17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Путин много обича да разговаря с опозицията! Проблемът е, че тези разговори се водят или в затворническата килия, или с отвъдния свят с помощта на окултисти! Опозицията в Русия се намира на тези две места! Който не е съгласен с мен, да ме обори с факти. Твърдя че с изключение на избитите всички други опозиционни лидери (с изключение на Жириновски) прекараха по поне един месец в затвора непосредствено преди изборите в Русия

Абе вие соросопитеците трябва ли да демонстрирате постоянно идиотщината си?! Много лесно може да видите кои партии са опозиционни на партията на Путин в руският парламент - това са Комунистическата партия на Русия, и национал-либералите на Жириновски! Въпросът е, че истинската опозиция на Путин не устройва Запада, понеже не е на хранилка на финансирани от САЩ и техните западноевропейски васали НПО-та, и е значително по враждебно настроена към САЩ и Запада от Путин и неговата партия! Затова САЩ се опитват да представят няколко финансирани от тях соросоида за "истинската опозиция" на Путин, въпреки че на последните парламентарни и президентски избори в Русия тези соросопитеци не успяха да спечелят общо дори и процент от вота на руските граждани, и не замърсяват с присъствието си руският парламент! Сега те се опитаха да се промъкнат с измама (фалшиви подписи) на местните избори в Москва, но след като ги разкриха и им отказаха, се опитват да правят "протести", които подлите западни медии изкарват поне сто пъти по големи, отколкото са в действителност!

Кавичките са сложени, защото становището “законна власт “ е цитат взет от Путин. За финал един съвет:“ по добре е да мълчиш и да те мислят за прост, отколкото да се обадиш и да разсееш всякакво съмнение“!

Те туй му казвам аз интернационализъм в действие. Винаги е така...ставаш приятел с русия, бързо и без всякакво изключение обедняваш, хвалиш путин, който ти праща седем кораба с пшеница за осем години, че и лекарства руско производство и накрая като закъсаш се обръщаш към фиделовците в куба и те да помагат. Те пък фиделовците се обръщат към венецуеловците за помощ.......и така всичко почва да прилича на СИВ съвет за илюзорна помощ...е според някои икономическа помощ.като към тази компания се присъедини и утугвай и еквадор, новият СИВ ще се казва КУРЕв...куба, уругвай, тусия, еквадор, венецуела!

А, какво стана с Гъдю??? Защо никой вече не го бръсне за слива??? :)))

През 1937г комунистите от Испания изпратиха в Русия 37тона злато н Русия още го пази въпреки че Испания си го иска отдавна. 1945 руснаците взеха(откраднаха) българското злато да го пазят и още е в Масква. Миналата година руснаците откараха от Венецуела в Москва цял самолет злато сигурно да го пазят. Руснаците са най добрите пазители на злато в света. Ако имате златни пръстени или друго злато, дайте го на някой руснак.

Като говориш за злато, САЩ на колко страни в света "пазят" златото, и отказват да им го върнат?! След преврата в Украйна през 2015 г например целият златен резерв на страната замина на "съхранение" в САЩ! Златният резерв на Германия също е основно на "съхранение" в САЩ! По настояване на германското правителство американците им върнаха част от него преди няколко години, но останалата част отказват под различни предлози! Тук при нас западната корпорация Дънди Прешъз е изнесла за последните години от страната ни над 100 тона злато (отделно други цветни метали), без да плати на държавата ни почти нищо за това! Между другото, тази година САЩ конфискуваха (откраднаха) над 20 млрд долара в злато и активи на Венецуела, а англичаните конфискуваха още няколко милиарда $ в злато, което венецуелската държава имаше на съхранение в техните банки!

Махнете кавичките! Мадуро е легитимен и законно избран президент на Венецуела! Знаем, че това не се харесва на някои, но такива са реалностите! А това с кавичките си е чист слугинаж! Гледате да се харесате на новите ни господари!

Бай Иване, не си българин, нали. Издава те граматиката.

Путин е държал дълго време Мадуро за...ръката.

6х обещана помощ. Колко пъти изпълнена? Освен самолета който прибра националното злато друго не видяхме.

и цитат моля.

Бихте ли обяснили кавичките на определението "законната власт"? А и каква е тази апатия от троловете на зобилка? Сега е момента, не се отпускайте - загубата на жлъч в изказа не говори на добре за кондицията ви. Само назубрените тъпотии вече не стигат:)

присъединявам се.

Мадуро каза че Крим не е руски. Аз му вярвам. Един път да не лъже като Путин.

и пълен цитат, моля.

защо е в кавички това : "законната му власт" ??? Явно на някого му е платено или му е неудобно от законността на избора на този човек ?

Защото е законна колкото е законна на дребния от Кремъл.

кой и кога. източник и цитат, моля.

Защото е цитат. В кавички не се слагат само неща, които са наопаки.

ако става дума за Гуайдо. който не е избран на президентски избори. а се е самопровъзгласил и се нарича така.

Сега да видим колко хора заслужават законно избраният Бойко Борисов да може да прави каквото си иска, защото е законно избран.

Двама горди законноизбрани лидери със звучни имена Всякакви прилики с лицето путко мафани са абсолютно случайни