Путин предложи пред Г-20 мораториум върху санкциите срещу държави, пострадали от пандемията

Лидерите заявиха в заключителната декларация от срещата си днес, че се ангажират да създадат единен фронт срещу коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Путин предложи пред Г-20 мораториум върху санкциите срещу държави, пострадали от пандемията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха! Владимир Илич Путин - тарикат!

Хахахахахахахахаха Ами да ,а аз предлагам мораториум върху инвазията в Украйна

Ето къде се крила истината относно създаването на коронавируса в рашките лаборатории......

Нямаш грижи! Връщаш Крим и санкциите падат.

ха ха ... ботоксовият шарпей със занулените мандати иска да му свалят санкциите на личният готвач и на говорителят ... :):) ... джелезен е ... щото мужиците в царството ще гризат сухари и вируси с боряшник ...

одърте и не поумне,,тия разбират само кога сека приказка им я набиваш с нещо в добавка я ритник, я тупаник, я ....онова..тогава ше те гледкат у очите и ще ти четат мислите и ще питат още кво искаш а ти само молби и предложения и чакаш някой да ти върже.... не стават така тия работи , американцир един бвек ви правят показно и не се научихте ,ч есистемата е БИй за да те уважават!

И със санкции, и без, руската икономика все е закъсала. Никакво сваляне на санкциите не трябва да има, иначе утре самовлюбеното комплексирано джудже пак ще анексира нечия чужда територия.

Да върне на кого? На Турция, Франция, Англия, Канада, Австралия?

Ама още ли сънувате Крим? Отавна приключи тази исторя за жал на украинците, но каквото сам си направиш, друг не може.

Санкциите са му идеалното оправдание, ако ги свалят, как ще обяснява калпавото състояние на икономиката

По принцип е прав. В условията на световна смъртоносна пандемия е важно да няма политически противоречия, които изглеждат дребнави на фона на смъртта. Както видяхме Русия помона много на Италия, ако важаха санкциите в случая тази помощ не би трябвало да ес случи. Също и Куба.

Нещастници и ще ги има докато свят светува

Те казаха преди че санкцийте не им пречат а даже им помагат А пък сега при тях нема коронавирес

само когато върне Крим иначе - да мрат

Крим наш

Плъхът е на колене и реве, моли за милост! Дано Западът да не се подведе по воплите на тази гнида!

Гладна кокошка мораториум сънува, на корона вирус се надява

Хахаххаха е нали нема значение санкциите.Лецемер.

Крим нанай.

Де го чукаш де се пука

Има топки и знае как се прави.

Ако говориш за Крим искам да те питам за Косово - кой го анексира от Сърбия? Светиня за цялото христианство където обединена армия от Европа спира турците Ако говориш за Сирия искам да те питам за Ирак, Либия, Венецуела / защо ли са всичките с нефтени находища/ ? Или си платен трол

Русия НИЩО не помогна на Италия! Това е грозна пропагандна маневра. Изпратиха една минимална помощ, за която самите италианци казаха, че 80% е безполезна. И останалите 20% - колкото с тях, толкова и безх тях.

Гладна кокошка, Крим сънува.

Помогнала Русия на Италия, ама друг път. Пусни си някой италиански тв канал, отвори италиански новинарски сайт и ще разбереш, дори и да не знаеш езика.

Ха-ха-ха-ха-ха ! Сега стана ли ви ясно кой пусна вируса и защо в Русия са толкова малко заболелите !? И "случайно" учени в Сибир ще открият ваксина !!!

Никога не съм се съмнявал, че чекиста е способен да разработи корона вируса за лични интереси, жужето е коварно и отмъстително, може да погуби половината свят заради егото си!!

Пууууу-ка и топки хаахаххаааа.Тоя има само високи обувки ,другото всичко му е избегало.

за момента ситуацията за България е перфектна Шейховете помпат нафта кат невидели и цената на барел падна от 90 на 30 долара Бюджета на Путашкия е вързан на 65 долара Никво падане на санкциите докат не върне Крим Русия гарантира най- тържественно на Украйна че ако си нареже ядрените ракети няма да я нападне а после нападна Донбас и Крим Да мрат ватниците

Защо не намалява цената на бензина както трябва, ами някакви си спекулативни 8 стотинки?

Ти глей американците да не върнат Аляска.

Путин ще върне Крим на Украйна, когато върнат Косово на Сърбия. Т.е. - нивга. хе-хе

ами да върне Крим и e ok

Яко по сороканчетата!!!

В Крим и Донбас населени с руснаци протече народно освобождение. Освободиха се от Украйна завинаги и са прави да го направят. Зачеркнаха гнусните укро-полски уваги и надписи завинаги.

забрави да споменеш преврата в Украйна,иницииран от лешоядите

То като с икономическите санкции направо :)))

ТОЙ призна, че санкциите вършат своето: "От 2014 г. насам Русия вече преживява икономически трудности заради международните санкции, които й бяха наложени във връзка с конфликта в Украйна, посочва АФП." Все пак е по-добре да си със световната общност, а не срещу нея и да дрънкаш всекидневно оръжия от убийствети по-убийствени...Акълът идва в края на краищата, макар и по по-трудния начин.

Никогаш.

Абе каПутин. Санкции срещу РУСИЯ НЯМА. Има срещу няколко руски евреи свързани с производството на оръжие. Стига лъга бе.

МИЛАТА ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА! Та нали санкциите нанасят повече вреда на Запада! Нали Русия има всичко и не зависи от Запада?

А защо въпросните държава не премахнат причината за санкциите. В случая Птинкин да върне Крим. Наглецът иска да остане престъплението и да се премахне само наказанието. Огън и жупел за вековния враг на България - Рашка

върни крим бе, капут

Не знам в случая вградения идиотизъм ли надделява или парички? Не си ли давате сметка, че независимо от русофобия/русофилия, ако останат силни огнища на зараза- Иран, Венецуела, Русия или която и да е друга страна, вируса ще сграбчи и теб за топките? Ако имаш такива де....

Няма санкции за внос на храни и лекарства в Русия ! Има санкции срещу висши държавни служители и олигарси ! То ако Тръмп поиска и забрани на американските фирми които произвеждат и поддържат минно и сондажно оборудване да работят в Русия , то Рашата ще се сгромоляса за два дена !

Кой е взел Косово?

Чамо аз ли долавям сороскимтене???

Вече мога да спя спокойно. Доживях да видя 8 ст. да са равни на 30 долара. Благодаря ви арабски шейхове. Вие направихте моята мнечта реалност. Сега ще мога да си купя iPhone за 3.60 лв.

когато Турция ни върне Одрин.

Крим наш, Коронавирус ваш.