е виновна Русия, че е нападнала Украина, а е виновен ЕС, че не угажда на Русия. Посланиците сигурно са се забавлявали. Румен Радев е срам за България.

Как да остарееш като Катедрала, като си роден Цървул...

Подъл урод,щеше ли да изкараш България от ЕС и НАТО ако Украйна беше паднала? А, мръсен предател ?

От подлогата Муню,кво да очакваш.... Но па кравата в синьо кво Камилско Копито е отвъртела !?!? Ашколсун Илиянче.

Мунчо е пропуснал да изока на посланиците: “крим е руски, къв да е, ясно ли е?”, пропуснал е да вдигне юмрук и да кресне “вен сере мос, мутри вън”

Заглавието е факт но това е добре популизъм идва от Гърция и не е обидна дума.....лично аз бих я сравнил с отварянето на очите и забелязване на нещо което ме е ОК .....та ората говорят..

Мунчо се е взел много насериозно, славяновския цървул се е събудил край дупето на деса като политически гении, поучаващ тъпаците от ЕС. Чуждите дипломати са шашардисани от метаморфозата на този главанак и от гениалните му прозрения

"Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна ..." бе да .. има тук таме лайна в редиците дето дадоха надежда на Путлер че Крим ще може да открадне че и за останалата част от Украйна се засили ама нещо не си ги назовал поименно ... подлец гнусен.

Отявлен популист ще поучава ЕС за това що е то популизъм. Боже, докъде я докарахме?...

мани .. кво да му коментира човек ... нагъл прост нискочел подлец ... външния му вид е най-малкия му недостатък

Дай пример, бе! Отивай в Москва, набий канчето на Путин и сключи мир!

Да имаме такова руско нищожество за президент

ама Радеф не е руски агент! В България плямпа да се хареса на откачалките, в Брюксел е първи натовец и европеец! Гьотере откъсан а се има за голяма работа!

Не беше ли йотова

Прасе с камилско Копито.

Крим беше руски и отново е руски. Украйна ще бъде преформатирана и ще има мир.

И ще ровиш по кофите След разгрома на Русия вече няма кой да плаща за доноси и ще се върнеш на село при въшливата си съпруга

Дано се разпадне тоя скапан съюз

Абсолютно е прав и се гордея че все още има хора с гръбнак в тази държава , който им еказал истината на тези мухльовци !

Спри да излагаш жалката ни нация бе, КАУН!

Регистрирахме нов български патент - родния боклук Румен Радев! Чистито на пичилившите тъпаци от площадите на 2020 г.

Ей, това да си вечен глупак и мерзавец /РР/ не е лесна работа!

"Неуспехът на Обединена Европа да предложи действащи решения за спиране на войната в Украйна и постигането на справедлив и траен мир, наред с последващите значителни икономически и социални тежести за страните членки, е сред причините за социалното напрежение и избуяването на популистки сили......"

Мунчо не е нищо повече от една матрьошка!!! Отвън изглежда като силен български президент, следващият слой е на натовски генерал, следва обаче слугата на Кремлин, готов да продаде и майка си и Родината си!!!!

И поредната си Эуста...

Фуста, нали

Прави си коремното и не се обаждай да ни излагаш плешив ватник !!!

Това нищожество, този срам за Родината, дава оценки на Европа?!?!! Кажи Мунчо чий е Крим???? Тъпо и просто парче!!!

че ЕС няма сила да реши конфликта. Няма сила да си затвори границите. Няма сила да се справи с един куп неща. България сама не може да реши вътрешните си проблеми, а външните си проблеми абсолютно не може да реши - защото няма кой да и помогне (нито искат, нито могат). Общо взето, голям късмет ще имаме ако някой симпатяга от югоизток или изток не реши да ни нападне скоро - освен с камъни и с цигани няма с какво друго да го замерваме.

Много точно си се определил, ФАТМАК скапан. Точно ти се прероди в най-голения орк Азок точно след започването на войната. *ибан боклук.

Аз и приятели играем редовно на стрелички дартс. Конструирали сме дъска за дартс с лика на Румен Радев и страхотно се кефим, когато му дупчим физиономията. Често пъти, като си пийнем повечко бирица играем на залагания. Който уцели три пъти последователно брадавицата на носа му получава 700 лв., а този който забие стреличката три пъти последователно в брадавицата на бузата му получава 1000 лв. Имаме и други награди, но тези са най-високи. До сега имаме четири победи за носната брадавица и само една за брадавицата на бузата. Кефът е екзалтиращ! Играйте и вие.

Найстина ли е Радов толкова прост или се преструва на толкова прост. Сякаш Европа има някакво вълшебно копче, натиска го и спира войната. Може пък Радев да мисли, че ние сме прости. Но най-веротно Радев е прости един отвратител изрод и всичко което го приказва, го приказва абсолютно нарочно и съзнателно.

Радев е военен бе, човек! Глупав и нахален е до мозъка на костите си!

Щеше да има Национален протест? Или пак греда?

Ами тя Европа, никога не се е опитвала да спре войната. Дори и минските споразумения, но които Европа беше гарант, всъщност дадоха време на Европа, за да подготви Украйна за войната. Самата меркел го призна. Дефакто Европа е една от причините, войната да избухне. И макар, че чрез тази война, Европа воюва срещу народите си, тя въобще и не мисли да я спира. Така че, не войната на Украйна а, войната на Европа, срещу всички нас, ражда не популистки сили, а омраза, справедлив гняв и нетърпимост, които избуяват в партии, срещу статуквото

Кратко, точно и ясно, господин Радев, без дори да съм политически анализатор

И за него ли Европа е виновна и не била спазвала някакви споразумения? А Украйна преди войната по-подготвена ли беше? Имаше едни байрактари само. И тях ли Европа ги е дала?

Меркел, Оланд, Порошенко в прсв текст признаха, че Минскитв споразумения са били ала бала. 8 години изграждане на фортификсции в цвла северна Украйна а тоя вика не успяли да спрат.... На вън Радев е евроатлантически, удома русофил. Кой си всъщност Радев?!

Меркел в прав текст го каза, ние подписахме минските споразумения, за да дадем време на Украйна, за да се подготви за войната. Не преиначавай истината

Абе този защо са го изтървали при посланиците. Грешка е, че са го допуснали. Пак да се излагаме пред чужденците, с тъпи приказки. Няма ли някое знаме , някъде из провинцията за тържествено откриване. Там е велик

Пред кой посланици се излагаме, може би, пред галя от посолството

e че по-голям популист от тебе има ли?

Ама чай малко бе, товарищ резидент! Нали нямаше война там? Клепар миризлив... А тая война изобщо нямаше да я има, ако недоебания кремлински гном си беше седял на гъза осран.

Буля Меркел и МакАрончо, ГАРАНТИТЕ по МИНСКИТЕ споразумения, признаха, че СА ИЗЛЪГАЛИ - ДАЛИ ВРЕМЕ на Зеления ДА СЕ ВЪОРЪЖИ. Е, Германия "СПЕЧЕЛИ" - ЕДИНСТВЕНАТА в Г-7, която е в РЕЦЕСИЯ. САЩ й ВЗРИВИ 3 ТРЪБИ на СП. И Германия продължава с ВАСАЛИТЕТА...

А Русия и Беларус кви "гаранти" бяха? Или направо започнаха войната?

Кога се роди

Мунчо Зелен Чорапов пак се опетла в опорките на путя!

Амчи тя Русия нападна на Украйна

Абе Радев, твоето празнословие не е ли популизъм, бе??

Трябвало е да поканят и леля митрофана, да им покаже Йотова как се целува ръка с език.

Новият военновременен кабинет на Израел се зарече да изтрие "Хамас" от лицето на земята. Чакам САЩ и НАТО да кажат същото за Русофашистката Тероруска Федерация, която трябва да изчезне от картите, и да остане само московието като държавен субект плюс множество свободни от руският гнет републики и народи!

Ceterum censeo Iimperium Russicum esse delendam

Русия има бюджетни ИЗЛИШЪЦИ; Германия/ ЕС е в РЕЦЕСИЯ заради ОТКАЗА от ЕВТИНИЯ и СИГУРЕН РУСКИ ГАЗ. Пък вие си тролете! ... ВАСАЛНИТЕ еврозелки ИЗПИСАХА ВЕЖДИТЕ на Путин; И си ИЗВАДИХА ОЧИТЕ. Госпожа МАЙДАН приема ПОЗДРАВИ.

Твойта русия е цъфнала и вързала като радомирски цървул на юлско слънце.

Мунчо, а какво прави митрофанова в центъра?!?

сенее се.....

Бих го наебал

Не че посланиците не го знаят колко е неумен, ама и той се старае всеки да го научи. Как може Европа да спре войната в Украйна? Войната в Украйна ще спре когато Путин умре или бъде премахнат по един или друг начин. Той какво е направил по въпроса - нищо!

"Кой идиот гласува за този човек?" ППДБ, Възраждане и БСП

Вярно

колосалните платени ганя идиоти на либерал фашистите са във вихъра си да плюят потника

му откраднаха Нобела за мир! Пладнешки! С неговата теория - нападат те, сваляш гащите е номер едно!

Защо 90% от ПП и 72% от ДБ гласуваха за "президента на промпната" Радев - някой знае ли?

Малко ала бала за десерт. Но Путин, ще победи.

Президентът е тотално неадекватен. Той изобщо не прави връзка между причина и следствие. Кой идиот гласува за този човек?

Няма да му се сърдим,Фатмак е.

Най некомпетентнния некомпетътник в държавата жалкка картинка, но най жалкото е, че не осъзнава колко е не съществен и не значим за европейските държави и за милиони българи.

Коментари - Радев към посланиците от ЕС: Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна роди популистки сили | Днес.dir.bg

Радев към посланиците от ЕС: Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна роди популистки сили

Според държавния ни глава с действията си популистите рушат основите, на които се гради самият ЕС - "солидарност, единство, права на човека"

Обратно в новината

Коментари - Радев към посланиците от ЕС: Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна роди популистки сили | Днес.dir.bg

Коментари

Не е виновна Русия, че е нападнала Украина, а е виновен ЕС, че не угажда на Русия. Посланиците сигурно са се забавлявали. Румен Радев е срам за България.

Как да остарееш като Катедрала, като си роден Цървул...

Подъл урод,щеше ли да изкараш България от ЕС и НАТО ако Украйна беше паднала? А, мръсен предател ?

От подлогата Муню,кво да очакваш.... Но па кравата в синьо кво Камилско Копито е отвъртела !?!? Ашколсун Илиянче.

Мунчо е пропуснал да изока на посланиците: “крим е руски, къв да е, ясно ли е?”, пропуснал е да вдигне юмрук и да кресне “вен сере мос, мутри вън”

Заглавието е факт но това е добре популизъм идва от Гърция и не е обидна дума.....лично аз бих я сравнил с отварянето на очите и забелязване на нещо което ме е ОК .....та ората говорят..

Мунчо се е взел много насериозно, славяновския цървул се е събудил край дупето на деса като политически гении, поучаващ тъпаците от ЕС. Чуждите дипломати са шашардисани от метаморфозата на този главанак и от гениалните му прозрения

"Неуспехът на Европа да спре войната в Украйна ..." бе да .. има тук таме лайна в редиците дето дадоха надежда на Путлер че Крим ще може да открадне че и за останалата част от Украйна се засили ама нещо не си ги назовал поименно ... подлец гнусен.

Отявлен популист ще поучава ЕС за това що е то популизъм. Боже, докъде я докарахме?...

мани .. кво да му коментира човек ... нагъл прост нискочел подлец ... външния му вид е най-малкия му недостатък

Дай пример, бе! Отивай в Москва, набий канчето на Путин и сключи мир!

Да имаме такова руско нищожество за президент

ама Радеф не е руски агент! В България плямпа да се хареса на откачалките, в Брюксел е първи натовец и европеец! Гьотере откъсан а се има за голяма работа!

Не беше ли йотова

Прасе с камилско Копито.

Крим беше руски и отново е руски. Украйна ще бъде преформатирана и ще има мир.

И ще ровиш по кофите След разгрома на Русия вече няма кой да плаща за доноси и ще се върнеш на село при въшливата си съпруга

Дано се разпадне тоя скапан съюз

Абсолютно е прав и се гордея че все още има хора с гръбнак в тази държава , който им еказал истината на тези мухльовци !

Спри да излагаш жалката ни нация бе, КАУН!

Регистрирахме нов български патент - родния боклук Румен Радев! Чистито на пичилившите тъпаци от площадите на 2020 г.

Ей, това да си вечен глупак и мерзавец /РР/ не е лесна работа!

"Неуспехът на Обединена Европа да предложи действащи решения за спиране на войната в Украйна и постигането на справедлив и траен мир, наред с последващите значителни икономически и социални тежести за страните членки, е сред причините за социалното напрежение и избуяването на популистки сили......"

Мунчо не е нищо повече от една матрьошка!!! Отвън изглежда като силен български президент, следващият слой е на натовски генерал, следва обаче слугата на Кремлин, готов да продаде и майка си и Родината си!!!!

И поредната си Эуста...

Фуста, нали

Прави си коремното и не се обаждай да ни излагаш плешив ватник !!!

Това нищожество, този срам за Родината, дава оценки на Европа?!?!! Кажи Мунчо чий е Крим???? Тъпо и просто парче!!!

че ЕС няма сила да реши конфликта. Няма сила да си затвори границите. Няма сила да се справи с един куп неща. България сама не може да реши вътрешните си проблеми, а външните си проблеми абсолютно не може да реши - защото няма кой да и помогне (нито искат, нито могат). Общо взето, голям късмет ще имаме ако някой симпатяга от югоизток или изток не реши да ни нападне скоро - освен с камъни и с цигани няма с какво друго да го замерваме.

Много точно си се определил, ФАТМАК скапан. Точно ти се прероди в най-голения орк Азок точно след започването на войната. *ибан боклук.

Аз и приятели играем редовно на стрелички дартс. Конструирали сме дъска за дартс с лика на Румен Радев и страхотно се кефим, когато му дупчим физиономията. Често пъти, като си пийнем повечко бирица играем на залагания. Който уцели три пъти последователно брадавицата на носа му получава 700 лв., а този който забие стреличката три пъти последователно в брадавицата на бузата му получава 1000 лв. Имаме и други награди, но тези са най-високи. До сега имаме четири победи за носната брадавица и само една за брадавицата на бузата. Кефът е екзалтиращ! Играйте и вие.

Найстина ли е Радов толкова прост или се преструва на толкова прост. Сякаш Европа има някакво вълшебно копче, натиска го и спира войната. Може пък Радев да мисли, че ние сме прости. Но най-веротно Радев е прости един отвратител изрод и всичко което го приказва, го приказва абсолютно нарочно и съзнателно.

Радев е военен бе, човек! Глупав и нахален е до мозъка на костите си!

Щеше да има Национален протест? Или пак греда?

Ами тя Европа, никога не се е опитвала да спре войната. Дори и минските споразумения, но които Европа беше гарант, всъщност дадоха време на Европа, за да подготви Украйна за войната. Самата меркел го призна. Дефакто Европа е една от причините, войната да избухне. И макар, че чрез тази война, Европа воюва срещу народите си, тя въобще и не мисли да я спира. Така че, не войната на Украйна а, войната на Европа, срещу всички нас, ражда не популистки сили, а омраза, справедлив гняв и нетърпимост, които избуяват в партии, срещу статуквото

Кратко, точно и ясно, господин Радев, без дори да съм политически анализатор

И за него ли Европа е виновна и не била спазвала някакви споразумения? А Украйна преди войната по-подготвена ли беше? Имаше едни байрактари само. И тях ли Европа ги е дала?

Меркел, Оланд, Порошенко в прсв текст признаха, че Минскитв споразумения са били ала бала. 8 години изграждане на фортификсции в цвла северна Украйна а тоя вика не успяли да спрат.... На вън Радев е евроатлантически, удома русофил. Кой си всъщност Радев?!

Меркел в прав текст го каза, ние подписахме минските споразумения, за да дадем време на Украйна, за да се подготви за войната. Не преиначавай истината

Абе този защо са го изтървали при посланиците. Грешка е, че са го допуснали. Пак да се излагаме пред чужденците, с тъпи приказки. Няма ли някое знаме , някъде из провинцията за тържествено откриване. Там е велик

Пред кой посланици се излагаме, може би, пред галя от посолството

e че по-голям популист от тебе има ли?

Ама чай малко бе, товарищ резидент! Нали нямаше война там? Клепар миризлив... А тая война изобщо нямаше да я има, ако недоебания кремлински гном си беше седял на гъза осран.

Буля Меркел и МакАрончо, ГАРАНТИТЕ по МИНСКИТЕ споразумения, признаха, че СА ИЗЛЪГАЛИ - ДАЛИ ВРЕМЕ на Зеления ДА СЕ ВЪОРЪЖИ. Е, Германия "СПЕЧЕЛИ" - ЕДИНСТВЕНАТА в Г-7, която е в РЕЦЕСИЯ. САЩ й ВЗРИВИ 3 ТРЪБИ на СП. И Германия продължава с ВАСАЛИТЕТА...

А Русия и Беларус кви "гаранти" бяха? Или направо започнаха войната?

Кога се роди

Мунчо Зелен Чорапов пак се опетла в опорките на путя!

Амчи тя Русия нападна на Украйна

Абе Радев, твоето празнословие не е ли популизъм, бе??

Трябвало е да поканят и леля митрофана, да им покаже Йотова как се целува ръка с език.

Новият военновременен кабинет на Израел се зарече да изтрие "Хамас" от лицето на земята. Чакам САЩ и НАТО да кажат същото за Русофашистката Тероруска Федерация, която трябва да изчезне от картите, и да остане само московието като държавен субект плюс множество свободни от руският гнет републики и народи!

Ceterum censeo Iimperium Russicum esse delendam

Русия има бюджетни ИЗЛИШЪЦИ; Германия/ ЕС е в РЕЦЕСИЯ заради ОТКАЗА от ЕВТИНИЯ и СИГУРЕН РУСКИ ГАЗ. Пък вие си тролете! ... ВАСАЛНИТЕ еврозелки ИЗПИСАХА ВЕЖДИТЕ на Путин; И си ИЗВАДИХА ОЧИТЕ. Госпожа МАЙДАН приема ПОЗДРАВИ.

Твойта русия е цъфнала и вързала като радомирски цървул на юлско слънце.

Мунчо, а какво прави митрофанова в центъра?!?

сенее се.....

Бих го наебал

Не че посланиците не го знаят колко е неумен, ама и той се старае всеки да го научи. Как може Европа да спре войната в Украйна? Войната в Украйна ще спре когато Путин умре или бъде премахнат по един или друг начин. Той какво е направил по въпроса - нищо!

"Кой идиот гласува за този човек?" ППДБ, Възраждане и БСП

Вярно

колосалните платени ганя идиоти на либерал фашистите са във вихъра си да плюят потника

му откраднаха Нобела за мир! Пладнешки! С неговата теория - нападат те, сваляш гащите е номер едно!

Защо 90% от ПП и 72% от ДБ гласуваха за "президента на промпната" Радев - някой знае ли?

Малко ала бала за десерт. Но Путин, ще победи.

Президентът е тотално неадекватен. Той изобщо не прави връзка между причина и следствие. Кой идиот гласува за този човек?

Няма да му се сърдим,Фатмак е.

Най некомпетентнния некомпетътник в държавата жалкка картинка, но най жалкото е, че не осъзнава колко е не съществен и не значим за европейските държави и за милиони българи.