Президентът на ”Фукушима” влезе в болница

Президентът на ТЕПКО, собственик на авариралата АЕЦ "Фукушима-1" - Масатака Шимизу, бе хоспитализиран тази нощ заради високо кръвно и виене на свят.

Обратно в новината

Коментари - Президентът на ”Фукушима” влезе в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да го е заболяло сарцето като е разбрал це банковата мъ сметка леко сте изтанее? едва ли сте е от ъгризеня це 2 седмици тровят света в опити да спасят някакви стари реактори. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-човешко съчувствие към Шимизу. Обаче докато той се лекува, проблемите трябва да се решават. И мисля, че тези проблеми не засягат само Фукушима. Цяла Япония дължи на света едно разумно решение - да се откаже от атомно гориво, поради земетръсната зона, в която се намира. Ами ако утре ги тръсне още повече и изпушат и други АЕЦове?!

Много сте лесни в раздаването на присъди.Хората преживяват небивал ужас - земетресение, цунами, изригна вулкан по същото време, има радиация... ами ако беше станало у нас, колко хора щяха да си направят харакири? Или щяха да се натоварят на някой самолет е да избягат.Мислете тъпи глави, хората в тая АЕЦ правят и невъзможното!!! И не съдете никой, за да не бъдете съдени.Тези хора, които са били в близост няма да живеят още дълго. Това прави ли ви щастливи???

Що не си направиш едно сепуко от солидарност с тъпите японци!? И споко - у нас таквизи гадости не моат да станат, щот не обичаме стреса!

Японците били тъпи? Според теб? Много си зле, честно. За психиатър си! И не се заблуждавай, никой не е застрахован...

На тоя нещастник те първа ще му се завива свят.Бедна му е фантазията какво ги чака тия хора върху които хвърля такова затъмнение.Честно казано мислех японците за по разумни хора,ама май ще се окажат доста наивни и глупави.Жалко,много жалко.

Все се мисля,че още 10 такива трагедии да преживеят, пак няма да станат толкова зле, колкото сме ние...ама това е сигурно, щото те са тъпи, а ние сме много "умни", нали?

Би трябвало вече да си е направил харакири.

Най-добре ти си направи харакири! Ще направиш едно добро дело :)

сепуко

"Токио Eлектрик пауър" - има ли поне един изцяло грамотен редактор в този сайт?

Влезнал в болница - колко хора ще изпрати в гроба заради радиацията, бил влезнал в болница. Никакво съчувствие за алчните японци, които застрашават екосистемата на планетата заради фанатичната си индустриализация. Нормалните японци отново ще страдат заради комплексарщината на тема индустриализация !

Напълно подкрепям.Главният виновник се ската да се лекува, а обикновените хора да си рискуват здравето и живота, заради алчността му.Много по самурайски, няма що.А колко още болести ще се причинят на човечеството и екологията като последици, ще отчитаме тъпърва/който оцелее де/.

Ти колко от нашите нещастници дето хапваха храна и пиеха вода от специални контейнери, докарани чак от Аржентина видя да си направят харакири? Сега още си живеят живота, а хиляди измряха в страшни мъки от рак, след Чернобил.Защо по подразбиране очакваме японците да са достойни и честни, а когато става въпрос за България и изобщо за Източна Европа по подразбиране смятаме за нормално носещите отговорност да се самоспасяват, а народа кучета го яли?

Митове и легенди разправяш! Това е една от лъжите, на които демокраДите градят цялата си политика до момента!

Митове - друг път. След Чернобил другарите умишлено мълчаха като на.рани, защото не смееха да обявят, че АЕЦ на "великия" СССР е гръмнала. Изобщо не им пукаше за хората, но вече години наред виждаме резултатите от това престъпление - драстично повишаване на броя заболели от онкологични заболявания. Същевременно, за членовете на ЦК се доставяше чиста храна и имаха инструкции как да се пазят от радиацията.

Ей, дърт комунистически боклук! Аз го помня това време, хората не бяха информирани за нищо, а властта си изпи таблетките с калиев йодит от военните запаси.Хората манифестираха и ги валя радиационен дъжд. Не те ли е срам, комуняга такъв, мои връстници по на 30-35 години измряха от рак. Загубих роднини, във всяко семейство има поне един починал от рак.Ама дано се задавите, мръсни комунисти , играхте си със здравето на народа, всичко се връща на тоя свят, помни го това нещо!

Тоя нещастник още ли не си е направил харакири?