17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е избягал вече. За останалите границата е затворена.

Това да не са украйнските навлеци,че да се преселват и то в България.

Честито на пушечното месо. Дгд бедните, богатите ще се оправят.

Ами да, ще се преселват по дивизионно - на цели дивизии, една по една. С все инвентара.....през София в посока брюксел.... имали някакви въпроси да задават на тоя-оня.....

Важното е да има преселници на турци от България в Турция. Обаче положението в Тюркието е трагично и икономиката им рухва, само война може да я спаси и да спаси Ердоган на власт - стара изпитана рецепта от векове.

Руснаците масово купуват имоти в братската им Турция. Турция от десетилетия се опитваше да измести България като по-малък брат и вече се настани на това място. Но руснаците им е вкоренено в ДНК да мразят турците и за това само ги използват. И така и трябва!

Преселенци от Русия в Западна Европа, Америка и България е имало само след 1917 г. при Октомврийската революция и последвалата гражданска война. Преселниците по време на ВСВ в СССР/Русия/, когато Хитлер окупира част от територията им са били към Сибир и Средна Азия но не и към Европа. Сега ако се извърши преврат в Русия и започне гражданска война е възможно да има преселници.

Можеше да има и трети отговор - "не ме интересува".

са се руснаците да идват в ЕС на студено със, страхотна инфлация и пъти по скъпи горива и енергия,и липсата на храна която ще се задълбочи.Даже се бият по границите , кой да дойде пръв. Абсолютна шизофрения.

Е твоята диагноза!

Да не вземат да разширят контингента на пета колона? Как ще посрещнем руските майки?

Поголовно бягство от Русия на всичко мислещо. Демографският проблем на България беше решен за секунди.

Колкото го разрешиха хубавите украинки.

Тва да не ти е украйнската сган

По-скоро обратното ... консолидация!

нещо се опитва да пробутва хибридката за приемане на "дисиденти на режима", а всъщност това ще са всякакви олигарси и бандити, които искат да продължат да живеят в "лошият запад", всъщност ще бъдат в основата да диверсионните банди и престъпност, която тук ще започне ! не вярвам на нито един дето "говори на руски без акцент" !

е ся ще дойдат на студено и да гладуват...

Украинци изкупуват имоти по черноморието, руснаците и те ще започнат да изкупуват. Всичко готово и ново строителство е изкупено.

След десетилетия ще изгонят българите и всичко готово.

Ама те не са спирали да идват бе !!! Варна е вече превзета от руснаците ! Готвят и там референдум..

Варна беше 1/3 руснаци. Сега са 1/4 руснаци, 1/6 украинци та скоро руско говорящи те ще са болшинство. Липсват им само 8%. Между другото и помежду си и с тукашните (не бих казал кореняците), се разбират отлично.

ще дойдат тези изселници ? кой ще ги пусне изобщо ? дали това няма да са нова порция кгб-куки под прикритието на "дисиденти" и "бежанци от режима", а всъщност - проводници на "кремълският свят"!

Как употребяваш ядрени оръжия за защита. Може ли някой да ми обясни, моля….

Питай Вашингтон

Да не дойдат с танковете само ;) Междувпрочем мобилизират се хора с ВОЕНЕН опит! За предпочитане е пред използване на ядрени оръжия! В украйна са се натрупали наемници от западните страни, достатъчно, за да ни приемат за участници в конфликта!

Изобщо не са се натрупали. Точно обратното.

Ще има избягали, но и няма да са малко предалите се в Украйна. За чии х....да умират? За Путин и Шойгу? Умря циганката ,където хвалеше ,, спец операцията" на Москва срещу Киев.

Баси тъпака. Ще мрат за Зеленски нали?

От 25 милиона са мобилизирани 300 хиляди, какви преселници кви пет ли лева.

Това е без значение. Предателите ще избягат и Русия ще се оттърве от търтеите.

Ще има, ако ги пуснат. Другото което ще се случи е, че болниците ще се препълнят от небоеспособни младежи хихи

И ако не очакваме какво? Ще ни ги доведете организирано за да докажете, че не сме прави ли?