Коментари - Реформаторите ще дадат конкретни имена за правителството | dnes.dir.bg
назад

Реформаторите ще дадат конкретни имена за правителството

Във вторник ще има конкретни предложения на Реформаторския блок за участници в Министерския съвет, заяви Радан Кънев в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите ще дадат конкретни имена за правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще е министър ленторезец и министър 10%?

Да вярно е, че коментара ми се повтаря, но той е валиден и тук! Пак повтарям: 1. Б.Борисов финно прекарва т.нар. Реформаторски блок, предлагайки за министър председател Радан Кънев, като целта на Борисов е да натресе Радан Кънев за премиер, а той самия да се кандидатира за президент! 2. ГЕРБ ще дадат на РБ трудните, и непопулярни министерства, които са горещ картоф - МВР, финансово, здравеопазване, соцеално, а за себе си ГЕРБ ще оставят регионалното развитие, туризма, земеделието, екологията защото там се краде от еврофондовете! 3. Когато нещата се сговнят ГЕРБ ще обвинят РБ за провала на правителството и ще го свалят заедно с ДПС и АБВ. Така ще излязат сухи от кашата! 4. Лакомията на РБ и това че са били доста време извън властта ще им скрои най-гадния номер! Изводът е: Който се е заиграл с ГЕРБ и ДПС винаги е потъвал! Това най-добре го знаят и БСП и СДС защото са им яли попарата!

ГЕРБ ощ по-миналия век така таковаха нещата, че чак Варшавския договор и СИВ се сринаха. Абсолютно си прав!! Е га си идиотите пишат тука

Заплювам си Министирство на туризма .Всеки уикенд -България -габон и обратно Ва габон- С ония.На Раданчо главен секретар в Министерство на Пръмососъдието.Ние сме скромни и приличаме на нашите секретари на ЦК на БКП.

Каквото и да правят,не могат да сътворят нищо,защото всички бг политици са изчерпани.Ще има нови избори напролет и нова политическа криза след тях.Народът трудно се манипулира вече и до такава степен му е писнало,че да си полотик в БГ става вече много опасно.

ЦИРК "Льо КОМЕДИ БАЛКАНЗЕ БЪЛГЕРИЪН" - 43 СЕЗОН ВИ УВЕДОМЯВА: КАСТИНГЪТ ЗА ЯНКА МАГИСТРАЛКА (клоун и обслужващ персонал) ПРОДЪЛЖАВАААААААА !!!!

СЕГА СОЦИАЛНИЯ МИНИСТЪР ХУБАВО ДА СИ ПОМИСЛИ ЗА ДЕТСКИТЕ ДОБАВКИ НА ВСИЧКИ ДЕЦА, А НЕ САМО НА СОЦИАЛНО БЕДНИТЕ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ И РАБОТЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ СЪЩО СА БЕДНИ, НО ПО ДОКУМЕНТИ НЕ СА. ИСКАМЕ ДЕТСКИ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА.

Другарката Кунева е поискала Габонското министерство. Нали е специалистка по дърводобива? И по аферите?

Този микс от "реформаторите" не са ли наследниците на най-големите хайдуци от т.нар. преход ???

Е нали нямаше да искат министри тия дефекаторите? Нещо приеха на Боци номерата, днеска така утре иначе!

безумната жажда за власт надделява над грижата за съхранение на партията и води до политическото самоубийство!

Борисов не го подценявайте ! Хитър тип е , има в Америка много умни съветници от еврейски произход които му помагат как да се докопа да управлява , без да е на премиерското място ! Чака българия нова приватизация и смяна на Олигарсите !

Да се внушава : " Борисов обслужва олигарси а не интересите на хората"!

fixxxer@mail.bg

Д-о-обре.

КАЗВАЙ СИ ИСТИНАТА!!! А не вдигай лозунги за ОСТАП БЕНДЕРЧО и СИЕ........ Кво си каза за ЦЕЦА СЕКСА: "Тя вече не ми е жена, ТЯ МИ Е ПАРТНьор........"

на деформаторските хиени как им се точат зловонните лиги от устите, а алчната комунизка Пръмовица за какъв ли кокал се облизва?

БОЙКО!! ВРЪЩАЙ УТРЕ МАНДАТА, И ДА СЕ ОПРАВЯТ. А НИЕ ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА. ЦИГАНИТЕ ЧАКАТ НОВИ ИЗБОРИ, ДА МУШНАТ ПО НЯКОЯ РАКИЯ!!

Ти може да"им гледаш сеира", но аз живея в този хаос и не мога вече да издържам... Искам малко "вздух"....

ЯВНО НЕ СИ ХОДИЛ НА ДАСКАЛ, ИЛИ СИ ОТ ТЕЗИ ,УЧИ МАМА ДА НЕ РАБОТИШ. НЯМА ЧОВЕК КОЙТО СЕ ТРУДИ ДА ОЦЕЛЯВА, А САМ СИ УСТРОЙВА НЕЩАТА!!

Бъчварова била удовлетворена от темпа на работа????? Един месец преговарят и все още са на точката на замръзването.....и това било добър темп???? Просто нямам думи.....

Кратуни прости, които коментирате тук и плювате по всеки!!! Радан бил такъв, натискал се бил за премиер, тия били такива другите онакива. Погледнете се вие какви сте. Всеки поотделно. И не забравяйте че политиците са представителна извадка от народа!!!

ИЗВАДКА НА НАРОДА СА КРИЙ ЗАД ИМУНИТЕТ, тогава... Народът не ходи на работа - ЕДИН ДЕН ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ... Хайде, в последните две - ДВА ДНИ... А ВИЖ КВИ ПАРИЧКИ СИ ВЗЕМА ТАЗ ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА - ЗА РЕШАВАНЕ НА СУДОКУ В РАБОТНО ВРЕМЕ..........

Политиците не са представителна извадка от народа, а водачите на народа! Дългът им е, освен всичко друго, да бъдат пример за народа и да го направят по-добър!

Ivan

Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение!

кариеристи! Алчни хищници!

Да се внушава : " Кънев е алчен хищник. Иска да се докопа до властта за да окраде държавата"!

ЗА НАРОДА?????? ЗНАЧИ Е С ПАРКИНСОН!!!!!!!!!!

и никакви идеи.

Браво, тролове... Здраво заработвате рано сутрин... С този темп добра надница ще изкарате...

Гладните и алчни чакали от т.нар.реформатори са готови да ръфат мръвки от мършаите гербери.Много станаха лапачите и крадците, но няма никой наказан до сега бандит.Затова юруш на софрата, макар че вече са останали огризките.Но има все нещо от еврофондовете.

Когато се обаждате по радиа и поръчвате песни с поздрав, нека тези поздрави бъдат към политиците. Вчера чух как по радио Енерджи един пич поздрави Фъндъка, че направи безсмислена естакада на семинарията, а на Гешов и България адско задръстване. Т.е. там където има нужда, политиците ги няма да решат проблема и са абсолютно неефективни. Тази политическа класа докара България до гробарница.

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят, даже предсрочните.

Не на Деформаторско Герберския цирк.

Да ги оставим да си изкопаят сами гроба.

Но те копаят нашите гробове, а не своите. Не искм да ги оставям докато ме закопават.

Колко от бъдещите министри са членували в БКП или са наследници БКП величия?

"Противно на публикациите в медиите сме били скромни, не са нито осем, нито девет", Е, добре, нека са седем. Та да си дойдем на думата, още от самото начало беше ясно , че протакането и шикалкавенето беше да се седне в министерски кресла.

Радан е копие на президента ни. Висок рейтинг, заблуда на обществото, а после си показваме същността. А да питам президента, Радан, Близнашки, протестърите, какво стана бе? Нали щяхте да извадите цялата истина за кабинета Орешарски?! Всички сте боклуци до един, а уж държавата беше пред катастрофа, но един месец се моткате с кабинет.

Защо не почакаш, нищо не става с магическа пръчка, нима очакваш Радан днес да излезе и да декламира цифри и данни за предишното управление, трябват доказателства и анализ, останалото е популизъм..........

Искаш да кажеш , че тези протестърчета се лигавиха една година по Софийските улици и клатиха държавата без доказателства и конкретни цифри?Искаш да кажеш ,че апокалипсиса в бюджета които ни описваха за да има предсрочни избори е бил без доказателства и конкретни цифри?Разни блогъри и ранобудници една година рушаха държавата и скачаха като малоумни по площадите и сега оцъклили очички чакат власт за да захапят кокала , а те знаят как да го гризат, показаха го 97-2001 г.

Една каруца хора а и с претенции!Като я гледам Кунева пак се е наточила да папка!Тежка зима ще е !За народа де!

А нещо за КТБ, цесиите "кон за кокошка, "постриганите" вложители и милионерите - каймани?

Какъв пост ще дадат на Касим Дал? Основател на Турското национално-освободително движение през1985 год.? Ето с кого се обединяват ГЕРъБ!

Някой нещо да каза за самозапалилата се жена? Не ! Не им дреме за народа на тези изроди !

Няма и да кажат, за това революция!

Дреме ми кой какъв ще става, за малко ще е, до февруари, най-късно! Вчера се насраха да повтарят като папагали по ТВ, че догодина ще увеличат пенсиите от 01.07 с 2.45% !Лошият Орешарски ги вдигна с 3%, тия, добрите и умните протестъри, с 2.45%(как можа да им го роди мозъка това число), а Пожарникаря като дойде ще ги увеличи с 0%!!Пак си го изберете, дъртофелници прости и се прегръщайте с него, снимайте се и поеми му посвещавайте, изкукали кухи лейки!!!

Абе това Раданчето на Кънчо внучето чак жълто има на гащите от кеф бе за премиер се гласи след 1000 маневри след още толкова отказа да участва в тая безпринципна алчна за власт сбирщина наречена РБ сега и за премиер се гласи ама хак да му е на боко търкулнало се гърнето и си намерило капака!

Възмутен съм от факта, че случайници като Радан Кънев се въртят из ефира и биват спрягани за нещо си... Кънев това, Кънев онова...Абе, разкарайте тоя мръхльо от ефира, иначе ще си счупя лаптопа! Няма ли СТОЛЕТНИ ДЪБОВЕ в държавата, ами ни опикават и гризят жалки мишоци?

Ще се радваме да си счупиш лаптопа един глупак по малко в дира.

Сега Радан Кънев ли става Ахмет Доган.На Доган му приляга да е голям политик но от Радан само герой на вицове става.Срамота!

Колко ниско трябва да си паднал, за да оставиш един ритнитопковец да се гъбарка с теб Рамадане? Или в сравнение с теб, той е титан на мисълта?

Щом и дирника не успява да проследи последните пируетите им, жална ни майка! 13:23 РБ няма да се бори за министерски места 18:08 Реформаторите ще дадат конкретни имена за правителството Тези вероятно ще надминат и Тиквомиера по къса памет!

За да влезеш в коалиция , трябва да участваш , да поемеш и отговорността, естествено след като преговорите по програмата приключат и има съгласие, тогава започва да се говори за конкретни имена, които ще изпълняват програмата. Това даже и в едно ТКЗС се прави..................

Ти пост ми дай, ти пост ми дай и повече не ме търси вземи полиция, охрана, посолствата за мен пази

И какво се оказа, всеки освен БоБо може да състави кабинет! Дори Каракачанката се закани да реди министри и програма!!! Да не говорим за рИформаторите, те даже и адвокатчето са го нарочили за премиер. Да де, но пр(е)миера няма да има. Шоуто ще продължи, със или без кабинет все тая. Борисов шикалкави за да печели време и недоволство до местните избори. После президентските - те това е мечтата на Душко Добродушко, да си изпече една цяла тиква и да си я изяде сам!

хахахаха

пусна тридневна брада, запали трета пура и каза обратното на това, което беше казал сутринта, а вчера твърдеше обратното на онзиденшното. Медийните мажоретки го навалиха с въпроси, защо оня ден казал нещо си, пък днеска казва обратното на онова, което бил казал вчера. Борисов ги насмете отегчено, обясни, че това, което бил казал оня ден, си било за оня ден, поради което това, което ще каже днес, ще си бъде за днес, но не и за утре, щото утрешния ден не знае себе си, понеже ситуацията била динамична, обаче преговорите се движели по график. "Като кажа "утре", значи "утре" - не е нужно да ме питате всеки ден "КОГА?"....

"Като кажа "утре", значи "утре" - не е нужно да ме питате всеки ден "КОГА?".

"Това винаги е предмет на преговори". Точно така задкулисието, вече 25 + 40 години унищожава държавата чрез "тайни за избиратлите преговори". Добре дошъл, в него, на поредния унищожител на българския народ. Колко ще получиш от откраднатите от нас пари, заслужава ли си да се омърсяваш?

Чак премиер не, но е уважително да те споменат като евентуален такъв. Цената си заслужава.

Ръждясалия блок иска министерствата с най-много пари.

Преди изборите беше "ГЕРБ няма да прави правителство с по-малко от 100 депутата", "ПФ няма да се коалира с ГЕРБ", "РБ няма да се коалира с ГЕРБ", "ББЦ няма да се коалира с ГЕРБ". Сега всичко се обърна изведнъж. Радвате ли се, че сте гласували за тях?

Трябва да се съобразяваш с реалностите. Животът го налага.

Нищо не се е обърнало. Няма да има прогресивно облагане и АЕЦ Белене.