Путин призна, че не използва смартфон

Руският президент Владимир Путин си призна, че не разполага със смартфон, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Путин призна, че не използва смартфон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всички коментирали, че не съм наясно с енергията: "Аз имах предвид руски смартфон!"

Ами от двама 30 годишни българи единия с фейс бук , другия без такъв , кой е по умен ?

другарят путин е прекалено смарт за смартфон и още си предава съобщенията с пощенски гълъби

Майтапчия човек е този Комалчук. Освен, ако не е идиотски превзет. Че ако от едно съобщение кипва 1 литър вода, тъй като изразходваната енергии от смартфона няма в какво друго да се превърне, освен в топлина и то освободена за миг, би трябвало да ни прегорят и гащите или ръцете и даже самият смартфон само от 1 обработено съобщение.

Sm3hurk0

без да съм му адвокат на този, може би става дума за пренасянето на 1 съобщение до крайния потребител, а не само подателя.

Sm3hurk0

За това е велик Путин, защото може да си позволи Миг да му достави съобщението или някоя ракета !

Путин чака да бъде направен първия руски смартфон и тогава ще започне да ползва такава техника.

Или е твърде беден, или е твърде прост, за да може да си позволи смартфон. Но пък се знае, че не е беден...

Само една дума - умен!

Нещо като молодец ?!

"Руският президент Владимир Путин си призна, че не разполага със смартфон", защо "призна" престъпление ли да не ползваш смартфон и ако е аз няма да признавам, а ще лъжа упорито че ползвам.

Щом толкова са закъсали, да забранят интернет и ще могат да си топлят спокойно водата за чая...

Да бе Да... Не ползвал.... Той само казва/нарежда а други натискат копчетата на телефоните, нали????

И сигурно яде в столовая номер пет, слуша радио VEF и ходи в селски клуб на танци.Хороший мальчик, слъчице мамино)

Няма смартфон, но има най-новият модел калашник..

Много е вероятно,да са му инсталирали антени ония от кагебето,за да засилят телепатичните му възможности.

Сигурно чака руски смартфон с руска ОС...

"В изказването си Ковалчук обърна вниманието на присъстващите, че за да обработи само едно гласово съобщение, съвременният смартфон изразходва толкова енергия, колкото е необходима, за да се подгрее до кипене 1 литър вода." Пълни глупости! За да се загрее до 25 до 100 градуса литър вода са необходими между 80 и 90 вата в зависимост от надморската височина. Ай сиктир с тоя руски телефон, а?!?! За милисекундите, през които съобщението отива от един телефон на друг надали и съоръженията по пътя ще изхарчат толкова общо само за това съобщение....

А да се поддържат съоръженията в работещо състояние колко ли енергия е нужна? за цялата мрежа говоря, помисли малко?!?! Един смартфон без мрежата е просто вещ. Не спори с по-умен от теб, защото ставаш смешен. И не троли, излишно е.

Съобщението минава най-много през 16 (рутера/суича) съоръжения. Да предположим, че консумацията на всяко е 1кв/ч (в повечето случаи е около 200 в/ч). За 1 секунда всички тези неща ще изразходват приблизително 5 вата (ако консумацията им е 1кв/ч), но за една секунда през тях ще минат няколко стотици хиляди такива съобщения. Сега раздели тези 5 вата на примерно 200 000 и ще разбереш колко горе-долу е енергията за прехвърляне на едно съобщение от 100 знака. Руснаците както винаги говорят грандомански простотии и им пригласяш, като си мислиш, че така изглеждаш умен. А след тези сметки сам си направи извода кой троли без да си има на понятие от нещата.

Руската вода завира най-бързо и с най-малко енергия!

Ако се сещате, Путин е най-влиятелната личност в света. И, предполагам, най-богатата. Та да издаваш заповеди, смартфон не му трябва. Да получи инфо, което не е от съмнителен характер, също. Смартфоните са за тези от изпълнителското ниво, демек тези под него. И за разлика от Тръмп, примерно, неговите заповеди се изпълняват. Щото ако не - Сибир. Нещо доста работещо и изпитано.

дядото е на 65 години. нормално е това за него да е трудно.

Човека няма пари, що се подигравате.

За да ни се върне!

лошо е това. Ако имаше можеше да ме предупреди за Томахавките, или са американските самолети вчера дето летяха над главата ми в Сирия. сега па с изложих.

А това, дето "летеше" над главата ти, самолети ли бяха? Или мисли, може би???

за това не ползва. Тя и баба ми не ползва "такъв дзвер"

Щеше да бъде новина, ако Путин беше обявил, че ползва смартфон, защото това щеше да означава, че руснаците са разработили най-сигурната мобилна връзка.

А вие какво очаквахте???? Вероятно, че има Айфон!?!?! Хахахахахаха! Да не е глупак????

Дурак си ти, Айфонът е най-охуенния смартфон!

той и компютър няма - да не е глупак ама ти имаш и компютър и смартфон... нали така? :))))) смешник.

Значението ми за света не е такова каквото е на Путин. Ето защо аз мога да рискувам със смартфон и компютър, нали? А Путин правилно прави!

Затова ли "дребния" е толкова назад с информацията??? Освен това се прави и на умен....което е меко казано смешно.

Сега е моментът Тръмп да докаже, че не е под влиянието на Москва, като покаже че има смартфон.

Дреме ми на оная работа какво използва и какво не Путин и че не ползвал смартфон! Ами разбира се, че няма да ползва, врагът дебне отвсякъде, да те е.не:) А и нали е вражеско творение, капиталистическо! Не е като сърпът и чукът!

ДАВАЙ, ПУТИН ! СЛАВА НА РУСИЯ !

На Путин смарфон не му и трябва! Да не е глупак?

Ти затова ли имаш два?

Още по-добре ще е да не се показва пред публика.

шъ го постигне щастието на Дудаев.

Ами за да не го подслушват, при стационарните е възможно.

Нищо чудно да е така! Той разполага с антураж, и ако някой иска да се свърже с него предполагам, че става чрез тях. А в покоите си предполагам, че разполага само с телефон с шайба от времето на Брежнев.

Не е от Брежнев. А е от онези, при които въртиш ръчка на динамо, за да генерираш ток, за да звъннеш отсреща. Работил съм с такива в нашата велика Народна армия :)

България имаше велика армия преди двадесетина години. От тога много неща се измениха. Едва ли Путин използва такъв телефон за който пишеш. По-вероятно да използва пощенски гълъби от породата ББ.

От завода в Белоградчик, още ги ползват.

"За да обработи само едно гласово съобщение, съвременният смартфон изразходва толкова енергия, колкото е необходима, за да се подгрее до кипене 1 литър вода." Това е толкова далеч от истината, че даже не знам защо го коментирам. Този, който го е казал, ходил ли е изобщо на училище? А пък тези, които го преписват, съвсем няма смисъл да ги коментирам - те са още по-невежи :)

Според твърденията на този титан на физиката с една телефонна батерийка сигурно ще можете да захраните един калорифер. Защото с едно зареждане на батерийката можете да изпратите поне 1000 SMS-а. Това означава, че според онзи идиот ще можете с една телефонна батерийка да подгреете 1 кубик вода до кипене. Божкееее, колко прости хора има на света!

Алеееее колко си умен! То само с телефона може да говориш, а ако нямаш клетките, които естествено не се захранват, занеш ли какво ще чуеш???? Само едно ту ту ту ту... хахахахаха

А ти наясно ли си колко транслаторни станции, сървърни центрове и климатични инсталации работят за да ти "захранят" твоя нищожно малък телефон със сигнал.

Наясно съм. А ти прочел ли си какво точно е казало въпросното лице?

Да, и кара Москвич 412

едно жигули и каза след това че била добра кола:)

Какво разбрах от дописката? Някакъв "учен", шеф на нещо си там обявява че всички учени били иамли смартфони. После се оказва че самия той няма. Или шефа на учените не е никакъв учен, или лъже. Путьо не е учен. И затова не ползва смартфон. Но в България има милиони, които не са учени, пък ползват смартфони. Въпросъте ползва ли Путьо друг мобилен телефон или въобще не може да ползв атакова нещо. А ползва обикновен телефон по жица. И когато се движи двама гавази след него разпъват катушката с кабела. Както преди 50 години ( даже повече). Да се хвалиш че си умен, че ползваш най-новите постижения - разбирам. Даже и да лъжеш. Но да с ехвалиш че си толкова тъп че не можеш да влезеш в 21 век..... ами това не го разбирам. Руска му работа....

Путин не използва смардфо, не защото неможе, а от съображения за сигурнос. По сигнала на телефона му винаги може да бъде локализиран и става потенциална мишена за така. Нали по сигнала на мобилния телефон бе ликвидиран Джахар Дудаев през деветдесетте години на миналия век. Освен това по телефона можеш да бъдеш подслушван без дори да подузираш. Да ти се правят снимки и т.н. За един държавен глава от изключителна важаност е запазване конфеденциалността на информацията. Разбрали майчин третополов джендър?

Разбрах ве да ти гу туря!

Доста добър процент неправилно написани думички в изречение ;-)

Име като име, какво му е неприемливото? А ти, драги се научи да пишеш грамотно. Че нещо много станахте червените дебили с работническо-селски произход и започвате да си пречите. Съображенията за сигурност са важни. Много важни. Но не мога да разбера каква е разликата ако се ползва смартфон от Путьо или от тия дето го пазят. Има високотехнологични мобилни устройства, при които тези въпроси са решени. А ако някой смята че не могат да го подслушват по проводните телефони или е много неграмотен, или е много наивен. Не е този начина за обезпечаване на сигурността. Ако Путьо си мисли че като няма мобилен телефон не могат да го локализират значи е или много тъп, или съветниците са му тъпи (той самия не е нужно да бъде специалист по системи за сигурност и по мобилни комуникации). Кортежа с цялата му придружаваща пасмина може да се следи от Космоса. И той ли се намери най-умния от всички? Съмнявам се.

Отново спорно заглавие на дописката. Признание прави човек обвинен в нарушение на някакви правила. Излиза, че Путин е бил длъжен да има смартфон, но е нарушил това задължение и си е направил самопризнание за него.

Путя е толкова кух, че не знае как да ползва смарт фоун - хахахааа....егати и неандерталеца. Сигурно иска руски, ама то няма такъв. Прекалено сложна технология е това за водколаците

или не може. Важното е че руските управляеми ракети стигат и поразяват целта, а американските томахавки половината изпадат по пътя до целта.

Харизаха Сибир на Китай - който изнася там мръсните си производства в зоните за 'икономическо развитие' и сече горите им на поразия, ама иначе пък са 'еколози'..Кипната вода?! Тепърва има да усвояват китайските обичаи, нрави и култура.

Аве чирак, тва да не си ти ве, дет те харизаха на западноевропейците за роб, да им робуваш и чиракуваш на плантаторите за парче хляб ве. Па и си даде държавата на американците бесплатно, да си правят квот си искат там. Баута у еврогурбетчииското добиче смешно!хахаха

не се вълнувай толкоз, че ако си ударил петдесетака - то не останало много..

Путин е президент на велика държава, не е медийна атракция, която бълва твитове и СМСи! Човекът си има много силна и сигурна връзка във всеки момент с когото му трябва - за какво да носи и смартфон в джоба?!

40% от мъжете не доживяват то пенсия, и въпреки това предстои да вдигнат пенсионната възраст. Резервен фонд вече нет. Сивата икономика е 33-38%, Газпром е струвал 10 пъти повече от Амазон преди 11 год, а днес е обратно. Все заслуги на слънцеликия Пу.

пак ще си останеш нищожество, а той изади Русия от блатото на Елцин и я напраи велика.

защо да носи със себе си подслушвано устройство и GPS, че американските тайни служби да го гледат и слушат дори как си пръцка в тоалетната?

само слушат ами и гледат лайф, не че не гу правят де:)

Е браво за какво му е още една слушалка с която да се опитват да го шпионират ?

Аз самият използвам, защото ми подариха такъв. Глупава играчка като цяло. Старата Нокийка все още я нося в планината- батерията и издържа по 10 дни.

питъл ли те е ти какво използваш, в момента босът има проблем а на тебе някакви нокии в главата:)

Колкото ти е по-смарт телефона, толкова по стюпид си ти самия. Мозъкът става мързелив, джендърски;-).