Путин заяви, че е готов за преговори с Киев, но при нов кабинет

Москва и Киев ще преговарят за разрешаване на конфликта в Източна Украйна

Обратно в новината

Коментари - Путин заяви, че е готов за преговори с Киев, но при нов кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

окей! ще чакаме путин да направи нов кабинет.. :-)))

изоставате с новините. чао.

Аз ако съм на мястото на Путин, няма и да говоря с тези боклуци камо ли преговори да водя. По-големи боклуци от украинците, българите и македонците няма!

Много хубаво, приветствам.

Американците не трябва ли вече да преговарят за Аляска, не за Украйна?

Зеленски се опитва да прецака ЕВропейския съюз като вкара в преговорите САЩ и Великобритания! Тъпо Седларов, Полша им е достатъчен троянски кон на германците и французите.. Зеленски прави груба грешка! Скоро ЕС санкциите срещу Русия ще отпаднат!

Дефакто Путин каза: "Ще видим ...". Всички други трактовки са манипулиране на общественното мнение ...

Малко предистория 2014-та година, по време на Олимпиадата в Сочи, Путин заграби Крим, използвайки хаоса в Украйна при бягството на Янукович След което вкара войски в Донбас, но пълзящата му окупация спря в Одеса и Харков, където не успа да създаде народни республики Към момента Украйна владее 2/3 от Донбас, има ди заводи и мини и всичко там си работи нормално Путин държи 1/3от Донбас като разменна монера срещу Крим. Ето вземете си Донецк, а ми признайте Крим

Шило

По време на Олимпиадата в Сочи, по грузински вариант, укрите започнаха да стрелят по протестиращите. Янукович предложи и се подписа споразумение по силата на което, след три месеца да има парламентарни, а след шест- президентски избори. Хунтата не изпълни договорката. Започнаха саморазправи в украински граждани, които са етнически руснаци. Те въстанаха и на референдум в Крим обявиха независимост и пак по своя воля се присъединиха към Русия. Насилието на хунтата продължи и въстанаха Донецк и Луганск. Вместо разговори, Турчинов и Яценюк изпратиха танкове. Резултатът е ясен. 13 000 убити.

Да добавим и бисквитите които Виктория Нуланд раздаваше на бандитите атакуващи парламента в Киев и 5 милиарда американски "инвестиции" в Украинската демокрация!

Зеленски е усетил, че Украйна я чака глад що стигна до там, че да разреши посещенията в Припят.

Единственото което могат да направят е да пият една студена вода.Крим е окончателно загубен , а за републиките ги очаква безконечен тлеещ конфликт от типа на приднестровския.А като им резнат и газта отиват още с два милиарда евро надолу и нямат с нищо да ги компенсират.Когато се опитваш да излезеш на ринга и си категория перо , а насреща имаш тежка категория можеш да очакваш само бърз нокаут.

Елементарни първосигнални путински тъпизми. Едно и също всяка година. Украйна зимата ще умре от студ и глад без Русия, ще се разпадне и тн и тн И все не става

Шило

Досега им даваха. Чрез реверс, но пак руски газ. Преминаваше и транзита...Ама играта е към края си.

Хохлите ги чака гроссе хурка.

Искат хохлобялдатие да преговарят, че изкараха една зима на мускули без газ, само колкото да не им замръзнат тръбите и то на двойна цена от Герамния... Но годината вече преполови и УИНТЪР ИС КОМИНГ... А от януаре догодина по тръбата от Русия в Покрайната могат да влизат само бели мечки и пингвини. Че и за нас няма да има по тая тръба, заради крадилвото хохлобляско племе! Закършили сме я като млада булка в лозето по икиндия.

Аз предлагам в Нормандския формат за преговори да участва и България начело с нашия президент.Той е компетентен по много въпроси

Шило

По-добър вариант е от Боко. Само че, ние сме никой и никой няма да ни покани.

.....шиле,шилее шиле си и шиле ще си останеш, с патоците работата се закучи и кремльовският гном започва да си върти задните части!

само американец може да е толкова тъп като теб. Абе ти да не си ученик, 3-4 клас. Не знам възрастта, но си твърде далеч от действителността. Последното разрешение за Северен поток не даваше Дания. Формалното искане на Русия за разрешение за участък от газопровода е изтеглено. Маршрутът е коригиран. Увеличен е със 160 км. При което не е нужно разрешение от Дания и от когото и да е вече. Очаква се до края на годината да е в експлоатация. И тази информация защо ни я спести? Американската глупост наистина е безгранична. И особено на американските еничари.

Шило

Четете малко повече, тролчета....Не много, че да не се преуморите. Но и малко ще ви е от полза. Топката пак е в полето на Зеленски.

Зеленски ПЪРВИ предложи миналата седмица, че разговори може да има само в присътвието на Германия, Франция и Сащ

Шило

Да и му отговориха- при смяна на правителството- може. Има съгласие, сега се чака какво ще стане в Украйна и дали някой ще разреши на Зеленски това да стане. Защото неговите решения зависят от друг.

РХ, теб ли те оставиха да се резилиш?

с патоците работата се закучи и кремльовският гном започва да си върти задните части! --- ФАКТ !

Шило

Я тропни сърдито с краче. Щото ТП вече е в Турция. А за спирането на СП 2 и фрау не ще да чуе.

Това, че е в Турция - нищо не значи. Там има вече търкания за цената и за обема... Не си следил нещата по-дълбоко... Сев. паток също не е напълно сигурен, там има да правят заобиколно отклонение, и не е ясно кога ще приключи. Минимум още 2 години няма да влезе ... а до тогава - баба ти Фрау с епилепсията - шще е на пенсия!

Може да има търкане единствено по гърба ти. Договориха го и като цена и като обем. Турците купуват 16 млрд. куб. метра. За техни нужди. В България текат преговори и поръчка за изграждане на газопровод към Сърбия. Това нищо ли не ти говори? Или слушаш анадолеца със стирката, който диша зад теб?

Шило

Хахахахахах, 160 км. са им месец, най-много два. Като четеш, виж за колко време направиха морската част на ТП и колко километра бяха.

преговори могат да си текат всякакви... Изобщо не е сигурен турският паток през БГ! Той ще е в нарушение с последната диретива на ЕС... или може би ДС-престъпниците бързат, докато не е влязла в сила! Ама НЯМА ДА СТАНЕ! Няма да има никакъв паток през нас!

Шило

Какви преговори бе, "тракиец"? Те приключиха и тогава почнаха да строят. Пак си поне две години назад.

Шило

за газопровод през България- само глупак може да бяга от нещо, което му носи приходи. Ти, такъв ли си?

Тракиец, сменяй пак ника, че да имитираш масовост.

се с има няма 2 милиарда человека около неговата империя, имам чувството че когато почне да издава мандатите и той ще бъде изгъбаркан :)

Шило

Моли се на негово място да не дойде комунист или оня шут-Жириновски.

какво ще преговаря, може би за връщане на окупираните територии, ей нахално жуже :)

Няма то да има още 2-3 северен паток, ако до тогава не бъде блокиран от Перчема Няма все още нищо сигурно и по турския паток, и то вътре за самата турция, а да не говорим за разклонението! Пак кацна на Украинският мур ... де ше идеш ве, мушморок, де ше идеш!

Шило

И не усети, че Путин ги гъбарка?

Хахахаха, ама ти сериозно ли? Та въобще ясно ли ти е къде се намираш?