Путин: Западът е готов да отприщи кървава баня

Руският президент в разговор с Ердоган: Диверсията срещу "Северен поток" е международен тероризъм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо искам да споделя, пичове. Имаше един велик писател, Майкъл Крайтън. Та той бе написал една новела - Сфера. После по нея създадоха филм - Sphere, ето подробности - https://www.imdb.com/title/tt0120184/ Който го може - ще си го дръпне и ще го изгледа. Та там имаше един момент, в който изследователите се потопиха на дъното на океана, влязоха в падналия космически кораб, който се оказа наш, земен, само че от бъдещето. И докато обикаляха и ровичкаха, намериха перфектно запазени кенчета с кока-кола. На шега, единия от героите (вече не помня кой) каза - "Я виж ти, значи в бъдещето още я има, ще взема да инвестирам в акции". Другият му казва - "Недей, тук пише само и единствено на японски". Подобни идеи се срещат и в чудесния Sci-Fi сериал Firefly (2002) - https://www.imdb.com/title/tt0303461/?ref=nvsrsrsg0 Сериалът е нео-каубойски, в бъдещето екип от бивши военни, загубили битката с Федерацията на независимите планети, си купуват стар, отписан кораб и заформят контрабанда. Интересното е, че навсякъде в сериала, се срещат предимно надписи на руски и китайски, но не и на английски, освен по копчалъците на вехтите панели за управление на коритото. Това е точната причина, сериалът да бъде спрян още в първия му сезон. Аз няма да инвестирам нито в акции на американски фирми, нито на руски. Ще инвестирам в две щепи приспивателно, и като ни присветне неестествено ярко някоя нощ - ще ги изпия с ракия. А на вас пожелавам мирно посрещане на следващата цивилизация. Или пък изпращането на нашата...

Путин не само е прав, той е прекалено мек и отстъпчив. 8 години чака да се изпълни Минското споразумение и самооределилите се републики да получат безопасен статут, в смисъл автономия в рамките на Украйна. Това означаваше и НАТО да спре да ползва Украйна за плацдарм срещу Русия. Затова "специалната операция" не е агресия аналог на агресиите на САЩ наричани кощунствено "освобождаване", "цветна революция" и др. локуми, а защита на многобройното руско население там. А то си е руско и исторически, а вече и по самоопределяне.

Засега кървавата баня я први самоят Путин. Но и други били “готови”. Всеки си отговаря за себе си. Виетнамската война не оправдава украинската и обратно

западът не само е готов ами вече почва с кървавата баня, че ако няма война америка ще фалира.... само дето е крайно време америка да види кво е война на своя територия

и докато говори го чака ново военно поражение край Лиман.

Джудже, не осъзнаваш ли ,че си труп,свършен си! Каква наглост от терорист,диктатор! Излез от бункера!

оди се пери бе

Eдинственият който иска и прави кървава баня е това същество начело на кремълската шайка терористи.

съвсем скоро ше останеш без работа

ЦИТАТ"""""""Експлозиите на балтийските газопроводи от възможни станаха неизбежни.Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен, който вечерта на 27 септември почти пръв излезе със стойностна оценка на събитията в Балтийско море, със сигурност взе предвид принципа на римското право, който гласи: Cui prodest; cui bono (Направено от този, който има полза от него).Прибързаността, с която Блинкън започна да настоява, че Вашингтон не е замесен в саботажа на руските газопроводи, е подозрителна сама по себе си. Особено за човек, който преди шест години и половина писа, че при определено развитие на събитията балтийските газопроводи могат да бъдат под заплахата от физическо унищожение. Нека цитирам статия от 2016 г.:„Вашингтон непрекъснато предупреждава европейските си съюзници срещу опитите „окончателно да се закачат“ за руския газ. Освен това всеки път изразява недоволството си във все по-остра форма. И на този фон американските B-52 с тяхното много специфично минно инсталиране се засветиха в Балтийско море ... Обикновено за поставянето на такива мини се използват морски патрулни самолети или дори палубни изтребители F-18. А в случая още отначало се включи стратегическата авиация. Което само по себе си подчертава факта, че потенциалните цели на подобни минни удари трябва да са с голямо военно и политическо значение за Съединените щати ...Морските мини от горния тип са доста високоточни оръжия. Така нареченият "вероятен коефициент на отклонение" за мината Mk 62 QuickStrike, например, е само шест метра ... Такова оръжие е много подходящо за поразяване на неподвижни подводни обекти, като същия газопровод. Американските дънни мини от този тип имат оборудване за полет по плъзгаща се /планираща/ траектория, което им позволява да бъдат изхвърлени на десетки километри, като по този начин се осигурява висока степен на скритост на подобно миниране.Разбира се, от всичко това не следва, че ВВС на САЩ са готови да взривят руско-германската система за подводен транспорт на газ в Балтика не по-късно от утре до обяд. Но най-малкото не може да се изключи, че американците по този начин се застраховат, „за всеки случай“ ... И в същото време дават да се разбере на германските съюзници, че не трябва да отиват твърде далеч в отношенията с Руската мечка ... И ако процесът на икономическа конвергенция и тенденцията към взаимозависимост на Русия и Германия ще растат, тогава това неизбежно ще има съответен геополитически ефект ... Така че те днес баражират по балтийските газопроводи ... В крайна сметка, ако погледнете обективно на нещата, то американците други аргументи срещу руско-германския енергиен съюз, освен високоточните морски мини, наистина нямат."

гузен негонен бега

кулите си взривиха та един газопровод ли...

Това руслямците от 100 години финансирате партии и движения за подронване устоите в Западните общества, а все сочите с пръст същите тези народи и страни че ви пречат … От 1922г. от създаването на СССР , изнасяте революции и говорите за "световна революция", и все Запада ви е виновен ….

а американците 200 години изнасят демокрация и глей кво стана

Западът е "готов", пък ти вече я отприщи.

Ако сме умни и имаме един Орбан начело, завършваме спрения от американците Южен поток и дръпваме силно напред..

Русия злобее със своето мързеливо разгилдяйско население, ежедневно ежечасно изостава икономически, технологично, интелектуално от запада и далекоизточните тигри, при огромните суровинни богатства има доходи на човек по ниски от тези на Украйна. Със своите над 1 милион СПИН болни, 1 милион затворници, 5 милиона алкохолици, 7.5 милиона наркомани, 42 милиона пенсионери и катастрофална демография путинистите се крепят единствено на ръждясалите си ядрени оръжия, които никога няма да посмеят да гръмнат, гръмнат ли ги самите те загиват.

Eдинственият който иска и прави кървава баня е това същество начело на кремълската шайка терористи.

Май че въпросният субект страда от шизофрения. Говори несвързано, вярва си, макар че казаното няма връзка с реалността. "Колективния запад" - потресаващо мъдро словосъчетание. И този неизвестен субект диктувал и прочее... международните отношения. А говорещата глава съсипа световния ред, създаден след 2СВ и нарича това "обективна реалност". Идиот, товарищи!

Всички вие тъпи тролове, които казвате че Путин е убиец и т.н може да си го заврете.. Знаете къде! По интересувате се малко повече от историята. И ако чакате ФАЩ да направят нещо добро, пак сте се объркали! Прост народ

Да си го заврем е доста трудно. Късичък ни идва. Но пък е доста дебел. И ако ти го наврем на теб в насрания гъз им да пърдиш като бас саксофон. Пък и да ти го наврем на теб е лесна работа. Както сте се надушили на Путьо, и услужливо сте разтворили бузките, навирането на къса но дебела пишка е въпрос на техника. А дали ще е с вазелин или без да подробности

Същата ситуация беше и 90-те години на Перестройката, ако не беше подгънал крак Горби, западната система щеше да е минало. Демокрацията оцеля благодарение на СОЦ държавите и изцоцаните от тях ресурси. Ситуацията е същата, огромна икономическа криза и си търси донор. Ще наблюдаваме кой кого, но исторически доказано, БГ се е нарежда навик от страна на прецаканите.

Да, ситуацията много напомня на.... 80 те години. Война в Афганистан, надпревара във въоръжаването, и куп лъжи на съветските другари. Резултата е пълна съсипия на икономиката, вследствие на колосален военен бюджет, стигаш до 42 процента. Няма държава, която да издържи такъв товар. Резултата го знаем. Пълен провал на СССР. Фалит, разпад и разруха. Това чака и Русия. Санкциите ще продължат до пълната съсипия на Русия. Следва фалит и разруха. Няма как да е иначе. ....

Виждам как се нанася удар върху страна, избрала суверенен път на развитие и как се прави кървава баня. Имам опит с разпознаване на съветски и руски лъжи.

Само Путин отприщи кървава баня в света. В момента води война в суверенна Украйна. Путин го ака трибунал за военни престъпления.

Не е само Украина орки има и в Сирия и в Либия и в ЦАР и един господ знае къде

Какъв суверинитет, това е марионетка в ръщете на САЩ. Какво демотратично правителсто, тръгнало от незаконно майдано правителство???? Каква демокрация при нацисти??? То като лъжата стана истина, какво да се коментира, само може да се възмущава.

А ти тАпаре! Съсипа Русия. Сега искаш и света.

Путя, бъди сигурен, че Запада няма да те остави да си разиграваш коня както ти изнася. Пътник си. Имаш около месец и половина да си оправиш делата.

Какъв запад, той е марионетка и ако не си забелязал, за да не фалира САЩ, сага донор е ЕС Та затуй е тази война, САЩ търсят донори, а вие си дробете тъпите постулати от козяк!

Ти какво правиш в дира, а не си в масква или запасен лагер някъде около донбас? за колко копейки аkaш тук?

Западът бил готов, а вие, гусин путин, защо нападнахте зверски свой близък народ, силно смесен с руснаци, въпреки че русия е гарант за целостта на УКРАЙНА по силата на маеждународни договори, вкл. и от Будапеща, 1994 г. ?! Толкова ли струва честта на русия - по-малко от тоалетна хартия ?! Ако съдим по поведението на руZките политици, явно е така !!!

Убиец !

Лаконично, кратко и ясно.

" МНОГО Е ТОЧНО КАК СИЙКЕ " , КАКТО Е КАЗАЛ ЧУДОМИР ! " КОГАТО САМА СЕ ОТКЪСНЕ ГЛАВАТА НА ВИСЯЩИЯ - УБИТ ФАЗАН , ТОГАВА СТАВА ЗА СГОТВЯНЕ " !

вярно ли Украйна са оспорили правото на русийката да е член на ООН? Носят се някакви слухове из тролосферата...

Примката започва да се притяга и това предизвиква задух…г-н Путин, така ли е?

Войната е за свободата и душите на хората.Ако Русия загуби войната,Новият световен ред идва незабавно.Всички ставаме роби без право на личен живот и лична собственост.Лично аз предпочитам бърза,смърт пред такъв живот в сянката на,дявола

БЯГАЙ В АРМИЯТА НА ДРУГАРЯ ПУТИН- ТАМ ТЕ ОЧАКВАТ И ТИ ОБЕЩАВАТ БЪРЗА СМЪРТ, НО ПРЕДИ ТОВА ПОГЛЕДНИ С МАПС КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА МОНГОЛИЯ ДО КАТО Е БИЛА ВЯРНА НА РУСИЯ- АРХАНГАЙ, А МОЖЕ И В ИЖЕВСК- НАПИШИ ЗАВОД ЗА МОТОРИ ИЖ В СЪРЦЕТО НА РУСИЯ- АЗ НЕ ИСКАМ ТАКАВА МИЗЕРИЯ.

Празни мисли на един празен човек...

Хапчетата, хапчетата...

Т.нар. НСР е нищо в сравнение с "руZкий мир", та затова и самите руснаците бяга т от рашистката кочина !!!

Леко си глупав, понамирисва... Значи свободата е да не можеш да заминеш и да трябва да се биеш за каузата на един престъпник? Пък ние на запад не сме свободни да правим абсолютно каквото си искаме? Не. Силно си глупав, вони!

до аборигените, които се радват че тръбите са взривени и руснаците ще го "ду*ат". всички ще го! метана е над 100 пъти по силен парников газ от въглеродният двуокис! това количество газ, което е напуснало тръбите ще доведе още по големи проблеми... все едно скочихме с една година напред в посока на еко катастрофата... какво че след десетина години ще се мре от слънчеви удари, а зимата ще идва само под формата на някоя и друга буря, способна да остави половин България без ток? важното е, че сега руснаците го ду.ат!

Западът няма друг изход, освен да отприщи нова кървава баня на Земята. Иначе ще бъде изтрит от исторята, като нак-некадърния режим ...

Да дежурят в Черно море над тръбите,на Турски поток,че току виж и там стане някоя подобна авария и язък дето Боко даде 3 милиарда и тръбата да остане празна,без да може да се изплати от транзитните такси.

Дреме им на руснаците. Нека турчулята се занимават с този проблем.

Тръбата си е наша, а не дай Боже нещо стане в подводната част до Турция, с малко средства ще я свържем с Азърбайджанската линия. Вредно е да всявате паника, и без тия внушения си имаме достатъчно грижи.

Не Западът е този, който напада страни. Това си ти - малкият комплексар. Малък си не само на ръст, но и на морални качества. Ти си един злобен човек, който, докопал се по някакъв начин до властта, я употребяваш за задоволяване на собственото си его. След падането ти от власт, а то вероятно ще бъде съвсем скоро, нещастния народ на русия ще излезе по улиците и с песни и танци ще ознаменува края ти. На теб и на старчоците около теб, това трябва да ви е ясно. А така също и историята няма да ти прости. Браво на силните руски мъже, които имаха смелостта да напуснат страната, но да не отидат да избиват братята си украинци, заради твоите фобии. Не те е срам! Гнус ме е дори да те гледам. Да не говорим колко си смешен на токчета и с боядисаната коса, провиснала отстрани, за да скриеш колко си стар и оплешивял.

нАмали бЕлото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Путин да спре да реве, като девица за кур. До всичко това доведоха собствената му политика на заиграване с "западните партньори", обгрижването на либерасти, олигарси, пета колона, подценяване на пропагандната война и най вече изключително непостоянните, нерешителни и в разрез с всякаква военна наука провеждане на военната операция. За съжаление, отново Руския народ ще трябва да изправя грешките и да избърсва насраните задници на собствения си "елит" с цената на много жертви. Явно историята от втората световна се повтаря едно към едно.

Тази болест си има име и то е ШИЗОФРЕНИЯ

Неговите си го предадоха, смятат че има прекалено много и трябва да се намали бройката. Няма от техните си семйства да я намаляват я. Гледаме повторение на втората Световна.

Да бе, и зелените човечета в отпуск в Грузия бяха на запада, и армията, нахлула в Украйна също е на запада. Съгласих се с всичко казано :)

Отново е прав руския президент. Мъдър и търпелив е Путин. Западналите уроди, давоските сатанисти не се спират пред нищо, за да постигнат целта си . Особено сега когато еднополюсното господство им се изплъзва, пробваха с пандемия, сега с война...Те трябва да се унищожат, а техните пионки политиците сами ще се самоизтребят...

Умирай си в лайната бе

Това ли е еманацията на мисловната ти дейност..Писаето не ти е сила, умрял си от глад отпадък, шефа няма да ти даде центовете...

Ефросина , хайде моме, събирай бохчичката и върви да лижеш петичките на "мъдрия" шизо.

Съвети приемам само от хора с ментална дейност над санитарния минимум...Излезте от пропагандния компот и започнете да мислите, няма нищо страшно...

Е, това е наглост. Тоя нахлу с войска в чужда държава. Отприщи ад там, окупира и анексира насила чужда земя! Обаче тръгнал да обвинява някой друг, че не му се кефи, видиш ли! Значи за него може, но за другите не може - така ли?

Ще умирга на бесилото спокойно , няма да му се размине

Skoro ide kraiat na gospodstvoto na UG, svetat e nastrahnal sreshtu tiah, osven takiva kolonia kato Bg i to samo ELITA, toest kradcite

А ти що се срамиш да използваш кирилица, ами ползваш техните прогнили букви? :D

Търсите от крайност в крайност! Вчера чехите изригнаха за пореден път срещу ЩАТИТЕ-НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ БЕЛИ НЕГРИ! Анадън му?

Бе много со проЗЗ бе!

кървавата баня я отприщи путето на 24.02.22г

Това са правили винаги, няма континент да не са организирали кървави бани. щом посегнаха на Сърбия в сърцето на Европа, какво може да се очаква

Друго си е викаш да нахлуваш с войската си в чужда държава, да окупираш и анексираш на сила! Това е позволено, според вас? Т.е. на любимия ви ПутКин всичко му е позволено, на другите обаче не! Хммм - няма д астане!

Преди това Милошевич (Сърбия) извърши геноцид в Босна и Херцеговина, а след това и в Косово. Затова и беше даден ултиматум който не уважи и той беше изпълнен. Сърбия беше наказана за нечовешкото си варварство. Това май твърде много противоречи на опорката която са ти спуснали от Митрофанова.

Записвайте си цитати, джендърници, след време само с това ще можете да се похвалите на внуче 1 и на внуче 2, че сте го виждали на живо ...

Няма по-жалко нещо от кухите български фенове на путин...Вие не сте русофили, вие сте дебили. Не обичате нито България, нито Русия, нито нищо човешко и цивилизовано. Развитието ви е спряло на ниво шимпанзе и просто сте недоволни от жалките си животи. И понеже е много трудно да си признаете, че това е следствие на вашата собствена простотия и на тъпи БГ управници, които работят изцяло в интерес на Путин и на собствения си келипир, се опитвате на намерите външен виновник. Този виновник за вас е "колективният запад". Същия този запад, в който си мечтаете да живеете или поне да имате същия стандарт. Там пращате децата си, оттам си купувате колите, техниката, дрехите и всичко останало. Там ходите да работите и там ходите на почивка (ако има копейки). Нито един от вас смешници не би отишъл да живее във великата путинова Русия. Нито един от вас не би си купил кола от Русия, не би пратил децата си там и не би отишъл на ваканция там. Вие даже не сте стъпвали там и не знаете нищо нито за историята, нито за културата на тази държава. Следвате като слепци думите на тъпанари като Костя Копейкин и едно време Болен Сидеров. Няма по-жалки същества от вас.

SPAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Типично по бушменски-целият свят са грешни , само аз бушменът съм прав. Е , не е така. Това показва колко ти е болен мозъка. Жалко ,че заради един го отнася цалата Русия.

И Украйна. Те отприщиха кървавата баня с убити и ранени към 100 000 и от двете страни и после запада бил виновен. Демагогия по КГБ-ски

Не е целият свят. Политиците на Западна Европа и Северна Америка не са целия свят. Може би е трудно да го проумеете, но е факт.

Че бушмените са много по-човеци от повечето претендиращи за такива.

Затова ли децата на бушмените живеят учат и работят в западните държави, защото на запад хората не стават?

Не Стан_чо! Учат на запад защото един съветски лидер М. Горбачов предаде системата и това доведе до унищожаване и на образованието в Източна Европа. Но явно си много малък и не ги знаеш тези работи. При сегашната система на образование те не се изучават!!

И кои са целия свят бре умнико. САЩ, КАНАДА, АНГЛИЯ, АВСТРАЛИЯ, и малка част от Европа. Това ли ти е целия свят. Това че някой безродник като Плевнелиев или Киро тъпото говори нещо ме означава че българите го подкрепят. Западния свят я има я няма 1 милиард общо. Другите 7,5 милиарда не подкрепят САЩ. дори в Европа европейците не са съгласни със сляпата подкрепа на САЩ. Отивай в САЩ да те пляскат черни паламарки и да се кефиш на живота там

Путин е 100% прав - фактите по света са безброй! И СПРЕТЕ ДА БЛОКИРАТЕ IP АДРЕСИ АКО ИСКАТЕ МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ХОРА

Укропитеците трябва да се избият! Без жал!

Квииик...квииик....путин е убиец.....квииик....слава усраине ( опааа украине).... Аре плащайте че прегракнах бе!!!

Винаги е добре да се трепят укросвине!

Ако убиваш , унищожаваш, ограбваш , трява да си готов да те убиват, унищожават и ограбват. Но дали взривовете са атака? В тръбите под водата налягането е друго и няма причина да се смята, че това е друго, а не авария. Руснаците са изостанали в техническо отношение и проектите им се провалят. Един ден ще излезе, че Путин се страхува от своята сянка, но засега терористите атакуват газопровода. Ами ще са терористи, а не руските инженери, като се провали военната операция. Русия няма кауза в Украйна и ще бъде изключена от всички международни организации, защото символизира злото и алчността..

Ти си по зле и от гума. Там поне въздухът е под налягане.

Това не е саботаж.Как едновременно на четири места по две в Датски и две в Шведски води ще стане едновременна авария.Помисли малко.

Караш да мисли Гумата.Смех бате

В началото смятах, че Русия има основания за случващото се. Това беше преди Путин да поиска газа да се плаща в рубли, нямам нищо против, но точно тогава ми светна, отново Русия тръгна добре, но великата руска глупост и алчност отново прецакаха работата. Та сега, не знам да ли, но се надявам това което се случва в ЕС да доведе до независимо енергийно осигуряване ( чети ВЕИ). Русия на Путин просто потъна, само заради това, че използва ресурси и ядрени заплаха за да може да не загуби в Украйна поради велика руска умствена немощ!

Разбира се че сме готови на кървава баня за вас няма да винтърпим изродщините утре ще искате, полша, източна европа и т.н. или ще ви избием сега или няма да има утре това е яие решавате

Ама ти първи на фронта. Ходом марш!!!! А не да буташ шилата на бедните и тези без власт.

Разбира се,че ще поискаме и Полша и Източна Европа.Какво си мислите,че ще ви позволим да си поставите ядрените ракети във Финландия, Полша и други,,суверенни държави'' и ще ги насочите към нас?И ние ще си поставим ядрените ракети в Мексико и ще ги насочим към Вас.Как е ,а?

Путин е абсолютно прав.

Понеже Путин не направи кървава баня в Украйа и сега видите ли дайте да забравим какво ставаше досега!