Путин пред Карлсън: С Украйна рано или късно ще се разберем, а Западът да мисли какво да прави нататък

Вижте ключовите тези на руския президент, изразени в интервю за американския журналист на 6 февруари в Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Путин пред Карлсън: С Украйна рано или късно ще се разберем, а Западът да мисли какво да прави нататък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зомбираните дебилчета ронят крокодилски сълзи и броят минусите. По тях може да се преброи колко са, по тъпите им постинги може да се разбере колко сте Ентелегентни, докато историята ги заличи, защото нямат свое мнение, свой избор и свое бъдеще. Такър е номер 1, защото е професионалист и казва истината, за разлика от пропагндните и продажни медии.

Перфектният мъж Президентът на Рф: Желая го безумно интимно сега и завинаги и му гарантирам непознатото но липсващо му щастие в интимната ми компания. И като вчера пак ще кажа: Hомер едно е! P.S. Моля не ми изтривайте постинга.

Щом путака ти е идеал за красота, вероятно си възрастен гейтак. Спрямо кремълският запъртък, предпочитам възрасна жена ....

Омайно кагебистче е тоз. Владее до съвършенство прийомите на вербовъчната беседа. Как му светнаха очичките след първите 40-ина инути, като на един истински Кумчо Вълчо-кагебист, надушил лесна плячка...

Путин доказа че не си пие хапчетата и тотално е полудял. Жалко... а беше тръгнал добре преди 20 години...

Да попитам всички които се радват на джуджето Путин и подкрепят имперските му бълнувания : пак ли ще се радвате ако Турция иска да ни превземе за да възстанови Османската империя ? Ще се предадете ли без борба ? Това се случва сега с Украйна . Те НЕ искат да са с Русия . Искат да са част от цивилизованото общество , а не с диваците агресори

Некоректна теза. Въпреки историята, Русия е няма нищо против Украйна, ако тя не нарушава правата на руксоговорящото население. И в Турция никой не забранява българския, и в България никой не забранява турския език

Изтока изгрява! Русия печели срещу укри и западнали спонсори. Те така.

Тази война ще завърши по изненадващ начин ,който никой не е очаквал,без успех за Русия. Това ,,интервю,, се води от англосаксонски педер по отношение на Путер и предизвиква повече смях,ирония и недоверие отколкото някаква полза за путлеробандата.

Гледаме тук как един необразован шут интервюира друг луд откъснат от реалността шут. Колко ли е платил лудия шут за това интервю, което му направи такава реклама преди изборите ? Ангела Меркел се оказа много права като още през 2014 каза че Путин е откъснат от реалността.

съм за байдън ,който говори с мъртвите ,пада по стълбите и се здрависва с вятъра :))))))) Той живее в реалността :))))))))

Този се оказа световен лъжец цитирам " ако някой каже, че ще нападаме Украйна е луд" ха-ха негови думи това е извратено ,,,,,а сега обяснява глупости " специална операция" не война Путкини измишльотини не истината,,,,,Избива си собственият народ,краде го- продава му ресурсите ( газ,петрол и др .) На безценица заради санкцийте а в същото време народа му мизерства за изхарчените милиарди във войната и загубите от санкцийте,,, Всички който имат газ и петрол народите им живеят ок не мизерстват,,,,без Венецуела де ,,,,Тероризира си собственият народ с закони за мълчание,убива си опонентите и несъгласните корупция в Армията,,,,Той история дърдори,, глупости, глупости предизборно за вътрешно вдигане на рейтинг как се оправя със западняците ха-ха глупости

Инструкции как да гледате интервюто на Тъкър Карлсън с Путин: 1. Не забравяйте да напишете, че ви се е повръщало. Преди, по време и след интервюто; 2. Задължително напишете, че не бихте го и погледнали, но сте специалист и това е ваша професионална отговорност; 3. Не пропускайте да отбележите, че Путин е глупак, неговите изказвания не значат нищо и затова сте прекарали два часа от живота си, за да докажете всичко това внимателно с молив в ръка; 4. Не забравяйте да напишете, че Путин изразява изключително вредни мисли, които трябва да бъдат забранени, за да не увреждат съзнанието на хората, и затова пишете този пост сега, за да кажете на хората подробно какви глупости е казал там; 5. Също така трябва да напишете „Путин“ с малка буква и че „...той вече е умрял“. Всички правят това и вие трябва да го правите, в противен случай може да ви обявят за недемократичен. Само не забравяйте за точка шест: 6. Отидете до огледалото, погледнете в очите си и бавно, отделно кажете: „Аз съм шибано копеле, неспособно просто да споделя мнението си без огромна купчина фалшиви, противоречиви самооправдания.“

Изявява се повече като император или като историк? Не можах да разбера. Ами ако всеки почне да си търси и убива за историческите територии ,които е притежавал в даден момент от историята??? Службата на един добър политик е да направи живота на хората в държавата си по-добър ,мирен живот без лишения. Имат ресурси ,имат безкрайна територия ! Какво още искат. И не мога да разбера ,защо си мисли ,че всички етнически руснаци ,задължително трябва да живеят в Русия! По тази логика Австрия и Германия трябва да са една държава.Португалия и Бразилия също. И още и още. Много му е деформирано мисленето на този човек!

Кой взриви северен поток ? Вие:)) Уби ме. Ама пък и е прав.Какво става с тия германци? Съюзника да им взриви тръбата и да им пострада сериозно икономиката?? И те да мълчат? А стига бе? И аз мисля като Путин че сбъркаха със санкциите на долара-сега той ще отслабва и накрая ще се пречупи

е едно рядко лайно и Путин ще пусне водата!

Stanko

Глупости.Икономиката на Русия без петрол и газ е приблизително тази на Италия.А Украйна и Русия няма да се разберат.Те можеха да се разберат ако са искали.Украинците искат в Европа , не искат в Русия.И що се отнася до по голямата заплаха за САЩ:да това е Китай и то отдавна.тук няма нищо ново.Изобщо това сме чували и преди.Всъщност Китай ползва Русия за евтини ресурси.

Италия ще клекне за няколко месеца, както и повечето страни по света. Не и Русия. Нещо им куца оценката на западналите анало-саксофонци.

Затова ли МВФ прогнозира, че през 2024 ще задмине и Япония?

Росен Желязков е препоръчал на Зеленски веднага да се предаде и да отиде при по големия си брат Путин и да сложат край на тази безумна Братоубийствена война между Православните Християни. Ако България в случая може да се отъждестви като МАЙКАТА и Бащата на Православното Християнство и Тя(България) е дала Буквите и Религията на Православните миряни, то тогава нейните Синове са: по големия-В.Путин и по малкия-В. Зеленски. Малкият и непослушен син Зеленски е казал на Баща си Желязков че в случая Той неможе да го поучава защото е Хванат като Заложник от американските си господари и не е във позиция от която да дава каквито и да било съвети.

Русия е първа икономика в Европа и пета в света само след Китай, САЩ, Индия и Япония по БВП, Покупателна способност, Номинално - 5,33 трилиона долара според Световната банка.

Да, на хартия е така. Важно е да провериш какъв е стандарта на живот в Русия и още повече как самата страна определя линията на бедността така, че GDP PPP изглежда добре. Горе долу и тук, поне до скоро бе така, минимална работна заплата от 3-400 лв пък дали има човек, който може да живее с тях. Иначе пиши колкото и каквото искаш, но няма много България дето искат да мигрират в Русия за сметка на милиони дето за наше съжаление отидоха на запад или?

...я пак според кого?!!!

От всички брътвежи на ботоксния шебек, само изказването което направи, че е нападнал Украйна по същата причина по която Хитлер е нападнал Полша, заради нейната "несговорчивост" и така е започнала ВСВ, e напълно достатъчно да се разбере с какъв ненормален маниак и завършен психопат какъвто е ботоксния шебек света си има работа.

Светът се завърта под ъгъл незнаен, притиснат съм долу, устата гори. Отчаян, из вените ври алкохола, защо са главите ти три? Храната ползва на някъде кротко, след малко я виждам по пода и мен. Усещам че някъкво куче прикотквам защо ми е този леген? Припев: Галилео, Галилео, още ли да ти налея, ти доказа, тя се врътка, с всяка по-голяма глътка! Опитвам да фъфля, но то се говори опитвам да ходя, но то се пълзи а с трезви не мога и мразя да споря защо ли полазих кози? Опитвам контакти със мойте съседи, но те не приемат на тази вълна до мене приседна гъбясало педи защо ли му вкарах една? Припев: ... Още на: https://textove.com/hipodil-galileo-galileo-tekst Благодариние на textove.com

Козяшкия дебилаж тролаж яко се е разквичал...... Ама нещо им се разминават тезите.....едните са сексуални, другите са дебилни....общо взето идиотски .. Толкова си могат в Дебилистан!!!

Путкин - Фантъзи на Императорчето

този човек или е ненормален или има адски некадърни ПР специалисти. Интервюто напомня за филма Американцки Психар, където психарът изнасяше монолози на тема музика. Същото и с Путин но на тема историческо фентъзи. 40 минути лекция за някакви негови интерпретации на историята, като започна от варягите и Рюрик, мина през покръстането на Рушия и стигна до Ленин. даже Карлсън почна да го бъзика, а Путин все настояваше да си дочете опрките. на едно място се обърка с датите но му подсказаха. не знам каква му е целта, но това като го гледат на запад ще го признаят за freak номер 1.

я пак ти от коя националност беше?!!!

Американците са зле, спор няма ама представи колко по-зле е Путин след като се остави да го докарат до полуда та да убие стотици хиляди руснаци, украинци и Русия ще носи негативите поне за 50 години напред.

50г само при условие, че се разпадне и си смени името. Тази вина Русия ще я носи докато свят светува. Ни мисля, че за нас така стана по-добре. Окончателно ще се тегли чертата между нас и диваците и ние този път извадихме късмет. Украйна ще остане разделена като Корея Турция ще е буфер, ние сме Европа.

Борката къде се скри? Ослушва се май като гърмян заек..

Нормата забърка кашата и остави укрите да я сърбат. Типично по английски

... същата схема с Брехит-а

аз филми с руснаци иПутин гледам само порно.. има го Путин с осмокласник. Литвиненко като видеоснимач вече не е между живите..

Единственото сигурно е, че Путлер е психопат и рано или късно ще си отиде.

Ясно е, че това е пореден двойник на Путин, пети или шести, вече спрях да ги броя. Колкото обаче и двойници да се появят изглежда са все с акъла си. Докато досега няколко двойници на Байдън, и все с признаци на деменция, за по-голяма достоверност ли го правят...

или е луд или ПР екипа му е сбор некадърници. учудващео е как може да дрънка такива глупости и то в интервю за западна публика.

...я пак от коя команда беше ти????

Всички рано или късно си отивамр

забелязах, че хората се вълнуват най-много от въпроса "за кого е това интервю?". защото, за тези/онези със собствените мисли и размишления по-най-новите събития случващи се по света и у нас и не гледат безполовата пропаганда и агитация на хунтата от давос, всичко, което каза Путин пред Тъкър е веч добре известно и не представлява кой -знае- каква новост или изненада. щеше да е изненада, ако лумпените от хунтата на джендър-педофилите бе излезла с аргументи, наместо да зи показват неуката магария и жалка посредственост пред света. замитайки всичко под килима, сякаш всичко ще им се размине. е, няма! в една част от интервюто Путин бе попитан какви са взаимоотношенията му с разговарящия с мъртъвци и призраци - джо. стана известно, че от година те са никакви, освен някакви си вяли опити за свръзка между потайните им служби. е, значи интервюто е и инфо за пенсиите в белия, старчески дом за изкукали рептили, които а-ха да лапнат света ама от прекалено напиньяне и... пръц.. и им потича изодзад и се лепи на белата стена в овалния кенеф откъдето се райководи хунтата на направилите войните по света за няколко новонапечатани долара в повече. интервюто е повече от интересно и изпълнено с откровения и решения, които са далеч, далеч от всякаква агитация и евтина, амеркоанска лгбтку пропаганда. на практика м-р Тъкър се яви като ангел на мира, който има смелостта да попита за условията за примирие (не за цената, както е обикновено). и те му бяха дадени. за което м-р Карлсън заслужава само и единствено адмирации. единствен Журналист с лъвско сърдце в тоя вонящ свят, почернен от хунтата на изродите с петте полови органа и психопатичните си видения породени от изпържените им от шмъркане на бело първични супи в черепните кутии. ------------ Бог с нас

Този е военнопрестъпник, отговорен за убийството на 1 милион души за което присъдата може да е само смърт.

.....според кого точно е "престъпник" !!!!!

Нашите ,,свободни”журналисти от БНТ ,БТВ и НОВА ще излъчат ли интервюто???

бегай в Русия на Червения площад с един празен лист за усетиш свободата, бе копейкаджия пропаднал.

това и по руската държавна телевизия няма да го излъчат

оредните пръдни през устната кухина па путлер. все още има дебили да вярват на вонята зловонна на тоя болен !

Кинефа Магаренку няа ли интервю?

Неприятно е да четеш "коментари" на малки дебилчета , непрочели и една книга , камо ли ИСТОРИЯТА !!!!! Смешно е , но и тъжно едновременно .

Булгаристан е наша исконна провинция

Путин е номер едно

Колкото за говно №1 , да !!!

След този половин часов урок по история и оправдание на войната, заради изконно руските територии, Путин е готов още утре да предостави цяла Русия на Монголия, за да може историческата правда да възтържествува и монголците да си вземат изконно техните земи.

По тази логика да се присъединяваме към Турция и финито, ей че си елементарно мозъчен недорасъл инвалид, не те ли е срам?

По тази логика Путин да ни връща Донбас, Там е била България на Кубрат. Отделно сме дошли от Сибир. Да ни връща всичко да не се прави на ощипан.

Той се бил борил след 2014 г. да накара жителите на Донбас да се интегрират обратно към украинската държава, за да се нормализират нещата, разбираш ли... :D Голям шегаджия е тоя дедок.

Перфектният мъж - президентът на РФ: Желая го безумно интимно сега и завинаги. Гарантирам, че само аз мога да му поднеса неползнатото за него и липсващо му щастие в интимната ми компания. Нека ми даде шанс да му докажа, че съм права и единствената за него. И няма да е един път а ще е завинаги. Номер едно е! P.S. Моля не ми изтривайте постинга.

Всяка дума на Путин е пръст в гъза на евроантлантизма. хе-хе

Е то такова си е Путльото. Обикновен гъзобрък..

Ти си пълен ташак, както всички русороби !!!

Защо ли е нужно да се плащат на празноглави тролове, за да се защитаваш еврогейските тези?

Нямам време да го чета цялото,но путя пак големи глупости е наговорил. Този льохман си мисли,че исторически планетата му принадлежи!

Друга е нацията, която си мисли, че светът им принадлежи. Познайте коя държава претендира за екстериториално действие на своите закони (напр. Закона Магнитски) и си мисли че може да изисква спазване на наложените от нея международни санкции дори от страни, които не са се присъединили към тях...

Що нямаше време да видиш интервюто или прочетеш резюмето бе витамин? Друсахте се със Зеленски?

Путлерь трябва да смени плочата, все същите лъжи за историята повтаря. Особено тия тъпотии с фашизма (който е италиански, за разлика от националсоциализма). Аман. И един добре платен дрипльо да му подаква.

Дайте пример за смяна на плочата, като пишете/произнасяте правилно имената на политиците, за които говорите. Така или иначе да сравнявате с национал-социалистическия лидер един политик, който декларира гордост че ръководи многонационална, многоконфесионална държава с почти 200 народности и над 200 езика не изглежда издържано...

Същите точки, изброени като реч на комсомолски секретар. Бръщолевеници, целящи пропаганда над простия и беден духовно и физически човек. Трябва да си безкрайно глупав да вярваш на този казал, че няма да напада Украйна и направил го след 6 месеца. Да не забравяме и че най-големите русороби и защитници на Путлер живеят.....извън Московията, а не в "блажения рай". И не на последно място, имам колега в Ортопедия, който е руснак и е толкова мързелив.....казва колко е хубаво там, но живее тук. Защо ли?

Тъкър Карлсън беше използван от Путин като улична проститутка

Това да не е Денков ? :D

Ако твърдиш, че трябва да има само една истина си .... малоумен отпадък... жалко...

Що бе путляк, колко истини има? БББААХАХ.

Или - всяка свинщина си има оправдание

Сиреч - интервю с вампир

Цялата работа е защото гнусните западняци искат несметните богатства на руската територия. Искат да разпарчетосат Русия и да грабят ,да грабят за без пари богатствата.

Руският президент Владимир Путин носи пълна отговорност за безсмислената и кървава война против Украйна. Ръководейки се от измислени мотиви за заплахи срещу Русия, държавният глава въвлече два съседни народа във война, в която няма да има победители, ще има само загубили. Решението на президента ще струва на страната ни изолация, бедност и връщане към 90-те години, с които Путин така обича да плаши руснаците. За повече от 20 години управление той се превърна в диктатор, който вярва в теориите за заговор и напълно е загубил връзка с реалността. Сега той лишава от бъдеще милиони руснаци и отнема живота на невинни украинци. Владимир Путин трябва незабавно да спре войната и да подаде оставка. Царят е гол Владимир Путин е във висшите ешелони на властта вече над 20 години. За това време той се превърна от легитимен и демократичен президент в архаичен, комплексиран и кървав диктатор. Параноята на президента наред с тоталното недоверие към околните го постави в зависимост от най-близкото му обкръжение - президентът не получава актуална информация, а се доверява на тази в папките, с които редовно манипулират мнението му. Държавният глава няма мобилен телефон и не влиза в Интернет - той е изостанал от реалността и се опитва да управлява страната със съветски методи, които са непригодни в наше време. За 20 години във властта Владимир Путин унищожи всички демократични институти, които руските граждани с такъв труд строяха от самото начало на съвременна Русия. В страната вече няма система за сдържане и противовес, в парламента няма опозиция, Съветът на федерациите отдавна е със статут на "дом за пенсионери" /макар че само преди 15 години все още можеше да блокира цели пакети закони, ако регионалните власти не са съгласни/, независимият съд е унищожен. Местната власт стана беззъба - без разрешение от президента ръководителите на региони, губернаторите и кметовете се страхуват дори пръст да мръднат, което ги превръща в мебели и затормозява вземането на решение по важни въпроси. За 20 години радикално се измени и президентството: отначало за изпълнение на обещанията на Путин му пречеше липсата на вертикал на властта, после - твърде кратките президентски мандати, после "ненужните дискусии в парламента", непонятните граждански свободи, независимите медии и "петата колона", накрая - конституцията, която беше пренаписана в спешен порядък, за да се угоди на президента, като бяха анулирани всички ограничения, и това даде на остаряващия държавен глава чувството, че е безалтернативен цар. Но реални успехи за тези 20 години нямаше. Толкова чаканата икономическа мощ и "нормален живот" на нивото на Португалия /именно към тази страна Владимир Путин скромно се ориентира в началото на своя президентско-царски път/ така и не бяха постигнати. Сега средно месечната "чиста" заплата на руснаците е една от най-ниските в Европа и отстъпва даже на най-бедната страна в ЕС - България. По ниво на номиналния БВП Русия за последните 10 години излетя от топ 10 на страните в света, като перспектива за подобрение няма. Колкото и да се опитват пропагандаторите да ни убедят в противното - БВП с викове, слюнки и вопли по телевизията не се вдига. Кой кого държи? Владимир Путин обича да повтаря, че "Западът няма изгода от силна Русия, той иска да ни държи". Проблемът е, че Русия никога не е била силна при Путин. Руската икономика така си и остана зависима от експорта на горива. Кардинални промени в нейната структура не настъпиха, колкото и руските власти да се опитват да жонглират с числата при пресмятането на приноса на различни отрасли. За 20 години Русия стана лидер само в един отрасъл - интернет банкирането, но не благодарение на президента, а на предприемача Олег Тинков, който не се уплаши публично да се противопостави на войната. Именно неговият талант и упоритост /и неговият екип/ създадоха една от най-добрите в света интернет банки, на чийто опит днес стъпват всички водещи световни финансови организации. Именно на Тинков руснаците трябва да благодарят, че могат да извършват всички банкови операции през смартфона си. Но какво получи Тинков за своята смелост и талант? Изгнание, обвинения в предателство и отнемане на бизнеса. Русия е лидер в още една сфера - по количество милиардери. Но кои са тези хора? Руски аналози на започналия от низините Джеф Безос или неодобрения за работа в KFC Джак Ма? Не, това са джудисти, спортисти, бивши силоваци и просто добри приятели на Владимир Путин. През 2017 г. съвкупното състояние на най-близките приятели на президента се оценяваше на над 24 млрд. долара. Съвпадение? Също толкова, колкото и фактът, че държавните компании бяха раздадени за управление на верни съратници на Путин - Алексей Милер /"Газпром"/, Герман Греф /Сбербанк/, Андрей Костин /ВТБ/, Игор Сечин /"Роснефт"/, Николай Токарев /"Транснефт"/, Сергей Чемезов /"Ростех"/. Също колкото е съвпадение липсата на сменяемост във властта, липсата на икономически ръст, перспективи и бъдеще в Русия, докато я управлява Владимир Путин. Руският естаблишмент е заплаха за Русия и руския народ. Това са бедност, нищета и проблеми, които са актуални само в страните от Третия свят - било епидемията от СПИН, за която руските власти се боят да говорят, или липсата на достъп до вътрешни тоалетни и централна канализация. В Русия има огромни запаси на газ и нефт, но 1/3 от руснаците все още не са виждали газ в своите домове. Русия е най-богатата страна в света, но руснаците са едни от най-бедните жители на планетата. Защо? Защото за Владимир Путин стремежът за попадане в учебниците по история в качеството му на "обединител на руските земи и защитник на традиционните ценности" се оказа по-важен от живота на руснаците. Проблемът е, че президентът затъна в историята и повлече и целия руски народ, без да се интересува от неговото мнение. В рамките на мистичната "денацификация" - термин, чийто смисъл не разбират даже подкрепящите агресията срещу Украйна руснаци - вече загинаха над 50 000 души. Около 20 000 от тях са руски военни, които за целия свят, а след известно време - и за гражданите на Русия, ще бъдат негодници и военнопрестъпници. Героизъм? Няма да станат? Те ще са нашата гордост? Тогава защо така упорито ги крият от техните майки, роднини, приятели? От всички останали руснаци? Защо техните лица се крият, ако "каузата ни е справедлива и защитаваме своята родина"? От какво се страхуват тези "герои"? Защо властта не изпраща тези "герои" с почести, а цинично ги крие или съвсем ги игнорира, правейки се, че нищо не знае за тяхната съдба? Защо Министерството на отбраната нагло лъже за използването на наборници във войната? Защо нагло лъже, че крайслерът "Москва" не е участвал в "специална операция"? Защо не може да отговори на бащата на вероятно загинал матрос каква е съдбата на неговия син? Това геройска участ ли е? Защо се запушват устите и се заплашват близките на "героите"? Защо те са принудени да се обръщат към украинските власти за информация за своите деца, мъже, бащи? Защо властите мълчат за "героите", попаднали в плен?

Тоест СССР и Русия са лъгани и манипулирани от САЩ и западна Европа и сега Путин казва край, осъзнавайки че не може да им вярва та решава да защити Руснаците в Украйна довело до смъртта и осакатяването на няколко стотин хиляди от двете страни, да не говорим за разбития живот на милиони цивилни, бъдещето на децата, икономически проблеми за целия свят… Е как да не си на страната на Руския глупак дето се е оставил да го докарат до това.

Гледах много внимателно интервюто. Посланията не бяха директни, но много внимателно подбрани и повторени нарочно, за да се отпечатат. На руснаците просто им е писнало да ги подритват и е разбираемо. Ако те бяха решили да приемат в някакъв военен съюз Куба например (което се е случвало), резултатът щеше да е ако не същият, дори по-лош. Ако ще го играеш полицай на световния ред, трябва да спазвазаш едни и същи правила за всички. Но пак в интерес на истината изцяло, Украйна едва ли щеше да влезе в Нато някога, също както Турция няма шанс за ЕС, но първото може и да не е било толкова сигурно. Едно е ясно - в този случай няма да отсъпят, а на Западът ще му е много трудно да обясни на данъкоплатците си защо им е Украйна..

Понеже си тъп , както всички тъпи русороби !!!

Защо антуража на Клинтън е отказал на Путин,Русия да влезе в НАТО? Причините са най-малко две. Първата е ,че при влизане на Русия в НАТО,същия се обезмисля съществуванета му,защото няма да имат враг,с който да се бият и да правят кървави пари и втората е, че влизане на Русия в пакта,тя ще стане лидер в този съюз.

Понеже си тъп , както всички тъпи русороби !!!

Това е най-любезното, интелигетно и културно изкаване на Путин че Украйне не трябва да съществува повече и че правителството й трябва да се смени с руско марионетно. Руски фашизъм с кадифена ръкавица.

И защо беше този вой от двете страни на Атлантика ?