Путин нареди промени в политиката на стария си премиер

Трябва да поемате инициативи, да използвате нестандартни подходи, каза президентът

Обратно в новината

Коментари - Путин нареди промени в политиката на стария си премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега Путин още 18 години ще прави реформи и ще поправя грешките си от изминалите 18 години. А горките руснаци блеят и се радват как им отнемат държавата.

Само за путин и расия ли ще пишете?

И ЗА ТИКВАТА ЦЯЛ ДЕН ТИ ПИШАТ И СНИМКИ МУ ДАВАТ.

"Чака ви много работа, съществена работа и пожелавам на всички нужното здраве и енергия да я вършите" (който не слуша - имаме тонов с Новичок). Слава президенту Путкину! Ние русснаците по-добър президент не сме имали, да има късмет да не се кандидатира и за следващ мандат!

радвай се, мизернико, радвай се, че никога нямада излезеш от душевната си мизерия.

Я, Путин заповядва големи промени, и то в диалог с гражданското общество:) Ама пропуска, забравя една малка подробност - за да водиш диалог с някого, с гражданското общество, него първо трябва да го има! Иначе излиза, че сам си говориш, а това е от сферата на медицината, на псхиатрията!

PEYTSCH

Преписано от речите отпреди 30-40 години...Дайта, да дедем, таваришчи....

В България няма гражданско общество, има платени соросоиди!

Кой се загрижил за "гражданско общество"... В Русия гражданите на държавата имат възможност да разчитат на институциите си, на запад всичко се плаща с пари. При това - пари на джей пи морган и дясната му ръчичка мумията сороз, и още десетина олигарха.

Така я "изолираха" Русия , че нашият Румен Радев едва се дореди за среща с другарят Путин от върволицата Западни навлеци !

Промени са необходим - Медведев да върне Крим, да спре да сваля пътнически самолети, руските спортисти да спрат с допинга.....

Така е, на запад всичко се плаша с пари а в Русия - с рубли! Тук стм наплно съгласен с теб, дебил! А иначе явно другарят Путин се е изказал по темата в момент на временно умопомрачение, защото в Русия гражданско общество е мръсна дума (и) и понятие, гадна, отвратителна, соросидна евогейска, продажна...

Ами добре, щом казваш! Вие там най-добре си се знаете и познавате, няма да споря.

Повече от очевдидно е, че другарят Путин нещо се е объркал тука, или не е казал това, което е казал, тоест това е фейк нюз, или ако го го е казал, не го е мислил, или ако го е мислил не е бил съгласен с това. И аз много добре знам защо се е объркал и откъде идва това объркване, кой го е причинил! Не сте ли забелязали, че винаги когато наши политици се срещнат с чужди, след това и онези започват или да гледат умно, или да говорят и те глупоти и лъжи? Та не знам дали е само от срещата на Путин с Радев, или като знае, че му предстои среща и с другото българско чудо, Погаленият от папите, но явно Путин е в състояние на леко психическо ... неразположение, да го кажем! Той човекът още преди време си го каза непринудено и спонтанно от Анкара, когато се прегръщаше с Ердоган, преди да се скарат и след това пак да се сдобрят, и пак да се скарат, за да имат възможност после и пак да се сдобрят,... и така..., та Путин си го каза, че му е писнало от нас от българите, ама те нашите нали са непукисти, много не им пука - и в България цял народ не може да ги диша, а те се държат сякаш роса ги роси, та един Путин, кинта и петдесет гол до кръста без токчета ли ще им се опре! Така е, на запад всичко се плаша с пари а в Русия - с рубли! Тук стм наплно съгласен с теб, дебил! А иначе явно другарят Путин се е изказал по темата в момент на временно умопомрачение, защото в Русия гражданско общество е мръсна дума (и) и понятие, гадна, отвратителна, соросидна евогейска, продажна...

Както написа Валерия Велева, Меркел и Макрон направиха МАГИСТРАЛИ към Путин...И докато гласуват санкции срещу Русия, си сключват сделки за милиарди... А европейците Бойко и Роско се правеха на по-големи светци от папата и сега Първият ще се моли на килимчето при Путин да му напълни газовото хъбче и да му построи "Белене"...

Дрън дрън ярина. Абе, катил, ЩО ТРОЙУНЦИЯТА СТАНА 2100 гъзпапира , обясни????? Беше 1200 преди по- малко от година!! Ще ти го напиша - ЩОТО ЗЛАТОТО НЕ Е ГЪЗПАПИР!!! А руснаците (БРАТЯТА) купиха над 15 ТОНА само от началото на тази година!! С ПАРИ!!!

Ти за журналистката по пантофи, дето прави свирки на Хидромелиоратора - Бакар на Републиката с Преуспелия си половинтонен Катарзис ли говориш?

Щом си й светил и знаеш...

Като гледам снимката, дето си слжил, и верояртно тя ти е най-хубавата, на човекоподобно, та викаш руснаците са ти братя, а? Ами добре, ще го взема за комплимент за тях, само не знам дали и те са на това мнение:) А за тройунции не ми говори, примат, щото това е моя територия, както дори и ти знаеш, Не отивай там, не се ръгай където не ти е работа с този грам и половина закърняло подобие на мозък.

Путин нареди промени в политиката на стария си премиер Стар премиер с нова политика е ,като нов бардак със стари курви.

Ах, разрИва ма от умиление... твоя територия- кога я припика???

Не бе, тя сама си се похвали, що, ти не й ли вярваш на женицата? Нали после Хидромелиоратора я бе отбил за малко и я нарече "Маддам В", та тя страда почти до климактериума си! Щото в България стана скъпо след толкова кражби на порции, а в този нейния занаят конкуренция голяма, и то все от по-млади!

Една стара ковра винаги им с какво да те изненада. Обичаме старите коври, но не винаги харесваме номерата им.

Само не разбрах и защо Путин е наказал онзи, министърът на спорта или какъвто там е бил, заради допинг скандалите с руските спортисти, след като руснаците не бяха виновни и всички бе мръсна конспирация и натопяване от гадните капиталисти, които ги е страх от постиженията на руските спортисти! Руснаците никога не са виновни, не знам защо Путин толкова се е объркал, или сигурно мястото е освободено на някой някой близък на любовницата му,, щерка му или родата.

Именно! Той точно затова му е и наредил!

Наказал го е защото не е успял да потули скандала.

Вова отново е във форма. За 10 години дигна Русия на крака. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

Значи, грешката на Путин беше, че не взе две трети от Украйна когато можеше, а остракира Стрелков, защото можеше да стане по-популярен и известен от него. А такива неща императора не допуска, дори с цената на загуба на влияние и територии.

такива бяха на времето комсомолските събрания..ха.ха.ха дрън-дрън

Между другото някой да знае случайно кой е пластичния хирург на Путин и какъв точно ботокс използва? Защоот ми се струва, че не се справя лошо, Путин изглежда вече почти нормално! За азиатец, имам предвид!

нАЙ ВЛИЯТЕЛНИЯ ПОЛИТИК ЗА 21 ВЕК

Катилче, иди и го питай. Ако ти държат гащите на голямо сране.

СЪС КЕФ БИХ ТИ ИЗДЪНИЛ ЕДИН АРТЕЛИРИИСКИ ШУТ У ГЪЗО...))))

И на 23-ти век също! И най-високият!

Казах НЯКОЙ, а не НИКОЙ, бе дебил! И това не включва човекоподобни и примати. А с Путин ми е трудно да се срещна и да разговарям, щото и с токчета ми е някъде до ... голлинията. А и питах заради мой познат, с изгарания, който се интересува по принцип.

Знам, ама в реалността можеш само да ми духаш. Така че продлжавай да сънуваш и мечтаеш, лошо няма!

Истината е, че Вова направи западните глисти на въртоглави. И последните с половин уста си го признават. жон маккаун КАЗА:::: "Путин ни направи на идиоти по всички направления... Русия прави това, което смята за необходимо; отива там, където иска и произвежда това, което й е необходимо, а пътьом ни прави на идиоти..." Фак - Т!!

Казваш, че е във форма БРАТ ТИ, а той прилича ли на теб, на снимката ти? И каква форма - да не би да е пораснал с още няколко сантиметра и да е станал кинта и петдесет без токчета?

Президентът Путев щял да прави рИформи с Медведев:) Смях в залата

Путин, най-голямото жуже на 21 век.

"Братушки" ОПОМНИЛИСЬ в ютуб

Абе, верно ли е, че некво малко жуже, ама мноооого мъничко, ама че и жуже, направило западните глисти да стават и лягат с жужето в уста??

Интересно, много интересно защо вие путинофилите винаги сравняватв идола си Путин с ... ИДИОТИТЕ, с всеки идиот, за който се сетите, и много се гордеете с това? Нищо не казвам и не намеквам нито за Путин, нито за начина, по който изглежда в лицето с ботокса де, само питам!

не фърфиш, катил. Гръмни се да не се мъчиш.

катилче, преди да напишеш нещо в диря, го дай на любовника ти да го прочете - ако не падне от смях - го препиши в диря!

Абе верно братушките да се опомнят, щото с тия техните простотии за азбуката от македонските земи и с тяхната вечна подкрепа за вечния враг на българщината Сърбия, най-много русофилите от 80% да станат 8%. Поне лично познавам 5 безрезервни русофила, които намразиха Путин, за тия му изхвърляния. Ако имаше начин поне един път да подкрепят България за нещо. Дажи историята им с газопровода е изхвърляне, какво каза Путин на Ердоган - приберете си българите, ние ви ги подаряваме. Е не е ли жуже, а? И то от нйй-грозните и кривокраките.

Ако до 2 години няма видим напредък , Путин ще им бие шута ! Русия има бъдеще , ами ние много я объркахме !

Ща изпапкам за закуска бебче....

А като се събуди, беше ли отвит?

- Увеличи средната пенсия 14 пъти - чакай да позная...в рубли - Увеличи военните разходи 30 пъти.....пак в рубли , нали ? - Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място)......невероятно постижение , но типично за суровинен износител...все пак трябва валута. - Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина - много ясно , трябва да си държи авоарите...ъъъъ т.е техните , под контрол - Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата - които в случая са били .... ??? - Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история - ма честно ли , хляб(водка) и зрелища ? Тоя номер не се ли изтърка..... - Унищожи радикалните ислямисти - мдаа , в първите години та чак до към 2012 год. хич не бяха унищожени...после съвсем случайно се отвори Сирийският конфликт и те си мигрираха натам.Ама щом си рекъл , предполагам ги е ловил като Кадиров наскоро -