17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разберете го! Тук по-долу един учен ясно го е обяснил! Винаги има риск от мутация! Да не говорим за знаещите се за вредни добавки, които се добавят като консерванти макар и, както се твърди, в малки количества! И това го пише в описанието на ВСЯКА ваксина! Факт! Всяка ваксина е руска рулетка, рискуваш и да сложиш, и да не сложиш! Аз понеже не съм овца, НАСТОЯВАМ САМ да мога да избирам кой риск да поема! САМ, а не да ме задължават!

Сега как Тедрос и ковидгрупата, в която е и 80-годишния Фаучи, ще си вземат от правителствата 100 млрд. долара, които направо си ги поискаха преди няколко дни!

Те и корона нямаха според Путьо, допинг нямаха, с новичок не тровеха, изборите им честни, а опозицията им с марихуана ловяха... Само лъжи последните години, а сега и дъщеря си ще продаде само да оправи малко рейтинга, пак с лъжа. Това КГБ друго не ги учат. Като наш Боко.. Овцете стига да се вържат..

На 22 юли руския министър на здравеопазването Михаил Мурашко в интервю за "Рисия-24" каза, че 4 руски ваксини са доказали своята безопасност и че 17 научни организации са разработили 26 вида ваксини.... , и че 2 са на финална фаза на изпитания. В разни статии през последните месеци излязоха данни, че се работи в различни направления в множество институти. Явно е, че тази ваксина не пада от небето, я е плод на широка и сериозна програма. Това, което ми прави впечатление, е че досега никъде не прочетох нищо за пари. Явно е, че за руски граждани ваксината ще е базплатна, но другите ще трябва да цакат. Доколкото си спомням първата информация за Щатската ваксина, която още се доработва беше цената и започна една луда медиина надпревара за ангажименти и кой колко броя ще купи и предплати. Доколкото си спомням от българска страна също се включиха в тая игра в рамките на ЕС.

'ваксината ще е базплатна' Като сиренето в капана за мишки..

Давам ти прост пример, случва се нещастие на някого предстой му операция на крака, лекарите си свършват отлично работата и той казва благодаря на лекарите! Да правилно благодари, но при зарастване на костите лекарите нямат пръст, тоест трябва да благодари на Господ и тогава на лекарите!

за руската ваксина не съм наясно, но за американската ви гарантирам, че основната й съставка ще е БЕЛИНА... Ако не ми вярвате - питайте Тръмп.

Путин получи подкрепата на руското общество и осъществи конституционните промени. След това стана ясно, че приоритет за Москва ще бъде т.н. "близка чужбина", т.е. бившето съветско пространство. По същество Москва анонсира изграждането на ядрото на своя макрорегион. Появата на тази ваксина само ще способства интеграцията на това пространство. През Ноември и третият ключов играч в света днес - Тръмп ще потвърди легитимността си с нов мандат. Тогава ще могат да започнат и преговорите между тримата играчи - Путин, Си, Тръмп за новия световен ред, ще продължат година две, след което всичко договорено ще бъде легитимизирано с конференция, подобна на Ялтенската... Отсега ви казвам, България ще попадне в зоната на отговорност на Москва и затова нас никой няма да ни пита...

Блаженни са вярващите :) Ти вата остави България ам се кахъри Сибир чии ще е след няколко години - спрат ли паричките от далекоизточните ресурсни колонии, безаналоговите и високодуховните ще мрат от глад. Както и овчите ви надеждички. Ялта? Хаха кого победиха тоз път смотаняците дето една Чечня ги опердаши и сега си плащат за 'мира'.

Смееш се, ама насила, а? През сълзи... :)))

То никой никога не ни е питал...

Бях сигурен ,че мурзилките първи ще обяват ,че са намерили ваксина. Комплексарщината им край няма. Важното е последователите им да се прехласнат от възторг , а дали е ефикасна толкова тая ваксина или не, не е важно. В Мурзиландия ги възпитават да са хвалипръцковци още от малки. Те са вся и всьо. Не можеш да ги убедиш в обратното. Космосът е техен, Вселената тяхна, те са най-умни, най-красиви, най-най-най-най. А де факто са нйа-големите ДЕБИЛИ.

ДО ЪХЪ Ако господ не може да опази някого, никой не е в състояние да му помогне

Ако ваксината наистина работи, вместо да псувате се радвайте, защото щом големите икономики се задъхват ние съвсем ще издъхнем.

Ако? Аман от това "ако".

Сороските пудели на каишка освен обиди и помия, друго не могат да измислят. Просто не могат да надскочат тези, дето им подхвърлят огризки в копанките... Позитивизмът не идва от обещанията на Тръмп и Помпейо - поне в това вече се уверихте, нали? Но поне докарвате печалба на производителите на белина - малко, но редовно:)

Трябва малко да се ориентираш... Хората на Тръмп плюят Сорос постоянно... Ся, тези които не харесват Путин, сосорки ли са тръмписки ли са? Пудели де...

Що се правиш на неразбрал - Сорос не крие, че плаща да се работи срещу Русия. Както не крие, че като 13-14 годишен е предавал евреи на хортистите срещу заплащане. И дори не изпитва огризение за това - други щели да го направят вместо него. Освен неговите, тук се плаща и с пари на Ходорковски. Прочети и за него - краставите магарета и през океан се надушват...

Стандартна практика е дяволът да изисква от поклониците си жертвоприношение на собственото им дете. От истинския коронавирус дори температура нямаше да вдигне.

Какви дълбоки познания в религия и демонология ... А куршум леете ли, карти таро ...

То и магиите с кръвта си дето правите с ваксините е от тоя сорт, но това са ваши методи, аз съм християнин.

Това е то безпрекословната любов към Путин - дори собственото си дете да пожертва, и то за лош пример на останалите - щом Путин го е направил, това не може да бъде зло.

А плува ли космическо корабче "Орел" в окото?? :) :) :)

Вместо да кажете няколко думи за това, че нещо е направено за човечесството, вие сипете злоба и ругатни. Днес по Русия, утре по Китай, в дригиден по Америка. А у нас всичко е наред и ние сме номер едно. Преди 30 г заминах за Канада и според нашенци ранотещи там от няколко месеца, всички били некадърни и тъпи. Аз ги питах, добре де НИЕ ли им построихме тези мостове, небостъргачи, метро и прочие. И следва мълчание. После купихме Църква и се започнсха пак приказки, раздори, попа бил женкар и прочие...

Проблема е в доверието. От толкова лъжи, вече ни е трудно да повярваме, каквото и да обяви "Елита" на Русия.

От радост чак тръпки ме побиват............ Ваксинираните вдигат лека температура до към 43-44 градуса ама после бързо пада до стайната.......

Руснаците винаги са били комплексирани и ги е гонила грандоманщината ,в желанието да са винаги първи в нещо. Хората на Запад са здраво стъпили на Земята и за тях е по-важно да има доказана и добра ваксина, а не някаква си ваксина. Западнякът е спокоен, уверен и над нещата. А руснаците винаги по детски реагират. Смешни са в напъните си да се докажат кой е по-по-най.

От Запада идва рсичко градивно и добро, а от Русия всичко гадно и лошо ... Сменете грамофонната плоча, огледайте се като включите мозъка си, стига само с пропаганда! Просто еднополярният свят е дълбоко погрешен. Дали САЩ или Русия ще е хегемон - все е грешно и води до израждане. Има нужда от две противотежести на кантара за да не се стига до крайности!

Толкова здраво са стъпили на земята западналите ти кумири, че ни натискат да ставаме джендъри, че било имало 36 пола, че децата ни сами да си избирали пола, че имало третополови, чак тоалетни им направиха...после минаха на мулти култи либерастка кочина, където насила те карат да живееш сред хора от различен етап на еволюцията, разни племена, талибани, примати... Вместо манифестации на мирни, трудови хора, западналите ти либерастки откачалки ни задължиха да гледаме ежегодни гей паради, символ на пошлост, дегенерация и духовно оскотяване. Да ти въртят задници по прашки пред очите на малолетните ни деца, да подготвят децата още от детската градина за дъртите угоени педофили... Ай, сиктир ! Ходи ти да живееш сред тая духовна и физическа смрад по западналите мулти култи гета и си вярвай колко били здраво стъпили на земята тези откачени сатанисти...

Всичко е толкова УЖАСНО в тоя Запад,че всичкото народ хукна там да работи и живее. Дори синовете и дъщерите на заклетите комунисти. А пък в прехвалената ти Русия даже на туризъм никой не иска да ходи. Обиколил съм цяла Европа и навсякъде е толкова подредено и направено за хората. А тъпата ти Мурзиландия е като кочина.

Велики!

Аденовирусите се използват за вирусни вектори за трансдукция в експериментите с клетки...аденовирусният вектор се вмъква в генома на човешката клетка, когато я инфектира и трайно експресията даден ген под контрола на отделен промотор...нека специалистите по ваксини друг ли е принципа на използване на аденовирусите във ваксините

Нищо не рабирам от ваксини и клетки,но се радвам ако е направено нещо по въпроса.

Ако имаш късмет , може да се вмъкнат в некодиращата част на ДНКатото ти и да не повреди никой твой ген.......това не е малък риск , особено за децата

ще се проведе чрез масова ваксинация :) Ако изникнат някакви проблеми и странични ефекти, детайлите ще се доизпипват в движение.

"Който пръв направи ваксина, той е създал вируса!!!" С пропагандните камъни по пропагандаторската тиква :) :) :)

Още ли се напъваш, душко? Гледай все пак да не ти изскокнат зъркелите от напиняне, а понякога, според дебелите книги, и червото може да ти изпадне:-))

Не ме интересува кой първи ще регистрира ваксина, а кой първи ще регистрира ефективна и безопасна ваксина с достатъчен капацитет за бърза и широкообхватна ваксинация. И ако това са руснаците - браво на тях!

Няма какво да се чудите, руснаците работят върху ваксината вече 20 години - точно от момента, от който разработват и вируса.

А вот в СССР никаких куронавиросов не бьiло! Люди бьiли здоровьi и жили счастливо до самого расстрела.

ДЕЛЯНЧО, А ТЫ КАК ВЫЖИЛ? И ТОГДА И СЕЙЧАС НА СОРОНЕ "СТРЕЛЯЮЩИХ"

Защо крещиш? А, да защото си идиот!

ДелянКовачев, не стига,че сте осрали Украина и я направили нацистка, сега посягате на други държави.Стой там и мълчи.Никой не ви уважава.

'to cut corners' се превежка 'да заобикалят правилата' а не 'да изрежете ъгли' Толкова за вашата компетентност и владеене на чужди езици

Правила? В Раша? Кукуригууу...

Истината е, че САЩ потъват в граждански конфликт, който може да премине в гореща фаза. ЕС е в предразпад и тотална политическа и икономическа криза, защото всеки дърпа чергата към себе си. Относителна стабилност има в КНР и РФ, навсякъде другаде ври и кипи. И появата на първата в света ваксина срещу COVID-19 именно в РФ само доказва думите ми.

Много точен коментар !!!

Двама комуниста си облизаха задниците. Много точно казано!

Къде тогава са ваксините на запада???

Пешо, завидя ли им, джендър недоклатен ?! Тая година пропуснахте ежегодния си гей парад и дебнете из нета за задници...хахаха

Ха-ха, велик си, признавам те! Колко точно казано!

Така, така другарю. Смърт на фашизма, совобода за народа. Всичко е в разпад, само Раша е в подем, на границите стрелят вече на месо по желаещите да се заселят в рая на Земята. Чудно, как и ти не си тръгнал още натам или както останалите руски роби - обичаш Русия, ама отдалече, защото така е най-добре?

Тая пропаганда вървеше докъм 2016г. след това се превърна в канална проза.... Не си актуален! :))

Чемадан >>Вакзал>> Отосителна стабилност Кажи ако имаш нужда от помощ.

След година две в тази посока ще тръгне цяла източна европа! Но първо процесът ще се официализира на голяма конференция, подобна на Ялтенската.

Ех, само как я разви тази "истина"! Добре, че си ти да ни информираш за "истините"! В САЩ има граждански конфликти от 244 години, но явно на теб чак сега ти пуснаха кабел и видя "истината" от апартамента в някое панелно ж.к. Добре че бяха комунетата да построят панелки, че сега щяхме да имаме истински къщи както в белите държави! Ха-ха...

С тая злоба дълго няма да изкараш! Пази си здравето, ей!

Този празен поглед на другаря Путин може ли измисли ваксина а?

Западните джендъри си захапаха педалските задници от яд, но такава е реалността, другари либерасти !

фаучи рекъл да дава съвети, ама виж си първо страната, номер едно по брой болни, не могат да овладеят нито заразата нито мародерите по улиците, пък после давай акъл на другите

Те открай време са все така. На думи нямат стигане, на дела не ги търси хич...

ПОБЕДОБЕСИЕ

Бас, че Държавният департамент на САЩ вече мъдрят кой от екипа и ръководството на "Гамалей" да попълни санкционния списън.

Нали американците бяха създали вируса,за да си продават ваксината А то какво стана?

това дъщерята от Асад или от Ердоган е?

120 000 000 починали 20 000 000 оцелели. Важното е да има оцелели.

Бабъй новъйх нарожают..

Абе нема страшно от съветската ваксина. Нали е на основата на бояришник

американската е на основата на белина - Тръмп го каза :)

Както винаги - всичко руско е или крадено и копирано, или е фалш и лъжа.

За наивниците, вярващи сляпо в западните идеологии е редно да се замислят за основополагащия принцип на демокрацията: Кой каквото и да ти разправя, накрая става дума за едни пари и как те да отидат от вашите в правилните джобове! Това е във връзка с пишещите тук дечица от 2 и 3-ти групи на столичните ОДЗ-та. Доста отдавна създадените от САЩ и техните пуделчета световни организации, като СЗО-то например, не струват нищо за Русия, защото хората в Русия отдавна проумяха, че тези организацийки служат единствено да прокарват интересите на създателите си, основно става дума за: Едни наши хора/фирми да усвоят едни пари! Та вие си вярвайте в демокрацията, тя е полезна, най-вече за някои!

Дончо, мъдрецо, още в началото обърка Демокрацията с Капитализма... Отиди почини някъде... СЗО е корумпирана от Китай и заради това САЩ им спряха финансирането...

Добре, захарче, пак ще се чуем по темата за ''разликите'':-))

Ние простите и неуките си вярваме в демокрацията, а тебе няма как да те разберем щото си титаничен интелект (в Университет може и да ни ходил ама иначе дещо ватна пропганда си иззяпал). Затуй събирай партакеши и чемадани и куцук-куцук към вакзала на свАбадата :)

Е, то една от най-популярните теории беше, че който е направил вируса, той пръв ще направи ваксина... Аз не мисля така, но много от вас - да :) :) :) :) А сега, казвате ли нещо или мълчите... Как се търпите... Путин направи пръв ваксина, значи той направи и вируса!!! :) :) :)

Кво да си играе... много по лесно е да я вземе от ККП

Те щото за нищо не стават руснаците, затова НАСА се молят на Роскосмос за луната.

Молят се на баба ти..

добър виц :)))) С Орела ли ще ги карат?

И как разраха, че създава траен имунитет?? Нужни са няколко години изследвания, за да се твърди подибно нещо.

И ние в Чуйпетлово в понеделник регистрирахме ваксина ама не се хвалим

Колко градуса е вашта?

накрая да не се окаже като Рогоносин ĸocмичecĸия ĸopaб "Opeл" :))) Дето го нямало дори на чертежи Няма да им е за първи път.

Е, значи ние сме по-добре. Платихме за чертежи. МУТРИ,ВЪН!

а те дават пари за свободни разкази на смешници.

Що касае космоса, некадърник. Русия да не създаде нищо от тук нататък (макар,че това не е така) тя вече влязла в история, тъй като открила космос за човечеството с първия си космонавт. За да се присмиваш над Русия трябва да си пълен идиот.

Някой няма идея какво значи фразеологизма "to cut corners" , но превежда от чуждия печат

А къде са ваксините на запада???

тества се за странични ефекти скапаняко. Тази не е минала фаза 3 и ги е страх да я представят на СЗО дори. Я кажи обаче къде лети ĸocмичecĸяи ĸopaб "Opeл"?

Хахахахаххаха, май никакви ги няма, а???

Руските другари знаят вирусчетата на китайските другари и как да ги лекуват.

Разбира се, че ще е опасна, нали е руска, а не американска! Браво на руснаците!

Руската ваксина със сигурност безопасна и ефективна. Тя е създадена върху платформа (основа) на тази за Ебола, която е проверена от годините (20 години работили с нея) и върху тази платформа добавен вирус на Ковид с премахнати патогенни свойства. Затова тази ваксина създадена за кратко време и тя е с сигурност безопасна.

Нерде Ковид, нерде Ебола ама иначе 'със сигурност'....щом вожда каза. Който не е като да не е лъгал като 'възрастен римлянин'.

Иначе, коя дъщеря... да следим...

Трудно е за западния свят да възприемае руския манталитет. И достиженията, на първо място.Вижте, при руснаците е въпрос на лично достойнство да докажат тезата си, откритието си или каквото и да е изобретение лично и публично. Науката винаги е била преди материалната изгода за тях. Просто така са възпитани, за разлика от други народи. Ако някой не вярва - най-големия математик на съвремието Григорий Пелерман.

Ей, тва чалготроляците ако не ви пускат статии за Путин и Русия ше умрете от глад ве. Тъпо просяшко троляшко племе.мбууухахаха

Дъщеря му се разболяла от КОВИД-19 и са я ваксинирали?! Това е нова медицина, дори не е Съветска а МУТРЕНСКА. Ваксинира се превантивно, когато човека е здрав. Болният се лекува а не се ваксинира....защото последствията са фатални. Тази статия е поредната ХИБРИДНА ПРОПАГАНДА на ДИР.RU. Въпросната дъщеря на Жужи официално защити кандидатска дисертация, КАТО НА СИМПОЗИУМ НА КПСС, където всички величия на Руската Академия на науките я целуваха и обарваха по всички възможни места. Противно бе за гледане. Днес Дъщерята на Путин(Това е държавна дръжност) е НЕОФИЦИАЛНИЯТ ръководител на Руската Академия на "науките". Тази "ваксина" е част от Пътят и на официален академик. В България, обаче, имаме двама АКАДЕМИЦИ - Ицко Ритнитопков и Кауна с джипа. Но академична България спря разработката на ваксината. Наука...

Много си тъп и некомпетентен, а и няква злоба прозира

Ти пък, прозира... Тя му е лъснала като въшка на чело.

Още един Академик се пръкна - на Тролериата - Жора. Откъде ви раждат....такива Павлик Морозовци?