Путин: Нямаме компромат за Тръмп, той не ни бе интересен преди да стане президент

Русия ще се отнесе крайно отрицателно към разширяването на НАТО с Грузия и Украйна, каза още руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин: Нямаме компромат за Тръмп, той не ни бе интересен преди да стане президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Путин подчерта, че според Москва Крим не е анексиран и че населението е гласувало за присъединяване към Русия. "Ако това е анексия, тогава какво е демокрацията", попита руският президент." ============= По тази логика ако населението в Кърджали да кажем гласува да се присъедини към Турция, то демокрацията изисква Кърджали автоматично да стане официално част от Турция! В този ред на мисли нямаше ли наскоро подписка и искания на населението във Североизточна България и Враца да се присъединят към Румъния? Ами след като имало около 500,000 жилища в България, закупени от руснаци и концентирани предимно на Черноморието, и някои живеят повечето време в България и са получили българско гражданство, имат бизнеси и работят, то означава ли, че ако решат да се присъединят към Русия, това трябва да стане автоматично, защото това изисквала демокрацията според Путин? И всички ли селища и райони и региони в Русия наистина искат да са част от Русия, или има такива, които искат да са част от други държави?

тези пенсии живеят в миналия век

Каква ирония, какъв парадокс! Ние, българите, които живеем в Америка, и американските граждани , всички свестни хора по света да негодуват и критикуват президента си, американския (алчен и патологично ексцентричен и ПРОСТ!!!, ПРИМИТИВЕН!!!!) президент за колаборациите и тайните му договорки с комунистическия диктатор в Москва (и между другото подобни договорки имаха и други американски високопоставени лица и правителства с Кремълския елит - както фамилията Буш например, и то още от времето на Перестройката...) и точно затова сме и на това дередже,.. А РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА, КОМУНИСТИТЕ И ОТРОЧЕТАТА, И ПЛАТЕНИТЕ ИМ ТРОЛОВЕ разбира се, ДА СЕ ХВЪРЛЯТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДА ЗАЩИТАВАТ ... АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! Шо за перверзия, а:)

Айде българино американски - на клона до Обонго или в кочината при Хилари!

Info, много едностранчиво гледаш на нещата. Ти работиш в САЩ, ти да не си Пешо Коня бе. Много залиташ по Хилърито.

Изобщо не си в час. Смешни сте с едностранчивото си мислене, с простата си еднодименсиална логика. Хилъри никога не е била моя любимка или образец, модел, аз никога не съм имал особено високо мнение за нея, но - както например при случая с арестуваната кметица на “Младост” - колкото и да са различни случаите - изобщо не се водя по акъла на лумпени и невежи тролове да я ддмонизирам, каквито опорни точки има и са съвсем очевидни. Така както след толкова много критики и плюене на троловете срещу Сорос, към когото отношението ми е подобно като това към Хилъри например, се оказа, че и на Путин той му бил виновен, и респективно и на Тръмп, което обяснява яростта на троловете и по тази им опорка:)

Да се разбира: Имаме компромат и сме хванали яко Дончо за топките и затова е послушен като пуделче.

парите не миришат.

Путин: аз съм. бивш шпионин и говоря истината. Вярвайте ми.

Буш старши е бивш директор на ЦРУ.

Правилно. Банковите сметки в офшорки не са компромат, а законносъобразна реалност.

Не разбирам, какво толкова са се захванали с тези компромати. То бива - бива простотия ама чак пък толкова! Те какво са очаквали - излиза Путин на трибуната и жизнерадостно завява: "Ама разбира се! Имаме поне 10 терабайта компромати за президент Тръмп!". Имали, нямали компромати... И да имат - няма значение. Не ги използват, щото обикновено ефектът е обратен. От определено ниво нагоре, компроматите не се използват за друго освен за съставяне на психологически профили на чуждите лидери. Който не го вярва - да чете в разделите за анализи и публикациите на сайта на ЦРУ. Отделно, дето от кандидатската кампания на Обама за втория му мандат, вече т.нар. "черен ПР" си е напълно допустимо и морално средство в политическата борба. "Узакониха" го от кампанията на Обама - обществото имало право да бъда напълно информирано за всички страни от живота на политическите опоненти. Стигнаха до там, че обвиниха Мит Ромни за това че 30-тина години преди изборите, веднъж е вози семейното куче в специална клетка на покрива на колата си. Това че тогава така са правели много хора не го оправдавало... Ще ви дам и два примера за руснаците и компроматите: 1. С една яростна русофобка - Даля Грибаускайте. За нея поне компромати - бол. Не ги използваха - излязоха едва след президентските избори. 2. Дали са имали компромати, че президентската двойка на САЩ - сем. Клинтън са забъркани в оная педофилска история с острова и самолетите? Ами сигурно са имали, щото кръгот на участниците в оргите е бил много голям и са били все от "каймака на американското общество". Но не да си спомняте някой да ги е използвал докато Клитън беше президент или Килъри беше държавен секретар? Не са. Използваха ги републиканците по време на последната предизборна кампания. Но много бързо млъкнаха, щото имаха и "техни хора" в кюпа.

Не си в час, ама изобщо не ис в час! Пишеш: "От определено ниво нагоре, компроматите не се използват за друго освен за съставяне на психологически профили на чуждите лидери. Който не го вярва - да чете в разделите за анализи и публикациите на сайта на ЦРУ." Изивинявам се, че споря с такъв голям експерт по трези въпроси, който е запозна и с това какво пише на сайта на ЦРУ :) - мислех, че те са злодеи и лъжци и на тях не може да се вярва, но явно съм се лъгал - излиза, че точно КГБ и ЦРУ са най-честните в целия свят... но само да те светна, щом наистина се интересува, че ОТ ОПРЕДЕЛЕНО НИВО НАГОРЕ КОМПРОМАТИТЕ НЕ СЕ ПОЛЗВАТ... ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО СЕ ПОЛЗВАТ ОСТАНАЛИТЕ, "мозък"! А не че НЕ СЕ ПОЛЗВАТ, изпуснал си най-важното от изречението - продължението (и пояснението) му! От твоето есе - ода в защита на Путин и Тръмо излиза, че компромати никога и за нищо не се използват, особено от КГБ и ЦРУ. Направо ще ме разплачеш от умиление! В какъв прекрасен свят с какви хубави хора в службите сме живеели, а ние да не разберем!

:) Очевидно, мозъчето ти е прегряло! И зацикля и на първосигнално ниво. А и не можеш да четеш. Заради това и не "вдяваш", че едно е да разбираш нещо или някого, друго е да го оправдаваш, а трето е да го "защитаваш". За мене Путин, Тръмп, Обама, Макрон, Меркел и т.н. не са нищо повече от хора, които с всички средства защитават интересите на страните си, така както ги виждат. За разлика от нашите "лидери", които се въртят като вентилатори - в угода на всички, само не и на България и българите. Ако с това защитавам изброените А това, че не можеш да ползваш сайтовете на ЦРУ, на DIA, на ФСБ, на ГЩ на Русия и тези, които отразяват работата на ГРУ, на BND и т.н. - ми твой си проблем. А като цяло - изобщо не ме интересува мнанието ти.

Тръпм намерил с кого да се съюзява. САЩ са най-голямата икономика в света, а Русия е 16-та. За сравнение, държави като Италия, Англия, Франция, Южна Корея са по-големи икономики от Русия. Огромна територия, много бомби, а икономическо джудже. Проядена от корупция, алкохолизъм, наркомании и венерически болести. Руснаците бягат на Запад през глава ако им се удаде възможност. Ако Тръмп беше президент на място, щеше да ги знае тези неща, ама то е ясно че няма да хапе ръката, която го е сложила на поста.

Ти ще си следващию ИКОНОМИЧЕСКИ СЪВЕТНИК на Тръмп.

Та казваш всичко което си изброил като негативност за Русия го няма в Америка или която и да е държава. Я прочети статията за това колко човека на ден се самоубиват в България след 30 години ,,демокротизация,, от Запада. Дали си първи или 16- ти няма никакво значение- важното е как живеят хората- не най зле в Руссия, какво мислят- виждаме, че руснаците си избраха техният президент без скандали за намеса, доколко този президент има визия за бъдещето на държавата си- Путин и правителството на Руссия имат ясна визия как да се развива обществото им за да се вдигне от удара който тъпака Горбачов нанесе- за западни пари и вили в Швейцария. Така, че твоето драскане е само сороска политика- хоби да се заблуждават народи- ето това вече не минава при руснаците.

да вземеш да понаучиш малко български ли?

Направо си смешен-а, не учи българин на неговият правопис, но добре би било да се подобри качеството на компютри , лаптопи и програми които автамотично променят букви.

пълно е с граматични грешки, не само правописни. Само един пример - това че изтърваш членуването на доста места издава, че руският ти е майчин език, а не българският. А и не е само това. Мъджу другото, познавам доста руснаци, знам какви грешки правят като говорят български

Имам питане: Непосредствено след избора на Тръмп, в България се сформира ''Тръмп общество'' от малкия брат Чуков, Шаренкова, добрия вълк Лупи и др. Какво стана с това общество, каква дейност развива?

За сега си чоплят в носа и чакат нови опорни точки.

а защо гледа гузно?!

Извод от срещата: Крим не е руски.

Щерев, пак си забравил да си сложиш слуховият апарат.

Ей, ако трябва да играя покер с Дявола и мога да взема един човек с мене, това ще бъде Путин (да парафразирам Чърчил по отношение на Сталин). Страхотен играч е. САЩ са водещи в много повече сфери от колкото Русия, но Путин играе така добре че разликата почти не си личи :-)

Руснаците си сложиха президент на САЩ, то е ясно! Кофти , че попаднаха на такъв шут, даже леко обиждам шутовете!! Разбраха го американците , ама късно!!! Ще си го търпят още две годинки, както ние нашия фатмак!!!

нашият не е шут...той е от сладкарите -прави шербет и разнася локуми...

Е, чак пък толкова, Борисов?

Путин пак са го позагладили с нова порция ботокс. С всеки следващ мандат се подмладява

и по-висок става. С все по-високи токчета

е пораснал малко...

все по жълта става,дали е от слънцето ,или от...златото?!

ВСИЧКИ БЯГАТ ОТ НЕГО!

Демек, за тези които са им интересни , събират компромати

И аз така го разбрах, абе ченгеджииска работа!!!

Както знаем, Путин говори истината дори когато лъже.

еврейчетата от сутринта са се разсмърдяли по телевизиите. изглежда тръмп е на прав път. спря им комисионните от търговията със китай и европа. и сега реват.

недей че да не спрат твоите рубли от Русия. Сума ти руски тролове в България ще измрат от глад

Срещата мина. Погледнато прагматично, за нас нищо не се променя. Няма значение дали някой е излъгал, или другия не казва истината. Къде сме ние ? Ами на никъде. Дори не можем да разберем "чумата" по дребните има ли я, или я няма. Както няма значение откъде ще дойде газ, така и колко ще е цената нефта. Плащаме високи цени, толкова, колкото преценят тези дето стрижат народа. За тях, няма значение и колко българи ще останат тук да живеят, защото те не си виждат бъдещето в България. Децата и внуците им са в чужбина. Единственото за което съжалявам е, че простаци ни управляват, а на хоризонта нищо читаво не се вижда.

Абе траката си мама, драги зрители. И ся ше има ченгета с/у военни, индустриалци с/у финансисти, западни, източни, древни, нови...ше почнат едни съмнения, едни отричания, едни сълзи и невери, цирк цирк и пак цирк до дупка- за кво са ни филми и театри, като светът вече е един ГОЛЯМ ЦИРК И ЕДНО ГОЛЯМО ТЕАТРО ?! И тва е от идеализъм и патриотизъм де, да не си помислите нещо друго? Лично аз отивам за пуканки.

Ха ха. Я вижте дали в окото му не плува корабче.

Най-противната държава...Русия

бъркаш- това не е Русия а Кремълия- има разлика.

А гаргата е най-красивата птица. И с мозък - шампион сред пилешкият слят.

Забележете нещо важно - човекът, който удостоверява споделените признания на сина на Тръмп за финансирането му от руснаците ГИ СПОДЕЛЯ ТЕЗИ НЕЩА - най-напред и ВЕДНАГА СЛЕД СРЕЩАТА И РАЗГОВОРА МУ СЪС СИНА НА Тръмп С ПРИЯТЕЛИ ... ДАЛЕЧЕ ПРЕДИ Тръмп и да помисли, и да обяви, че ще се кандидатира за президент! и ги пише тези неща в книгата си! Нещо повече - след като се получава така, че Тръмп става президент и изведнъж всичко, което го касае става обществено интересно и любопитно, и този човечец е обсипан с внимание, въпроси и дори ... ЗАПЛАХИ!!!, той САМИЯТ ИЗРАЗИ СЪЖАЛЕНИЕ, ЧЕ ИЗОБЩО Е СПОМЕНАЛ ЗА ПРИЗНАНИЯТА НА СИНА НА ТРЪМП ЗА ФИНАНСИРАНЕТО ИМ ОТ РУСНАЦИТЕ И ЧЕ НЕ Е СВИКНАЛ НА ТАКОВА ВНИМАНИЕ И ЧЕ АКО Е ЗНАЕЛ, ЧЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ Е НЯМАЛО ДА ГИ НАПИШЕ ТЕЗИ НЕЩА, НО ЧЕ ТЕ СА ... ИСТИНА!!!!!! ================= Ерик Тръмп отрече да е казвал, че семейството му е получило пари от Русия за финансиране на строителството на голф игрища. Синът на Тръмп отрече да е финансиран от Русия 01:20 | 9 май 2017 0 5 Getty Images/Guliver Photos Джеймс Додсън, който пише книги за спорта, твърди, че синът на президента на САЩ Доналд Тръмп го е уверил през 2014 г., че семейство Тръмп е получило цялото финансиране, от което има нужда, от Русия и не разчита на американски банки, съобщава АП, цитиран от БТА. Руснаците "наистина инвестираха в нашите програми" и "МНИЕ ПРОСТО ОТИВАМЕ ТАМ, КОГАТО НИ ТРЯБВАТ ПАРИ", казал още Ерик Тръмп според Додсън. Тази сутрин синът на президента на САЩ категорично отрече да е казвал това и написа в Туитър, че твърденията на Додсън са изфабрикувани. Президентът на САЩ отдавна отрича да има финансови връзки с Русия, отбелязва АП. Неговият най-голям син, Доналд Тръмп-младши, обаче заяви на конференция през 2008 г., че "много пари се изливат в (семейния бизнес) от Русия". В същото време компанията за недвижими имоти на Джаред Къшнър, Къшнър къмпънис (Kushner Companies), се извини днес заради споменаването на зетя и съветник на президента на САЩ Доналд Тръмп при представянето през отминалия уикенд на един от проектите на групата пред китайски инвеститори. Случаят можеше да се изтълкува и като нарушаване на правилата за недопускане на конфликт на интереси, информира АФП. Сестрата на Джаред, Никол Къшнър Майър, бе споменала брат си в събота пред китайски инвеститори, събрали се в Пекин. От тях тя се опитваше да издейства инвестиции за 150 милиона долара за изпълнението на проект за изграждането на луксозни апартаменти в град Джърси в щата Ню Джърси. "Г-жа Майър е искала ясно да заяви, че брат й е напуснал компанията през януари и няма нищо общо с този проект", се подчертава в днешното комюнике на компанията. "Къшнър къмпънис се извинява, ако това споменаване на името на брат й е могло да се изтълкува като опит да бъдат съблазнени инвеститорите. Тя не е имала такова намерение", се допълва в съобщението. Вестниците "Ню Йорк таймс" и "Вашингтон пост" отбелязаха дебело този уикенд, че споменаването на Джаред Къшнър при представянето на сестра му може да се тълкува като нарушение на ангажимента на Джаред да избягва всякакъв конфликт на интереси и да се оттегли от семейната компания, припомня АФП.

абе, оли (съкратено от оли..ооофрен), един съвсем кратък въпрос: При положение, че ВСИЧКИ, ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ ВСИЧКИ наши водещи политици са получавали преки или косвени финансови и др. облаги от уса, вкл. "обучения" там, БИХМЕ ЛИ МОГЛИ ДА ТВЪРДИМ, ЧЕ СА КУПЕНИ ОТ УСА??? КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ СЪЩАТА УСА ПОЛИТИКА Е КЪМ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ЦИЕ??? А??? ДА ПОПИТАМ АЗ.

info, ти нали работеше, когато в България е нощ? Паричкипе ли не ти стигат? Крайно време е да изброши 10-те заповеди на либертариянските СМИ. Запомни, последната дума е на Американския СЪД. Ако смяташ, че САЩ са демократична държава.

Ако имаше...щеже го кажеш ли

Който следи световната политическа обстановка е наясно че Путин е не заобиколим фактор. Изказа му е премерен, без емоции и винаги съдържателен. За разлика от западните лидери (вкл. и нашите) които плямпат прекалени глупости. Но когато си на каишка правиш това което ти наредят, и затова понякога изглеждат глуповато.

учителката по БЕЛ- звънецът би, бегай в класната стая, чакат те

За Тръмп разбрах ,че нямате. Да попитам за кои имате компромати, за да знам кои са ви интересни. Чакам отговор

Вероятно имат за сем. Клинтън.

Deus Vult

съгласен съм... виж как бабето се покри скоро след изборите и пак я няма никва

За Клинтън не зна ,амаа за Рейгън --si si съсипа ни

Абе за руснаците няма инфо, но Сноудън снесе как САЩ или тяхното АНС са подслушнали всички западни ръководители като се започне от Меркел, Бурлоскони, Оланд и др.Да не би руснаците да пуснаха снимки на Меркел дибидюс гола.

Путин просто няма избор. Той е император на една много "сложна" империя. Русия никога и по никакъв начин не може да бъде като западните демократични общества. Дори техният феодализъм е бил доста по-суров от "западните" и не случайно е просъществувал чак до навечерието на 20 век. За да ви е по-лесно да разбирате света приемете че в политиката няма добро и лошо. А то по-принцип в света няма такова нещо. Както се казва ако се чувстваме добре е добро и ако се чувстваме зле е лошо. При това за всеки е различно. Е човечеството благодарение на нещото наречено съвест все пак е определило няко общи неща като добро и лошо но те са много малко. А що се отнася до Тръмп...там нещата са следните. Той следва следните принципи на базпринципност...обърквай всички и така те не знаят какво да предприемат към теб. Е да много му се иска да е като Путин само че американското общество така е направил своите правила на държавност че такова нещо по никой начин не може да се случи. Най-малкото защото почти всички държавни институции в САЩ са независими и се следят една друга.

Аман от изперкали доморасли политолози на които собствените им болни фантазии им се струват най-умни.Така е с болните мозъци или с липсата на такива.

Еми, кво друго да кажете- идеализъм, идеализъм, ама сиренцето е с пари. хъката-мъката тва-онва… айде улево. и да си стоите там а ние си знаем какво да правим- не сте вие хората, дето ще ни учите - и никога не сте били. изненадаа... бай-бай

absolutno nagal rusnak jalko che trump hodi da mu svalq shapka,dano samo da e nqkakva igra

В САЩ разследват сделка между Тръмп и Риболовлев Сенатор Рон Вайден от Демократическата партия е поискал Министерството на финансите да провери сделка между Тръмп и Дмитрий Риболовлев. 17:26 | 11 февруари 2018 79 18 БТА Риболовлев е руски олигарх, милиардер и смятан за приближен на Владимир Путин, включен в "Списъка на Кремъл". Той купил имението Maison de LAmitie от Доналд Тръмп в Палм Бийч с обща площ 2.5 хектара1 съобщи CNN. Самият Тръмп станал собственик на въпросното имение през 2004 година, като платил за него 41 милиона долара. След това обявил, че е похарчил 25 милиона долара, за да реновира и реконструира имението. След което го обявил за продажба за 125 милиона долара-на времето това е била най-високата цена за недвижим имот от този клас в района. Купувачи обаче така и не се намерили. Едва през юли 2008 година, първата година на ипотечната и финансова криза в САЩ Доналд Тръмп успял да продаде имението за 95 милиона долара на Дмитрий Риболовлев. Защо руският милиардер решил да купува имот при срив на цените на недвижимостите, остава загадка. По-късно, през 2016 година руският олигарх продава на части имението, като от продажбите е получил около 70 милиона долара. Така се оказва, че американският президент е спечелил от сделката с Риболовлев над 20 милиона долара.

налял в кампанията на Хилъри 400 милиона? И украинския олигарх, насипал в касичката й доста парички? и въпроса с писмата й, стояли в компа на някакво семейство, единият хванат в крачка като кореспондиращ си с малолетни? въпросът е риторичен.

Ами Тръмпи просто не знае на кой да се обади. Ако беше казал на Тиквун за имението, нашия тарикат щеше да го купи без проблем и сега нямаше да има за какво да драскат соросите. А и Тиквуня така или иначе се интересува от ултра скъпи имения в Щатите. Всички щяха да са доволни.

нека си пишат и си се прегръщат взаимно. смех. и понеже трабантаджията атлантик се изказа за инфо-рмирана демокрация - те ги тука представителите. говорете си сами със себе си.

Надявам се, че във Великобритания са вече наясно какво ги чака ако излезнат от ЕС с този смешник Тръмп.

Какво ги чака? Най-голямата империя в близката човешка история, като една от бившите колонии е САЩ? А дали американската реториката срещу Европа не е породена от острова?

Какво ги чака? Най-голямата империя в близката човешка история, като една от бившите колонии е САЩ? А дали американската реториката срещу Европа не е породена от острова?

На краварите още от студената война им промиват и без това малките мозъци, че Русия е големия лош вълк. За това и сега искат да оправдаят действията на малоумния си президент с връзки с Кремъл, а така и да оправдаят избора си на президент... чудно ми е ако бяха избрали параноичната, кръвожадна феминацистка баба Яга как щяха да се оправдават...

Гавра с труп. Никой не е унизявал Америка толкова. Перчема е тотално изкукуригал. Путин си прави гаргара с него: "Нямаме никакъв компромат и не можем да имаме. Страхувам се да не обидя президента Тръмп и да не проявя нелюбезност, но преди да обяви, че ще бъде кандидат за президент, той не представляваше никакъв интерес за нас", откровено заяви Путин." Дали Америка ще изтърпи това унижение, като остави Клоуна президент? Предстои да видим.

ченгенцето остава завинаги ченгенце. в главата му само компромати, саботажи, хибридки, тролщина, заговори, подмолни операции, провокации и манипулации...понякога сваляне на някой самолет, пълен с деца, понякога "вежливи хора" и "вагнер" на чужди територии, понякога кряскащ кирчо гундяев, понякога крим-наш...ей такива работи. то, ченгенцето, инак не умее, инак не знае как, инак не е живо, ако не ги върши такива...

"Ченгенцето" е най-влиятелният мъж на планетата, а ти кой си?

кой пита?

тежко и горко на планетата, щом това й е най-влиятелният мъж! а аз съм просто човек, който не желае планетата да е под сянката на точно такава "влиятелност"-нито света, нито Европа, нито България, нито дори хората в горката русия го заслужават...

Ама много тъпи ви събират на надник, наистина.

значи-има...

Тръмп: Джеймс Коми да си затваря устата Доналд Тръмп предупреди бившия директор на ФБР Джеймс Коми, когото уволни изненадващо във вторник, да не прави разкрития пред медиите. 21:08 | 12 май 2017 106 16 БТА "Добре е Джеймс Коми да се надява, че не съществуват записи на нашите разговори, преди да започне да прави разкрития пред печата", написа Тръмп в Туитър, цитиран от АФП и БТА. Президентът на САЩ каза вчера пред телевизия Ен Би Си, че е разговарял с Коми веднъж на вечеря и два пъти по телефона и го попитал дали е разследван от ФБР във връзка с подозренията за таен сговор с Русия. Президентът на САЩ същевременно заплаши в послание пак в Туитър, че ще отмени всички бъдещи пресконференции в Белия дом. "Тъй като съм много активен президент и с многото неща, които се случват, не е възможно заместниците ми да се изправят на подиума и да бъдат съвършено точни. Може би най-добре би било да се отменят всички бъдещи брифинги и да се дават писмени отговори в интерес на точността???", гласи президентското послание. То се появи в Туитър след неловкото положение, в което изпадна Белият дом заради противоречивите обяснения защо Тръмп е уволнил шефа на ФБР Джеймс Коми, отбеляза ДПА. След като Тръмп го уволни, съветниците му заявиха, че го е направил по препоръка на заместник-министъра на правосъдието Род Розенстайн. След това обаче и самият Тръмп, и съветниците му казаха, че той се готвел да уволни Коми още преди да получи препоръката, припомня Асошиейтед прес.

Аз по принцип съм му фен на другаря Путин ама сега откровено си се прави на умряла лисица :)

не се надъхвайте толкоз! не сте толкова големи, икономиката на селскостопанска Испания! Обаме не се разправяше с маргинали като тоя и КИМ. Понеже Дончо е малокалибрен плитик, го прави.

Ха ха, гледайки езика на жестовете и тялото, става ясно, че Путин лъже. Явно никой не е очаквал, че агент Тръмпи може да се развие толкова високо в йерархията.

да се впиша и аз в лакърдиите - Г-жо Меркел, време е да им качите на влака новия Ленин, да се разбъзикат малко, много им се надърви гребена...

Максим Максимович Исаев – агентурно име Тръмп, вървеше по тиха улица в Хелзинки и всичко го дразнеше: и рижавата перука, и неудобният нов костюм и главно това, че 6 години ще живее с нелюбима чужда жена, макар и хубава славянка. Но трябваше да се срещне с Генералния. Партията разчиташе на него. „Трябва да оправдая доверието на народа“ и извади червената книжка с портрет на Сталин на обратната страна, малкото шишенце с Новичок, две-три глътки .“Клетва съм дал!“ и стегна червената вратовръзка.

вечна дружба! Рускоамериканската дружба е като въздуха и слънцето за всяко живо същество! Да крепнет дружба между Росией и Америки! хаха Целувки! Дончо, да не ти остане , майка, руския пазар само, голем келепир, ша знаеш, ще разбереш кво е мизерия, питай нас.... Както си я подкарал, май , май...

Донинка, донинка, донинка моя, в саду ягода калинка- малинка моя ееейй. За САЩ ще има цветя и рози, а за мечока- мед и масло. Миллион миллион миллион алых роз... Гърди си с рози накичиии...тралаллаа...да не личииии. Да живеят сички бе-ка-пе-та и сички ка-пе-ес-ес-ета по сички земни кълбета! Вери, вери гууд, ъ-мейзинг анд ъъъ уондърфул И конграчулейшънз де, как иначе. :)

РАЗПИТВАНИ РУСКИ ОЛИГАРСИ, ТАЙНИ СРЕЩИ НА СЕЙШЕЛИТЕ, ОБИСКИ И ПРИЗОВКИ – РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ВРЪЗКИТЕ НА ТРЪМП С РУСИЯ Е ПОД ПЪЛНА ПАРА от Йордан Цалов - 7 април 2018 г. 3359 В последните дни разбрахме няколко ключови неща около разследването за връзки на кампанията на Тръмп с Русия: 1. Разбрахме, че специалният прокурор Робърт Мълър е обискирал поне трима руски олигарси на американски летища, като ги е разпитвал дали са финансирали кампанията на Доналд Тръмп чрез подставени лица (въпросите се повдигат около съмнително финансиране, което получава Националната оръжейна асоциация на САЩ – NRA, както и други американски донори на кампанията на Тръмп, които може да са били използвани за „сламени лица“ьь. Ако реално финансирането е дошло от чужденци, това според изборното законодателство на САЩ е престъпление.) 2. Също така стана ясно, че разследването разполага с доказателства, както и свидетел за един от най-спорните моменти в разследването. През декември 2016 г. (след избирането на Тръмп, преди да встъпи във власт) се провежда среща на Сейшелите между близкия до президента военен предприемач Ерик Принс и Кирил Дмитриев, управител на руския Държавен инвестиционен фонд. Впоследствие пред американския Конгрес Принс заявява, че двамата са се засекли по случайност и са разменили учтивости в 30-минутен разговор на по бира. Разследващите обаче разглеждат дали срещата не е била с цел да се установи таен канал на комуникация между Кремъл и Тръмп. И наскоро се сдобиха със свидетел с имунитет, Джордж Нейдър, който е предоставил доказателства, че всъщност срещата е била предварително организирана и целите ѝ далеч не са били просто размяна на учтивости. Ерик Принс – освен основател на фирмата за наемни войници Blackwater – е и брат на секретаря по образование на САЩ Бетси де Вос. 3. Също така стана ясно, че разследващите са връчили призовки за предоставяне на документи на организацията на Тръмп, както и на няколко свързани с нея фирми. Те също са разпитвали бивши бизнес партньори на Тръмп за адвоката му Майкъл Коен. Тук навярно става въпрос за множеството съмнения, че организацията на Тръмп от години е прала пари за руски олигарси. 4. Разбрахме и че вече обвиненият за пране на пари шеф на кампанията на Тръмп – Пол Манафорт – е получил нови заповеди за обиск, както и са му иззети няколко мобилни телефона. Информацията е особено интересна предвид факта, че на него вече му бе извършен обиск през 2017 г. В началото на тази година обаче неговото протеже и зам.-мениджър на кампанията Рик Гейтс се призна за виновен – вероятността той да е насочил разследващите към нови улики за контактите на Манафорт с Русия е изключително вероятна. Разбрахме също така, че Рик Гейтс и Пол Манафорт са контактували по време на предизборната кампания на Тръмп с бившия агент на руското военно разузнаване ГРУ Константин Килимник. 5. Също така разбрахме, че разследващите разполагат с инкриминиращи сведения срещу Роджър Стоун, друг свързан с Тръмп републикански консултант, който през 2016 г. се хвалеше, че поддържа контакт с основателя на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж. Последните разпространяваха откраднатите чрез хакерска атака имейли на кампанията на Хилъри Клинтън в ключови моменти за кампанията. По-стари сведения твърдяха, че Мълър е готов с обвинението си над няколко агенти на ГРУ, които са организирали хакерската атака и впоследствие са разпространили имейлите чрез Джулиан Асандж, но задържат обвиненията си поради стратегически цели. 6. И не на последно място – разбрахме, че Тръмп е започнал подготвоката си за разпит от разследващите. Подготовката за подобен разпит започва в края на 2017 г., но дълго време адвокатите на Тръмп блокираха процеса, уверявайки президента, че на подобен разпит той може да се инкриминира, но същевременно президентът няма особен избор, освен да протака деня за разпита, тъй като Мълър може да му връчи призовка за разпит. Разследващите, изглежда, също са уверили Тръмп, че Робърт Мълър възнамерява да напише доклад за откритията си юни/юли 2018 г. Според вътрешните правила на Департамента по правосъдие президентът не може да бъде обвинен, преди да бъде свален от власт. Подобен доклад може да опише обаче престъпно поведение от страна на президента, което да доведе до импийчмънт и последващото му сваляне от власт. Индикациите според Washington Post са, че първият доклад на Мълър ще бъде за това дали Тръмп е възпрепятствал правосъдето. Въз основа на случващото се изглежда, след като Рик Гейтс започна да си сътрудничи с властите в края на февруари и се призна за виновен по повдигнатите му обвинения в конспирацията срещу САЩ, то разследването е преминало в нова фаза. От нея изглежда, че до средата на тази година Мълър възнамерява да положи основата на обвинението за сътрудничество между кампанията на Тръмп и Русия, както и дали Тръмп се е опитал да възпре това разследване чрез уволнението на директора на ФБР Джеймс Коуми и няколкото му опита да прекрати разследването срещу друг обвиняем по случая – Майкъл Флин. Департаментът по финанси този петък наложи санкции срещу няколко руски олигарси, сред които и Олег Дерипаска – свързан с мениджъра на кампанията на Тръмп Пол Манафорт. Тези санкции продължават наложените по-рано тази година срещу 13-те руснаци, обвинени от Робърт Мълър, че са се намесили в американските избори чрез организиране на пропагандна кампания в социалните мрежи. След тогавашното обвинение Департаментът по финанси наложи финансов запор на техните активи в САЩ и им забрани да навлизат в страната. Ако на настоящите руски олигарси им е било повдигнато обвинение, то то е засекретено, тъй като няма публична информация за него. Сред новите санкционирани от правителството на САЩ са Николай Патрушев, началник на съвета по сигурност към Руската федерация, Владимир Колоколцев, министър на вътрешните работи, и Евгени Школов, съветник на Путин. Множество от имената фигурурат и в разузнавателните сведения на Кристофър Стийл, бившия британски шпионин на MI6, чийто доклад за връзките на кампанията на Тръмп с Русия стана публичен през януари 2017 г. Кулминацията тепърва предстои.

Виж сега мой човек, при демокрацията всеки може да спонсорира всекиго, не си ли съгласен. тези правила Западът, а не руснаците са ги измислили. Що нямаше руски милиардери и олигарси в СССР ? Що не отговориш - вкараха западния модел и от 500 най-богати олигарси на Русия 490 не са от руски произход, ами Усманов, Сахарулидзе, нам ти къв - защо обвиняват руснаците, че се бъркали в работите на САЩ и сие. То я има я няма един етнически чист руснак сред тези на които принадлежи руската икономика и безнес-инфраструктурата на РФ

"Виж сега мой човек, при демокрацията всеки може да спонсорира всекиго, не си ли съгласен. тези правила Западът, а не руснаците са ги измислили..." ============== Не, не всеки може да спонсорира всекиго при демокрацията, много дълбоко се заблуждаваш или се опитваш много тъпо и невежо да манипулираш - има написани и отлично познати ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И НОРМИ как става това! Поне в Америка!!! "1. Разбрахме, че специалният прокурор Робърт Мълър е обискирал поне трима руски олигарси на американски летища, като ги е разпитвал дали са финансирали кампанията на Доналд Тръмп чрез подставени лица (въпросите се повдигат около съмнително финансиране, което получава Националната оръжейна асоциация на САЩ – NRA, както и други американски донори на кампанията на Тръмп, които може да са били използвани за „сламени лица“ьь. Ако реално финансирането е дошло от чужденци, ТОВА СПОРЕД ИЗБОРНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА САЩ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!!... 3. Също така стана ясно, че разследващите са връчили призовки за предоставяне на документи на организацията на Тръмп, както и на няколко свързани с нея фирми. Те също са разпитвали бивши бизнес партньори на Тръмп за адвоката му Майкъл Коен. Тук навярно става въпрос за множеството съмнения, че ОРГАНИЗАЦИЯТА НА Тръмп ОТ ГОДИНИ Е ПРАЛА ПАРИ ЗА РУСКИ ОЛИГАРСИ!!!!!... Въз основа на случващото се изглежда, след като Рик Гейтс започна да си сътрудничи с властите в края на февруари и СЕ ПРИЗНА ЗА ВИНОВЕН ПО ПОВДИГНАТИТЕ МУ ОБВИНЕНИЯ В КОНСЛИРАЦИЯТА СРЕЩУ САЩ!!!!!, то разследването е преминало в нова фаза. От нея изглежда, че до средата на тази година Мълър възнамерява да положи основата на обвинението за сътрудничество между кампанията на Тръмп и Русия, както и дали Тръмп СЕ Е ОПИТАЛ ДА ВЪЗПРЕ ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ ЧРЕЗ УВОЛНЕНИЕТО НА ДИРЕКТОРА НА ФБР Джеймс Коуми И НЯКОЛКОТО МУ ОПИТА ДА ПРЕКРАТИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ДРУГ ОБВИНЯЕМ ПО СЛУЧАЯ – Майкъл Флин. (който бе изобличен и СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е ЛЪГАЛ ... и е ЗАПОЧНАЛ ДА СЪТРУДНИЧИ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО - бел. моя, като СЕ ОПИТА ДА СЕ ПАЗАРИ ДА КАЖЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА СРЕЩУ ИМУНИТЕТ ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА - бел. моя!)..."

Путин пита журналиста, задал за 4-ти път въпроса за намесата на Русия в изборите в САЩ :"САЩ демократична държава ли са? Аз съм работил в специалните служби и ми е ясно как стават нещата. Но, последната дума има, така нареченият СЪД. Русия е демократична държава, нека САЩ докаже, че също е демократична държава. Пестанете да намесвате Русия, за решаване на вътрешо политичедките борби в САЩ. Та се питам и аз, като изброи 6 точки, направи ги 10, като 10-те заповеди на либертариянските СМИ.

Вчера Тръмп се обадил на Путин и му казал: - Не мога повече Владимир Владимирович, не издържам, наистина. - Трябва Щирлиц, трябва - вежливо му отговорил Путин - Партията разчита на вас. Сложете червената вратовръзка.

тва вчера го копва вее3, дай нещо друго!

Султанке/Калинке, повторението е майка на знанието. Цецо, стягай куфара за Белене.

фен съм на тръмп, но последната седмица ми пада в очите. Как овика Меркел и европейците и сега се умилква на Жужето! Те му го казаха де - ами кой са ти приятелите бе? Да не би да са руснаците?? Май натам замирисва....

Щом нямате, а за кого друг имате? А сега да видим! И още нещо - прелюбопитно е, кой всъщност е по-богат......душевно де, ха-ха.

Яж ми пелето, киртак!

МалкияТ е играч № 1 на света. Могат само вода да му носят.

асбе тук само на путин гледната точка виждаме, що така/ да не сте внуци на работническо дело?

права линия...

Що ти се изкриви носа бе Пут ?