Путин обеща много - оръжия, наука, техника, модернизация и нов елит, който служи на Русия

Западът се опитва да подлъже Русия, за да повтори номера със СССР. Вярвам в нашите победи, успехи, в бъдещето на Русия, каза руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин обеща много - оръжия, наука, техника, модернизация и нов елит, който служи на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Героите от специалната операция трябва да заемат ръководни постове в системата на образованието, бизнеса, държавната администрация, да оглавяват региони и предприятия." ОМГ

Кукуригу. Кудкудяк.

От другата страна некви политически лилипути: бидон, микрон, сунак ...

Ама на теб ти харесва да живееш при "лилипутите", а не при "великана", нали така ....

Колкото по-голяма е една държава, толкова по-голямо разделение има в обществото й. Има свръхбогати руснаци, свръхбогати украинци, свръхбогати американци, защо няма свръхбогати люксембургци или белгийци? Путин както и да се върти не може да избяга от това, че той и неговия кръг са свръхбогати. И разбирате ли се пуска димката, че всъщност той мисли за 'народа'. Колко изтъркано от времената на Брежнев и бай Тошо. Както едно време бай Тошо не можеше да се върже на малкия пръст на руските олигарси от КПСС, така и сегашните по-малки диктаторчета като Беларуския тарикат не могат да се мерят с Путин. Но това е светът на откритата диктатура. За прикритата диктатура е по-различно и по-добре за нормалните хора. Щял да има проект 'семейство'. А какво стана с неговото семейство?

Свиквай - ти все ще си беден и богатите ще те шибат по един или друг начин.

Може и да започнат да произвеждат например нормални автомобили, а не зазки. Хахахаахаахахахаха. Заводите им за нефтопреработка са изцяло западни. Няколко дрона и спряха износа на бензин. Не могат да си ремонтират заводите. Ама той Путин обещал. Ами и аз обещавам - Китай да си върне загубеното в 1860та, че и отгоре. Ето - обещах. Нека китайците го изпълнят. хахахахахаха

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Да ! Някога ме жулят и на сухо и ми късат анала !

на НАТО чиба като на краставо псе!

оръжия, наука, цветя, рози, нова лада на всяка вдовичка, по един сюнетиран чеченец пак за всяка вдовичка да я утешава, изобщо иде раяът на територията заобиколена от цивилизация.

Путин, каквото ти обещае, никой не може да ти го изпълни :)

България току що пенсионира С–200 ракети. Двата руски Ауакса са ударени на руска територия с С–200 !!! Украйна няма С–200 от 2013 година. Познайте отговора!

Ще се почерпя Слава на Украйна и България!

След като установи контрол в морето без да има собствен флот, Украйна вече владее и небето. За първипът в историята са свалени радарни самолети!!! Русите загубиха вчера и три бомбардировача за ден. Просто става някакво чудо!

Щом вожда го казва!

укро пропагандата е огромна, резултатите на бойното поле са мизерни.

И аз като Путин израснах в Германия като спец и сега съм много напред с матриала !

за 30 години създаде един елит сега нов щял да прави .. и оръжия .. гласувайте изберете го и поемете цялата му вина като народ.

Обещава и лъже

Комунистическа пропаганда на слабо ниво!

Проблемът на Путю е, че е.а майката на цялата държава, но това не доведе да прираст на населението. Явно е стерилен!

дето те е изходила през дира.

Да, така е! Путин обеща много неща,но нека не забравяме и предишните му обещания: – Русияникота няма да нападне Украйна - седмица преди пъломащабното нахлуване на руски войски в Украйна! – Докато аз съм президент няма да има повишаване на пенсионната възраст! – руските войски в Крим нямат нищо общо със ставащото там(зелените човечета в униформи без оознавателни знаци, които завладяха държавните учреждения в Крим и блокираха украинските казарми) - подсле филма "Завръщане към родината" в който истината излезе наяве - година преди това сее подготвяла тази операция. Ситуацията страшно много напомня на един български филм - "Тате обеща, че ще ми купи колело, ама друг път"! Но това е абсолютно без значение - залата го гледаше със зяпнали уста – крепостите са научени завярват сляпо на "бащицата"! Само един военен се кокореше страшно - вижда се ясно от клипа, чак неестествено!

Ха, ха, ха! Рюрик обеща 400 трилиона рубъль приходи за година, а приходите на територията обградена от цивилизация са 35 трилиона. Откъдие, накъдие ва?

Плановете за социална политика са добри, но те тепърва ще се осъществят, може би, а Западът ги има от 50г вече. Тия са изостанали и изолирани от средата около тях. Така пропагандата с глупости е много по-лесно и ефективна.

То и Хитлер също така обещаваше на германците,нмого оръжие,власт,влияние и величие!

Руснаците ... Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде.

Русия няма някакви напредничави технологии и единственото, с което уж можеше да се гордее, това е страшната и всемогъща система на репресия на секретните служби. Когато и този мит се разпада, на Путин не му остава нищо.

Русия е малка, средно развита страна с лоша инфраструктура и архаична икономика. Хората в Русия като цяло са зле образовани и с малки изключения слабо квалифицирани.Подвластен (с малки прекъсвания) на чудовищното потисничество на властта повече от сто години, руският народ е формирал уникален манталитет, воден от две поговорки: „Москва не вярва на сълзи“ и „Умри днес ти, а аз ще умра утре. " Хората са напълно лишени от емпатия (съпричастност) и кръвни връзки. Състраданието и милосърдието (дори към собствените си деца и родители) им изглеждат непростимо малодушие. А съжалението и прошката за тях са признаци на деменция.

Ама дращиш....доста от тези неща които си надращил са валидни за САЩ.....чети малко повече...

Козяшкия дебилаж основно се състои от слабоумни тъпаци и нискочели примати квичащи първосигнално.....и за кинти де....

Русие е една слаба икономически страна с бедно живеещ народ.Това е истината.

Така ли казват БТВто...

Голяма парлама , големи локуми.

Е,то и ние българите си имаме силна мафия,завладяла държава,наследство от БКП и КПСС,ДС и КГБ!

Че то при Путин било по добре от България,сега българското народонаселение да не се юрне към Русия ,а тези във Германия,Австрия,Франция,Испания,Швейцария, САЩ ,гастарбайтери ще се. преселят да работят за рубли и да забогатяват от гурбет във Русия и ще станат олигарси за разлика от живеещите във България!

Тоя май сам не си вярва!

Има ли достатъчно билети за Русия само да не са свършили, че да заминаваме там да живеем!

Ето, сега стягам чемодана, напускам България и се премествам при Путин да живея във Масква!

Не съм привъженик на Путин и Русия. Известен е факта, че след война, заболеваемостта от хронични заболявания намалява, а средният коефициент на интелигентност на мъжете нараства. Причината е, че при равни други условия, колкото по-ниско интелигентен е индивида, толкова по-голяма е вероятността да бъде убит. Още през първата световна война един англйски снайпер и инструкотр казва за воиниците, че се рахождат като туристи по бойното поле. Американската армия по време на виетнамската война премахва тестовете за интелигентност в армията. Резултатите са поголовно изтребление. На български матриалът е изчезнал, за това давам руското заглавие "ДЕБИЛЫ МАКНАМАРЫ". Мъжете от фронта са селектиран ресурс, който не трябва да се пилее. Политиката включва и елементи от човековъдството. И унас във войната по пътищата, интелекта е от значение. Да върнат психиотеста и само филтрирана съвкупност по пътя!

Ха, Ха, Ха ... Това наистина ме разсмя ...

смей се бре

дригите политици изнасилват народа си ... е трудо е макрон ...е алцхаймера байден

А бре западняци сите да ги сбереш на едно място пак не могат надвият Русия на Путин. Кой от западните лидери има знанието и интелекта на Путин и кой може да се намаже на малкия му пръст. Жалките западни либерали отиват в небитието и народите на запад започват да се пробуждат за истината, че ги затриват посредством развала и деградация, ако е останала критична маса.

байден не знае къде е , макрон не знае какъв пол е , немеца не знае нацистки внук ли е ... в англия пакистанци са на власт.... вие се смете на путин ,, и при ковида бяхте доктори да ви у шаманите баш

Путинака точно преди да умре ще натисне бутона. Този образ като остарее още малко и изкуфее на 100% от старческа болест ще прати света в небитието. За такива, трябва да има народен съд. Жалко, че един човек държи в своите остеопорозни ръце живота на всички руснаци.

същите тъпотои говореха и по времето на сесесерето сега пак се връщат там все искат нещо дето не е нормално да направят и да го изкарат нормално тези хора са повредени изконно и изначално

важното е нас да не вкарат в тиа лайна пак както бяхме 40-50 г

Нов елит.... ?!?!? да умреш оД смех

Мачкай, Вова!

Вова умее да мачка само фекалния си куфар.

К'о? К'о речи?!

даде най-точното определение: Путин звучал като главен животновъд на едър рогат добитък :)

Не е вярно.Не сме едър рогат добитък.

В китай е 78 г СЕГА

България не трябва да зависи от международните отношения а да търси газ.

в черно море

Русия е велика страна!

Путето пак лъже като Дърт Руснак!

Ама му отива.Все пак е КГБ.

ЧЕ дЖУДЖЕТО ТОТАЛНО Е ИЗГЪРМЯЛ , ОТ "ИЗКАЗВАНЕТО" -това което са му написали РАЗБРАХ ЧЕ ОБЕЩАВА ДА ИМА МНОГО ПАРИ ЗА ( СВОИ ХОРА РАЗБИРА СЕ ) И ГОЛЯМО КРАДЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ , ЧЕ НА НЕГО НЕ МУ ПУКА ЗА ЯДРЕНА ВОЙНА - ВСЕ ПАК Е 70 И НЕ Е ЯСНО КОЛКО ЩЕ ИЗКАРА - ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ , А "героите " от БУЧА дето убиваха и изнасилваха деца ще ги назначим на ръководни постове в образованието - ТОВА Е ПОХВАЛНО - ГЕНИАЛНО НАПРАВО , АМИ ПАРИТЕ ОТ КОРУПЦИОННИТЕ КРАЖБИ КЪДЕ ЩЕ ГИ КРИЕШ СЕГА ? КАТО ЕВРОПА ТИ ЗАТВОРИ ВРАТАТА ? В КИТАЙ СИГУРНО , ХА ХА ХА ТЪПО И ЖАЛКО дЖУДЖЕ

Героите от Буча както казваш се оказват пандисчии. Имаше цял репортаж в немската преса. Като не стига; но насилвали и руски войници под тяхна команда. Карали ги да спят голи в окопи и да правят взаимно секс. Това са асоциални хора. Те ако бяха социални и мислещи нямаше да са в затвор. Намират ги и ги осъждат един по един. Иначе трябва да се изпращат необучени добаборници. Не става и това. те са деца още повечето.

Имало било...тъпак...ама вие защо биете негрите?

Докато на фронта в Украйна мрЪт млади,бедни войници,олигархията строи комунизЪма за пореден път. Апропо-техните деца внуци и любовници ХАРЧАТ и живечт като мръсни капиталисти в загниващия ЗАПАД!

Умират, което е жалко че отново ги вкараха в такъв капан - да се борят за оцеляването си като нация. Единственият плюс е че стратегията е главно отбранителна и се използва предимно техника. Но Украйна са терористи и тябва да бъдат спрени. Аз съм про-руски ориентирана и ми е наистина жал за войничетата, но няма как. Ако БГ беше силна страна, и аз имах власт - щях да им предостарвя помощ. А що се отнася до второто...? Руснаците мъже са свестни. В Германия има диаспора от руснаци и мога много или малко да наблюдавам. Затова си правят каквото искат. Не може да ги спреш. В Германия, когато почина собственикът на Порше написа в завещанието си, че ако жена му се омъжи за друг - я лишава от абсолютно всичко. Познавам и едно семесйтво немци, където мъжът печели по неофициални данни над 25 хиляди месечно. Жена му разполага с 800 евро (от нея) - не работи.

и не разбрах,какво общо има Германия,Порше и неадекватника с джобен размер. Аз също имам приятели руснаци в чужбина,само че като стане въпрос дали те биха върнали техните собствени деца за да се бият на фронта,дискусията приключва. НИКОЙ не иска да мре марцина заради нещо ,което от създаването си е утопия и примера за прилагането му го виждаме в Сев.корея,Куба,Венецуела......етц За такъв комунизъм......МЕРСИ,оставям го на вас!

Не мога да виня хората, които имат деца влезни в категорията за наемане на фронта. Но както виждаш - прави се всичко възможно - дори се плаща на платена армия само и само да се сведе до минимум жертвите на руснаците и гражданите на Русия. Главно е отбрана. Напредва се много бавно, за да се щадят хора...всичко е повече от перфектно водено в тази отбранителна за мен стратегия.

Тъпанар абсолютен.

Този 72-годишен дядо е "изплискал легена". Веднъж вече СССР игра тоя филм с "държавните програми и планове" със същото население, демек със "същия материал". Сега явно 72-годишния дядо си е повярвал, че "неговия материал" е като китайския материал. Да, да, ... ама НЕ. Руснака няма нищо общо с китаеца, ама 72-годишния дедо верва, че може да копира "номера на китайката", където с някои модификации държавните планове и програми вървят. Еееех, дедо, дедо, мнооого си тъп дядка.

Ако си с хаплогрупа М и започнеш размножителен период на 17; на 34 си баща; на 53 - дядо; ан 70 - пра дядо. Иначе има бащи и на 80. Приматите водени от инстинктите обикновено на 80 са в гробишата защото главно са напълно амортизирани психически. Износен.

Изплискал си отдавна и невъзвратимо легена си

Всичко звучи много добре - в стила на добрите времена на зрелия социализъм на СССР - държавни планове и програми - Браво Другари. И направо останах изумен от гениалната идея на Другаря Путин: "Героите от специалната операция трябва да заемат РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ в системата на образованието, бизнеса, държавната администрация, да оглавяват региони и предприятия.". Това е гениална идея, Другари, брависимо. ... Сър, предлагам Путин и деца да им направи на тези дето не могат, все пак той е всемогъщ вожд и учител на нацията, Сър, така мисля, че е редно. ... Сър, най-много харесах флагмана в речта на Путин - "Гражданин на Русия - Готов за труд и отбрана (ГТО)", Сър, това е добра идея болтчето (бурмичката) в машината на нацията, гражданина е малкото болтче в мегамашината на нацията и неговия живот е полезен и нужен само за смазване на машината на държавата. Сър, това е рая на Земята - държавата и нацията на Путин.

Във франция наричат президентите стратег на националното развитие. Втората категория са админситратори самое. Маркон го категоризираха във втората категория. Да виждаш някъде развила? Или и Маркон ти е другар?

Вместо да ми слагате минуси - вземете прочетете изявленията на Френския Парламент отпреди месец. Понижен е.

Има впредвид да те обучават военни. Навренето е било така, и затова и дръпнаха така. Защото са по-обществено ориентирани като мисловна дейност. Когато са цивилни са заети само с егото си.

Пише се и се казва предвид,- а не впредвид. Научи правопис! И тогава пиши глупости.

предвид се употребява за нещо дадено като факт, например предвид фактите. впредвид се употребява в контекст на мисловна деност. Взимам впредвид - означавам мисловна оценка. Има т.н. социална употреба на думи. Гледай аз да не те науча на четмо и писмо; че няколко езика владея. Употребявам владея, не ползвам.

Очевадно за всички е, че нито употребяваш, нито владееш, камо ли пък да ползваш.

Винаги се казва и се пише -предвид!

И аз се потресох от това.

най-много му обещаваме един голям изкуствен ИНТЕЛЕКТ отзад между бузките.

"Героите от специалната операция трябва да заемат ръководни постове в системата на образованието, бизнеса, държавната администрация, да оглавяват региони и предприятия." Абе тия "герои" не ги ли събира Пригожин из затворите - все изпечени рецидивисти ще са начело....