Кънев: Не трябваше да поставяме условие кой да не е премиер

Реформаторският блок няма да влиза в разговори за участието на конкретни лица в бъдещото управление преди да се изясни неговата програма, заяви Радан Кънев.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Не трябваше да поставяме условие кой да не е премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

WOW Голямо извиване, пука пука !!! ама пука от ръката дето ще да е извиващата...

Раданчо, кой ти изви ръчичката, та да не ти пукне главичката?

Радан Бареков гледа като наакан

Той обикновено така си гледа, щото така и се чувства човекът. Какво да правиш - когато приказките са в стотици пъти повече от делата и в хиляди - от възможностите, постоянно се получава една логорея, от която после идва и този поглед ... Когато след няколко дни се усети, че пак е издърдорил прекалено много глупотевини ...

БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ!КОЛКО ГОРДОСТ И ЗЛОБА ИМА В ПОГЛЕДА МУ!УЖАС!

Тези реаниматори май ги гони деменцията!Вчера говорят едно днес друго а утре като влязат в парламента не ми се мисли...

И този като колегите Борисов и Бареков започна с врътките- тука има, тука нема. За да има някое добре платено място за него , ще е готов да сменя позициите и решенията си. Но не в името на България и народа, а в името на лични облаги.

е много лош съветник! Толерантност и уважение е задължително да има м/у политиците и особено към първия посочен от Нацията. Това е първата необходима основа ,на която трябва да се стъпи за доброто на България.

Жалък си Кънчо.С какво те държат ръцете ,които искаше да счупиш ?

Е,тогава аз защо гласувах за РБ,а не за боко?И ти радане си учил в същото училище като боко. /И двамате сте с малки букви./

Жаден за власт Плазмодий !

и тоя безгръбначен почна като боко едно да говори друго да прави

Какво почна, то си беше ясно че ще клекне в името на властта и други работи (пак с уста) би направил НА мутрата... Мен само нфсб ме интересува, ако и те направят същото не мерси, вече наистина няма нищо на хоризонта !

И този се оказа голям мухльо и пъзльо. Основният принцип на последователност в политиката явно не са му познати. След като си изплюл една глупост имай достойнството да я защитаваш до край г-н Кънев. Обръщането назад показва, че този човек не е принципен. Съжалявам, че гласувах за РБ. Е сега поне знам, че от тях не може нищо да се очаква повече от това да шишалкавят:... с Борисов или без Борисов..това е вече без значение!

И ти не си единственият, който съжалява, защото трябваше преди гласуването да се мисли кой има характер и позиции, а кой- само лаладжийство и болни амбиции! Тоя ваш фаворит Раданчо за чеп за зеле не става, вие гласувате за него - съжалявайте сега, и ние съжаляваме - които можем да преценим какво е необходимо на държавата в този момент, но резултатите от изборите са халтави - поради ей такива - бавно мислещи!

Реформаторския блок е трън в петата на БОКО.

Не трън , а трънче, което лесно ще отстраним!

Едно политическо нищожество стана най-коментираното в медиите с глупавите си извъртания! Да ви е честит, драги българи!

Набива се в очи, че ако РБ кажат нещо, всички тролове се възбуждат. Ако някой друг каже същото, примерно ПФ, тишина. Сиреч, другари, изглежда, че точно РБ са ви проблемът, така ли е?

Този пък откъде се появи,нещо му нямам доверие,че ще оправи положението в страната.САМО БОЙКО

Изобщо не е интересна. А е просто жалка работата! Затова няма политици, няма политика, а е пълно с мижитурки и продажници. След това изказване и врътката в обратна посока е ясно и на децата - реформаторите не са реформатори, а провокатори и нагаждачи . Язък, че излъгаха хората с уж "принципна политика". Но това ще е за последен път. Да... и тези вървят към изчезване.

"И Борисов почна да подскача"- егати речника на политик.Махленски цървул.Ясно какво може да се очаква от тоя.Гаргамел ли му подшушна за промяна на мнението?

Бе вие добре поставихте условието, но то ББ не се усеща, че там трябва да седи малко по-умеещ човек. Той дори и кадри не можа да си подбере при предишното си управление и това е най-големият му дефект. Не ни върви на умни и национално отговорни политици и това е. ББ в едно отношение е прав - "матряло е таков". Умните се спасиха от неграмотните и алчните в чужбина. Ако вдъхновителят на грабителския преход Луканов & Co не бяха заложили толкова извратена насока на развитие, нещата щяхя да са по-различни. Но какво да се прави от всичко можеш да избягаш, но не и от последствията, генерирани вътрешната ти същност.

тоз' кокал бе. Вече е почти оглозган, ама пак е сладък :) Не се изпуска лесно :)

ЕЕЕЕ,Радане, не трябваше да се издавате бе, сега Буда като раздава от баницата за вас само сухи корички. Бързо с Меги у Банкя да замажете работата с по един кючек.

Що ти трябваше да се издаваш - тъкмо те бяха взели за умен. Лапай ся кифтета у Банкя и оди да се избършиш

Раданчо,като срамежлива момичка си, хайде сядай на софрата,Корман носи баклавата.Буда с радост наблюдава, мазни баници раздава. Лапай,лапай,лапай,че бургаските юнаци ще опукат всичките кюфтаци.

Радане, Радане.. Същия боклук си и ти! Властта е сладка, и вече си готов на се надупиш на всеки, който поиска да те изтреска отзад! Мръсен боклук!

Кънев ...Радане, личи си че сте от една хранилка...така повече гласове няма да спечелите, а ще загубите - но проблема си е ваш! Играете на циганската игра..тука има, ъука нема...е нема да ви има в следващия парламент!

Радане , Радане ... уста гъз погубва ... що не си мълча , че сега ще има да се навеждаш...

Е, той си се кефи на тази поза, какво.. Сега поне ще му е още по- гот. Да не мислиш, че се е изправял някога изобщо..... Силно наведен напред с изразено вдигнати задни части- това е любимата му поза.

Радане що не вземеш да се прекръстиш на Радан Костов !?

Радане, и без петел ке се съмне, по добре си попитай електората за кво те е избрал

педе..ста омекна нещо.....незнам какъв депотат може да е този

Въртя Раданчо, сука и я подкара както си я знае от френската- "...свирки правим всЕкакви"!

Радане, недей да пречиш на големите да правят грешки!

Радан се напъна и. тръц в делвичката. Сега ще го отсвири историята, а ПФ ще влезе с нея заедно с други убавци

Радане, Раданееее, какъв си го вдяна. Тъкмо ти повярвахме, че си различен и ти се изпусна. Смешник жалък

Аве Радане и ти птица проклето що не каза че и ти искаш нов конкурс за Патока южен.

е добре за България нооо неизгоден за Русия. ти за кого си ? нали конкуренцията сваля цената. но ако руснаците не дават достъп на други до тръбата къде е конкуренцията???

link

"Език мой - враг мой". Да беше си мълчал, да се прави на мъдър, у нас щеше да остане впечатлението, че нещо може и да излезе от РБ. Този уби и тази надежда!

НЕЗАВИСИМО НА КАКВА ЦЕНА, ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СЪМ НА ХИТРОСТИ И ИЗМАМИ

боцето хич да не се опитва да съставя правителство, щото от 7 милиона, 6 милиона скачаме и го натикваме в кучи г*з. Вече го свалихме февруари 2013, и пак ще сме скоро на площадите !

ти , нали щеше да се бесиш , ако борисов влезне в парламента ? или забрави ? свалил бил ! нас раните си гащи си свалил .

нещо си се объркал, борисов ще бесим на площада, а народът ще гледа и ще се радва!

това дето си бил свалил са панталоните ти за да можеш да се надупиш по добре на Руснаците, само дето проблема е че на всички ни до вкараха заради такива като теб

Само руснаците могат да ни освободят от хамериканските военни бази у нас !!

Чадото на Гаргамел г-н Кънев даде на заден ход.Прекомерното властолюбие на някои ,,десни политици", като тези от РБ и Герб рано или малко по-късно ще ги затрие.

признай с какво те държат ГЕРБ и се оттегли като шефа си / Костов /.

Промяна в позицията на РБ не е имало, няма и се надявам да няма. Най - важното е, да се изкара БСП от политическата власт, а ДПС от лошите практики на икономическата власт. Немислимо би било да няма преговори с ГЕРБ, ако те го поискат, а въпрос на дипломация е да извлечеш максимум позитиви за избирателите си на тези преговори. Въпрос на лично мнение е, но определено по - слабия в тези преговори е с по - силни политически аргументи в програмата си и дано ГЕРБ се окажат нещо различно от БСП и ДПС и да го покажат от сега нататък.

Полегна, а?

И ти ли Бруте(Радане)?.

МИЖИТУРКА!

Влизам тук , за да се изпикая обилно върху троловете от БСП,ББЦ,ДПС и АТАКА. Знам , че ви харесва. Тежка зима ви очаква , а комунистчета. Така така малко ще погладувате тая зима туко виж ви дошъл акъла в главата.

От опит ли го знаеш? Щото година и половина ви беше спряна хранилката, изгладняхте много и сега виете като вуци. Крадете за последно, щото тая зима наистина ще ви е последна. След това - при командира и царя, пълна забрава. Както се полага на комунисти 3-то поколение. Иначе ела да ми се изпикаеш, аз ще ти се изс..ра.

Дбре е , че РБ влезе в Народното Събрание. Но някои техни политици не знаят кога да си затворят устата....

нов конкурс да прави ,ама за заварчици и да почват да засчиват трабичките,радарчо...

за üжен поток се изказа непотготвен,виж северен поток как е построен дали е саобразен сас европеиските правила.правила можесч да налагасч само ако имасч газ....

Леля Цеца: Другари, тука имаме... От масата : Гевреци, Гевреци ..... Леля Цеца: Не другари, пици пици Раданчо : Не искам с Бойко да ям Леля Цеца : Нему Голямата ще дам Лукарчето : Ас искам филия с масс # С микрофонана бТТВ"Трътките" крит пот масата на прегоовите

Стига плюли по Радан! И на него му се пече яйце на ...... РБ си остава свястно политическо обединение, колкото и условно да звучи това..... Важното е БСП, ДПС, ББЦ, АТАКА и АБВ да не са на власт..... само така България може да отлепи от дъното!

Гербераст непоръбен,ти ще ми кажеш,кое е важно и кое не.

Не аз - а %% те гласували за РБ, ГЕРБ, ПФ, колкото и да ти е криво:))))

43 -то НС трябва да определи приоритетите стоящи пред него за 1 год!!!! 1. Промяна в изборния закон и създаване на Много мандатен избирателен район за българите зад граница. 2. Пълна промяна на съдебната система, така че ТЯ да ФУНКЦИОНИРА!!! 3. Енергетика!! 4.Здравеопазване. 5.Съживяване на икономиката!! 6. Образователна система . 7. Промяна в закона за висшите държавни служители и университетски преподаватели:- ДА РАБОТЯТ С А М О на едно място!!! 8. Преосмисляне на военната ни доктрина!! Сега Б-я е разграден двор!!!! ВСИЧКИ партии в 43 НС да го подпишат и за 1 год или 2 до новите избори ДА РАБОТЯТ за Б-я!! Ако съм пропуснал нещо - извинете!

5.Съживяване на икономиката!! Селско стопанство: 1. Да се направи сигурен живота на тружениците по селата чрез: - твърда анти мутренска политика насочена срещу едрия мутренско-чужд капитал.... - твърда безкомпромисна политика срещу набезите на мургавите маргинали.... - създаване на истински потребителни кооперации (като у нас през 20те г на 20ти в.), които да изместят изкупвачите-мародери на селската продукция. - средствата по европроекти да отиват при средните и дребни селски производители и драстично намаляване на нашенската евро-бюрокрация.

С това поведение Кънев не показва зрелост като политик. А и вида му е като на човек, влязъл случайно в политиката, като на човек достигнал догоре без да иска и сега като че ли не знае какво да прави