Коментари - Путин разреши да отворят Шихани, където е създаден "Новичок", но през 2019 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе така, ама не е баш така и че там е бил създаден Новичок си е чисто ингилизка пусканица! С указа си Путин е обявил загубилия сила указ на Борис Елцин за преобразуване на гр. Шихани в ЗАТО (закрито административно-териториалного образование). Съгласно указа от 1997г., ЗАТО е било създадено на два земеделски участъка с обща площ 984,2 ха с граници по вътрешния периметър на территорията на войскова част 61469. При това там е бил установен "особен режим за безопасно функциониране", в съответствие с което са били въведени ограничения за влизане и постоянно пребиваване, полети и т.н. ... През юни 2017г. премиерът Медведев подписа постановление, отменящо въведения в Шихани "особен режим за безопасно функциониране". В началото на април 2018г. британският The Times съобщи, че именно в Шихани, където по съветско време се е намирал Държавния институт за технологии по органичен синтез бил разработен нервно-паралитичният «Новичок».

Ама друг път

Елате да ни проверите , но не сега , а след пет години. И тогава ще се убедите , че няма нищо. НИЩИЧКО !!

Най-после целият свят ще може да се увери, че Русия няма нищо общо с това. Дотогава поделенията на химическите войски и частите на гражданска защита си имат достатъчно работа да почистят наоколо. Но споко. След края на световното достатъчно сръчни и вежливи хора са без работа.

Как пък не се намери поне ЕДИН читав журналист , за да зададе КРАЙНО ОБИКНОВЕНИЯ , но доста важен въпрос : ЗА ЧИЙ и е на Русия, да трови някаква си пропаднала и никому неинтересна Британска алкохоличка ??? И ЗАЩО точно с Новичок , при положение , че Бойните Отровни вещества са КРАЙНО неподходящи и неудобни за индивидуални цели ???

Олигарси , цял руски народ мизерства.Дори и тях цял свят ги презира.

Много знаеш ти дали мизерстваме! Ние имаме боярищник, а на нас това е всичко, което ни е неободимо за едно истинско щастие. Не сме разложени морално като в западните ви буржоазни общества и да искаме да се тъпчн с бургери и хайвер!

Търкулнало се гърнето, намерило си капака.

Ти си имаш благоевградска течност за чистачки , кална евронива, евро старчески дом дет подмиваш дъртите европърдяшници, и мн.др. мизернотиикаи у EUROБулгаристаня си!хахах

убийци, изроди и руски платени подлоги тук в дира. Пуу, как пък Господ не ви порази? Не бе : нивичок:, не бяха :чадъри:, света не ви понася, ама Господ е милостив с вас. рано или късно ще ви унищожи!!!

До "стрелките": Мадам, за Немцов питай украинската мацка, дето арестуваха до трупа му. Питай я за втория телефон, дето изхвърли при пристигане на полициата. Сега си е в Украйна и не смее да се покаже. Питай, докато не са я свитнали и нея...

Разкарайте Путин! Стига кръв и заплахи! Кървав кагебеец!

Мадам, да ни припомниш последно кого заплаши и уби? ЕГН-то, не, че нещо.

Какво стана с Немцов бе, тролке путинясала???

Приветсвам реението на господин Путин, за съжаление не съм уварен, че това ще допринесе с нещо по-добро за настощите отншения на руанците с Великобритания. По-скоро има вътрешноолитически характер.

Пиши правилно! Не бъди неграмотен като депутат от ГЕРБ!

Боя се че това освен с езикови проблеми може да е свързано и с някои други задравословни проблеми. Правя проверки на набраният текст доколкото мога.

Нали уж лабораторията беше отдавна затворена и неработеща?

тази година ОЗХО го потнърди това нещо.. На Гардиан и Ню Йор Таймс не вярваш ли? Щото те го съобщиха на 6 АПРИЛ..

А къде в указа или статията е казано, че лабораторията не е затворена?

Вие Путин ли наричате лъжец, тролове? "Нашият завод, клон на Държавния изследователски институт за химия и органични технологии, продължава да работи и ние не знаем какво ще стане с него след отварянето на Шихани", добави говорителката. Тя отказа да даде информация какво произвежда този завод.

Свърталище на терористи

Диктатора е разрешил подобно нещо? Браво! Русия е на път да стане нормална страна след ... 100, 200 години!

Ти си непоправим ОПТИМИСТ!

Русия ще стане нормална държава, но...България никога няма да стане нормална държава. България е важна, а не гей-парадите в нея. Но все пак кой каквото си харесва...

 Путин си отива, спокойно, истина е. Но още не знаете как ще плачете за него, леле как ще ревете. След него идва Шойгу. Надявам се малко поне да се сетите какво значи това.

Северна Корея или вожда Сталин?

Да "успокоим" малко типове като ">>>" "

Отрови могат да правят а една бира не могат. Какво ли могат да правят въобще, само отровни вещества и оръжия. Вредни за човечеството.

Водката не е вредна...

за черния дроб ли?

А ти пил ли си руска бира ??? я пий и тогава се изказвай не подготвен...

......какви пет лева? вас джендърята само като ви видят и не бира ами вода няма да ви дадат. Кой ще даде бира на оръфляци от соросоидната сган. За вас само Новичок!

бил отворен за експертите на ОЗХО.. По времето на СССР и през МАРТ ТАЗИ ГОДИНА... За разлика от "лабораторията на смъртта" в Портъндъун.. Дори по времето на РИЦИНОВАТА АФЕРА В Лондон.. Във връзка със "самоубийството" на нейния експерт и работещ в лабораторията д-р Кели.. По времето, кожаго Т.Блеър си призна в ингилизкия парламент - "Излъгаха ни за Ирак". И сред излъгалите го посочи и МИ-тата на Нейно величество..

40 затворени града, 4000 паметника на Ленин и Сталин, 8000 джамии.....въобще тотална простотия е Колхоза !!! Там само смърт, мизерия и шизофрения се има !!!

Значи джамиите са простория.Прав си.И тук трябва да ги сринат тези извори на тотална простотия.

Щом световно по футбол организираха с толкова точна организация, значи вие джендърята трябва само ръка да целувате ако руснак видите. Когато Бойко Борисов с онова закръгленото Лили организира Олимпиада и световно по футбол, тогава можете да правите опити да разсъждавате. А сега само пазете тишина!

Пич, Канада си я виждал само по филмите. Смешен си :)

Който смее да го посети. На входа на завода ще събират завещанията на желаещите!

И българи са били там. Разбира се - неофициално. И са си живи и здрави и могат да ви разказват, ако имат желание

Разкажи ни

Дотогава ще го изчистят.

До 2019 имаме да отровим още няколко предателя, после влизайте да видите, че няма нищо.

Тъпунгерите на Путлер още не са излезли от крепостничеството... А безродните русофилистици в България вярват, че ни били "освободили"...

никой тук не вярва. А ако четеш писанията на рушняците, пишещи от руското посолство, представящи се за българи с по 10 псевдонима, заблудили са те

дотогава сигурно ще ми се изпари желанието да посетя този шихани ...

КАЗА че отваря 60 годишният вход за проверка както путин

Този КГБ агент, дали изобщо още си въобразява, че някой му вярва?!? Много добре го наряза на салата този журналист от Фокс Нюз!

Руският град Шихани, където руски учени твърдят, че е било разработено нервнопаралитичното вещество "Новичок", ще бъде отворен за широката общественост от януари 2019 г., ..ха.ха.ха само да заметат уличаващите ги улики..ха.ха много за умни се мислят руските терористи ,които убиват с химически вещества и оръжия в цивилизовани държави..

Сега вече английските фенове ще могат да си вземат истински ,,Новичок,, , да го използват срещу други агитки . Действа безотказно за минути.

Скрипалят явно е опънал ,,БоярЫшник,, в бутилка от ,,Новичок,, затова се мъчиха толкова!.

Вова покажи на соросчетата къде зимуват раците!

Отде ви изравят бе.

А в Америка "няма" строго охранявани заводи, там всичко се прави за народа и неговото благоденствие...

Не, те защото не са гледали американски филми, където се разкарват от град в град по улиците с камиони цистерни отровни химикали и които ги изхвърлят където им падне!

В тези градове сигурно са трол-фермите, отглеждат тролчета с Новичок и радиация. Горд Европеец да сподели!

Аман от тъпотиите ти! ...количество..качество ?..!

Горд европеец не е щатен, самодеец е. С мечти - да бъде надзирател в концлагер за бели хора, както е споделял, LOL. Те че и троловете им са все умствено изостанала паплач негодна за нищо свястно са но тяо се откроява, не биха го наели дори за това.

Или ще ти купя колело, ама друг път.

Ало, >>>, изпълнявай препоръките на психиатъра, ако обичаш!!!

Путин каза че ако са отровени с така наречения Новичок ,но Руско производство да бъде , нямаше да бъдат живи , смъртта настъпва мигновено ! Имало случай в който един от сътрудниците е бил заразен и успели на място да му дадат противоотрова оживял ,но все пак след една година умрял защото имал разрушени органи ! Колкото за закрити градове ,мой приятел който работеше на времето до 90 години в Оренбург ,е работила неговата бригада в Байканур строили 2-3 етажен жилищен Блок ,закрит град и каза нищо особено , ресторанти ,кафета ,хората се разхождат и ние Българите там !

Путин казва, че има 40 затворени града, а ти - НЕ! Браво! Трол - първенец!

Къде съм писал че няма ,писах че българи са били и работили в такъв град и ни доверяваха ! Лайнар Маймунски ! Как може в пияно състояние твоите родители да са та направили?

Искам да ви обърна внимание, че "новичок" не е названието на едно вещество, а на серия от разични вещества съзадени с различни възможности и за различни цели, като всичкит са БОВ. "Новичок"-а използван в Англия може да не е същият като този от инцидента.

А Портън Даун кога ще го отворят за зрителите ...

Не смеят, че и без това им се губят шишенца...

40 затворени града... А си мислехте, че знаете всичко за Путин и неговата честност :)))

УМОРА НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТИ УДАРИ СМИШНИЦИТЕ ТАКА ЧЕ УСМИВКИТЕ ИМ ИЗЧЕЗНАХА ЗА В МИГ!!!!!!!!!!!!Е ТОВА Е Я ДА ВИДИМ СЕГА НА КОИ ЦАРЯТ Е ГОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МИНУСИ РАЗБИХ ВИ ЗМИИСКОТО ГНЕЗДО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

путин, що не поръсиш европата с препарата за са ни отървеш от нея, а?

Е бил отворен за ОЗХО. И негови " експерти" са го посещавали. За разлика от "лабораторията на смърта" в Портъндаун. Още от времето на рициновата афера в Лондон и смъртта на експерта на ОЗХО и лабораторията д-р Кели. Ингилизите още не са казали кой го "самоуби", когато Т. Блеър каза в парламента - " Излъгаха ни за Ирак."

Затворен град в XXI век

А не бе, ще си развиват секретните работи в Илиянци... Ти що си мислиш, че само там има такива...

Комунисти,... патриоти, ... широко скроени хора, ама с ... чужди пари и... души.

ХХАХАХАХАХААХ! Да беше закръглил на 2020!

Не знаех че в Русия все още има затворени градове.

НАСРА ГИ ТАКА ЧЕ НЕМА ИЗМИВАНЕ И МЕИ И БОРКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

драскачи къде ?????????????думи нямате !!!!!!!!!!!!!а в АНГЛИЯ КОГА ЩЕ ОТВОРЯТ СВОЯТА ЛАБОРАТОРИЯ