Кънев: Ген. Радев заслужава да му нарежат лампазите

Издигнатият от БСП и АБВ кандидат-президент о.з. ген. Радев заслужава да му нарежат лампазите пред строя, но, за съжаление, се измъкна преди това да се случи.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Ген. Радев заслужава да му нарежат лампазите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на тебе Радане заслужаваш да ти се отреже мъжкото досдтойнство. И без това го нямаш, само ти пречи. Карай по женски - дрънкай глупости безкрай и завиждай на генерала!!! Мина ти котка пътя , затова толкова лаеш!

Този педал, национален предател, защо изобщо го публикувате???Ей мишка минетчийска, тези пагони той ги е заслужил, не е като вашия пигмей а.атанасов , боклукът-прокурор от разград, който стана генерал с минети на костов! разградй

Радане, ти се самозабрави като политик и като човек!Не умееш да цениш труда на другите и въобще не си наясно какъв е труда и отговорността на военнослужещите.Не знаеш как се изгражда авторитет на офицер и командир.С изказванията си не срами адвокатската гилдия, защото си адвокат, а такъв речник за рязане или късане на лампази на генерал никой адвокат не е показвал.Имаше едни големи политици преди тебе-Филип Димитров,Димитър Луджев и други от средите на СДС, които сринаха държавните гранични съоръжения,заявявайки, че по-вече не са ни необходими, но се оказа обратното и сега държавата инвестира милиони лева в изграждането на нови такива; после премахнаха задължителната военна служба, но се оказа грешка. Радане, разбери, че не от всяко дърво става свирка-ти се вживя в това, че стана голям политик, но грешиш.Стани Българин и цени всичко българско.Пред ген.Радев следва да се поклониш и да му поискаш прошка.Направи го и то по-бързо и не пропускай да го попиташ кога, как и кой го е възпитал и изградил като Българин, който иска да опази България, та да отидеш да се научиш на това.

Кънев, много непочтено изказване, кога в България ще имаме истински политици ? Къде е вашият кандидат, кой е, какъв е ?По добър, по способен ли е от Радев ? Нека имаме ние, избирателите база за сравнение. Недопустимо изказване за човек, който се води "политик".

Интерсна държава сме, мамка му! Един човек завършва с отличие математическа гимназия. След това - Военно-въздушно училище - първенец на випуска! Преместват го от гарнизон в гарнизон, осваява все нова и нова техника. Трупа години, трупа звезди на пагона, трупа майсторство. Става един от асовете във ВВС. Учи младите пилоти на този труден занаят. Завършва Военна академия с отличен, два пъти сециализира в САЩ. Получава генералски звания, става Гловнокомандващ на ВВС. Пише обосновани доклади за необходимостта от модернизация на родната авиация. Решително се противопоставя на идеята чужди самолети да правят това, за което цял живот се е готвил. Защото знае, че това ше сложи край на родната авиация. Два пъти си подава оставката поради принципни несъгласия с политическото ръководство на МО. Накрая му писва и открито заявява решението си да стане Главнокомандащ на въоръжените сили. Като излезне в открита и честна борба на президенски избори. И какво чува в отговор на всичко това?!? Едно объркано същество, един самозван морално-политически съдник, чийто най-голям успех е да снима косматия си г*з , обявява, че ще реже лампазите на бившия генерал. ...Интерсна държава сме, мамка му!

Точно тоя ли ГЕЙзер ще дава акъл?

Най после Радан да направи едно смислено изказване-наистина това заслужава

Каква излагация на човек, който вика на еполетите - "лампази". Какво претенцозно невежество. Тръгнало да критикува генерал. Каква пародия!

Радане, до скоро имах към теб уважение. Изглежда, че от миналата година, когато ходи на обучение в САЩ, корено се промени и всеки ден говориш само глупости и си станал американско мекере. Много хора ще гласуват за Радев, даже от твоята партия, защото са отвратени от подлезуреца Плевнелиев. Както си я подкарал не ти остават много дни начело на ДСБ!

....ТОЯ ОТ СНИМКАТА ЩЕ ГО ПОКАЗВАТЕ. СКРИЙ СЕ БЕ, ЧОВЕЧЕ ЧЕ СИ ТАКАВА ОТВРАТ, НИТО ДА ТЕ ГЛЕДА ЧОВЕК , НИТО ДА ТЕ СЛУША. НИТО НЯКОЙ ПЪК СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ. СТИГА СИ ПРЕСКАЧАЛ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАТО НЯКОЯ КАЛИНКА МАХНИ СЕ , НЕПРИЯТЕН СИ.

Тия дето хакат минуси с ИП-та-2-3 ма ще ги накарам да пикат в шише от мурзилките

изцепка на дневален от нощна стойка

Така като го гледаш от снимката и знаейки прякорът му,мислишли ,че е бил дневален,ако въобще е служил?

Но трябва да сте благодарни на Радан, с него ще изкарате малко. 1000 коментара трябва да са към 200 лева за 10 трола, пак е нещо. А може и Путин да се обади.

Ех, Путин, та Путин! Сменете плочата, че вече става безинтересно!

Как да я сменят, като така съм ги хванал за т..ците, че дъх не могат да си поемат.....

Очевидно сте добре информиран! Кажете къде се раздават парите, че и ние да се наредим на опашката???

Този да не замества постепенно нов Волен Сидеров с популистките изказвания? За всеки в политиката може да плюеш, извадиш компромати, само ти си чист като сълза от сърничка?

този е на светлинни години под равнището на Волен Сидеров Сдеров говореше истини, заради което бяха мобилизирани десетки хиляди "грантове" за го икарват черен и популист; беше достатъчно смел да ги говори в очите на посланици и други от чуждите разузнавания, заради което му претнаха и примитивната разпра с него - като в холивудса боза, тип добрия, лошия, злия - с линч на главния коубой насред пътя - за назидание; този какво от смелостта на Сидеров има, акво от умението му да говори, какво от общата му култура; та той даже на еполетите вика "лампази" от невежество, тръгнал да се прави на интересен и образен, ти пък - намерил с кого да го мериш...

както в лудницата,така и в средите на РФ, всеки говори каквото му дойде наум.

говорят за мъже.

Радане а на тебе какво да резнат...

ПЪЛЕН КЛОУН Е ТОЯ

ЗА РАДЕВ ГОВОРИШ НАЛИ, БИХ КАЗАЛ ФАТМАК-КАРИЕРИСТ!

Нарязване на "лампази" (стрничните ръбове на панталона) не значи нищо. Има смисъл единствено в нарязване на еполетите (парадни офицерски пагони с ресни). Свалянето на пагоните е и буквално, и преносно отменяне на признание за заслуги, както и публично оскърбление за офицера заради негово предателство или неприемливо поведение, разжалване. Този човек се изложи страшно много, невежеството му почва да звучи комично, направи класически гаф.

Рада Дълбоката, това име казва достатъчно.

Разсипи България са за затвора, заедно с ГЕРБСП, АБВ, ДПСДСБДЦ и ДОСТ. Няма какво повече да се коментира.

Голям "наглец" този Радан! Може ли така да дразни народа, човече? Поне една лъжа да беше казал, за ти ръкопляскат!:)

Радан Кънев е представител на жълто-паважните демократи. Огромно самочувствие, типично за слабо образованите хора, пренебрежително отношение към народа си, чуждопоклонничество, силно изразен егоизъм - всичко това води до откъсване от реалността и трагично бъдеще. А пещерният антикомунизъм просто за мен е необясним. Основоположникът на комунизма Томас Мор е бил канцлер на Англия, шериф на Лондон, с изключителен интелект и морал. Добре че го няма на този свят иначе би повторил думите на Ян Хус "О свещена простота"

Няма такъв клоун като Р.Кънев....човек след всяко негово изказване остава без думи.

след истината нямаш думи , демек не се се сещаш какво да излъжеш или не се сещаш за опорните точки на Нинова ....

И И АЗ СЪМ ДА МУ НАРЕЖАТ ЛАМПАЗИТЕ И ДА ТИ ГИ НАВРАТ КЪДЕТО ТРЯБВА ТЕЗИ ЛАМПАЗИ.........НАЙ НАКРАЯ ДАНО ТИ СТИГНЕ НЕЩО.............. Е ТОЛКОВА СИ ПРОСТО МОМЧЕ КЪДЕ СИ РАСЛО КЪДЕ СИ ПАСЛО..КЪВ АДВОКАТ СИ БЕ ПИЧ СРАМНО ПЕТНО ЗА ГИЛДИЯТА СИ ТИ ...А ЗА ПОЛИТИКАТА ТО И ШУТОВЕ Й ТРЯБВАТ...БЛАГОДАРИМ ТИ ШУТЕ ,ЧЕ ТЕ ИМА...

Добър ход на БСП. Явно сега Бойко няма да може да се перчи, че е генерал, защото има още един такъв. Избрали са го заради званието му, тъй като е очевидно, че българите гласуват първосигнално. Сега предимството на Герб е никакво.

Бойко не се перчи, че е генерал и никой не му вика така. А на този въпросния е редно вече да му се казва просто другарю Радев...

Браво Кънев !!!! Комунистическите идиоти трябва да бъдат сложени на местата им. А...... Радев е пълен ИДИОТ !!!

"А...... Радев е пълен ИДИОТ !!!" Що за глупост? Може би си искал да кажеш "А...... Радан е пълен ИДИОТ !!!". Я бързо се поправи!

varnensco l..e-coi te napravi pac tebe iorist!

явно са им дошли предизборните парички от Москва...Много се актавизираха , бе !

Парички само соросчета получават, а тоз Радан голяма смешник, та за туи, малко смешници останаха.

Ех соросоидчета... Бъдете последователни. Нали все говорите, че Москва няма пари, а сега си противоречите.

Насран Кънев за пореден път показа на Иван хората не стават.

Участниците в социалните мрежи вече избраха ген.Радев за президент. Шок и ужас за ГЕРБ, ДСБ, СДС и др. фалшиви партийки.

Точно тоя ли ГЕЙзер ще казва на кой да нарежат лампазите? Рада Дълбоката???

Не само да му нарежат лампазите. Трябва да му свалят и каишката на Радев от врата, дето са му я нахлузили комунистическите разбойници и мурзилките кукловоди.

не съм сигурна, но мисля че предвид е предлог или по-точно относително определение, което не може да се степенува. Предвид не може да се свързва с никакъв друг предлог - напр." на, в - НА ПРЕДВИД, В ПРЕДВИД Казва се само ПРЕДВИД. Анадъма?

или си прост, не ставаш за политик, или си тъп - пак не ставаш. Лампази - това са ивици с различен цвят по дължина на двата крачола на паталоните на военната униформа. Да ни си мислил пагоните? Каквото и да си мислил - и лампазите - на генералите мисля са по-широки - по-тъпа идея, дори фигуративно не съм чувал. Колкото грозен, толкова и тъп.

Човек като си п..дал, то отвътре му идват само гейски идеи .....

не е лесно да си айдамак,ама на теб ти иде от вътре!

Лампаз - Широка цветна лента, пришита по външните ръбове на униформени панталони. За да нарежат лампазите на генерала, трябва да му събуят панталоните. Това е неуставно поведение. Макар че е много гейско.

За еротичните мечти на Радан не се бях сетил...

Навярно Радан е имал в предвид пагоните на генерала, но си е напълно в реда на нещата за един гей да не прави разлика между пагони и лампази. Не е нормално обаче един гей да дава оценка на един генерал!

Имал е впредвид именно лампазите - кани се да се обеси на тях!

Думата предвид не изисква "в".

#ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България. youtube. com/watch?v=aMI3TsChLPM

За они "десен" на приказки Костов ли говориш, който написа окази предвидена като програмна за комунистите статия в Работническо дело, в която ТОЙ ДАВАШЕ ДИРЕКТНИ ПРЕПОРЪКИ КАК ДА ПОРМЕНЯТ БЪЛГАРИЯ И ПАРТИЯТА СИ, ЗА ДА ... ОЦЕЛЕЯТ И ЗАПАЗЯТ ВОДЕЩАТА СИ РОЛЯ В БЪЛГАРИЯ ЛИ? И който излъга без да му мигне окото целия български народ, когато при фалита на КТБ многократно отрече, че и той, и семействтото му имали някакви пари или интереси в КТБ, на мустака Цветан Василев, и с банката на РУСКОТО ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ?

Красимира Стойнев на въпрос от къде се познава с Иван Костов (Красимир Стойчев е един от основателите на ОБРАЗУВАНИЕТО НА НАЙ-ЕДРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЧЕРВЕНИ БИЗНЕСМЕНИ НА ВРЕМЕТО, заедно с Илия Павлов на Мултигруп, Емил Кюлев и други...) - Г-7. "Аз се познавам с Костов още от времето преди 10 ноември 1989 г. Когато НИ ИЗВИКАХА ВЪВ ВАЛУТНАТА КОМИСИЯ НА ЦК НА БКП (оглавяване от ... Кръстника на червената мафия в България, висш офицер на ... РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ И ВЪЗЛОВА ФИГУРА В РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, НАЗНАЧАВАНЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ И ВЪТРЕШНО-ПАРТИЙНИЯ ПРЕВРАТ 1989 ГОД ПОД ЗОРКОТО НАБЛЮДЕНИЕ НА КГБ И ПРЕДСТАВИТЕЛЯ МУ В БЪЛГАРИЯ И СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕТО МУ ОТ МОСКВА...).. и ни възложиха ДА НАПРАВИМ БАЛАНСА И БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ ПО ... КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ КРИТЕРИИ!?!?!?! И ТАКА ... НИЕ С КОСТОВ СМЕ ПЪРВИТЕ, КОИТО ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВИДЯТ ... КАК ИЗГЛЕЖДА БЪЛГАРИЯ КАТО КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА!?!?!?! На някой нещо да не му е ясно и да му го дообясня по-подробно, вкл. за това кой точно е Костов и колко е десен наистина? И има ли разлика при някои между това, което говорят и онова, което правят, и дали да се обявиш и представяш за някого и нещо е рвносилно на това НАИСТИНА ДА СИ ТАКЪВ? Така правят при всяка статия за някой, който им е страшно неудобен - обсипват я с помия и опити да отклонят и съсипят дискусията, да я компроментират и провалят размяната на мненията по важните и актуалните въпроси, по истински значимите теми. Това знаят, за това им плащат, толкова могат - това правят! Не можеш да искаш и да очакваш от нещо, което пълзи или едвам се влачи и цял живот това е правило да скочи 2 метра на височина, от малоумен умно нещо, поведение и приказка не може да видиш... Половината от тези не знаят българския език и кога се употребява Й и И, а онези, които учудващо са научили пък се борят с препинателмните знаци и мястото им...

info - тъпо е, когато някой се опитва да представи миналото така, както за него е по-добро!? Красимир Стойчев го познавам от студентските години и трябва да ви уверя,че едва ли на него са възложили да направи "капиталистически бюджет" на България,защото той доста трудно се справяше с изпитите и икономическите науки. За сведение и доказателство трябва да се знае, че в политическата икономия на социализма пише същото както на тази за копитализма,но с променене термини на категориите - печалба, ДДС и т.н. В социализма бяха доход, данък оборот. Та, на К.Стойчев не му приписвайте геройства и слава - знаем си го. Е, по-младите може и да повярват, както варват на, и за престъпника мутра, бивш член на БКП и участник във възродителния процес - Б.Борисов!

Затова пък чврвеният генерал под прикритие до онзи ден, човекът на червените боклуци напълно става още откакто им обявиха на червената рая, че той е техния избор преди още да са я запознали с този пореден измислен герой на Путин и марионетката му в България - Гоце.

Ку-Ку, Cuckoo, کویل Nesihuluhulu, කවල නදය Kuku³ka, Neshiri yegungwa ഹപപൻഡ, ककळ Dzeguze, Gegutë Koekoek, I krisur, Կկու, Cucut

Страшен си!бе ти черна мамба да клъвнеш тя одма ще умре бе малеиииииииииииии!

Боли ли, болииии ли, когато ти прилагат същите мърсотии, тъпи номера и клевети (само дето не са...), които ти си свикнал да сервираш на другите от години БЕЗНАКАЗАНО И БЕЗ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ? Боли ли, когато ти видят зъба без упойка, а черченотиквеници и прости лумпени, кофти, а? Значи за другите можете да говорите каквото си иска, за онези, който не можете да страхувате, кръстите и купите, значи Радан бил педераст и прочие, но ако някой каже нещо за поредния ви измислен кумир, сте скандализирани, а отрепки?

Р.К. - .. "че има трима равностойни кандидат-президенти - Трайчо Трайков, Велислав Минеков и Гроздан Караджов" - и тримата не стават за президенти. Чак сега ми светна защо не съм виждала и чувала Г. Караджов по медиите. Друго си е като го забравим за малко.

1000 коментара (987) доту за Рада Кънев! За някой, който "не бил никакъв фактор" и "зад него стояли 4 души" :) И тази статия е най-коментираната тук - в свят и с теми за един свят и обстановка, в която важни събития се редят едно след друго и Европа, България и светът се тресат от тях... Дори и аз не си давах сметка колко много ги е страх червените боклуци от Радан Кънев с ДСБ и от влиянието и авторитетът им в България. Забавното е, че всички, които подкрепяха така ревностно и БСП, и ДПС, и ГЕРБ и цялата престъпна пасмина, която управляваше България през последните 26 години и я доведе до дъното сега за се обединили срещу "слабия" Радан Кънев и ДСБ и водят с него война на живот и на смърт, а той дори и физически, и на външен вид и поведение не е войнствен и агресивен човек... НЯКОЙ СТРАШНО МНОГО ГО Е СТРАХ ОТ ИСТИНАТА И КОГАТО НЕ МОЖЕ ДА КУПЯТ ИЛИ УПЛАШАТ НЯКОГО, КОЙТО ИМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ! И КОГОТО НЕ МОГАТ ДА КРЪСТЯТ ПО НИКОЙ НАЧИН:)

Влияние и авторитет? Ама колко ви плащат наистина?

Много, толкова много, че само данъците ми са мечта за теб и такива като теб като доход. Не не в и за България, а там, където никой не я знае и не познава, вкл. господин Радан Кънев и/или не се интересува от нея особено. Схващаш ли, или ти е трудно ии невъзможно? Хайде сега ще се появи друг кретен от бригадата ви, или ти под друг ник, да ми реди простотии как аз съм говорел за моето благосъстояние, като един идиот вчера... Абе явно сте голяма мизерия, щом все го въртите и сучете, и все до манджа и пари го докарвате...

всеки е смел при очевидни (крещящи) истини. По-добре е да ходи да се прави на адвокат. Такива като вас може и да го използват.

Форума се е вмирисал на помия от комуноидо-атакистка кочина

дали не е имал пред вид еполетите?! ама от много цИливИлизованост да се е изложил с бъркане на понятията в противен случай навежда на еротични блянове за мъжки стриптийз (за едни, дето си дръпват панталоните и тик-так-копчетата им просто хвръкват от изненада), а това по Фройд просто му разсъблича помислите

Добре е че все пак такива като Радан Кънев не сса фактор в Р.България и не решават на кой да му режат лампазите. Ген. Радев е Българофил и скоро ще го докаже, за разлика от такива като Радан Германофили.

и Хомофил

лампаз Значение на думата лампаз мн. лампази, (два) лампаза, м. Широка цветна лента, пришита по външните ръбове на униформени панталони. ТОЯ ИЗОБЩО ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ?! КОМИЧЕН И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЪЖЕН ОБРАЗ, НЕЗНАЕЩ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМИТЕ?

А Рамаданчо заслужава 10 надарени чернокожи да му пръснат сфинктера.

Въспаленият русуфобски мозак раданчо се е изакал в медиите...