Бежанците в Германия - по-скоро в Макдоналдс, не в Даймлер

Преди една година германските концерни приветстваха бежанците като новото "икономическо чудо" на Германия. Какво остана от големите обещания?

Обратно в новината

Коментари - Бежанците в Германия - по-скоро в Макдоналдс, не в Даймлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангела Меркел призова турците в Германия към лоялност

То и чичко Ленин така е правел революцията и е строял комунизма - представял е желаното за действително. После, като се видяло, че комунизмът само увеличава разрухата, въвел НЕП. Та по какво се различават сегашните европейски политици от диктаторите, че не разбрах?

Всичко е фарс!

Аааа, значи започваме да "зацепваме"... Така е, защото 90% от т.нар. "бежанци", всъщност са млади мъже на възраст между 20 и 30 години, нямащи никакво образование и ценз в собствените си държави, социално бедни и най-вече без никаква друга култура, освен насадената псевдо-мюсюлманската "ценностна система" Поради тези причини, логично, шансовете им за интегриране в западния свят са клонящи към НУЛА! Да прибавим и простия факт, че съотнесен към общата маса, процентът на сирийците, които по презумпция би следвало да преобладават, в крайна сметка се оказва доста пренебрежим. Естествено, всичко това се знаеше още от самото начало, но поради някакви загадъчни причини в Европа се тиражираха измислени трактати на тема, колко хубава е тази инвазия, докато Меркел лозунгарстваше и канеше пришълците с добре дошли

Този неадекватен глупак и зависимата Меркел ,съсипаха Европа , като се има предвид ,че все още Германия е окупирана от САЩ държава и без нейно разрешение те не могат да си назначат канцлер ,мислете ......!!!!

Дай млер ще го разкостим за джилязу, баъкър, халуминт и пиринч за нула време!

Все си мисля, че занимавайки ни с дребни проблеми, крият истината: ИСЛЯМА е в настъпление. Защо никой не го казва в прав текст. Тази "религия", всъщност военна доктрина от 7-ми век има ясно прокламирана цел: да завладее света. Невъзможно ли ви се струва? Най-силното им оръжие са матките на жените им. Замислете се!

...КОИ СА ТЕЗИ КОИТО ГО ПОЗВОЛЯВАТ И НАСЪРЧАВАТ С ВСЯКАКВИ МЕТОДИ ,това е най важното и да сме реалисти ,българи ,здраво стъпили на земята !

Уф, затова ли беше цялата работа, да наемат 900 души да обръщат бургери в Германия ;) за сметка на това дойдоха няколко милиона да се чешат по цял ден

Проблемът на Германия не е кой имигрант какво работи. Големият проблем е, че от 1.5 млн. нови имигранти едва 30 хиляди работят.

А някой да е очаквал нещо друго? Трябва да си сляп, глух, тъп или архи наивен, за да повярваш, че тая пасмина, нахлуваща на океански талази в Европа, ще доведе до процъфтяването и! Едва ли ще сгреша ако кажа, че са си давали сметка какви паразити приемат в държавите си, но всичко върви по предварително одобрен план, но не от местните, а от някои по-отдалечени, отвъд океана да речем, "партньори". А целта е ясна! Някому не е изгодна силна и просперираща Европа. Нужна им е тъпа, непросветена, потъваща в раздори, разделена тълпа, която е лесно манипулируема. За постигане на тази цел се хвърлят не малко усилия и средства и като резултат Европа все повече затъва. Пример за това е катастрофалното състояние на образованието, което е сведено до няколко общообразователни предмета с никакво практическо приложение, водещи до пълното затъпяване на масите, и предизвиканото нахлуване на големи тълпи необразовани индивиди, което от своя страна води до още по-голямо оскотяване на населението като маса и предизвиква гняв и раздори у местните. И хоп, целта е постигната! Имаме една слаба Европа, раздирана от противоречия от различен характер, като национализъм, шовинизъм, реваншизъм и какво ли още не, и Големият брат се явява като "спасител" на бял кон и отново спасява за пореден път бедните и изтерзани събратя от Стария континент, но с вече коренно променено население, състоящо се от чужди за континента хора със съвсем различен манталитет, култура и религия...Мдаа, твърде "розова" перспектива за бъдещето на стара Европа...А "ракетите", от които по пет пъти на ден реват едни чаршафосани , величаещи алаха, никнат като гъби след дъжд...И разни бомбички, ножове, брадви като допълнение към пейзажа...

Тия хора, които нахлуват неканени, точно те ли ще повишат стандарта на Европа. С бурки, с по 10 деца, с аллах акбар, това ли е мечтаният работник на Даймлер? И почти всички си изгубили документите. Как се представя тоя следващото поколение тоя човек на снимката, който живее в друг паралелен свят. Ще го има анекдота Али, виж тоя немец какво странно име има - Ханс..

Как така НЕКАНЕНИ? А баба Меркел не ги ли канеше,а? Много бързо взехме да забравяме нещо, а?

Абе, скоро ще трябва да премахнете свинското от училищното меню а Даймлера го оставете на немците! Щото талибани заработят ли в него, много скоро ще му паднат продажбите до ниво "фалит"...

че му трябват специалисти, то всеки се е научил, а за хора за веднага работа /общработник/ всеки става дори и българина и германица и арабина. Той се казва Dieter Zetsche

Този какво сравнява бежанците през 50-60 години от Унгария с тези орки дето нахлуват!!!??? Луд ли е? За какъв икономически бум говори?

обещанията на даймлер за бежанците са като обещанията за колите им: безумно скъпи и лъскави каруци, които нямат нищо общо с реалната им цена.

Неа забравяй като ломотиш че българските са по хубави! А за ония ти трябва работа за евро а не левове. Тарикатке.

Ха,ха,ха, тъп, мързелив и смрадлив орка да работи в Даимлер, абе този у ред ли е...Ей верно че това немците са тъпо племе!!!

Германските капиталисти са алчни и търсят евтини работници в търсене на печалба. В случая са толкова алчни, че са са игнорирали всякаква здрава логика. А Меркел е марионетка.

Застреляйте ги, да не се мъчат!

Ето кой стои зад "Welcome, refugees!"

по ТВ, че 20 са назначени в доичепост значи 29 са уредени,а меркелица да настани останалите 999971 чалмосани

Абе тия луди ли са, или аз не разбирам? Че толкова ли е лесно ей така, без няколко годишно техническо образование, практическо обучение и поне година-две трудов стаж да работиш в Даймлер? Че те тия едва ли знаят да четат и пишат, а пък и дали някога са работили нещо? Че и ги сравняват с унгарци и пр. европейци? Луда работа, ама право казва народната мъдрост, че когато Господ иска да погуби някого, първо му взема акъла!

дитер цетше е едно недоразумение на Природата, както и всички останали глобалисти, които катастрофираха света. Аз знам и за един, който е наречен де мизер, който веднъж като министър на войната купи дрон за 1млрд, който не лети, а сега иска да открие камери със софтуер за разпознаване на лица, които никой не познава. Не е ли гениално това? Мога да кажа, че Природата има странно чувство за хумор, както и избирателите, които не сме ние, а шефовете на концерните.

:)Съдейки по снимката или г-н Цече е стар и е загубил памет илие е много млад и рано побелял.Както и да е,оправдан е да е забравил в първият случай а в другият да не знае,че навремето към Германия са се стичали хора образовани и учили ако не в Германия поне в Австро- Унгария.А сега освен сирийските бежанци(но те са малък процент в Европа) другите учили ли са нещо.

И нека позная: Меркел е изненадана? Буа-хахахахахахаха.

Дам, мечтата на носталгиците. Държавата да ти плаща всичко и да ти осигури работа от която да не се потиш. :)) Ако може и малко да краднеш... Рая на земята.

Да, но тогава от унгария са пътували християни, а не озверели муслита както е сега.

Може, ама по-може на влака и да ги харижат на другаря Путин в Сибир в урановите мини.

Бай Ганю би пляснал с ръце - "Брей, големи ахмаци тия шваби бре!!"

Бай Ганьо им отчита, че не са били 5 века под турско робство и не знаят кво ги чака.

Представям си германците как сумтят, докато онези 9-ма се дупят по 5 пъти на ден срещу поточната линия!!!

Ще ме преследват ли органите на реда, ако споделя, че според мен мястото на част от тях е в Аушвиц. А ако кажа, че бих подкрепил нов народен съд за сегашния ни "елит"? Кофти човек съм явно.

Ти искаш бат ти Бойкко в Аушвиц? Там няма далавера.

България е същата карикатура като Германия . Говори се че няма Работа , Истината е че няма Хора за Работа .

като икономика, работни места и най вече като заплащане. Кой луд европеец ще оцелее с български заплати?

Щото нашите предприятия и заводи станаха курбан заради европейските директиви, а работещите българи отидоха да работят в Германия.

По-точно роби им трябват за работа!

може да не трябва да работят по религиозни причини

Няма да се учудя, ако Меркел прокара закон, който да задължи големите компании и машиностроители да назначават араби, минимум 50% от персонала. Тогава швабите ще видят, какво "икономическо чудо" им е дошло до главите.

А гостите не било редно да работят.

Ами наистина са гости. Меркел ги покани. Сега нека гледаме как ги гощава с чужда пита. Май домакинята е за бой.

Българите и румънците виновни!

Брекзит е виновен

НАПЪЛНО РЕАЛНА ИСТОРИЯ: - ГЕРМАНЕЦА ХАНС УЧИ 20 ГОДИНИ , СТАВА ИНЖЕНЕР , ПОЧВА ДА БАЧКА В ДАЙМЛЕР И ПОЛУЧАВА 5-6000 ЕВРО ЗАПЛАТА - ГЕРМАНЕЦА ХЮЮСЕИН НЕ УЧИ , ЖИВЕЕ НА СОЦИАЛКА , И ОТВАРЯ ДЮНЕР .. И ПОЛУЧАВА 10-15 000 ЕВРО ЗАПЛАТА :))

Как няма да ми работят по религиозни причини бе, само да ми попаднат на обекта така ще ги религизирам, че ще целуват сапа на лопатата в стойка партер всяка сутрин преди дълъг и безкраен работен ден на строежа. В каналите и да се чува звън на кирки и лопати.

Е да ,ама ти си източно Европеец,западняците са промити мозъци.Макар,че на последък и те се осъзнаха.Всичко е гадна политика и интереси.

Германците излязоха най-големите амсалаци. Каква работа от бежанците? Те искат рахат. Мързеливи араби. Защо са отишли? Да цуцкат, без да работят и да гласят руси германки. Гена им е такъв, примитивен, долен. Смях в залата. Найвни германци, ха, ха, ха................Не знаете какво ви очаква? Германците излязоха най- големите глупаци, надяваха се на хора , а попаднаха на араби /мързеливи и нагли/ Нима не знаехте? Охо, знаехе ама се правите на тарикати. Спокойно, ще ви се отегчи живота с мигрантите и ще проклинате защо сте ги приели.

Брадат арабин увит в чаршаф върти гайките на Мерцедес.ХЕХЕ

...и пази чаршафа си да не го изцапа с машинно масло или с машинна смазка, като на всеки 3 часа прекъсва работният процес, за да се моли по 5-10 минути:D:D:D Току- що създадохте най- краткият германски виц:D:D:D

РАДОСТ Е ДА ВИ ЧЕТА И ДВАМАТА :)

Чудя се защо Меркел не назначава имигранти от Еритрея, Чад, Афганистан и Сомалия в държавната администрация. А толкова чистосърдечно ги канеше да дойдат в Германия.

Ще дойде време- и това ще е много скоро- когато германската индустрия и германският федерален бюджет ще клекнат пред новите икономически реалности. Предвиждам това да се случи до 6- 8 месеца. Тогава изведнъж меркелица ще се сети, че източноевропейците са отлични работници и ще започне масово депортиране на арабите- мюсюлмани от германия. Тогава всички български медии ще се наводнят с обяви за българи за работа в германия , дори и с нейтив познания по немски език. Когато това се случи, призовавам квалифицираните български работници да поискат по-високо заплащане за позицията, за която кандидатстват в германия. Нека се обосноват с недостига на квалифицирани кадри и с факта, че ще плащат данъци на германия и да се пазарят много сериозно за по-високо трудово възнаграждение именно в германската промишленост!

Българин с образование и опит е зор работа да го вземат на работа в подобни заводи (не, че е невъзможно), некви неграмотни маймуни са очаквали да заработят ???

Вече 9 неграмотни маймуни работят в Мерцедес и нито един българин с образование и опит. Що така?

Ами дали знаеш че отговорни части от окачването на Ауди се правят в София???

Щото 9тте не работят на средно мениджърско ниво- за това:) Може да работят като мениджъри по...чистота, но не и да извършват деликатни производствени дейности, изискващи поне завършен механотехникум в Европа, прецизност, деликатност и съвременни технически познания:D:D:D

Стършел

Човек вече и на Мерцедес да не смее да се качи :)))

На арабите целта е ясна, те не нахлуват в Европа, за да работят. Всеки строителен работник или шофьор на тир, който е бил в арабска държава, знае че арабин не работи каквото и да е по религиозни причини и съответно нямат нужната квалификация. И изобщо не им харесва европейския начин на живот. Аз се удивлявам на фалшивите очаквания, които имат директорите на германските компании. Кой ги излъга, че арабин ще изработва машини? Какъв подем, какво икономическо чудо, бе?! Гастарбайтерите от 50-те и 60-те са пристигали с лични документи, договори за работа, работни визи и желание да получат пари срещу труд. Сегашните нашественици нахлуват нелегално, не знаят от къде са и кои са, но искат да ядат.

чудя се как цензора на ибрик.бг не ти е забил поне 10 минуса за истината която си написал.

следващото германско икономическо чудо следва германско чудо

Tова е "успех" за германците ,нема и 1000 човека от над 1 млн., само , че сравнението с бежанците от европейска Унгария и и днешните първобитни готованци е меко казано идиотско !

Тоя дядка, да ли си вярва, че с араби ще прави премиум автомобили. Скоро изоставането на германците в тази индустрия , ще стане още по очевидно.

За "премиум автомобили" не знам, но мисля, че скоро германия ще изнася ... камили ;)

може да работят охрана, нали са обучени да се бият

От охраната не се иска да се бият, а да предотвратяват кражби.

От месеци наблюдавам, че т.н. мелиха умишлено дразни всички във форума. Питам се, толкова много пари ли получава за да приеме да я псуват и кълнат ежедневно?

Имам подозрения, че този ник е на хранилка или при ердухановия МИТ, или е член на кривозащитно нпо. Ясно е само едно- плаща й се, за да пише език на омраза към българите в български форум. При това- забележете, че пише поне от 3 години в този форум...

Само пълен идиот или "политически коректен" тупан може да нарече тази паплач "икономическо чудо"! Те са икономически разрушители!

От 1 000 000 хрантутници - само 900 работници ...

И от тях- само 9 в Даймлер- т.е. в истинската германска индустрия:D:D:D