Путин: Русия ще помогне за преодоляване на продоволствената криза, ако ни свалят санкциите

Съобщението бе публикувано след телефонен разговор днес между президентът наРФ и премиера на Италия Марио Драги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кремълският идиот отпървом създава война в Украйна, криза в Русия, европейска продовоствена криза, а след това искал да помогне, ако му свалят санкциите, които са му наложени заради всички тия кризи, които той самия е създал!!!! Дали наистина а не е ГИГА ИДИОТ?!!!

Никаква пощада за Пудинг и пияните му последователи

Никой няма да преговаря с един компрометиран президент, на който вече никой не вярва.

Оставяйте ги да ядат санкции.

Как ли ще се почувства Премиера Кирил Петков ако между Русия и Европа има спогодба.Направо да си заминава за Канада.

което не могат да продадат на запад (поради санкциите), руснаците се мъчат да продадат на Китай и Индия. Само че дръпнатите са хитри. Свалят безочливо цената и руснаците щат не щат продават. Иначе "денег нет"...А Афганистанският синдром чука ли чука на вратата...

Руснаците продават стоки, от които целият свят има нужда, ще-не ще. И имат МНОГО от тях. Дори в момента да продават на загуба, спокойно могат да си го позволят, за разлика от онези, които има нужда от тези стоки. В крайна сметка руснаците могат и да си ги изконсумират сами, защото "денег" никой не яде и с "денег" никой не се топли, ами само с това, което можеш да си купиш с деньги.

паднат санкциите, та да могат да продадат хилядите тонове заграбено украинско жито и да си платят масрафа за "специалната акция". Нали санкциите ви правеха по силни ? Ами като ги махнат, нали ще отслабнете? Защо да ги свалят тогава? За да си продавате свободно и газта и петлола, които осигуряват около 60 процента от приходите на Русия. Тук ви сърби ....ка май....Те санкциите са въведени, за да се вразумите, а не да се свалят, когато ви е кеф...

А нали санкциите уж щяха да съборят Русия? Тогава защо ЕС се отказа категорично от седмия пакет? Защо си казаха, че са "достигнали предела" на санкциите, отвъд които означава самоунищожение за Европа?! Защо германски компании разкриват сметки в Русия, за да могат да се разплащат в рубли и да заобиколят санкциите?!

Русия никога не е предлагала нищо друго освен желание за сътрудничество и международна търговия. В замяна не е искала нищо повече от това, която и всяка държава - да уважават суверенните ѝ интереси. Само че докато я има една друга тъй наречена държава, която се стреми да окупира целия свят с военни бази, която "демократизира" чрез бомби, която се меси в политиката, външна и вътрешна, на абсолютно всички други държави по целия свят за своя собствена изгода, без значение от войни, законност, морал, справедливост и суверениетет, подобни опити не само не са толерирани, а агресивно се блокират. Нека припомня как реагира Италия спрямо "западните си съюзници" и спрямо руснаците, когато в разгара на КОВИД епидемията там пристигна руски екип да ги подпомогне.

Надявай се Капутьо. Санкции до край за тебе.

Тя само с мерак не става. Русия си има енергоресурси, зърно, слънчоглед, торове и още куп суровини. Това ще рече, че няма да имат скок в цената на ток и на всички стоки и услуги. Нито пък ще останат гладни. За Европа това никак не е сигурно. Ако на Европа и спрат напълно доставките на нефт, газ,зърно,слънчоглед и торове, тя ще се срине за няколко месеца. Точно по тази причина не искат да се отказват напълно от руските доставки.

Вярно ли? Ето например вземи България - в България от 3 години насам се внасят от Турция повече домати, отколкото се произвеждат. Боб - от Египет. Чесън - от Китай. Картофи - от Полша или от Украйна. Царевица - от Украйна. Или ти като истински тъпак си мислиш, че подобен внос върви паралелно на достатъчно голяма продукция, че да задоволи нуждите на държавата?!

Все пак Путин освен всичко друго е и велик дипломат. Спокойно можеше да тегли една майна на европейците в отговор на техните молби за малко жито. Вместо това Путин им постави неизпълнимо условие - да махнат санкциите. Естествено европейците няма да махнат санкциите и няма да получат житото, но по този начин за световния глад ще са виновни недоговороспособните европейци, а не Путин.

Той е велик фашист като Хитлер.

Така ли, кое прави Путин фашист?

243Win

Нали си бяхте самодостатъчни бе? Нали санкциите не ви пречели? Нали санкциите даже били полезни за СССР, пардон, РуSSия? Гиди мърши ватени!!!

Русия иска да ИЗНАСЯ храна по времето, когато Европа се оплаква от дефицит на хранителни суровини. Това доста обяснява доколко са си самодостатъчни, ама то не е за давещи се от безсилна злоба тъпаци като теб.

И кой сега държи ножа и кой държи хляба ? Май на Кирето ще му отрежат малко европийски въздух. Нали държавата щеше да изкупи зърното ? Няма пари а и няма време за това, краде се като за последно.

Капутин има да чака. А тоя Драги кой го кара да му се обажда?? Като иска деблокиране да прати италианският флот да разблокира Одеса.

Свърши с бъзикането на Русия! САЩ и ЕС предизвикаха тази криза и всякаква друга, защото решиха, че са много силни и ще налагат санкции до безкрай? Няма начин- хем да ти налагат санкции и от друга страна да те молят за преодоляване на продоволствената криза. Правилно им е отговорил Путин- ако искате да помогне поне си махнете тъпите санкции, но ако на ЗАПАДА му е корава чутурата има още време до есента и като тръгнат едни пълчища от гладни емигранти тогава да видят какво чудо ще е в Европа!

И на кого му пука за хората в Африка? Нали руско фашистче?? Никой не иска от Русия зърно.

https://www.youtube.com/watch?v=V0jYkSBJ618

"световната продоволствена криза", дължаща се на блокирането на украинския и руския износ на зърно заради войната" Само че световната криза се създаде доста преди войната. С измисления коронавирус, със зелените извращения и най-вече със санкциите срещу Русия. Как може хем да забраняваш износа на Русия (и зърно, и торове, и гориво за тракторите), хем да я обвиняваш в причиняване на криза. ЕС наложи санкциите, той да ги снеме. И всичко ще си дойде на мястото.

Още едно тъпо говедо. Върви в Русия бе тъпанар.

Неуважаеми русофилистик "_stankow", ЗАЩО си натискаш парцалите в НАТО-вска България. След като тук не ти харесва, емигрирай към пРосия...

Духай супата ве, гном!

Санкциите не пречеха на россия? даже я правеха по-силна.

Драги е палячо и руски мошеник. Ние сме горди и богати европейци и когато няма хляб ядем пасти.

русия няма никакъв авторитет, за да предлага преодоляване на кризите. Тя създаде този хаос, сега щяла да помага. А, нЕма нужда! Помощ от престъпници после винаги излиза "през носа".

Путин е факинг гангстер. Трябва спешна депутинизация на Русия. Този урот до кога ще изнудва свободният свят?

Ежедневно гледам руска телевизия. Там - г-н Путин на ляво и на дясно твърди, че санкциите правят Руската Федерация по-силна и едва ли не имат изгода от тях, щото успешно заместват вноса със собствено производство. Сега пък иска да му свалят санкциите! Сигурно нещо не разбирам - хем санкциите са О.К. за Русия, хем да ги няма!

Не ти ли е странно как със светкачична скорост изчезва българския народ? Не е ли странно как през последните 2 години милиони останаха без работа, хиляди измряха от страх и милиарди бяха насилствено ваксинирани? Или това го разбираш? Тъпанар.

Странно ти е, защото не разбираш от политика. За това такива като тебе ми слагат плочки в баните и редят тухли. :) Отивай да бачкаш, не пиши по форумите.

путлер иска да му свалят санкциите за да продава краденото украинско зърно.

А 1000-2000 ядрени ракети искаш ли да паднат в Масква и наоколо? Като за начало...

След насрещиня залп от ядрени ракети вече на никой на земята няма да му трябва жито. Голямо решение на продоволствената криза. По-безмозъчен си и от тока на обувката ми.

Е то Украйна има хиляди километри километри сухопътна граниица с Полша - неин пръв приятел, брат и защитник,. Румъния, Молдова, Унгария и Словакия. Оттам минават помощите, оттам бягат украинците, Имат от едно време добра жп мрежа Да товарят на вагони и да изнасят. Просто става досадно това непрекъснато вадене на тъпи обвинения с основание или без основани към Русия. И Марио Драги д авзема да погледне картата на Европа - кой къде е .

Ами що не си биеш камшика при педерастите в Москва?! Що си натискаш парцалите в НАТО-вска България???

не си "Българин" е ясно. А иначе не виждам аргументи в отговора ти, опровергаващи написаното от човека.

пРосия е НЕНАДЕЖДЕН партньор за търговия. Самата тя го доказа в доставките на газ и петрол. На пРосия НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да се вярва, защото това подобие на държава се управлява от дебил с маниакалност за Цар. Същият този "цар" обещаваше и се кълнеше , че не се готви за война, че нямало да напада Украйна, а направи тъкмо обратното. Как очаква сега да му повярваме. Путкин или както му е там името е доказан и изпечен лъжец, а с подобни примати търговия не може да се прави.

ще ми продадеш ли нещо, ако няма да ти платя? Значи някой краде чуждите пари по банкови сметки и очаква да продължат доставки, които де факто ще се явят накрая безплатни? На всички е ясно, че накрая западните държави ще се опитат да откраднат парите в запорираните сметки. Защо тогава руснаците да доставят суровини, като после ще им откраднат парите?

Един трол е изсрал 200 коментара, почистете малко

Ако тези 200 коментара бяха за възхвала на "цар" Путан Първи - Къси, нямаше да квичиш като девица за уя … нали така

не мисля, че поетите с китарите мислят и говорят като каруцари!?!

Не и когато става дума за напит с водка/или бояршник/русофилистик, евентуално с китара, мислещ се за Висоцки ...

Този е с балалайка.

Ще ви свалим санкцийте, ако се изметете от Украйна и си платите за човешките жертви и разрушенията. Казвам го защото това е цената за глупоста която сътворихте

Е хем Украйна получава без никакви проблеми оръжие през Полша и запада, хем няма проблем да се евакуират бежанци. Но поради някаква причина зърното просто не може да се транспортира от Украйна за еди къде си!? Какво да не би цялото зърно да е в източните части на страната?

Рушките корита или ще избягат в Азовско море Или отиват при шибаната масква Спете спокойно деца!

Ми ще я намери късото фаше Много скоро!

НАТО се готви да прати черниморският ти флот при масква Нищо ме можеш да направиш

От руски пирати за половин ден Путкин да го лапа Неумит, за вкус

ПО ГОЛЯМ ФАШИСТ ОТ ПУТИН СЛЕД ХИТЛЕР НЯМА.

Що така? Нъл помагаха на кочината му? Пълен жалкар

Баси наглото лайно

То'а па, язе не ручам хлеб! При тези 'гладни' години, маслото на кашкавал ша мажем...

НЕ съм комунист! Но не мога да отрека, че Путин прилича на булдог, заобиколен от квичащи пинчери! Демек, спрете да се излагате и да вдигате врява и ще имате хляб!

не трябваше да зяапочваш с "не съм комунист". няма да ти се размине, цензурче! ще те окачим, без да те бесим, на някое дърво, за да видиш света от високо!

Ти ще ми седнеш на уя да видиш Истанбул отвисоко ….

не трябваше да зяапочваш с "не съм комунист". няма да ти се размине, цензурче! ще те окачим, без да те бесим, на някое дърво, за да видиш света от високо! а,да за да видиш света от соколов орбит...

опитът за бунт на педофилите, "филантропите" и содомитите на кораба ни да бъде най-строго наказан! ще следя за изпълнението! няма назад!

Нали? Ми наказаха го Заедно с 500 души екипаж

СКАПАН ПОДЪЛ ЦИНИК

защо да съм циник? защото когато казвах да не продавате здравето на борсата ме нарекохте "комунист" ли? педали, ще ви гоним, ще ви тричаме, ще ви окачваме по дърветата. защото се опитахте да унищожите Вярата на хората и искахте да ги принизите до вашето психопатно ниво.

залогът е много по-голям, от глада, на който подложиха света подлогите на сащ и зелените безграмотници. и ние много, много добре знаем, (а и те знаят също), че няма да отстъпим нито крачка, не нито милиметър дори назад (дори напротив, ще громим педалите с прецизни удари в зъбките), защото от това зависи бъдещето на планетата Земя, нашият междугалактически кораб, който педерасите искат да завземат, чрез медиите и гьобелската пропаганда на дойче педофиловеле и парите на евреите-антисемити. опитът за "бунт" на кораба ни от разни "филантропковци" ще бъде смазан най-безмолостно и джедърите ще се ветреят по мачтите докато скелетите не им се разпаднат.

До месец ще де благодарен ако има държавата какв да яде. Педал

Аз създавам проблеми и после искам да ми плащат за да ги "разрешавам". Безцеремонно и нагло

Шантаж.Русия не блокира нищо но ако махнете санкциите ще спре да блокира. Абе красота.

До селянин.Че сип селянин прост си личи от далеч.Защо го демонстрираш.

Терористът Путин каза… Но с терористи не се преговаря!!! Как ще преговаряш с терорист, който ти е влезнал в къщата и ти държи хладилника, как?!

Тоя нега ли да го пращат при създателя вече. Убеден съм че няма да липсва на никого. Нито на своите, нито на някого по света. Само нашите родоотстъпници платени с купейки, разнасящи руската пропаганда, не знам какво ще правят, като за нищо друго не стават

Браво на Великия Славянски Владетел Путин!! Човека в него никога не е загивал!! Винаги с любов към хората, било то фашисти, нацисти, лайняни, американи.. Пак ще ни спаси и този път.. само че от глад и студ.. нищо че кирето слуша твърде много дедко отвъд океана и чака похвали, за да разтръби наляво и надясно как му оказват внимание и колко е велик с действията си..

A ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БУЛГАРИСТАНСКИЯ ТРОЛЯКОПИТЕК СЕ ГЪРЧИ КАТО ГЛИСТ НА БУЦА .. ББААХАХА Поскъпването на храните в Европа: в България и Литва е най-зле 21:57 | 26.05.22

Я да видим сега, кой ще гризка Бахура? ... Тъпото вече няма зъбки за това, още чака разрешение от Лайняната за да пръдне в устата на Ококореното!

Ами прочети само заглавието на статията и ще разбереш, че Путьо гризка бахура