Бъчварова: Предпочитаме да се заселят семейства бежанци

2 години е достатъчен период бежанците да могат да се интегрират и да си намерят работа. Предпочитаме да се заселят семейства, обяви вътрешният министър.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Предпочитаме да се заселят семейства бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко поколения ги интегрираха в Европа, интеграторката?

Държавен вестник брой 65 от 19.08.2016 г. Самото постановление е с дата 12.08.2016 и е публикувано официално в бр.65 на вестника. Ще гласувам за всяка расистка или националистка партия, която иска да изрине тоя боклук от България.

Тази жена трябва да влезе незабавно в затвора за опит за откъсване на български земи и предаването им на някакви чернилки. Затова ли се бориха Левски и Ботев ?. За предателите на български род доживотен затвор без право на помилване.

неуважаема министърке,как ли ще те посрещнат в гр.Шипка?надявам се там да ти покажат как най-добре да става интегрирането на мигрантите!

покажете си авоарите в банките и не дрънкайте глупости!

Народа се "кара" за Бокова или Георгиева, но според мен дипломацията е сгрешила и с двете! БЪЧВАРОВА Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР! Жената и висш пилотаж в дипломацията-знае че 2-ГОДИНИ са достатъчни , за да се интегрират мигрантите! Вече ООН са решили за генерален секретар, да и освободят място в ЕК, а може и канцлер на Германия!

Тази е не само отровно грозна, но и убийствено глупава. Всъщност какви са качествата и? Че е дъщеря на баща си - номенклатурен кадър от времето на Тодор Живков.

ние пък предпочитаме да ви изритаме от министерствата заедно бежанците

БЪЧВАРОВА ДА СИ ДАДЕ ВИЛАТА И ИМОТИТЕ НА БЕЖАНЦИТЕ, ТАКА И ВСИЧКИ ДР. ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ, ЩОМ ГЛАСУВАТ ЗА! А ББ ДА СИ ГИ НАСТАНИ В БАНКЯ И ДА СИ ПРЕХВЪРЛИ 2 -ТА МЛД ТУК У НАС В ПОМОЩ НА МИГРАНТИТЕ, А НЕ ДА ГО УСУКВА!

link

Да, Канада приема имигранти, обаче при какви условия? Доказваш образование с легализация на дипломи, полагаш изпит по език, имаш професия, която е в регистъра на търсените професии, доказваш наличие на средства, чакаш година-две-три за евентуално одобрение! Хората се защитават срещу неграмотност и тероризъм.

Някои отвън предпочитат. Не българи.

Първо не тя предпочита да се заселват семейства, а Сорос и компанията му предпочитат (желанията на министрите в София са вторични). Например големите им безпокойствата относно предимно полския етнически състав на населението Полша бяха публично оповестени и съдейки по заселническите потоци, отношението им към останалите неислямски страни в Европа на да ли е по-различно. Пробват навсякъде и съответно си заминават с подвити опашлета оттам където не ги пуснат и изгонят, а там където проникнат действат брутално и безкомпромисно до жестокост. Дамата се ядосвала. Не иска дори да и задават важни въпроси, защото това я дразнело и дискусиите на подобни толкова важни теми трябва въобще да се изключат в ЕС като спекулативни и даже непристойни. Да, някои престъпници стават много чувствителни когато определени въпроси или дискусии може да им попречат да извършват престъпленията си или водят то търсене на отговорност след като са вече извършени. А след това започват глупостите поради раздразнение или защото няма как да се мине без лъжи. Ако някой не е наясно с произхода си може да го изследва ако иска, но това по никакъв начин не делегира някакви патки та да заселват България с население, което без всякакво съмнение не е българско. Това че България се обезбългарява не е нито нормален, нито спонтанен 'естествен' процес и докато се търсят механизми за забавянето му и поврат (например да като не се разрушават изгодни енергийни проекти или като се създадат поне минимални препятствия, на идващите всяка година от Лондон и Вашингтон крадци на студенти и квалифицирани младежи), трябва да се направи абсолютно всичко възможно територията на България да бъде запазена за бъдещите български поколения.

Перфектно! 100+

Да се твърди, че по цял свят е така, когато се създава прецедент с ужасни за България последствия, даващ възможност на глобализма и в частност евроатлантизма, да заселва територията ни по свое усмотрение не е вярно. Например в Израел не е така и там въобще не приемат бежанци, а само преселници строго по етнически и религиозен признак, като сред чиновниците занимаващи се с тази дейност най-вероятно няма нито един палестинец или акредитиран по програма тип ФАР брюкселски чиновник и нито един документ или решение обвързващ икономическата помощ или да речем мащабното спортно сътрудничество на ЕС с Тел Авив, с миграционната и заселническата политика на Биби Нетаняху. Като всичко това е съвсем нормално за Вашингтон, съответно за Брюксел, като и за компанията на Сорос, до такава степен е нормално и правилно, че те въпреки свръхчувствителността им към тази тема, никога не я обсъждат в подобен контекст. Друг пример е Япония, където въпреки военните бази, финансовия и политически контрол, и натиска от десетилетия (документиран чрез множеството изказвания на американски корпорации и фондове на уж икономически съображения за отварянето за миграция) все пак по някакъв невероятен начин (просто смайващ на фона на системно поругаваната, опозорена и унизена в това отношение Германия), се отстоява и досега защита срещу преселнически напливи.

Ако толкова сензитивна министърка категорично е убедена и разполага с наистина достоверна информация, че по цял свят е така, т.е. че глобализма и в частност евроатлантизма, може да заселва територията ни по свое усмотрение, то в съответствие с публично известните факти, това може единствено да означава, че са едни и същи тези които заселват Европа и тези които заселват Израел, т.е. че спрямо местното население на Европа се извършва организирана, системна, добре финансирана и медийно обезпечена пълзяща палестинизация, подобно на случилото се с палестинците в земите им през 20-ти век.

Единственото решение в тази много сложна ситуация е наистина ни наложат, да приемем само сирачета до 3 годишна възраст, но само от определени региони, където не носят ножове още в памперсите си, да ги кръстим и да бъдат отгледани като българи в приемни семейства. Всичко друго е опасно за бъдещето на нацията ни.

Единственото решение е да се отървем веднъж завинги от гадната политическа паплач, която систематично унищожава България вече 26 години. Никакви тъмнолилавички "сирачета" не ни трябват. Има достатъчно българи зад граница, трябва тях да привлечем обратно.

Боковите дружки намирисват отдалеко, а като заговорят няма никакво съмнение.

Другарко Кацева. Вземи си ги у вас за 2 години, интегрирай ги и тогава пак изкажи мнение по въпроса.

Надявам се, сега даже и умерено користните поддръжници на шайката Герб да разберат, че управлението им е опасно за държавата!

акъл нямам за 2 стотинки, ама БОКУ АГА БЪЛГАРОУБИЕЦ - I такива обича да ни назначава, пионки, той ръководи цялата продажба на България...

МАЙМУНИТЕ -ОБРАТНО В СКАПАНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ!НЯМАТ РАБОТА В БЪЛГАРИЯ!

towa e grobarskata politika

Това изказване е антибългарско. Ако някой каже това, което говори министърката в българска кръчма, ще го бият и изхвърлят. Има две възможности. Бъчварова е за психиатрично лечение или е нагла и престъпно продажна. Ако е втората, трябва да бъде съдена.

Невероятно, глупаво, врено и направо опасно изказване, поставящо под въпрос менталното състояние на Бъчварова! Оставка! Незабавно! Не искаме ходжи, бурки, ислямистки изстъпления и гражданска война накрая! Естествено с огромната си азиатска раждаемост нашествениците-мигранти ще ни превърнат в малцинство в собствената си държава за нула време. Който не иска да види тази реалност се ръководи от някакви интереси, които със сигурност не са български!

Кой та пита ма..., засели си ги у вас, вземи си ги под закрила, храни си ги, дай им работа , само че у ВАС ! Не ескам да ги виждам та приселници нито на улицата нито в магазина нито по медиите. Не затова съм карал казарма и съм се бъхтал за тази държава сега да я продадете за някое евро. Ела ме покани да гласувам утре за вашта Майка !

Цитат:"Какво означава за вас промяна на етническия състав на нацията. Това е много лоша спекулация. Вие наясно ли сте вашите родители откъде са дошли. Това са естествени процеси на хора, които избират къде да живеят", каза Бъчварова в отговор на журналистическо питане. Да, аз знам г-жо Бъчварова, откъде са моите прадеди. Родословно дърво от над 500 години...и по майчина, и по бащина линия знам. И се гордея с родовете, чиято кръв нося. Българска !

Тази нормална ли е?

Не е, определено. Извинявай, че отговарям на риторичен въпрос.

ДА ТЕ ЗАСЕЛЯТ В ИЗТОЧНА АНАДОЛА ПРИ МАНАФИТЕ

Да не говори от името на всички тази долна службогонка и майка си ще продадат за няколко гроша....жалко .... ще имаме много работа след тях....

Тази гюдерия още ли не се е гръмнала.

Каква направи ЕС да накара арабските държави, които са богати износители на петрол, да приемат свои сънародници ? Защо не наложат ембарго на вноса на петрол на Либия докато не си прибере бежанците, които с хиляди заливат Италия ? Същото - за Сауд. Арабия, Дубай, Оман и т.н.

Бъчварова: Предпочитаме да се заселят семейства бежанци Вземи си ги у вас. Или даже още по-добре - иди да живееш в Афганистан и Сирия при тях.

Тази не е добре,ще заселва и интегрира бежанци! Как не разбраха ,че тия бежанци не подлежат нито на интеграция , нито на дресировка. Решението трябва да бъде категорично, че България не приема бежанци. Край !

Чак пък естествени процеси... Цялата им естественост е ,че искат да додрапат на социална помощ в по-богата държава на ЕС ,но понеже са били стиснати и не са си платили на каналджийте те са ги зарязали някъде по пътя.На всички е ясно,че тия хора нямат работа в България и най-добре да си ходят в Германия (Меркел ги покани всички нали така)За едно е права-че пред самотни кочове от мъжки пол по-добре да са семейства така поне има някакъв шанс да има и жени евентуално между тях.Не,че на някой са му изтрябвали шишкавите безполови същества омотани в километри черни парцали ,(аз красива арабка съм виждал по телевизията и на списание -по 1 път) но поне няма да си правят хайки за женски когато решат че трябва да се размножават или забавляват.Поне така се надявам и без това няма жени в Бг.

Когато ти вземеш 2-3 семейства у вас, тогава ще се замисля дали си права или си под натиск ( не знам за колко евро обаче). Имаш пари и власт да ги асоциираш, всички го знаем! Иначе, ако наистина го мислите това, значи отивате към НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и това Е ПОДСЪДНО!!!

Родена е на 13 март 1959 г. в град Шипка, България[1]. Тя е дъщеря на Генчо Бъчваров последния главен редактор на вестник Отечествен фронт[2]. Нейният съпруг Орлин Филев е сред създателите на в. Стандарт, ръководил е също публицистиката в БНТ[3]. Има дъщеря и син[1].

ще си го получи ......

Бъчвонче нагловато, червено като мак, бабенце неприятно, защо ни плюеш пак? Във нашата родина не ти ли бе добре? Отскубна се и хукна под синьото небе. Ти българите гониш, видя ли, че познах? Но твоето местенце не е, бабе, при тях. Със нас си пак играят брадатите мъже, а хората желаят в дома да са добре. Бъчвонче простовато, аз каня те с поклон: Иди да си играеш в арабския заслон! Бъчвонче нагловато, червено като мак, ще чакам свободата далеч от моя враг. Народът ще ти каже къде да идеш ти, без дъх и да останеш, върви, върви, върви.

а дано!

Не желая никой да се нанася,бедни сме , а ги издържаме, що? Стига!

а и с какви средства разполагат да плащат наляво-надясно на всякакви "уреждачи", аз не мога за 1година да изкарам толкова :-)

Pesh0

Министъра на вътрешните работи , предлага да закрие държавата . След това изказване , трябва да влезе в затвора , за предаване на интересите на народа . Както и да и бъде лепната няколко милионна глоба за обида на всеки българин , който знае от къде са дошли предците му .

Хора!!!!!!!!!! Не са ни нужни "бежанци", това са незаконно преминали граждани българската граница!!!!!!! от какво бягат????? Нима са бедни, боси, гладни????? С телефони, таблети, пътеводители????? Аллаху Акбар! Нали? Чий го дирят тук, млади мъже, момчета - за разплод ли ги пращат Сорос тук? За да претопят християнството, нали така???? Затова са тези евра, които ги пращат бързо - да строят тук лагери, буферна зона, лелелелел нямам думи!

Веднага да си подадете оставката ! Нямате ли капка съвест, не ви ли е срам да гледате хората в очите? Изгонихте младите и кадърните хора от родината им, а сега някаква измет друговерска ще отглеждате за бъдещи терористи.. Доведохте страната и хората до просешка тояга а за тази ТОР(както правилно някой каза) ще се грижите. ЗАЩО ?Кой ви е дал това право? Вие сте временно на тези постове заради НАС , а не ние заради ВАС,помнете го !ОСТАВКА НЕЗАБАВНО !

Дупедалите в парламента вчера за пореден път от 2005 година насам, отложиха закона за премахване новините на турски от националния ефир! Същите Дупетати, дето от 30 години провеждат етническо прочистване на българското население с икономически способи - приватизация, ликвидация, РМДта, обръчи от фирми, европроекти.. за да населят афганистанци в земите, селата и домовете ни! А на коврата Бъчаврова не и пука, защото е на хранилка на Сорос и Америка за България! Смърт за тези гадове и децата им!!!!! Наркотрафиканте, я кажи защо българско оръжие от ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък се използва от ИДИЛ? Ти ли си виновен или Лукарски? Я кажи за религиозното и етническото прочистване на Българското население от стотиците общини, които готвите за заселване на мигранти-терористи????? Потърсете хора в гугъла "ИЗВЪНРЕДНО ОБРЪЩЕНИЕ НА СВ. СИНОД НА БПЦ-БП ПО ПОВОД КРИЗАТА С БЕЖАНЦИТЕ" или на адрес http : // www . bg-patriarshia . bg / news. php ? id = 184530 Пита се ИМА ЛИ РЕЛИГИОЗНО а и ЕТНИЧЕСКО (икономическо) ПРОЧИСТВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ КОЛОНИАЛНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА на ГЕРБКП, ДПСДСБДЦ, АБВгз и ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНАТА без да е гласувано - ДОСТ!!!!!! Смърт на партията на Америка за България - ГЕРБКП, ДПСДСБДЦ, АБВгз и ДОСТ! Защо ли навсякъде където е написано "Българското правителство" аз винаги прочитам "Българското ГРАБИтелство"?????????

СМЪРТ.......

г-жо Бъцварова, Първо интегрирайте в собствения си дом и със собствените си средства поне едно циганско семейство, а след това се изказвайте .

РЕДНО БИ БИЛО ЧОВЕК ДА ИЗПИТВА СРАМ НЕ ГО ЛИ ИЗПИТВА Е ПАЛЕН ПРОВАЛ

"Нашите българи също избират да живеят някъде другаде и отиват в Канада, в Щатите, във Великобритания, в Испания - това етническо прочистване ли е на тия държави? Вие в какви категории мислите - аз не мога да разбера"- И НЕ НАЛАГАТ НОВ РЕД за сведение на идиотите

Pesh0

Какво означава за вас промяна на етническия състав на нацията. Това е много лоша спекулация. Вие наясно ли сте вашите родители откъде са дошли. Това са естествени процеси на хора, които избират къде да живеят Наясно сме че нашите дядовци , с оръжие са пазили тази територия , за да можем ние да живеем тук и да спрат естествените процеси на заселване на всички армии.

Pesh0

Бъчварова , защо първо за 2 години , не научиш нашите родни цигани да говорят български и да работят а после да мислиш да внасяш . Познаваш ли тези хора ??? В германия след 4 поколения , незнаят немски и не работят .