Кънев: Ако е за промяна, ще извиваме ръце, та ще пукат

Шанс за разпадане на Реформаторския блок може да се върти само в главите на безумци, заяви Радан Кънев и добави, че ще "извиват ръце" за отмяна на лоши практики

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Ако е за промяна, ще извиваме ръце, та ще пукат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищожно малко и злобно човече си, Рамадане!

Какво се пенявиш да правиш реформи- сигурно от вашите реформи тока ще скочи 2000%

А пенсиите и заплатите ще паднат 200 %!

Радане, Радане... Още си бебе в политиката, а се мислиш за пораснал. Понатрупай малко опит, и тогава поставяй условия. Явно си започнал пазарлък с Бойко, не те е огряло и се правиш на сърдит. Веднага след изборите станахте ясни всички от РБ. Толкова сте реформатори, колкото баба ми е космонавт. Едни и същи МЪРШИ сте като от БСП, ДПС и ББЦ! Никаква разлика, освен в абревиатурите! Разпадайте се- на никого не му пука за мишки като вас!

Ръце няма да пукат,само вратове на крадци...

Що не ви.... И на избори. Ама да се знае че са заради ВАС в РБ и че данъкоплатеца ще плати от джоба си Вашето искам искам ама не ми стиска затова искам повече.

а ве леля-откеде се взе ти бе,радаре,какво счте ти пука,карти сас костов и доган ли счте пукате...сланце светесчто

Реформаторите са най- ретроградната сила в нашия политически живот естествен след ДПС създадено от БКП-БСП.

Кънев е производна на Костов който наливаше вода в мелницата на БСП и за това да се маха от РБ.

Няма никаква разумна причина ошашавеният Б. Б. и милиционерчето Цв. Цв. да са в правителството. Трябват ни експерти - юристи, лекари, инженери, еколози, служители по национална сигурност и т.н., а не тия тиквоци!

Много си тъп Саше!

Лукарски излъга в ефир в нощта след изборите пред цял народ, сега и Кънев лъже. Иначе, както каже Мавъра - я ръце, я вратове - ще извиват ами. Само да е тяхното. Службогонци. Нищо общо нямат със СДС и дясното. Сбирщина.

Докога някои партии ще си избират такива злобни и намръщени лидери като от времето на соца?

Засега се чува пукане на кокали само в Реформаторския блок, летящ към поредното разпадане.

Бойко ще бъде премиер па Кънев да си извива неговите ръце,ако зависеше от мен щях да сложа Цветанов за вътрешен министър.

Нито е записано в Конституцията, нито има политическа традиция, според която лидерът на партията с най-много депутати непременно да е министър-председател. Такъв трябва да е образован, културен, опитен и последователен човек - все качества, които лицето Б. Б. няма.

Лидерът на партията, която печели, става премиер. Само кретен не би го разбрал. Червените маши от ДСБ само се опитват неуспешно да реанимират умиращата бабичка. Само подриват авторитета на РБ. Предатели, които заслужават присмех и пренебрежение. Избирателите го показват.

Че кой му пречи да е премиер?

Тоя пак се изпусна. И замириса...

Ще гледаме май пак сеири Боко да сменя министри като носни кърпи!То от неговото правителство не остана някой,който да не го съдят и да не е сменен,ама иначе няма по-компетентен от него за премиер!Каква отговорност пое той за провалените си министри!

Тоа па! 8 Процента и се насра от самодоволство, та взе и да се зъби! Представям си какво би било, ако резултатита на РБ бяха като тези на милиционерите на Боко. Самозабравяне, липса на реални изводи, на солидни позиции, парвенющина и пъдарщина, карикатурно поведение на западняци, истерии, омраза, напъни и отново простотия. Тя е, която ни отблъсна от Европа, показа ратайщината и еснафското у десните, и ясно показа, че РБ е сляпа органидяция. Който пренебрегва лявото у нацията, скрито под формата на ненавист към предателите на страната, към крадците и фашагите, ще си остане сам и крачетата му ще се веят във въздуха до второ пришестие.

Без да искаш, чудесно си описал една друга партия - която, за разлика от останалите партии в НС, си има депутати с присъди...и такива, на които е забранено да заемат обществени длъжности за 5 години. Е, нЕма що, има с какво да се "гордеем" пред Европата...

Още един смешник.Марионетка на Костов и Пръмовица.Ама като свършат паричките и той ще клекне и смени позицията

По -по лека бе Радане.Рано ти е да се пениш-ББ даже телефона не си вдига да говори с теб като го търсиш. Чакай малко ,успокой се .Като му потрябваш на ББ ще ти каже какво да правиш. Защото сега приличаш само на куче дето лае ,но не може да хапе.

Нов бардак със стари .... Верно е. В РБ има само изпаднали от политиката ,пропаднали партии и хора.Хора без уважение към електората си. Помните ли - "развалянето на седянката". И той минава за най-умния, най-принципния от лидерите на РБ. Ужас. А другите? Събрали се да отхапят от баницата. А Костов от злоба - та как може да прости,че прост пожарникар го загроби? него великия финансист.Може, но велик за себе си.Като магьосник в лабораторията си бърка казана и чрез Радан ще съсипе и читавото в РБ.

то е ясно защо БСП има толкова малко. Та голяма част отидоха при Кунева. Нали е дърта комунистка. Устата й се изкривила още повече от злоба. Абе кой демократ ще гласува за тая. Тя продаде ядрената ни енергетика, Костов - цялата индустрия.Верно не струваше, но за един долар - а после и за скрап да продават е доходно.

този смешник откъде се храни, като вместо уста има цепка

Да, мога да мисля. РБ да клекнел РБ на яслата на Борисов - той щял да ги храни.Но-о, било сигурно, че са принципни и не искат.Абе много забравяте - забравяте ли как пак при същата ситуация искаха от ББ да им даде половината министерства и то най-важните и тогава щели да го подкрепят и затова се обърнаха против него и гласуваха заедно с комунистите.Наглеци и те.

Смешник ! с 8% ще извива ръце

Смел и принципен човек! Давай - зад теб сме.

къде точно зад него? в коя позиция , партер? той или те

Правилно сте застанали в една редица. По-икономично е.

супер нагли сте с продажницата от Б-я -Кунева,съсипахте цялата държава и продължавате да се натягате,вместо да ви прати в затвора изгнилия съд...

ОСЪЗНАЙ СЕ РАДАНЕ! Радановия Блок, по- добре познат като РьБъ, в който участват 5 партии (5 броя) едва събира 9%, т.е. средно всяка партия събира по 1.8%, т.е. по отделно НЕ влизате в парламента, понеже никой не ви иска! ГЕРБ сам събра 33%! Къде тръгна ти бе Радане да извиваш ръце и да се правиш на реформатор и спасител на България бе му.льо?

Въшлю от снимката много му порасна самочувствието.

Мазохист.

А дано шефа на ДЕКВР който ще назначи Герб този път не краде и не строи къщи по морето!Само с кражби и вдигане цените на тока няма да спасят енергетиката!

Каквото каже това ще стане мили мой Радане

Да живее вожда Борисов!На следващите избори ще може да се гласува само за Герб при 100 процента избирателна активност!

Колко си просто ако само знаеш

Ти Радане първо си отскубни ръцете от захапката на Кунева и Костов, след това се прави на смел.

Смел дакел ??????

ТОЗИ ЛИЛИПУТ МОЖЕ ДА МИ ИЗВИЕ ЛЕЕЕЕКО АМА МНОГО ЛЕКО ОНАЯ РАБОТА КЪМ ОНАЯ ЧАСТ НА ЗАДНИКА, ДЕТО ГО ХАПЯТ ХИМЕРОИДИТЕ!!

Браво ,Радане!Не искаме мутри и милиционери начело на държавата! По-добре в опозиция, отколкото на власт с тия,срещу които се борим 25 години.Нека ренегатите и подлогите се коалират с когото си искат.Цялата гнилоч от СДС отиде при тях-халал да са им!

Ръцете, г-н Кънев пукат на хора с яки мускули и загрубели от работа рьце , Вие трябва смо стискате според броя на спечелените гласове: ГЕРБ - 84 депутати, - , РБ - 23 и толкова. В предизборния период на няколко пъти казахте , Българския избирател ще ви отреди местата в парламента или нещо такова. И сега се вижда че сте на 4-то място . Ако не бъдете внимателни с победителите няма да оправдаете и нашето доверие. Не се ежете , бъдете ВСЕОТДАИНИ в името на България . Хич не звяучи патетично защото друго отечество Вие и Ние нямаме.

Няма разлика между това, което РБ и ГЕРБ ни готвят, с това управление, което беше през 2005г. до 2009г. и от 2013г.до 2014г. Дали ще се нарича тройна или двойна, или четворна коалиция, все е едно. Това се прави все в името на националното спасение, все в името на народа. Разликата е само във възпитанието, в наглостта и крякането. ГЕРБ и РБ дудукаха пред НС, завираха си пера в гъзовете, биеха барабани и разбиваха плочки, изсипваха койнтейнери, правеха се на идиоти цяла година. Сега ще сърбат това, което са надробили. Ще си извиват ръце, ще се надлъгват, ще ни лъжат, че управляват за нашите благини. А ние ще си стоим в тинята. След няклко месеца, може и година ще се чудят пак какви трикове да използват, за да ни закарат до урните.

Серго, Костов и Радан, антигерберски са клан :) от мужишкия бостан, без морал, че и без свян,

Защо не вземеш да седнеш на дедовия,та белким поумнееш?

Серго - Никога ББ м-р председател ! Радан - Никога ББ м-р председател ! Костов - Никога ББ м-р председател ! ========== Според теб разликата е голяма?:))))))

Иван Костов разтури СДС, чрез "приватизацията" даде в ръцете на комунистите всички предприятия, подари на Русия Нефтохима и даже имаше наглоста да казва, че Лукойл е американска фирма. Иван Костов е платен другар на комунистите от Б-я и Русия. Сега, чрез Раданчо, иска да дестабилизира България и да я поднесе на Русия. Освен това иска да ликвидира всичко, което е останало от СДС.

промени структурата на собствеността от 70:30 в полза на държавната като обърна съотношението в същите измерения, но в полза на частната. Това беше задължително условие да се постигне работеща пазарна икономика, без което пък нямаше как да ни приемат в ЕС. Ограбванео беше извършено основно преди тов, а РМД-тата бяха по закона за масова приватизация, приет от предишното правителство (Виденов) и предишното НС (червената карта на България). Нефтохимът беше в оздравителния списък на Виденов (Балкан и Кремиковци бяха в ликвиационния) и за приваизацията му нямаше никакви сериозни кандидати.

"промени структурата на собствеността ......в полза на частната. Това беше задължително условие да се постигне работеща пазарна икономика" 1. Работеща пазарна икономика е да работи за пазара, а костовата приватизирана от червения боклук икономика просто не работеше ..... 2. Лукойл е руска държавно-монополистична фирма - къде видя приватизация, как я виждаш да е частна...

Зад юнака Р. Кънев прозира мъртвешката ръка на И. Костов! Пренебрежение, алчност и злоба! Целта е една- да няма силно дясно обединение! Партийните секретари са вечни!

бъркаш! Целта е единствено да се сложи край на този квази-преход и да се извършат истински реформи (да се продължат започнатите на границата между двете хилядолетия)!

................................

Айдуците от ДСБ искат промяна, т.е. парите да идват и към тях. От десетина години са отбити от яслата и това най-много ги боли.

ще схванеш, че ако искат парите да идват и при тях, е най-лесно да клекнат пред яслата на Борисов. Чест им прави обаче, че отстояват принципи и са единствените, които искат истински реформи. И то такива, при които все по-малко да се краде.

може ли някой честен и доблестен коментатор гласуал за Рб да каже защо се извъртяха и с Бойко ще се сдружават Не се ли чувстват прекарани отвсякъде ?Защо изобщо се събраха демократи със комунисти и прости интересчии че и турчин примамиха ? Да не е заради самата власт и пари само ????

Кънев ти за какъв се мислишКой си ти адвокатче нагКъде бяхте по времето на Станишев и ОРешарски Сега преценихте че можете да пробиете с действате Народа не ви иска щото сте сбирщина отнекадърнициТолкова си противен че нйма накъдеАдвукатите и съдиите само за пари драпате и пускате пресъпницитебез съд иприсъда БОрисов си го обичаме щото е прям и казва истината а ти от къде се пръкна изведнаж Ясно че си бил скрит коз на някой мошеникПросто си много противна личност и няма да те бъде с това нахалство

Де жа вю-ще има пак в часа на синята мъгла или как Иван Костов се скри зад фикуса

Г-н Кънев вярвах във Вашата лоялност, но уви и Вие изменихте на думите си! Ако има избори ще загубите избиратели!