Путин прекара Бъдни вечер със семействата на убити в Украйна руски военни

В Русия има нарастващи протести с искания мобилизираните мъже да бъдат върнати у дома

Обратно в новината

Коментари - Путин прекара Бъдни вечер със семействата на убити в Украйна руски военни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се как гостите не са хванали за гушата това сатанинско джудже???

Това е истинска перверзия - да празнуваш с роднините на хората, които си изпратил на смърт.

Путин прекара Бъдни вечер със семействата на убити от ПУТИН в Украйна руски военни

Убити от украинци. И това не започна с влзиането на руски войски в Украйна, а се надяваме да приключи с това. Преди войната войната трая 8 години и бяха избити не от Путин 12 000 деца, жени, старци и мъже руснаци. Да твърдиш случващпото се като убийсто от Путин - е недъгаво. Всяка нация има рпаво да защити сънародниците си от дебилите нацисти.

Пълен списък на педофилите от световното котило на сатанистите-глобалисти, които се явяват и шефове на Мунчо, Кирчо, Кокорчо, Чифутолореалите, Тиквата, Ристю, Гнома, Денков, Магарев и всичката останала БГ-паплач от подлизурковци, изтривалки, пачаври и майкопродавци. Пълен списък на гостите посещавали педофилския остров на Джефри Епщайн - шефа на педофилите в САЩ и останалата част от света. През 2019г. Джефрито малко го самообесиха в затвора, ама карай да върви. В списъка на педофилите са и БайПън и неговия деградирал син, чиито любими хобита и занимания са курвите, дрогата, алкохола, корупцията и далаверите. Чети народе и се просвещавай: https://mediamall.info/news/vizhte-palniya-spisak-na-posetitelite-na-pedofilskiya-ostrov-na-jefri-epshtain-9373news.html

Руският садизъм е безграничен , да споделяш на най-семейния празник с убиеца на децата си.

слава на посланика

Подари ли им по един хладилник , или мина метър само с вечеря ???

тоя паляк, как му е залепнало именцето на български само - като муха на лайно! Дали са му казали, че на български звучи все едно Пиздин на руски - т.е. нещо от вулвата, при това копелдак - фамилия от майката, не от бащата!

Е, това, вече е извратено. Не стига, че той е убил съпрузите и бащате им, а след това и се гаври с тях...

Мили Боже, и това доживяхме. Да се предлагаш сексуално на путин. Аз пък се отвращавам само като го гледам. По-висока съм от него поне с 10 см, грозен, сбръчкана кожа, а пък как ли мирише, като се съблече. А, не, не бих се подложила на такъв ужас.

Вече е късно. Ти пи ли си хапчетата?

Нагъл - по-нагъл - най-нагъл - путин. Защо не празнува с неговото семейство? Ама кое? Това на жена му, това на Кабаева, това на чистачката, кое? Тия седем деца - официални и неофициални - те имат ли семейство? Сигурно да - с един баща - путин. Ега ти мъжа! Висок 150 см, я има, яне 52 кг! Смешник, ама се прави на спасител... Старостта не прощава на никой!

Уникален глупак си брато, прост прост та направо дрънкаш. чудя се какво ли работиш ясно е че нямаш образование, ползваш компа на детето....ужас ужас

Скоро ще го одерат жив

Прекрасен жест на уважение на президента Путин към паметта на геройски загиналите в защита на отечеството руски военни пред очите на семействата им и техните деца. Само така напред за пълна денацификация и демилитаризация на Украйна. Мечтая за дена когато ще ловим участниците в Луков марш по софийските улици.

Ще хванеш на Луков дЯдовият!

ти гледай вас (червените мърши) да не ви ловят по софийските улици........че на МОЧА се видяхте колко сте (един файтон хора,половината - със единият крак в гроба). И всъщност,как си го представяш без Красная Армия зад гърба ви ?

ей смешник - каква родина защитават в Украйна бе, лумпен! АБЕ ВАС НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ВИ ПРЕМАХНЕМ, ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАТЕ НАЦИЯТА, БОКЛУЦИ!

айде, русоробските дирски тролове-на амбразурата! копейките трябва да се заработват, като се радвате шумно на путлер в обкръжение на кгб-лелички офицерки с кърпи на главата и свещи в ръцете. кобурът с нагана е под полите им.

Перфектният мъж! Господин Президентът на РФ. Наистина го желая интимно безумно сега и завинаги и наистина предлагаме и му гарантирам и предоставям непознатото но истинско щастие и интимни изживявания и превживявания в моята интимна компания. Никога не е късно да се открие и е различно. Само работата не предоставя пълноценен живот.

радеффффф, на никой не му дреме за сексуалния ти извратени въжделения! и без това са ясни...

Не е Радев!

Велики и благородни са украинците. Да са живи и здрави, че пазят Европа от Руската Чума!

Велики и благородни са руснаците. Да са живи и здрави, че пазят Европа от Американската Чума! РАЗБРА ЛИ МРЪСНО АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО

интересно....как руснаците "пазят Европа от американската чума" ? Първо, не са във Европа Второ, никой от Европа не им е искал помоща срещу когото и да е било, още по-малко срещу американците Трето, Европа и Америка са културно,икономически,политически и военно свързани Четвърто, няк'ви азиатски орки въобще нямат думата за нищо във Европа Пето, москалите НЕ СА руснаци (такива са по-скоро украинците и Киевска Рус)

Лицемерно джудже, нали си ербап, ходи на фронта!?

Hе може защото го искам безумно интимно, а семействата са под закрила на закона. Така че, има обява за наемане на военни. А и стратегияте е отбранителна главно с ВВС-та.

баси ментето, путин едва ли някой го е виждал от години, крие се мекерето да не го затрие някой, кой знае може и на луната да се е скрил.

Това гадно сатанинско изчадие Путин е виновно за смъртта на стотици хиляди украинци. и руснаци и нещастието на семействата им. Цирковете и лицемерните му спектаКли са отвратителни, за него човешкият живот има нулева стойност.

По долу в коментарите, дали е примат-иZрожденец, или е най обикновена руска гнида, неистово е тръгнал да прани противното л@йно путин и гнусната му педерация ... Няма бъдеще за подобни примитивни екземпляри с подобно примитивно мислене, освен на бунището на историята!

Чудя се, що за долна гадина трябва да e някой индивид, за да хареса един международен престъпник и убиец, каквото е мръсното л@йно путьо

Той не е престъпник и убиец а е жертва.

Противното лайно Пут (нерегистриран) БЕ Е Е! Така прави козата или овцата! БОКЛУК ФАШИСТКИ

Триста хиляди загинали, колко му е да им покани семействата.

Това е новият световен лидер. Дано по-скоро се разправи с неонацизма.

Путльо? Мууууухахахахаааа!

Вместо ЩЕ се разправи с неонацизма....стана ДАНО се разправи. Ех таваришЧ, загуби ти вяра в бъдещето. Пуща те комай бояришника и ще трябва да си налееш нов стаканчик. :-))))

Абе (нерегистриран) А ЧЕРВЕНАТА ЧУМА ? ПУКНИ АМЕРИКАНСКА МЪРШО! мизерен нещастник от окупирана България БЪДИ ПРОКЛЕТ ГАДИНО!

Да не те е ухапало нещо?

мръсно американско нищожество. СЪСИПАХТЕ ПРАЗНИКА С ФАШИСТКАТА СИ ПРОПАГАНДА БЕ НЕЩАСТНИЦИ ГНУСНИ. Що не заминете в Украйна и да пукнете като онзи убиец на деца от агитката на футболния отбор ! АМИ СЕДИТЕ ТУК ДА БЪЛВАТЕ ЛЪЖИ И ИЗМИСЛИЦИ ОДОБРЕНИ ОТ ОКУПАТОРИТЕ американски мизерници. вие сте мъртъвци.

Английска помощ за Тюрмата: Великобритания изпраща първия конвой с помощи още през юни 1941 година. А до май 1945 г. воюващата и сама получаваща помощи държава доставя 7000 самолета, 27 бойни кораба, 5218 танка, 5000 противотанкови оръдия, 4020 камиона и линейки, самолетни двигатели на стойност 1,5 млрд. лири, 600 радара и сонара и стотици корабни оръдия. Също така храни, дрехи, медикаменти – 4 млн. тона, както и 15 милиона чифта обувки. Само през първата половина на 1942 г. Западът доставя на СССР три пъти повече танкове отколкото са унищожените от германците руски танкове. Предоставените американски самолети са в пъти повече от руските. Ескадрилата на героя на Съветския съюз Покришкин лети на американски изтребители Еъркобра. Директорът на Международния център за история и социология на Втората световна война Олег Будницки посочва, че Покришкин е свалил 48 от 59-те немски самолета летейки на изтребителите Еъркобра. Бензинът за самолетите също е доставян от съюзниците понеже СССР не могъл да призвежда бензин с високо октаново число. Руският историк Борис Соколов е категоричен, че „Без тези западни пратки СССР не само нямаше да е в състояние да спечели войната, но не би могъл дори да се противопостави на немците тъй като не е могъл сам да произведе достатъчно колоичество оръжие, военно оборудване, гориво и боеприпаси…“ До лятото на 1942 г. танковите, авиационните и други заводи в СССР работят предимно с американски и английски материали. Повечето от съветските танкове Т-34 са изработени с английска стомана. Шасито на танка е лицензиран вариант на американския образец М1940 конструиран от Джон Кристи.

Това добре. Но защо не пишеш и колко и кога със злато за платили СССР за тези доставки. И как е трябвало да бъдат преработвани самолетите за да може да летят! От всичките доставки единствено военните камиони са си стрували. Били са по-добри от ЗИС5. На тяхна база след войната се появява ЗИЛ 157. Каквито имаше и в българската армия. И още нещо след като си зачекнал историята. Защо Япония подписва договора за капитулация едва на 2 септември 1944г.?!* ТОВА Е ПОЧТИ ЦЯЛ МЕСЕЦ СЛЕД АТОМНИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД МИРНИТЕ ГРАДИВА ХИРОШИМА И НАГАСАКИ! ЗАЩО???

Стойността на доставките по "заем-наем"от САЩ, Великобритания и Канада за СССР за целия период на войната се оценява на $13,212 млрд., като не всички от тях, според условията на програмата, трябва да се заплащат. През 1947 г. Вашингтон връчва на Москва сметката от $2,6 млрд. Започват преговори, продължили дълги години. Едва през 1990 г. страните се договарят до 2030 г. да бъдат изплатени дългове от $674 млн. Значи за помощ от $13,212 млрд. по цени от 40-те, руснаците плащат до 2006 г. 600 милиона!

до СЕВЕРМАК - ПОСЪРБАК - МАКАК (нерегистриран) Това добре. А имаш ли мнение по другият въпрос за японската капитулация!

Капитулацията на Япония е обявена от император Хирохито на 15 август 1945 г. и формално подписана на 2 септември 1945 г.,

до СЕВЕРМАК - ПОСЪРБАК - МАКАК (нерегистриран) Или иначе казано след като Съветската Армия разби Японската Армия в Манджурия. Японците много добре знаеха, че това бяха единствените бомби на американците и, че не са в състояние да произведат нови. ТАКА, ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ СЕ4ГА В САЩ ЩЯХА ДА ЯДАТ С КЛЕЧКИ И ДА СИ ПРАВЯТ ХАРАКИРИ.

НО Манджурската операция започва СЛЕД като американците вече са хвърлили атомните бомби и войната е приключила. На умрял кон нож вадят мужиците: 6 ; 9.08.1945 г. Атомната бомбардировка над Хирошима и Нагасаки е военна операция, проведена от ВВС на САЩ, срещу японските градове Хирошима и Нагасаки на 6 и 9 август 1945 г., по време на Втората световна война. 9.08.1945 г. Съветското нахлуване в Манджурия (на руски: Манчжурская стратегическая наступательная операция; наричана също в американската литература операция „Августовска буря“) започва на 9 август 1945 г.,

Много интересно как Севермак излага само един безспорен исторически факт, без дори да коментира нищо по него, а именно: "Капитулацията на Япония е обявена от император Хирохито на 15 август 1945 г. и формално подписана на 2 септември 1945 г." и има 14 минуса!?!?!?! Какво по-точно не одобряват тези, които са натиснали минус?!?!?

Лицемерен милиционер.

Кой бе,дърводелеца ли бе?

Вова путката освен че е гьотферен е и гьонсурат

Не им е олекнало на вдовиците и сираците от тази ''чест''.

Честита Коледа, Братя! Нека през новата 2024 година Европа отново да бъде свободна от кафявата чума насадена от Рашистан! На Американската Армия Освободителка от Признателният Български Народ. НАБИЙТЕ СИ ГО В ТИКВИТЕ ГНУСНИ РАШИСТКИ ПОДЛОГИ. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА Е ВАША.

Мършо американска ще пукнеш още днес нищожество Честита Коледа Братя! Нека през новата 2024 година Европа отново да бъде свободна от кафявата чума насадена от сащ! На Съветската Армия Освободителка от Признателният Български Народ. НАБИЙТЕ СИ ГО В ТИКВИТЕ ГНУСНИ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА Е ВАША. СЪЩО ТАКА И АМЕРИКАНСКОТО НИЩОЖЕСТВО АДМИНИСТРАТОР НА САЙТА ДЕТО ТРИЕ ИСТИНАТА ЗА ФАШИЗМА В УКРАЙНА И АМЕРИКАНСКАТА СЛЕДА КЪМ НЕГО. АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ АНАТЕМА МИЗЕРНИЦИ ПУКНЕТЕ В МЪКИ НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! НИЩОЖЕСТВА АМЕРИКАНСКИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ! ГНУСНИ ИЗРОДИ ФАШИСТКИ ГНУСНИ ИЗРОДИ ФАШИСТКИ ГНУСНИ ИЗРОДИ ФАШИСТКИ ГНУСНИ ИЗРОДИ ФАШИСТКИ ГНУСНИ ИЗРОДИ ФАШИСТКИ ГНУСНИ ИЗРОДИ ФАШИСТКИ АКО ПАК ГИ ИЗТРИЕШ ЩЕ ТИ ЕБА САЙТА ФАШИСТКИ АКО ПАК ГИ ИЗТРИЕШ ЩЕ ТИ ЕБА САЙТА ФАШИСТКИ АКО ПАК ГИ ИЗТРИЕШ ЩЕ ТИ ЕБА САЙТА ФАШИСТКИ АКО ПАК ГИ ИЗТРИЕШ ЩЕ ТИ ЕБА САЙТА ФАШИСТКИ АКО ПАК ГИ ИЗТРИЕШ ЩЕ ТИ ЕБА САЙТА ФАШИСТКИ АКО ПАК ГИ ИЗТРИЕШ ЩЕ ТИ ЕБА САЙТА ФАШИСТКИ АКО ПАК ГИ ИЗТРИЕШ ЩЕ ТИ ЕБА САЙТА ФАШИСТКИ щщд

"Не мога да съдя. Не ги познавам лично. Нито Путин. За да мога да си изградя представа за един човек, трябва да го опозная от близо. Медийния образ е изкривен през някаква призма. Винаги." И аз така мисля относно Хитлер.

Не го ли е срам заради него загинаха сигурно повече от половин милион души и от двете страни. Никоя кауза не струва дори колкото един човешки живот. Бог да се смили над убитите и от 2те страни и семействата им.

Може да звучи тежко, но така е, когато той самият няма семейство, приема семействата на убити във войната. Кой е прав, кой е крив не знам, но мисля, че е трудно да гледаш такива хора в очите. За това се искат топки, и то големи! Би ли го направил Байдън, Зеленски ... не знам, може би! В живота няма чисто бяло и чисто черно! Има нюанси. За тази година си пожелавам тази идиотия да свърши и момчетата от двете страни да се приберат в къщи.

Те са мекотели и за тях освен парите нищо друго не ги интересува. СЪЩИНСКИ ФАШИСТИ

Инженерче

Не мога да съдя. Не ги познавам лично. Нито Путин. За да мога да си изградя представа за един човек, трябва да го опозная от близо. Медийния образ е изкривен през някаква призма. Винаги. Същото се отнася за много неща - световни конфликти, хора с определен социален статус. Не видиш ли нещата от вътре, няма как да установиш истината. Същото е и тук и при тази тема. Инвестирам време в темите за войната поради една единствена причина - това са близки на нас хора, с близки обичаи и поведение. Това, което се случва е ужасно и го приемам до някъде лично.

"Може да звучи тежко, но така е, когато той самият няма семейство, приема семействата на убити във войната. Кой е прав, кой е крив не знам, но мисля, че е трудно да гледаш такива хора в очите. За това се искат топки, и то големи! " За да гледаш в очите хората, които ти самия с действията си, си ги лишил от най-близките им, майките от синовете им, жените от съпрузите им, а децата си направил сираци, се иска не просто да нямаш съвест, а да си психопат и то завършен. Такъв за когото човешкия живот не струва нищо, който не просто няма и грам емпатия към болката на тези хора, ами се и гаври с тях. Ето това е букерната ботоксна маймуна, завършен психопат, диктатор, който с нищо не се отличава по характеристика с другите които историята ни е завещала- Хитлер, Мусолини, Сталин, Садам, Кадафи, Кимчетата.....

Истината момче , тоя идиот ги е пратил тези момчета да гинат без капка съжаление. Ти говориш за някакви топки ,путките нямат топки

Путин къси си е пожелал да му върнат поне 500 000 ковчега от спец операцията.

тази цифра?Напомня ми бройката кадето Зелю иска да прати в гроба.

абе няма ли един стабилен манаф да се гушкаме

ТРАВЕСТИТ козяшки сьм

Чамодан, вокзал, Киев

Хасане, не се обаждай

Идиот, къде те забраха с лъжичка

И така в 20 семейства по едно и също време

С Yossarian сме двойка. Той е грузинец и фамилното му име е Захуйцвили!

Свалихме 260 от 10 руски ракети Справяме се отлично на фронта. Трябва могилизация на още 500 000 хил нацисти Нашия план е да стигнем до Москва Съобщаваме ви ,че Русия губи на всички точки от фронта. Русия стреля по цивилни, нашата атака срещу Белгород беше по военни цели. От сигурни източници разбрахме че под детската пързалка е имало базука ! Затова стреляхме там. Евродебили в коментарите: Браво ! Вярваме ви ! Супер сте !

Ако 90% от путинофилските драсканици от този форум бъдат публикувани в коя да е руска платформа, авторите им трябва да са си приготвили багажчето до вратата. С това се изчерпва всичко което може да се каже за русия на путин.

дядо Иван

Мъка, догодина пак при него с наведени от скръб лица.

Аве ей ся русиото ша са разпъдне. Нату ша пази юръпа. Евросуюза е ниещо вилико. Ся ша ходи да си вземя хлебчето за 2 лв и ша си купа бунана за 3 лв. Но ша отида с автубуса и ша си купя билет за 1,60 лв. Е да рускиии тролчик расия губи. укръйна свали 160 ракети от 10 ФАКТ. укръйна ша победи ФАКТ. виждъме успехиете на фронту. Бах смелите мъже от ЦЕЛА ЕВРУПА ИДВАТ УКРАЙНЦИ ЗА ДА СЕ БИЯТ КАТО ПРЕДИ ТУВА ИЗБЕГАХА

Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия, Русия я чака пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ ...

Честита Коледа Братя! Нека през новата 2024 година Европа отново да бъде свободна от кафявата чума насадена от сащ! На Съветската Армия Освободителка от Признателният Български Народ. НАБИЙТЕ СИ ГО В ТИКВИТЕ ГНУСНИ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА Е ВАША.

Да са живи и здрави и да победят отново фашизма!

А пък после ще обесим Зеленски на Червения площад. Няколко пъти!

А на теб таваришЧ да ти построят нова МОЧА, та да има къде да мааш теманета. Че то бакъра от онзи с шмайзера вече уйде за скраб. :-)))

Поогледах се в обкръжението си, после в квартала, после в моя град и никъде не видях американски подлоги, нямаме площад с име на американец, даже за улица не се сетих. В замяна на това обаче, накъдето се обърна пуски подлоги, и да - гнусни са. Имаме бул. Руски, имаме булГурко, генГурко. Да, тоя същият Гурко, след отстъплението на който градът е бил опожарен до основи и хиляди жители изклани.

Никого не можеш да заблудиш американско нищожество. Ти не си от Стара Загора. Ти си от Мизерното в София.

Путлерист рашистанец а не българин,

Путин ,ще бъде поставен в желязна клетка на Червения площад ,от руските спец части и ще стои там ,докато изсъхне из.рода....

Ние Българите сме с Русия Те са ни братя по душа и религия

Рушете паметници, Скоро на Ердоган ще трябва да строите

Готини са Укри накрая на вашата земя ще се разполагат рашките и гринговците! По-добре живейте с рашките, щот гринговците обечат само себе си!!

Само глупак безнадежден може да се издриская така . Прочети си истоорията , ама не на БКП.За Раковски и Левски иде реч много преди теб.

ХАХА баси новината. Един човек, изтрепал много други после хапва с роднините им. Те това може само в русия да се случи. Напомни ми на един филм с Ханибал Лектър, сготви мозъка на един и му даде да го опита. А пък на ония му хареса.

ПУТИН Е уважаван от 2/3 на планетата

Пич голям е

И малоумни уважават един масов убиец

1/3 от планетата го уважава

Или го уважаваш или ставаш Карлсон и излиташ от балкона.

ПУТИН Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК РЕСПЕКТ

Пич е, Слава

Той ще спаси славяните

Да печем питки с хляб и сол и така да посрещаме руските братя

Русия е велика сила

Непобедима