Путин отиде в Крим за годишнината от анексията на полуострова (видео)

Руският президент за последен път посети Севастопол през ноември 2021 г.

Обратно в новината

Коментари - Путин отиде в Крим за годишнината от анексията на полуострова (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отишъл в Крим? За годишнината? Ами че няма ли да го арестуват там американците? Или украинците?

Соросоидните тролове отново са в нокаут.

Отиде. Но няма да се върне.

Да му се порадва за последно,догодина ще честваме годишнината от падането на кремълският сатрап.

Честито на всички кримчани! Преди 9 години направиха правилният избор и поеха по верния път! Вижте какво е в Крим и какво е в Украйна ....

Отиде да се .. прости с Крим :-)

Годишнината от кражбата трябва да се отпразнува

Един буг блак кок ша та гръмне тебе в ГЗ

Що,ще си ходи ли вече?

Да го духаш сиполив, бляд! Гуди, гуди, тъпанар

Сега е вомента урсула да го гепи и да го предаде на съда.Гешев ще е обвинител.

Брей, че смело това джудже бе! Ходи в Крим сам, лично шофирайки. Колата дали е купешка или я е изобретил и сглобил с подръчни материали някой следобед.

Ще се шибаш сам, гниди!

Нямали да ни анексира и нас скоро че се напълни с либерални отрепки,индийци u чернилки от близките континенти.

Психо-десни едноклетъчни, време е да се развихрите!

Пристигнал, шофирайки сам??? Глупости! А пък аз мисля, че е яздил мечка, гол до кръста при -73 градуса студ! Ето, това е истината!

ХА ХА.Някой ги е питал кримчани.Преди 2г.ходих около 10 пъти в Крим за 1 година.Комунизмът е жив.

Светът става все по-малко място за пандизчията Путин ...

Госпожа МАЙДАН направи ГРАНД подарък на Путин. :)))

И да продължат да гледат и нататък - какво е в Полша, в Румъния, че дори и в България. Даже ние сме недостижими пред тях по доходи, по стандарт на живот, по БВП на глава от населението, по промишлено производство (на калпак), по образование, наука, култура, спорт, туризъм и каквото още се сети човек.

Некадърното американско правителство на демократите допусна всичко това.

Република Крим и град Севастопол, винаги са били автономии. Дори и в състава на Украйна си бяха автономии. Анексира се териотория без да питаш местните, пример Израел. Тук има съвсем друг правен стус.

Да не вземат да го издебнат украинците ,че още един двойник ще иде зян.

Догодина няма да честваме нищо, но по следващата година ти ще честваш две години от престоя си в руски затвор. Но сега Русия е демокрация и ще ти дадат да избираш къде да излежиш 10-годишната си присъда: в Лубянка, в Бутирската тъмница или може би в Лефортово. Ако ти харесва пък в Сибир, там ще дишаш чист въздух и ще ти дойдат други мисли в главата. Малко да изтрезнееш.

Зеленски не е ли там да го арестува?! Крим нали уж бил "цэ украина"?! "Нэма Крым, не буде украина"

Аурус е колата Ама откъде да знайш

То е ясно като бял ден

Да не би нас да ни е питал някой за нато, ес и пр.

Утре може в Хага да цъфне с Армата.

Съединените щати отприщиха война с Европа, когато извършиха операция за подкопаване на Северния поток. Това се казва в статия, публикувана от Mysl Polska. Авторите на публикацията смятат, че основната цел на атаката е била да се увеличи енергийната и икономическата зависимост на европейските страни от доставките на американски втечнен природен газ, както и да се завземе пазарът на ядрени технологии. „За европейците подводният взрив, организиран от американски, норвежки и британски терористи, е първият изстрел в пълномащабна война на САЩ срещу Европа“, се казва в материала.

Букеррният ботоксен гном е изпратил най-некачественият си клонинг. На този, аха аха и ботокса ще му се разтече. А може и причината да е импортозамещението на козметика, защото дори гримьорите от Капките правят къде къде по-добри двойници.

Слава,России!

Няма демократи и републиканци отдавна. От 2000 та насам САЩ се управлява изцяло от военният комплекс и ЦРУ. Президентите са актьори, помощниците им са контрольори, които никога не си отиват от властта. Нюланд и мъжа и са виден пример. Дали Обама ще е куклата на конци, дали Хилъри или Тръмп, никакво значение няма. Дори и американците вече са наясно, че партии няма. UNIPARY OF NEOCON/NEOLIB WARMONGERS AND FASCISTS управлява.

Пръдльо

В Германия са в шок и ужас след като Кадиров публикува снимка с Руски танкове с надпис"към Берлин"

Външно са го докарали двойника да прилича на гнома. Прическата беше под критика. Но походката го издаде- ходеше като посран. Лоша имитация на истинския Путин. Който отдавна има болки в кръста и гърба, но не ходи чак толкова вдървено, леко правлачвайки краката.

Ако арматата запали

Има ли още някой , който НЕ е разбрал ЧИЙ е Крим , да му обясня , че ще ходя на гости след малко ?!

На 2-3 линии ши го арестувам Слава кокана

За последната годишнина...

Другите са разфасовани за органи в Турция. Така ме няма да ги върнат, за да не последват съдбата на децата, които са в европа, но на части.

Децата са руски бе смешник. Това са руски телитории.

Военнопрестъпникът Путин отиде за последен път в Крим да си вземе последно сбогом, догодина там по това време официално ще бъде посрещнат Президента Зеленски.

Ние българите сме с РФ и нейния президент против САЩ и НАТО

И смерть нацистам.

Да... също се чу се и че като видели как се е надул като балон Дондонът, двама немци се гърнали от смях.

Явно тука някой елементи ги е яд че Русия си върна територии а България заради политици слуги не можа с Македония да се прави .....

За тебе, ДА.

А пък някои люде още викат, че Крим бил украински, то сигурно укрите са издали виза на Путин за да може да го посети. Трябваше поне да поканят и зеленият за да види какво загуби заради безумната си политика

Глупости