Коментари - Путин: Трябва да се ликвидира възможността украинските сили да обстрелват руски територии | Днес.dir.bg

Путин: Трябва да се ликвидира възможността украинските сили да обстрелват руски територии

Хората се сблъскват с "остри проблеми" и се нуждаят от ремонти и компенсации, допълни руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин: Трябва да се ликвидира възможността украинските сили да обстрелват руски територии | Днес.dir.bg

Коментари

путето къде си мисли,че се намира.Скоро ще му покажат петия ъгъл в стаята.За съжаление руснаците ще плащат.

Нямам спомен за украински обстрели на споменатите градове преди 24.02.2022 година. Ще погледна в някой справочник какво се е случило на тази дата, че след нея са се случили обстрели по споменатите дестинации. Според мен, Путин е забравил още няколко руски града,най вече Москва защото смятам, че ако не си прибере мародерите от украинска земя, това предстои, и си мисля, че този път украинците няма да искат разрешение от Вашингтон. Ако САЩ решат да не помагат, поне да не пречат. Сащ и западните държави имаха да избират между помощта за Украйна и позора, но напоследък те явно избират позора. Но ще получат и войната от която толкова ги е страх. Не са мои мисли, кова е казано от Чърчил след Мюнхенската конференция на която западните държави заедно с Хитлер и Мусолини разкъсват Чехословакия на парчета за да задоволят апетита на Хитлер.

Причинителят на тези нещастия е Путкин, с извинение, не мога да му споменавам името, под нивото ми е. Та лесно се решават нещата - оставка, затвор, може би разстрел, като компромис. Военнопрестъпник, може да го пратят в Сибир заедно с Зеленския, който иначе също избива украинци и руснаци безнаказано.

A на Зеленски всъщност каква му е вината? Че не остави фашист Путлер ей така безкръвно да превземе Украйна, за да няма 'избити украинци и руснаци' ?

Земетресение да срине цялата руска зган

Аман вече! Руснаците да им пуснат няколко от специалните ракети и да се приключва с та я украинска сага! И без това е ясно, че тая агония, Западът, колкото и да я поддържа, в крайна сметка ще загуби... или просто светът, който познаваме ще престане да съществува в тоя си вид, т.е. без човечеството. Русия я е имало, има я и ще продължи да я има. САЩ трябва да го разберат и де се примирят с мисълта, поне за следващите 60 години, че няма да се разпореждат, като едноличен господар и хегемон!

Русия в този си вид, като поробени народи и територии няма как да съществува повече! Това трябва да е ясно на всеки, който си мисли че Русия е СССР- приключи!

Точно републиките на СССР ще приключат с Русия, или поне ще я върнат в 19 век, както е тръгнало.

за тази цел, трябва да се ликвидира Украйна

Путина...смърт за кокаине от О краине!!

за каква западна...ла "демокрация" ми говорите, когато западните стожери на "демокрацията" ми казват каква телевизия да гледам и коя не...абе що не си иебете пичку майчину , както казват сърбите!

не се ядосвай, Путин ще ги подпука и тях и свет ще им се завие...атома не прощава никому,а особенно на крадливи демократи и то западнали! Оръжието е добър съветник за всики западен "демократ"!

Я си напиши адреса, да ти обесня кои държави са ядрени и свръхтехнологично въоръжени. Израел е от двете. И няма да остави мнимия еврей Вова Путин да си разкарва чебурашкине из Европа и Близкия изток. Турция и Израел са първи приятели. Правят пари от нещастието на украинците, докато не бъдат настъпени. Израел мечтае за унищожен Иран а Турция за Азербайджан от цял Северозападен Иран. Ако Путин се окопае в Украйна, следващи са Казахстан....и там много добре го знаят и споделят с Братски Китай. Затова Токаев в БУКВАЛЕН ТЕКСТ му го каза на Путин преди половин година в Москва: Казахстан НЯМА да признае квазирепубликите на Путин. Защото Казахстан има зад гърбът си Китай. Ако Путин пробва, Китай ще проведе РЕФЕРЕНДУМ в Сибирь!

Жена ти стоножки близнаци да роди,цял живот за маратонки да работиш.След стоножките,дано слон да роди,у вас всичките столове да строши и да няма къде да седнеш.На гости вкъщи да идваш,че на кура да ми сядаш.Ай,фани,по сръбски!

пак ли избяга от психодиспансера?

за украинските нацисти!

Днес се навършват 80 години от решителната битка при Сталинград, която полага основите за обрат във Втората световна война. И тъй като никъде днес в "демократична Европа" не се споменава за това победонодно събитие в руската и съвременната история, напомням на Шойгу, че е дошъл решителния час да напомни за това: И да предприемат най-сетне решителната крачка, за освобождаването на Европа от настоящите и неонацистки ръководители, с нанасянето на решителен и безпощаден ракетен удар по Киев !

Безродник нещастен, като всички орки, рашисти, върви да ближеш осрания гъз на фюрерчето си. Пукни, безроднико!

майка ти може да отнесе на кадировци кожения пистолет....искаш ли, а нещастно копеле!

Нерде Ямбол,нерде Станбул?Какво ме интересува битката за Сталинград,която е допринесла само и единствено комунистите да си опазят комунистическата кочина,а после за капак да окупират и заробят половин Европа.Ген.Патън много добре го е казал:Берлин ме ужаси. Ние унищожихме един добър народ и сме на път да го заменим с диви монголци. След това цяла Европа може да стане комунистическа. Разказаха ми, че през първата седмица след падането на Берлин всички жени, който се опитвали да избягат били убити, а тези, които не се опитвали да бягат били изнасилени.

това са руските ценности - да се монголизира света.

А дали не е склонен да обсъди случката с журналистката от РашаТВ която в Мелитопол е отразявала геройствата на кадировците и е изпитала върху себе си , не-неее бойните, а половите умения на няколко кадировци върху себе си. Вероятно е щяла да направи репортажа на живота си, ако преди това кадировците не са пребили оператора и. Вероятно кадировците не са имали лоши намерения, просто са онагледили на пропагандистката методите, които използват в лютите битки с украинските момичета в Мелитопол. Все пак впечатленията от първо лице се помнят най-дълго. Слава на руските герои!

Руснаците изядоха козите,и сега кадировците пак трябва да минат на жени.Но какво да правиш война е все пак...

пусни им малко ядрен заряд и всичко ще си дойде на мястото....няма и да помислят втори път да стрелят срещу Русия

Да взема да ти пусна една кожена бомба в задния двор... Да видиш хубаво ли е! Ама ме е страх, че ще ти хареса...

Кой срещу кого стреля в Украйна, гнусен рашистки парцал. Копейките които ти дават да ги дадеш за морфин гнидо миризлива.

Ауууу. Това е много важна новина. На ппппдрсите се крепи държавата!

Късичкият брещоляви яко! Ще овисне скоро!

Слава на Украйна. Започна един сериал: Украйна отвръща на удара..ха.ха много ме кефи..ха.ха

“А какво общо има Украйна че не мога да схвана? Всичката техника въоръжение, разузнавателна информация, обучение и т.н е на НАТО, значи НАТО не може да върне Крим на Байдън, които още докато беше вицепрезидент си купи Украйна и за да го докаже уволни главният прокурор който при това е тъста на тогавашният преззидент Порошенко. На украинците силите им стигнаха да бягат от руснаците първата седмица, за която руснаците им почупиха всичкото въоръжение и те баха до там. От там пое НАТО и също увехна, както и сами си го признават на секретни заседания, като това.”

продължавай. Горе главата, нищо че е празна!

Крайно време е да приключиш с укрофашистите, Вова! Бой до дупка, а Зеленото гномче да цвърчи от бункера си, колкото иска! Това ще му остане на продажника долен!

Планувано беше за три дни да стане! Вече триста минаха, че и отгоре... Дали има Просия да изпълнява заканите си?

Що не вземеш да млъкнеш бре говедо мръсно. Да не дойде Вива и в България, че тогава друга ще я запееш

Трябва да си ликвидира възможността руснаци да обстрелват украински територии.

Нещата ще се закучат .Американската паравоена организаци участваща в боевете с Русия ,,Моцарт” се преименува.Конфликт на интереси и големите загубил са налице .В ,,Моцарт” има освен бивши воени на САЩ и наемни войници от Англия ,Франция ,Германия и други страни от НАТО и близкия изток.

Казваш в Моцарт има хора от "белите" страни?.... Завиждаш, че Вагнер се пълни със затворници и африканци ли?

Я виж ти! Великият кремълски стратег и пълководец след почти една година от започването на разпалената от него война срещу Украйна се е сетил че граничните райони на Русия ще бъдат атакувани от украинската армия. Значи той има право да заличава от лицето на земята украински градове и да върши военни престъпления,а Украйна няма право да бомбардира руска територия,така ли?

Зомбираните русофилистици,пишещи ти минуси,ще продължават да превъзнасят любимия им Путлер да е и след като руските агресори бъдат изгонени от територията на Украйна,включително и Крим. Вероятно те са много възхитени от великото "откритие" на гадното кремълски джудже че българската азбука всъщност била македонска. И разбира се харесват Пьотр Толстой,който открито се закани че ушанките ще ни изкупят като стадо.

Понеже украинците имат наглостта да обстрелват руска територия и безнаказано да избиват руснаци, сега ще получат в добавка към Донбас и др. територии една демилитаризирана неутрална зона в западна посока от новите територии с ширина 200-300 км. Не си въобразявайте, че руснаците ще спрат. Нямат такъв навик.

Другарю малоумник Пешо 3,на какво основание любимите ти рашисти нападнаха Украйна,която не ги заплашва с нищо? На глупостите за "денацификация и демилитаризация" не вярват и самите те. Доказателство за което е промяната на собствената им реторика. Сега вече Путин воюва за "освобождението на Донбас". А защо агресивните мужици бомбардират детски градини,болници,училища и жилищни квартали? Лъжите на руската пропаганда че там украинците били разположили войски и артилерия не са подкрепени с никакви доказателства.

Пеше, те рашистите обичат да бият паднал. Ако им отвръщаш подобаващо бягат, като зайци! Просия е печелила войни, само когато е била съюзник на великите сили. Иначе доста е загубила! И да не ми се правят на велики рашистите - нека си спомнят, че и те са били под монголо-татарско робство!!!

Владимир приключвай ги вече

Владко го смуче гладко!

Другарю тъпанарин Абе,защо досега руските агресори не са приключили Украйна? Въпреки че за няма и година война вече са загубили над 130 000 убити. А ранените и осакатените са поне два пъти повече. Можеш да посетиш страницата в Телеграм на един от най-яростните имперски рашисти,бившият военен министър на ДНР и един от виновниците за свалянето на малайзийския пътнически самолет Игор Гиркин-Стрелков.Там той е заявил: "Спецоперация полностю провалилась.Мьi обосрались." Много изявления на Гиркин има и в youtube.

Ей сороска подлого.Взимай байрака с дъгата и право на празничния парад организиран от ДБ

Тебе няма кой да те приключи. Още киснеш тука говно тъпо.

Тоя ботоксов изрод не е ли пукнал още, откога го чакам

За тази работа няма ред , не се знае кой кога

Човекът не иска да определя реда! Само пита... С надежда.... Аз също...

Няма по-нагла личност измежду тези, които са овластени да управляват народите си - в този смисъл руснаците вече за 4-ти път изтеглят късата клечка! Този по чиято заповед бяха унищожени цели градове, при това не само в Украйна говори за обстрели на руски градове??? Нека сополивецът каже колко украински снаряда паднаха на руска територия до 02.2022 година? И какво се случи тогава? И дали той има вина за това, което се случи на 24.02.2022 година? И не, не е зле да си припомни хронологията на събитията, защото много скоро ще му се наложи да отговаря и то пред съдии за престъпленията извършени по негово нареждане!

Обстрелването се задава със страшна сила!

КГБ роди изрод.Радвайте му се роби,но империята не е за вас.

Читайте, завидуйте, я гражданин Советского съюза..

Уезжай там!!!!

Марш отсьюда, крассная обезьяна!

Баси, вече и умрелите взеха да пишат коментари в дира ...

Очевидно е че проектът Американска Украина ще бъде закрит

"Президентът Владимир Путин заяви, че руската армия трябва да спре обстрела срещу руски области от украинска територия, който по думите му е оставил много хора без дом или достъп до вода и електричество, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение, публикувано в сайта на Кремъл." А ти не правиш ли същото с градското население? А, да, русия може всичко, а когато друг се защитава срешу това - ауу, нападат ни. Бре, дееба лецемерието. Като си започнал войната, ще му сърбаш попарата. Като го вадиш толкова голям, що не нападнеш дитектно ЩАтите, нали те са ти винивни за всичко, а? Ама за това се искат топки, а нен а умрая кон нож да вадиш

Само дето в областите които Русия вече счита за свои, бомбандировките са от украинска страна. Но вярвайки на нашите "независими" медии.....

Е и?????Какво да свалят гащите ли украинците!?!Щом ги атакува КГБ!!!

"Президентът Владимир Путин заяви, че РУСКАТА армия трябва да спре обстрела срещу руски области от украинска територия..." Самият Путин говори за РУСКИ обстрел! Какви украински сили те гонят?!

И как да стане това; от Ужгород до Белгород областной разстоянието е 1000 километра. Мистър Путин казва че трябва да прекрои картата на Европа. Но това означава е ще си иска Литва, Латвия, Естония, асти от Финландия, Молдова и обезателно Калиниград Че то тогава и доста голяма част от Източна Полша

Какво ще иска тоя Мики маус бе..... Тридневна операция пак ли????

не требе да се ликвидира възможността усрайна да обстрелва каквото и да било ами требе да се ликвидира усрайна

и защо бе, пиле шарено. Какво ти е направила Украйна?

Ми не му плащат да троли!?

Азиатски изрод

зеленския нали?

Знаете ли Вы, что по данным Росстата более 2 миллионов граждан Российской Федерации при 73 градусном морозе ходят срать на улицу, а ещё 14 миллионов срут на улице при минус 30? (Прим: это минимальные цифры, данные касаются домохозяйств, в каждом из которых как минимум 2 человека)

в бугаристане половина населения серьот на улице при положении что у всех есть туалет

Това е дреболия - в Индия 600 милиона индийци от 1,5 милиарда население изобщо нямат тоалетна.

Ми прав е, човекът. Страхува се за родината си - нали като го изгонят от окупираното, свият и приберат в рамките й, ще трябва да я защитава някой?

Честит празник на всички русофили и симпатизанти на възраждане :)

И на трите трола на копейки...

Товарищ пупкин, как вам не стьIдно

и неска ли надницата е двойна?

А, бе, прости соросоиди , защо на всички снимки на талибаните са със американско оръжие? Кво стааа, бре? Я, пояснете, маймуни

Защото там ушната армия въоръжено с американско оръжие се предаде без бой. Я ти да ми обясниш защо всички терористи по света са въоръжени с руско оръжие?

То от кога АК47 пък стана американско оръжие. Афроамериканците дето се стрелят по училища и търговски обекти и те с американски Калашници

Най напред трябва да ликвидират тебе, да ти еба мамата кагебешйа

Нещо друго Защо путин малтретира руснаците Кому е нужно Нали за вас е светая светих Бразилия е 2 пъти По население

Понеже тук вони та се не трае на прассйки валенки, да проветря малко: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ, ВСЕ ЕДНО КАК !!!! ДАВАЙ ВОВА !!! СЛАВА НА РУСИЯ ,!!!

Това са братушките https://youtube.com/shorts/VMDW0S4puds?feature=share

Путин, направете си, ако искате и пет нови полюса. Ние вече бяхме на вашия полюс, но там беше мръсно и мизерно. На сегашния полюс ни е супер!

Тоя соц филм сме го гледали 77 години Може да сме бедни Но не сме прости русия не е бъдеще русия е славно минало свършено

САЩ не е Германия. Там като не си платиш кредита отиваш да спиш под моста на улицата. Като не си платиш данъците, отиваш в затвора. Като не се подчиниш на полицай, може да ти гръмне. Полицайте имат право да чукат жените ви, ако са нарушили закона , дори закона за движение по пътищата. Военните на САЩ след мисия не ползват социални облаги. Дори ги изхвърлят от психиатричните клиники и се самоубиват. " Мечтата" САЩ е добре дошла за трафикантите и дилърите но дрога от Южна Америка. Най -спокойната работа дето можи да си намерите е в някое ранчо да гледаде крави. В Детройт на всеки 10 минути изнасилват жена, на всеки 15 убийство за чифт обувки. Държавата с най-многобройната мафия чиито членове са над 500 000. Повече няма нужда да изброявам. Тези хора са тръгнали да водят войни по света и продават демокрация ? Муахахаха Да сте живи и здрави за да видите как след 10 години 40% от населението на западна Европа ще бъде от мюсюлмани, така както в България циганите ще са повече от българите муахаха Но , иначе проблема на соросоидите е Русия? Сигурно руснаците оплождат циганите да раждат по 7 деца, а българите едва с едно се справят ? Муахахахаха А, уж грандаджии от козяк ни управляват ? Хахаххаа

Абе, не е лесна работа да си дебил, но на теб ти се отдава.

Знаете ли Вы, что по данным Росстата более 2 миллионов граждан Российской Федерации при 73 градусном морозе ходят срать на улицу, а ещё 14 миллионов срут на улице при минус 30? (Прим: это минимальные цифры, данные касаются домохозяйств, в каждом из которых как минимум 2 человека)

русията е най голямата държава по територия Нали така Имат всичко От магданоз До уран НО Има т и едни пиявици Наследство от комунизъмъ И не благоденстват Само крадат И боядисват паметници

Е, да, трябва, ама нещо не се получава…

САЩ са толкова злояди, че не станаха хора дори след като ги управлява чернокож. Продължават да крадат природните ресурси на Африка, докато всяка секунда умера едно дете от глад.

россия дори не е мечта Олигархична кочина Управлявана от Садистичен комплексар Метър и половина И 38 номер женски обувки

Шило На кунфуто ли ше ходиш Много рано си станал Парник за магданоз ли имаш

Шило

Явно вече си се наредил на опашка и си чакаш реда?

Путин правилно оставя соросоидите да са в шах. След всеки ход на запада нещо кофти се случва на хохолите. Ама, Путин бил тръгнал към Урал ? Че той вкарва в Котел Киев бре, докато Зеленски печели от реклама на дрехи за риболовен спорт и гълъби хаххаха

Си прибере всичкия башибозук в Русия, направо ще ги матира.

Коментари - Путин: Трябва да се ликвидира възможността украинските сили да обстрелват руски територии | Днес.dir.bg

Путин: Трябва да се ликвидира възможността украинските сили да обстрелват руски територии

Хората се сблъскват с "остри проблеми" и се нуждаят от ремонти и компенсации, допълни руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин: Трябва да се ликвидира възможността украинските сили да обстрелват руски територии | Днес.dir.bg

Коментари

путето къде си мисли,че се намира.Скоро ще му покажат петия ъгъл в стаята.За съжаление руснаците ще плащат.

Нямам спомен за украински обстрели на споменатите градове преди 24.02.2022 година. Ще погледна в някой справочник какво се е случило на тази дата, че след нея са се случили обстрели по споменатите дестинации. Според мен, Путин е забравил още няколко руски града,най вече Москва защото смятам, че ако не си прибере мародерите от украинска земя, това предстои, и си мисля, че този път украинците няма да искат разрешение от Вашингтон. Ако САЩ решат да не помагат, поне да не пречат. Сащ и западните държави имаха да избират между помощта за Украйна и позора, но напоследък те явно избират позора. Но ще получат и войната от която толкова ги е страх. Не са мои мисли, кова е казано от Чърчил след Мюнхенската конференция на която западните държави заедно с Хитлер и Мусолини разкъсват Чехословакия на парчета за да задоволят апетита на Хитлер.

Причинителят на тези нещастия е Путкин, с извинение, не мога да му споменавам името, под нивото ми е. Та лесно се решават нещата - оставка, затвор, може би разстрел, като компромис. Военнопрестъпник, може да го пратят в Сибир заедно с Зеленския, който иначе също избива украинци и руснаци безнаказано.

A на Зеленски всъщност каква му е вината? Че не остави фашист Путлер ей така безкръвно да превземе Украйна, за да няма 'избити украинци и руснаци' ?

Земетресение да срине цялата руска зган

Аман вече! Руснаците да им пуснат няколко от специалните ракети и да се приключва с та я украинска сага! И без това е ясно, че тая агония, Западът, колкото и да я поддържа, в крайна сметка ще загуби... или просто светът, който познаваме ще престане да съществува в тоя си вид, т.е. без човечеството. Русия я е имало, има я и ще продължи да я има. САЩ трябва да го разберат и де се примирят с мисълта, поне за следващите 60 години, че няма да се разпореждат, като едноличен господар и хегемон!

Русия в този си вид, като поробени народи и територии няма как да съществува повече! Това трябва да е ясно на всеки, който си мисли че Русия е СССР- приключи!

Точно републиките на СССР ще приключат с Русия, или поне ще я върнат в 19 век, както е тръгнало.

за тази цел, трябва да се ликвидира Украйна

Путина...смърт за кокаине от О краине!!

за каква западна...ла "демокрация" ми говорите, когато западните стожери на "демокрацията" ми казват каква телевизия да гледам и коя не...абе що не си иебете пичку майчину , както казват сърбите!

не се ядосвай, Путин ще ги подпука и тях и свет ще им се завие...атома не прощава никому,а особенно на крадливи демократи и то западнали! Оръжието е добър съветник за всики западен "демократ"!

Я си напиши адреса, да ти обесня кои държави са ядрени и свръхтехнологично въоръжени. Израел е от двете. И няма да остави мнимия еврей Вова Путин да си разкарва чебурашкине из Европа и Близкия изток. Турция и Израел са първи приятели. Правят пари от нещастието на украинците, докато не бъдат настъпени. Израел мечтае за унищожен Иран а Турция за Азербайджан от цял Северозападен Иран. Ако Путин се окопае в Украйна, следващи са Казахстан....и там много добре го знаят и споделят с Братски Китай. Затова Токаев в БУКВАЛЕН ТЕКСТ му го каза на Путин преди половин година в Москва: Казахстан НЯМА да признае квазирепубликите на Путин. Защото Казахстан има зад гърбът си Китай. Ако Путин пробва, Китай ще проведе РЕФЕРЕНДУМ в Сибирь!

Жена ти стоножки близнаци да роди,цял живот за маратонки да работиш.След стоножките,дано слон да роди,у вас всичките столове да строши и да няма къде да седнеш.На гости вкъщи да идваш,че на кура да ми сядаш.Ай,фани,по сръбски!

пак ли избяга от психодиспансера?

за украинските нацисти!

Днес се навършват 80 години от решителната битка при Сталинград, която полага основите за обрат във Втората световна война. И тъй като никъде днес в "демократична Европа" не се споменава за това победонодно събитие в руската и съвременната история, напомням на Шойгу, че е дошъл решителния час да напомни за това: И да предприемат най-сетне решителната крачка, за освобождаването на Европа от настоящите и неонацистки ръководители, с нанасянето на решителен и безпощаден ракетен удар по Киев !

Безродник нещастен, като всички орки, рашисти, върви да ближеш осрания гъз на фюрерчето си. Пукни, безроднико!

майка ти може да отнесе на кадировци кожения пистолет....искаш ли, а нещастно копеле!

Нерде Ямбол,нерде Станбул?Какво ме интересува битката за Сталинград,която е допринесла само и единствено комунистите да си опазят комунистическата кочина,а после за капак да окупират и заробят половин Европа.Ген.Патън много добре го е казал:Берлин ме ужаси. Ние унищожихме един добър народ и сме на път да го заменим с диви монголци. След това цяла Европа може да стане комунистическа. Разказаха ми, че през първата седмица след падането на Берлин всички жени, който се опитвали да избягат били убити, а тези, които не се опитвали да бягат били изнасилени.

това са руските ценности - да се монголизира света.

А дали не е склонен да обсъди случката с журналистката от РашаТВ която в Мелитопол е отразявала геройствата на кадировците и е изпитала върху себе си , не-неее бойните, а половите умения на няколко кадировци върху себе си. Вероятно е щяла да направи репортажа на живота си, ако преди това кадировците не са пребили оператора и. Вероятно кадировците не са имали лоши намерения, просто са онагледили на пропагандистката методите, които използват в лютите битки с украинските момичета в Мелитопол. Все пак впечатленията от първо лице се помнят най-дълго. Слава на руските герои!

Руснаците изядоха козите,и сега кадировците пак трябва да минат на жени.Но какво да правиш война е все пак...

пусни им малко ядрен заряд и всичко ще си дойде на мястото....няма и да помислят втори път да стрелят срещу Русия

Да взема да ти пусна една кожена бомба в задния двор... Да видиш хубаво ли е! Ама ме е страх, че ще ти хареса...

Кой срещу кого стреля в Украйна, гнусен рашистки парцал. Копейките които ти дават да ги дадеш за морфин гнидо миризлива.

Ауууу. Това е много важна новина. На ппппдрсите се крепи държавата!

Късичкият брещоляви яко! Ще овисне скоро!

Слава на Украйна. Започна един сериал: Украйна отвръща на удара..ха.ха много ме кефи..ха.ха

“А какво общо има Украйна че не мога да схвана? Всичката техника въоръжение, разузнавателна информация, обучение и т.н е на НАТО, значи НАТО не може да върне Крим на Байдън, които още докато беше вицепрезидент си купи Украйна и за да го докаже уволни главният прокурор който при това е тъста на тогавашният преззидент Порошенко. На украинците силите им стигнаха да бягат от руснаците първата седмица, за която руснаците им почупиха всичкото въоръжение и те баха до там. От там пое НАТО и също увехна, както и сами си го признават на секретни заседания, като това.”

продължавай. Горе главата, нищо че е празна!

Крайно време е да приключиш с укрофашистите, Вова! Бой до дупка, а Зеленото гномче да цвърчи от бункера си, колкото иска! Това ще му остане на продажника долен!

Планувано беше за три дни да стане! Вече триста минаха, че и отгоре... Дали има Просия да изпълнява заканите си?

Що не вземеш да млъкнеш бре говедо мръсно. Да не дойде Вива и в България, че тогава друга ще я запееш

Трябва да си ликвидира възможността руснаци да обстрелват украински територии.

Нещата ще се закучат .Американската паравоена организаци участваща в боевете с Русия ,,Моцарт” се преименува.Конфликт на интереси и големите загубил са налице .В ,,Моцарт” има освен бивши воени на САЩ и наемни войници от Англия ,Франция ,Германия и други страни от НАТО и близкия изток.

Казваш в Моцарт има хора от "белите" страни?.... Завиждаш, че Вагнер се пълни със затворници и африканци ли?

Я виж ти! Великият кремълски стратег и пълководец след почти една година от започването на разпалената от него война срещу Украйна се е сетил че граничните райони на Русия ще бъдат атакувани от украинската армия. Значи той има право да заличава от лицето на земята украински градове и да върши военни престъпления,а Украйна няма право да бомбардира руска територия,така ли?

Зомбираните русофилистици,пишещи ти минуси,ще продължават да превъзнасят любимия им Путлер да е и след като руските агресори бъдат изгонени от територията на Украйна,включително и Крим. Вероятно те са много възхитени от великото "откритие" на гадното кремълски джудже че българската азбука всъщност била македонска. И разбира се харесват Пьотр Толстой,който открито се закани че ушанките ще ни изкупят като стадо.

Понеже украинците имат наглостта да обстрелват руска територия и безнаказано да избиват руснаци, сега ще получат в добавка към Донбас и др. територии една демилитаризирана неутрална зона в западна посока от новите територии с ширина 200-300 км. Не си въобразявайте, че руснаците ще спрат. Нямат такъв навик.

Другарю малоумник Пешо 3,на какво основание любимите ти рашисти нападнаха Украйна,която не ги заплашва с нищо? На глупостите за "денацификация и демилитаризация" не вярват и самите те. Доказателство за което е промяната на собствената им реторика. Сега вече Путин воюва за "освобождението на Донбас". А защо агресивните мужици бомбардират детски градини,болници,училища и жилищни квартали? Лъжите на руската пропаганда че там украинците били разположили войски и артилерия не са подкрепени с никакви доказателства.

Пеше, те рашистите обичат да бият паднал. Ако им отвръщаш подобаващо бягат, като зайци! Просия е печелила войни, само когато е била съюзник на великите сили. Иначе доста е загубила! И да не ми се правят на велики рашистите - нека си спомнят, че и те са били под монголо-татарско робство!!!

Владимир приключвай ги вече

Владко го смуче гладко!

Другарю тъпанарин Абе,защо досега руските агресори не са приключили Украйна? Въпреки че за няма и година война вече са загубили над 130 000 убити. А ранените и осакатените са поне два пъти повече. Можеш да посетиш страницата в Телеграм на един от най-яростните имперски рашисти,бившият военен министър на ДНР и един от виновниците за свалянето на малайзийския пътнически самолет Игор Гиркин-Стрелков.Там той е заявил: "Спецоперация полностю провалилась.Мьi обосрались." Много изявления на Гиркин има и в youtube.

Ей сороска подлого.Взимай байрака с дъгата и право на празничния парад организиран от ДБ

Тебе няма кой да те приключи. Още киснеш тука говно тъпо.

Тоя ботоксов изрод не е ли пукнал още, откога го чакам

За тази работа няма ред , не се знае кой кога

Човекът не иска да определя реда! Само пита... С надежда.... Аз също...

Няма по-нагла личност измежду тези, които са овластени да управляват народите си - в този смисъл руснаците вече за 4-ти път изтеглят късата клечка! Този по чиято заповед бяха унищожени цели градове, при това не само в Украйна говори за обстрели на руски градове??? Нека сополивецът каже колко украински снаряда паднаха на руска територия до 02.2022 година? И какво се случи тогава? И дали той има вина за това, което се случи на 24.02.2022 година? И не, не е зле да си припомни хронологията на събитията, защото много скоро ще му се наложи да отговаря и то пред съдии за престъпленията извършени по негово нареждане!

Обстрелването се задава със страшна сила!

КГБ роди изрод.Радвайте му се роби,но империята не е за вас.

Читайте, завидуйте, я гражданин Советского съюза..

Уезжай там!!!!

Марш отсьюда, крассная обезьяна!

Баси, вече и умрелите взеха да пишат коментари в дира ...

Очевидно е че проектът Американска Украина ще бъде закрит

"Президентът Владимир Путин заяви, че руската армия трябва да спре обстрела срещу руски области от украинска територия, който по думите му е оставил много хора без дом или достъп до вода и електричество, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение, публикувано в сайта на Кремъл." А ти не правиш ли същото с градското население? А, да, русия може всичко, а когато друг се защитава срешу това - ауу, нападат ни. Бре, дееба лецемерието. Като си започнал войната, ще му сърбаш попарата. Като го вадиш толкова голям, що не нападнеш дитектно ЩАтите, нали те са ти винивни за всичко, а? Ама за това се искат топки, а нен а умрая кон нож да вадиш

Само дето в областите които Русия вече счита за свои, бомбандировките са от украинска страна. Но вярвайки на нашите "независими" медии.....

Е и?????Какво да свалят гащите ли украинците!?!Щом ги атакува КГБ!!!

"Президентът Владимир Путин заяви, че РУСКАТА армия трябва да спре обстрела срещу руски области от украинска територия..." Самият Путин говори за РУСКИ обстрел! Какви украински сили те гонят?!

И как да стане това; от Ужгород до Белгород областной разстоянието е 1000 километра. Мистър Путин казва че трябва да прекрои картата на Европа. Но това означава е ще си иска Литва, Латвия, Естония, асти от Финландия, Молдова и обезателно Калиниград Че то тогава и доста голяма част от Източна Полша

Какво ще иска тоя Мики маус бе..... Тридневна операция пак ли????

не требе да се ликвидира възможността усрайна да обстрелва каквото и да било ами требе да се ликвидира усрайна

и защо бе, пиле шарено. Какво ти е направила Украйна?

Ми не му плащат да троли!?

Азиатски изрод

зеленския нали?

Знаете ли Вы, что по данным Росстата более 2 миллионов граждан Российской Федерации при 73 градусном морозе ходят срать на улицу, а ещё 14 миллионов срут на улице при минус 30? (Прим: это минимальные цифры, данные касаются домохозяйств, в каждом из которых как минимум 2 человека)

в бугаристане половина населения серьот на улице при положении что у всех есть туалет

Това е дреболия - в Индия 600 милиона индийци от 1,5 милиарда население изобщо нямат тоалетна.

Ми прав е, човекът. Страхува се за родината си - нали като го изгонят от окупираното, свият и приберат в рамките й, ще трябва да я защитава някой?

Честит празник на всички русофили и симпатизанти на възраждане :)

И на трите трола на копейки...

Товарищ пупкин, как вам не стьIдно

и неска ли надницата е двойна?

А, бе, прости соросоиди , защо на всички снимки на талибаните са със американско оръжие? Кво стааа, бре? Я, пояснете, маймуни

Защото там ушната армия въоръжено с американско оръжие се предаде без бой. Я ти да ми обясниш защо всички терористи по света са въоръжени с руско оръжие?

То от кога АК47 пък стана американско оръжие. Афроамериканците дето се стрелят по училища и търговски обекти и те с американски Калашници

Най напред трябва да ликвидират тебе, да ти еба мамата кагебешйа

Нещо друго Защо путин малтретира руснаците Кому е нужно Нали за вас е светая светих Бразилия е 2 пъти По население

Понеже тук вони та се не трае на прассйки валенки, да проветря малко: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ, ВСЕ ЕДНО КАК !!!! ДАВАЙ ВОВА !!! СЛАВА НА РУСИЯ ,!!!

Това са братушките https://youtube.com/shorts/VMDW0S4puds?feature=share

Путин, направете си, ако искате и пет нови полюса. Ние вече бяхме на вашия полюс, но там беше мръсно и мизерно. На сегашния полюс ни е супер!

Тоя соц филм сме го гледали 77 години Може да сме бедни Но не сме прости русия не е бъдеще русия е славно минало свършено

САЩ не е Германия. Там като не си платиш кредита отиваш да спиш под моста на улицата. Като не си платиш данъците, отиваш в затвора. Като не се подчиниш на полицай, може да ти гръмне. Полицайте имат право да чукат жените ви, ако са нарушили закона , дори закона за движение по пътищата. Военните на САЩ след мисия не ползват социални облаги. Дори ги изхвърлят от психиатричните клиники и се самоубиват. " Мечтата" САЩ е добре дошла за трафикантите и дилърите но дрога от Южна Америка. Най -спокойната работа дето можи да си намерите е в някое ранчо да гледаде крави. В Детройт на всеки 10 минути изнасилват жена, на всеки 15 убийство за чифт обувки. Държавата с най-многобройната мафия чиито членове са над 500 000. Повече няма нужда да изброявам. Тези хора са тръгнали да водят войни по света и продават демокрация ? Муахахаха Да сте живи и здрави за да видите как след 10 години 40% от населението на западна Европа ще бъде от мюсюлмани, така както в България циганите ще са повече от българите муахаха Но , иначе проблема на соросоидите е Русия? Сигурно руснаците оплождат циганите да раждат по 7 деца, а българите едва с едно се справят ? Муахахахаха А, уж грандаджии от козяк ни управляват ? Хахаххаа

Абе, не е лесна работа да си дебил, но на теб ти се отдава.

Знаете ли Вы, что по данным Росстата более 2 миллионов граждан Российской Федерации при 73 градусном морозе ходят срать на улицу, а ещё 14 миллионов срут на улице при минус 30? (Прим: это минимальные цифры, данные касаются домохозяйств, в каждом из которых как минимум 2 человека)

русията е най голямата държава по територия Нали така Имат всичко От магданоз До уран НО Има т и едни пиявици Наследство от комунизъмъ И не благоденстват Само крадат И боядисват паметници

Е, да, трябва, ама нещо не се получава…

САЩ са толкова злояди, че не станаха хора дори след като ги управлява чернокож. Продължават да крадат природните ресурси на Африка, докато всяка секунда умера едно дете от глад.

россия дори не е мечта Олигархична кочина Управлявана от Садистичен комплексар Метър и половина И 38 номер женски обувки

Шило На кунфуто ли ше ходиш Много рано си станал Парник за магданоз ли имаш