Путин: Никой няма да може да ни спре

Русия иска да създаде нов, наистина демократичен модел на света, заяви руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин: Никой няма да може да ни спре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сравнена с клоаката Корпоративна Хамерика е по-демократична и с повече човешки права! . Светът ще бъде по-добър след като Корпоративна Хамерика бъде унищожена! . В противен случай ни очаква световна диктатура на няколко корпорации базирани в клоаката Хамерика!

удри укронацистката сволоч един да не остане! . После може да се мисли за единно пространство от Лисабон до Владивосток БЕЗ НАЦИКИ, ЕВРОГЕЙОВЕ И ГЕЙТЛАНТИЦИ!

Винаги ще има + и - без значение за какво става въпрос.Важното е да мислиш.А дано а на на да ли? Ти да видиш някой да мисли.

Прав. Никой не може да спре човешкото развитие към многополюсен свят.

Прав е г-н Путин - никой не може да ги спре да се разпаднат зловещо...

Той и Хитлер така си мислеше!

Абе някой нещо е казал за Русия че е "БЕНЗИНОСТАНЦИЯ" и очевидно е засегнал Путин та тоя дето говори за бензиностанции какво си мисли че ще последва?

Слава на Путин! А ние, българите трябва час по-скоро да а изметем кирчовци,кокорчовци,тагаревци,магаревци, сополановци и разни други продажби англо-краварски мекерета и пълзащи соросопии- безродници от властта, за да не загине България! Време е за Възраждане!

Вие, филиповските цигани, скоро ще се самаизметете. Ще ви натоварят на открита каруца и ще ви разнасят по селата със синджир на носа.

А бе, Путин, как не разбираш голямата игра. Накараха те да избиваш своите в Украйна, накараха те да продаваш ресурси на Китайци и Индийсци на безсценица. Именно Китай ти подготвят за новият ти враг. Не успяха с Германия, но с Китай ще ти е трудно, ама много да ги спреш. Чети история, ама къде акъл от бивш полицай

Това не се чува всеки ден. Един брутален убиец и диктатор да говори за демокрация. Тоя или смята че хората са абсолютни идиоти или вече се е побъркал.

Брутален убиец е Нетаняху. Но за него санкции няма

Ко стана с тридневната спец. операция ,а...че забравих?

Ако не знаеш! Тези мазохисти които я удължиха нещо май вече не им стигат парите!

путьо щял да прави нов ред , разбираш ли демократичен... ! засега денацифира руzZzия ..

Светът се променя драстично , започна с Ковида и ще продължи кой знае до кога. Войни , природни катаклизми ,промени в климата , изкуствен интелект ……..А вие тук сте се хванали гуша за гуша и спорите безмислено .Има няма два ,три коментара написани от мислещи хора .

Мачкай ,Руси(⁠⁠_⁠⁠)

Достатъчно е само да видите лайковете и дислайковете на коментарите. Не е нужно да четете коментарите. Резултатът просто крещи. Кой платен, кой заблуден, все едно. Дир- ници, събирайте спонсорията, че скоро ще спре. А ще ви трябва.

Путлер още не може да осъзнае , че вече освен ресурси на безценица няма какво друго да предложи! Войната в Украйна доказа, че във военно отношение Раша не е фактор, направиха ги смешни със фермерско оборудване и 17 трактора. Оттук насетне китай, арабите и индия само ще ги ползват като плашило както с корея

Картите са свалени, капана щракна и няма връщане назад- Китай изигра Русия! Подмами Матушка и я скара с всички, сега вече и с Израел! Китайците никога не са искали война и противопоставяне със Запада- там са пазарите, там са технологиите, там са надеждните партньори, които знаят каг да правят бизнес! На Китай не искаха за силен военному съсед с алкохолизиран и ограничен народ, не- на китайците им трябваха руските ресурси! Доскоро крадяха и технологии , но видяха че там ватниците изостават много... но ресурсите вече си ги получават, даже под себестойност! Заробиха Русия за дълги вримена и ще я държат на каишка както държат севернокорейците. Путлер се оказа супер баламурник- клъвна на многополюсен свят и на " ама колко сте пораснал от последния път като Ви видях"!... вежлив е Си, не може да му се отрече!! И когато капана щракна отиде в САЩ да го продаде като млада циганка :)) Но няма какво друго да се очаква от лидер като Путлер, застанал начело на шайка измамници, крадци, убийци и други нереализирали се готвачи и еленовъди! Руския елит се състои от хора без истински ценности и идеали, "православни" невлизали в църква до 1990г тъй като религията е била забранена за 70г.. бандити, за които лъжата е като въздуха , който дишат! Неграмотни ватници, носъзнаващи незаслужената власт и охолство с които внезапно са се сдобили, благодарение на прословутите им ресурси, които имат фактически добиват стойност само когато са вложени в стоки и дейности, генерирани главно от Запада, включително китайската икономика работеща за западното потребление! Ватници, нещата ще са ви сложни мноого години занапред, даже и утре да свалите Путлер и да спрете войната в Украйна скоро никой няма да ви има доверие и нито Китай, нито Запада ще ви оставят да надигнете глава! Наздаровя, бляди!

SirBob

И като отмина възбудата от субстанциите, как е сега? Сблъсъкът с реалността е болезнен, нали?

Коментарът е напълно валиден. Подкрепям тази гледна точка. Мисля че путин няма да се надскочи, пък и китайци, саудитци, араби и индийци знаят какво може да се очаква от русия и са доста внимателни. да не говорим за Ердоган (макар и руснаците да го държат по някакъв начин). в един момент очаквам всичко за овчарчето калитко да се срине, няма да е толкоз далеч...

Целия разкош който виждаме при арабите и в Кремъл е с един източник- Западният свят! Чалмите и блядовете се е случило да се родят на земи пълни с нефт, който пък се оказва важен през последния век за реализиране на идеите и на трудолюбието на западняците. Тазападняците си плащат честно за нефта, от никого не крадат, продават им ролс ройси като този в който возат путлер и си прибират обратно парите. Блядовете и арабите са само потребители, няма добавена стойност, няма идеи, освен жажда за власт, войни, комплекси и завист. Западноазиатски диваци!

Путлер успя категорично да свали до минимум цените на руския нефт, газ, на руското оръжие, на рускините и на троловете- всичко от гореизброеното се продава на безценица. Арабина вчера учтиво му отказал да замени бентлитата и ролс ройсите си с УАЗ и Лада Нива, независимо от безаналоговите им качества. Китаеца също не му мдигал вече телефона на ПутлЕр щото бачо Байдън преди 2 седмици му каза, че ще ги върне китайците в 1985г, засега ги върнаха в 2010г. Единствено Венесуела, Беларус,Иран и Хамас му останаха от приятелите.. пардон, Хамас вече ги няма, тишината откъм Иран е оглушителна напоследък, а и във Венисуела май ще има фойерверки... остава тракториста да носи тикви на Путлер за рожденния ден, ако изкара дотогава Гледам и Ердоган гледа като препикано мушкато а Мицотакис грее, инструктажа е минал добре, хахаха! Властта не търпи вакуум , САЩ разбраха че не може ей така безотговолно да се откажат от ролята си на лидер и да оставят азиатските диктаторчета да вилнеят, цивилизацията и редът трябва да се защитават всеки ден, всяка минута от орки и дебилни комплексари!

Че кой и пречи да си създаде ред в държавата

И е прав за всичко! Лошото е,че пак сме в грешния лагер!

Ми иди в правилния. Кой те спира? Цялата опозиция е в наказателни колонии. Сами трябва да слушкаш и да не гъкваш против вожда. Тръгваш ли, троле?

Руснаците сте фиксирани в омразата към Запада, бахти комплексарите сте!... диви, злобни и ограничени, мислите се за центъра на Вселената, а сте нула! Освен ресурсите, които се е случило да са обширни пустинни територии които никой не е искал допреди 300г и които ресурси добиват стойност само в търсенето им за употреба на икономическата дейност, създадена изцяло пак от западняците, влючително китайската икономика, с която толкова се гордеете и която е креатура на американците.. та освен ресурси и оръжейна промишленост, която пък дължите изцяло на откраднатите немски разработки и отвличането на хиляди немски инженери, които са били измъчвани, упоявани и малтретирани с десетилетия по разни лагери и които създават и ракетната ви програма, и най-успешните военни разработки. От 50г тези хора ги няма и вие не съзсавате нищо ново и високотехнологично.. създавате безаналогови инженери като Рогозин, безаналогови предприемачи като Пригожин, безаналогови духовни водачи като Дудин.. пародия и уродливост, лъжа и страх, това е ежедневието ви!

Защо да не сте тръгнали за някъде?

Никой все още не е разгадал как може САЩ след спечелването на Студената война да загубят толкова много влияние и мощ само за 30г..... Как вхащаш световното господство и гледаш с пръст в уста как "периферията" се надига. Смешен, несмешен Путин и компания... фактите сами говорят.

помогнаха на Россия? ... Zvaimen interes.

Вчера по новините на БНТ слушахме обръщението на Денков два пъти - веднъж като запис, втори път - като чест от заседание на МС. Според мен е редно изказването на Путин да бъде качено в цялост, а не с някакви извадки, не сме малоумни все пак, можем да четем и по-дълги текстове, вкл. и на чужди езици, вкл. и на руски език.

Е къв ти е Путлер на тебе? Да не би да гледаш изказванията на Макрон и на Байдън ?

Хитлер номер 2 - изказ, действия, анексии, ... Хубавото е, че съдбата на всички диктатори е една и съща.

Както казваш за диктаторите,съдбата им се знае,айде сега помисли малко кой диктува глобално световния ред,дано съдбата скоро ги навести!

тоя пак сере на вентилатора... верваме ти!!!

таварищи, бързо да оближете всичко....!!!

Хахахаха , като чета коментарите ми става мъчно за толкова заблудени хора доверяващи се на "западните ценности" , свиквайте "евроатлантици" и евротолерасти .

Не ти ли е мъчно за избитите деца в Украйна? А за унищожените градове на Украйна. А как се чувсвуваш с лъжите на путин за някакава " специална вонна операция"? Досега има стотици хиляди загинали и от двете страни.

мъчно ми е за избитите https://e-zdravey.com/bg/btv-prez-2015-g-ukrainskata-armiya-izbiva-besarabski-balgari-i-tsivilni-v-donbas/ не съм го казал аз.

За децата на Донбас , да мъчно ми е и затова подкрепям СВО , за разрушените села и сгради в някои градове също но такава е психиката на укронацистите да се крият зад цивилни - нима забравяш как забраниха снимки на военната техника скрита между жилищни сгради или снимки на войската укрепила се в детски градини или жилиощни сгради или унищожаването на сгради следствие на неумело използване на зенитни установки отново разположени между жилищни сгради или поголовно и безотговорно раздаване на стрелковоо оръжие на куцо и сакато . Циркът в Буча или за "унищожената" болница с окървавената "бременна" или обстрела на ядрена централа при положени , че там са разположени Руски охранители или взривяването на Каховската централа и стена или постоянният ракетен обстрел на Крим и моста ? Толкова много ще има да плащат укронацистите и най-вече клоуна който не прие предложенията на Русия за автономия на републиките в рамките на украйна , Минските споразумения също пропаднаха по вина на клоуна , Истанбулското споразумение също - Русия беше до Киев за около седмица и се отегли . Много грехове имат нацистите и сега ще се наложи да си платят , видя се , че дори и цялото нато не помогна и се дискредитира напълно защитавайки собственноста на деменцията и няколко корпорации .

Платена статия. Много хубаво написана, да си харчите копейките за здраве!

БНР всеки ден ни преедупреждава за това. Питам: Къде отвличат нашите момичета? В демократичния и глобалния запад! Русия не се занимава с проституция!

тя изнася проститутки

Демократичен хахахах. Цялята опозиция в лагерите, нег го избират повече от бай Тошо. Веселба ама да не си вътре в купона

трети ден държите на първа страница един масов убиец. Засрамете се!

Никой и нищо не може да спре пораженията и резила, които един толкова тясно скроен индивид нанесе на една толкова голяма държава.

Че вие не можете Да тръгнете бе

Русия иска да създаде нов, наистина демократичен модел на света, заяви руският президент А тези якути, буряти и прочие, които насилствено държите в педерацията и им крадете газа, докато те живеят в къщи без ток и WC, дали се чувстват демократично? А, джуджак?

да оближеш осрания байгънски задник! Заслужи тази евро-гейтлантическа чест!

Ти си платен трол, заработвай си мълчаливо копейките и да си знаеш, че си безполезен за обществото отпадък.

Умно-красивите пак не разбраха за какво им говори Путин. Явно ще свършат като предишния "цвят на нацията"

Да не изскочи от някъде Пригожин че последния път се разбягаха катонпилциниз Кремъл

бегай народе към Рассия.. такъв невиждан рай ви чака, че ще останете замислени.. И най-смешно ми е, че Джуджи май си вярва...

Е не бега... пуста русоробска шизофрения...

Русия ни Ограби, Освобождавайки ни. Русия нареди на БКП да избие нашия елит и предприемачите, оставиха бедния народ още по-беден, за да не се надига, защото е неграмотен! Тази демокрация ли иска да върне Русия! То се вижда и по образователната ни система как населението ни затъпява..., мерси от такава демокрация, това си е тоталитаризъм който ще върви по наследство като в Северна Корея...

Толкова много ни ограбиха, че сега умно-красивите още не могат да съсипят и разграбят всичко построено в тези времена. Да не говорим, че цялата индустрия, пътна , железопътна и енергийна инфраструктура са от тези времена.

то от тази индустрия от Живково време, нищо не остана... Тогавара работеха защото си разменяхме селскостопанското производство, за да работи Кремиковци и Чавдар. Селското стопанство умря, като няма да изрхранва СССР, съответно и промишлеността отиде за скрап...

Този човек наистина има нужда от ментална подкрепа.

Ще изпратим вашите чичовци, братовчеди и синове да се бият с Русия, обещал Остин Тъкър Карлсън: Шефът на Пентагона е заплашвал конгресмени заради отказа за финансиране на Киев В сряда законопроект за предоставяне на голяма нова помощ на Украйна и Израел, както и за противодействие на Русия и Китай в Азиатско-тихоокеанския регион, не успя да премине процедурно гласуване в Сената Шефът на Пенганона е заплашвал конгресмени заради финансирането на Киев. Журналистът Тъкър Карлсън съобщи, че шефът на Пентагона Лойд Остин е заплашил членовете на Камарата на представителите на САЩ, да изпрати техни родинти да се бият в Украйна, ако конгресмените не одобрят отпускането на допълнителни средства за Украйна. На страницата си в социалната мрежа X (бивша Twitter) журналистът цитира думите на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин, които той каза на закрит брифинг в Камарата на представителите. „Ще изпратим вашите чичовци, братовчеди и синове да се бият с Русия“, обещл Остин. „Администрацията на Байдън открито заплашва американците за Украйна“, убеден е Карлсън. В коментарите към публикацията си той увери предприемача Илон Мъск, че има „потвърждение“, че Остин наистина е казал това. :)

Само бой по кухите манерки на западналите евро-гейтлантически "лидери". . Геймерика и Гейропа на боклука!

Аре бегай при пурлер да се спасяваш и ни остави да се мъчим с еврогейове и т.н

А електрификация предвижда ли се в “новия световен ред”,чийто архитект е високия мъж в Кремъл? За асфалтизация и уреди за бита няма ида питам изобщо…

Кво е това електрификация!? Ток на фиксирани троини цени от офшорни Марици ли!? Сорка...такава е само за балканските сомалиици

Електрификация е в 21 век да ти прекарат жици до къщата в тайгата ,като преди това са ти взели мъжете на фронта ,тарикат…това е електрификация по руски!

Що в пустините в САЩ има ли жици ??? А в резерватите ?

А България..... Пак от страната на Булката..

Преди беше студ и глад в Русия,късия капут Путин добави любов към родината.

Ако отидеш и видиш какво е в Русия, ще станеш по-обективен и ще спреш да говориш глупости.

Що не идеш ти да поживееш в руско село

"Ето какво още каза руският държавен глава: Русия иска да създаде нов, наистина демократичен модел на света;..." Знаем ги ние тоя ваш нов модел, благодаря!

Пази, Боже! Затова Западът трябва да се намеси и да разкара Русия от Украйна - НЕЗАБАВНО! новия демократичен ред на Русия и Китай го знаем - УЖАС! Брутална корпупция, ниски заплати, въпреки природните ресурси. Крепостни селяни на местните феотдали (по настоящем е модерно да кажем олигарси). Русия иска нов световен ред, с който да може да каже на бившите съветски републики и сателите им - вие вече сте към нас! Т.е. отново да ни "освободи". Това е като да спасиш някоя жена от изнасилване, за да може да си я лумкаш, когато и колкото пъти пожелаеш ...

МНОГО СА ТЕ ЛУМКАЛИ,БРЕ ХАХАХААААА

Есемес на ББ към депутатите "НЯМА МЪРДАНЕ! Подписвайте Истанбулската конвенция!" ДЕМОКРАЦИЯ по ЕВРОПЕЙСКИ. :)

Путин: БВП на Русия нарасна с 3,2 % за 10 месеца, което вече е повече, отколкото преди атаката на западните санкции. Очаква се ръстът на БВП за годината да бъде поне 3,5 %; Русия изпреварва всички водещи държави от ЕС по отношение на икономическия растеж; Общият брой на чуждестранните бизнес структури в Русия не само не е намалял, но се е увеличил; Западните инвеститори "невидимо присъстват" в Русия и контактите им продължават въпреки крясъците на техните политици ... ЕС ДА ПОЧЕРПИ госпожа МАЙДАН!

Путин е изтекъл очевидното,което все повече западни медии и политици признават. Русия е войн Господен,определен да победи дявола и да промени света към добро.

SirBob

Всъщност Путин просто е констатирал очевидното. Руските войски постепенно напредват и смилат ВСУ в безссмислените им щурмове, които не са подкрепени от артилерия или авиация. Към момента повече от 18 % от украинската територия се владее от руските сили по признание в западни издания. Санкциите, и по-точно n-тия пакет от тях, съвсем не дадоха очаквания резултат. Русия за почна да сключва трайни търговски споразумения с Индия, Китай, ОАЕ и редица държави в Африка, и дори Financial Times прогнозира растеж на руската икономика за догодина. Междувременно, Германия например е в двойна рецесия от началото на 2023 г. и редица гиганти като Байер, BASF и VW планират продажби и прехвърляне на част от бизнеса си извън Германия. Та така... Соросоидите си лаят, а керванът на промяната си върви.

Нещо за тридневната военна операция!?!?Хаххяхях хахаххя

SirBob

А дали си наясно, че това за 3-те дни го каза ген- Марк Мили? Проверявайте си фактите, тролчета :)

Новият член на група Тату ле е тоя!?

Този нов Хитлер се е прострелял в кракът и се чуди как да излезе от блатото!

Кокаинът ще му помогне. Но не знам дали ще доживее да избяга от Киев в Израел при майка си и баща си.

"Този нов Хитлер се е прострелял в кракЪТ... " :) Самопрострелял си се в мозъка.