Кънев: Цацаров се поддава на изнудване, има мафиотска война

Главният прокурор се поддава на изнудване по "Яневагейт", заяви съпредседателят на РБ Радан Кънев. Според него се намираме в състояние на мафиотска война.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Цацаров се поддава на изнудване, има мафиотска война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да стане някой прокурор, ествествено, че трябва да изпълнява, иначе ще напусне по "лични причини". Това е откакто свят светува!!!!

НАТОПИЛ СИ РЪЦЕТЕ ДО ЛАКТИТЕ В КАЦАТА С МЕД ОЩЕ ОТ 19 ГОДИШЕН, НО БИЛ ГЕРОЙ НА БЯЛ КОН?!?! - ЕВРЕИН, СЪР ДЖОН, НАГЪЛ ЕВРЕИН :)

Цацаров е кариерист, комсомолска натегачка , съчетание между мижитурка и гад. Мазно се присламчва към силните за които законът спира да деийства, усетили ли слабост мачка по поръчка пак без закон. Общото е , че няма закон, а качествата му са възможно най- протовопоказни за магистрат, той е това , което магистратът не трябва да бъде и то по учебник. Затова оцелява, такъв го искат и е изгоден и такава съдебна система имаме - не закон и безпристрастност , рай за престъпници и мъка за несъглсани с това.Само на Пеевски още не е изменил.

Абсолютно вярно! Думите ти се леят като из ведро! Подкрепям мнението, защото знам,че е така.

както и от Мутрата, Цецо Кумецо, Плевела, Москоф, Костоф, простаците от т.нар. правителство, цялата "управляваща" пасмина, боклуците от "Проституираща мрежа", които с американските пари узурпираха властта в България. Гнус ме е и от тези, които гласуват за тях. Сега едни мафиоти си разчистват сметките с други мафиоти. Цялата тази сган няма нищо общо с българския народ. Трябва задължително да има справедлива разплата.

И тия продажници скачат срещу Волен Сидеров.....! Пълна гмеж!Нямам думи!

Скачат му защото е руски агент прикрит зад българското знаме!

Престъпност, мафия, корупция, схеми ... удобни понятия, зад които се крие празнодумстване и популизъм. Липсват имена - престъпниците си имат имена. Липсват данни, разследвания, запори - престъпниците правят всичко заради пари и имущества. В България никой не атакува престъпните капитали и имущества. Иначе лесно се говори. И много се говори. Липсват действия, закони и мерки. Всъщност не липсват - престъпността действа, взима мерки и кове удобни закони.

Бута барабар Петко с мъжете, па си и въобразява, че играе централна роля, преценки и акъл "щедро" раздава. Ташак, възможен само у нас.

Всъщност винаги, от както някои станаха решаващи фактори, от време на време в тази страна лобистките глутници се сдавичкват я за някой и друг "общ ресурс" или подхвърлен кокъл, я за някое и друго "надмощие в определени сфери на влияние". Това все още учудва ли някого? Но тази страна изобщо не е единствената в това отношение - такива неща се случват и на други места по света.

МОЖЕ БИ САМО СЪД НА ПЛОЩАДА ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА. А ЗАЩО ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ И СМЪРТНАТА ПРИСЪДА? НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА КЪДЕТО ТЯ Е НЕОБХОДИМА. СТРАХ ТРЯБВА ДА ИМА ВЪВ ВСИЧКИ,НЕ САМО В ХОРИЦАТА. ДАЛИ И ПО ЛИЦИЯТА НЕ ПОЛУЧАВА СТРАННИ НАРЕЖДАНИЯ? ВРЕМЕ Е ТЯХНИТЕ ЗАПЛАТИ ДА СА ПЛАВАЩИ И ДА СЕ СВЪРЗВАТ С % РАЗКРИВАЕМОСТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.

Докато се драпате, каймака на нацията си стяга куфарите и минава през терминал 2 с еднопосочен билет. Тъпите ни управници ще управляват само цигани и пенсионери докато има такива!

Душевно дребната дебела Цаца - разбира се, че се поддавеа на изнудване - доказва го с преследването на Волен под натиска на Уорлик...

Ония двете чапли- вътрешната вице и Меги вицето, изокаха ли се по въпроса за корупцията?Данс и боп задниците ли си чешат?Боркор мухи ли лапа? А премиера защо се разсейва?Ако не бяха подправили протоколите за изборните резултати сега щяха да се шляят по жълтите павета!

за една партия и един лидер... това не са случайно изпуснати фрази. Р.Кънев получи 30 минути ефирно време в нова...за да се обяснява като ученик. Всички знаем позицията на неговата партия по отношение на длъжността главен прокурор... Наясно сме и че искат да разкарат Цацаров....унизително е един лидер да си преобръща становишето и да шикалкави...да се превръща едва ли не в защитник на този когото е нападал...като го обявява за жертва на мафията. Въпроса обаче Е...защо Борисов даде властта на концесия на костоваците????

най-голямата грешка на Боко. Тази партия на Костов която извърши най-големите далавери и приватизации и с премахването на трите нули оправи милионерите и ощети спестяванията със честен труд на суми между 6000-8000 лв. Раданчо къде беше на инструкташ ...

Време е най-важният закон в тази държава да влезе в сила. А той е: Пълна забрана български граждани да заемат висши политически ръководни постове. Същото да важи за съдебната система и прокуратурата. Да си внесем швейцарски такива доказани професионалисти и да си отдъхнем.

ДА, но ще трябва да си внесем и граждани от Швейцария. И България ще стане Швейцария на балканите.:)

Метеорит ли трябва да падне в тази държава, та да се наместят нещата?То ще се окаже,че представители на крадливата измет ни ръководят.Като мравките сме станали- напред назад за да се намери кльопачка и това е.Баси и некадърниците алчни,тромави и ненаситни!

Раданчо сега експерт по румънска правна система ли е или така си говори по принцип, че бил чул нещо.

Кънев подчерта, че в съдебната система има сериозна престъпна корупционна мрежа. Кънчо прав си! Но ще бъдеш изчерпателен ако кажеш че и в политиката ни е така. Цялата ни политика е в престъпност и корупция. В тези записи няма само съдии а и политици.

Чудя се на търпението на Върховната касационна прокуратура. Срещу този измислен министър Христо Иванов има толкова много данни. Той подготвя документи за архитект - негов приятел, да вземе пари за военното НДК. Проект, за който вече са взети пари (380 000 лв.). Има документи, Христо Иванов плаче за едно разследване. Той се превръща в острие на задкулисна атака срещу съдебната власт

Бай Рамадан, не само Цъцъров, цялата съдебна система се поддава на изнудване, но най-вече се поддава на допълнително заплащане (рушвет, подкуп). Но ти можеш да черпиш сведения от първа ръка, защото в твоята парламентарна група е сина на най-корумпирания човек в България - бившия кмет на Хасково. Нали той си плаща на съдии, следователи и прокурори вече толкова години и излиза чист от всички далавери. Припомни ни колко производства имаше и има срещу него. Апропо, колко пари взехте за да вкарате сина му в НС, чрез вашия т.нар. Реформаторски блок?

Правосъдният министър Христо Иванов има много, много богата съпруга. Това установи проверка на ПИК в декларацията, която Христо Иванов е подал до Сметната палата за периода 1 януари - 31 декември 2014 година. Документите показват ясни, но стресиращи за бедния български народ числа. В графата банкови депозити е отбелязано, че съпругата на протестъра - Йорданка има две еврови сметки с наличност 137 280 евро (268 495 лева). Произходът на спестяванията е категоричен - заплата. В същото време Иванов е отбелязал, че е спестил 2900 лева от заплата, което е сто пъти по-малко от нежната му половинка Кака Данче. Само да не си помислите, че парите са дошли от грантовете, които БИПИ на Христо Иванов получава от чуждите фондации. Иванов е декларирал и стар "Опел Астра", но за какво му е по-хубава кола, след като има най-хубавата - служебната. И то "Мерцедес" S-класа. Честито на българския народ, че има министър с такава заможна жена. А иначе обикновените хора да продължават да работят и да събират бели пари за черни дни, все някога ще настигнат Кака Данче.

Е ти какво искаш да пишат? Частно финансиране от Отворено общество и Америка за България ли? Естествено, че ще лъжат и мажат, докато някой ден чужди служби вдигнат гюрултия, а те ще се правят, че не разбират в какво ги обвиняват, като Ристю Бисеров!

Интересно РАДКА ДЪЛБОКАТА колко пъти ли е влизала в съдебна зала ???

съдебната, законодателната и изпълнителната власт се борят за титлата "Най-голям престъпник". Четвърт век жестока борба и още краят му не се вижда... Боже, защо позволи прекрасната ми Родина да се падне в такава шибана държава!?

Браво на този човек за смелостта му да казва истината! Троловете ще плюят и обиждат, понеже те с платени от същата тази мафия, която е оплела в паяжината си съдебната система! Страх ги е да не загубят работата си!

Има някакъв интерес, иначе едва ли ще скочи заради теб.

Щом има интерес истината да бъде казана на висок глас, значи свестен човек е!

Да това е гвоздеят ,който не искат да забият щото ще ги разтърси. И не Радан не Протестна мрежа никой няма да ги накара да назначат такъв прокурор като в Румъния. Искат не оставка на Цацаров а да има специален прокурор, който отговаря само за корупцията по високите етажи на властта и да "разплита подобни мръсни чорапи", какъвто модел работи много успешно в Румъния.

кънев е ОК може би трябва да е малко по-твърд и да не влиза в обяснителен режим! мафиозите най често се избиват от мафиози така че най-вероятно ДСБ не е зад скандала най-вероятно са борби по линията: доган - борисов

ВЕсички са в кюпа ама явно на някой му се иска да повярва на приказките на отделни субекти колко са ''честни и прозрачни'' само дето не казват къде точноп,,

Стига вече с тия ''сценарии'' когато не ви отърва и когато на яве излизат и се казват неща които хората отдавна говорят, Много ви отърва да ''има сценарий'' защото засяга интересите ви ама като ви слуша човек в един кенеф сер,,е и от там ядете с наслада,,

Не мога да разбера защо се получават такива безобразия.Действително ли всички, които са управлявали държавата досега, и сега, не се срамуват,че не могат да въдворят ред във една нищо и никаква държавица.Това не прилича на нищо!Подиграват ни се и ни презират!Ако Борисов иска да остане със името на държавник трябва да направи нещо съществено.Може ли магистратите да са обект на хули и подигравки.И то основателно.Какво е това чудо!

Борисо по какъв начин го свързвате с думата и значението и ''държавник'' от всичко показано и направено до сега или може би ''държавник'' вече се изравнява с ''мутра измекяр''???

Някои не искат да има ред, като комуняги, седесари, депесари, защото в мътна вода най-лесно се лови риба. А други, като Боко Тъпото, са просто некадърни!

Ами нали такъв пост заема и то вече за втори път.Ако се е натискал да бъде там, само да го показват по ТВ и да осигурява печалби за себе си и тези около него, за какво говорим.Не ми се вярва да е толкова ограничен.

Аз, като обикновен наблюдател, мога да кажа какво виждам. А то е: - г-н Цацаров е назначен от съдебната мафия, което означава че ще я брани докрай; - изглежда че г-н Цацаров дори е шеф на тази мафия; - каквото и да се говори, г-н Цацаров няма морал, не е достоен и веднага трябва да се махне от поста, който заема; - напълно ми е ясно, че това няма да се случи. Ясно е, че няма и да има революция, която да го отстрани; За съжаление, не мога да направя никакво заключение. Не знам какво ще се случи, трудно е да направя прогноза. Мога да си дам само съвет, а той е да не се ядосвам за нещата, които не мога да променя, но да се опитвам да променя това, което е по силите ми. Нека започна от себе си.

Кънева за ЯНЕВГЕЙ

Забележете - когато Кънев се активира за нещо си, Протестна мрежа и тя му приглася в хор. А когато Кънев казва нещо си, смятайте че все едно го казва УСА посланикът у нас.

Пропагандата в интернет, ако е толкова долнопробна, не върши работа. Таргетът, който би клъвнал, не го ползва. И не обиждай добричлиите, овньо.

Ако не знаете- Цацата е подкупен до дъното на душата си, само д аима достатъчно парички д аму броят, останалото за него няма значение- нито морал, нито съвест. Ако някой не знае и за КТБ той поддържа обвиненията въпреки, че има малки основания за това, защото му с еплащат едни зверски пари за това от хора заинтересовани да сринат банката и да оберат народа- това е!!!!

Да върнем Закона за Защита на Държавата. Три години стигат.