17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестирайте пр д централата на ГЕРБ и ДПС,12 години са на власт . Иначе цената на тока,зависи от цената на газа. За Европа газта в момента е много висока.

Искам работодателят Домусчиев да изкара футболистите си на протеста.

Може и рекламните лица в хазарта.

хората не издържат вече на тези цени. това е колапс на икономиката, ще свиете производството, което и без това го няма. Абсолютен хаос цари във всяка сфера. Да ви тегля една дълга на промяната, дето скачахте по площадите, като маймуни, за да ни докарате да си броим стотинките.

В Европа да не е по евтино.

Не искахте комунизъм. Ето ви сега пазарна икономика. Как държавата ще определя цените?

Ще е в Банкя.

Протестът ще е пред президентството, щото оня с юмрука управлява хомоеректуси, които знаят да скачат под сигнала на дс агентчета.

Предлагам да бъде на Боянския водопад. Да не се караме, де, не за друго. Ще бъде атрактивно, другата седмица ще е слънчево. Пък и разходка. Подобрява притока на кръв в мозъка и после мисленето.

Много от бизнесите отдавна вече са фалирали и изкувствено седят и съществуват още.По добре повече да плащат някои бизнеси но да се знае че наистина са полезни и нужни

Изтъпанил се вчера един голям бизнесмен по телевизията и се възмущава, че не било нормално тока за едно предприятие да е 500 лв, а за едно домакинство 100 лв. А в същото време пръска луди пари за футбалери... Какво искаш бе Кирчо, домакинствата ли да плащат скъпия ток, дето я карат като наемни работници, понеже на тия дето взимат добавената стойност им е твърде скъпо ? Нали веднъж се опитаха да прокарат такова решение и не свърши добре, а то тогава Баце още беше герой и времената бяха спокойни.

"Интересен" призив за протест - хем от работодателите, хем от синдикатите. Нещо като дървено желязо.

Просто всички са недоволни от служебното правителство.