Коментари - Путин нареди отменения парад за Деня на победата да се проведе на 24 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съселът вчера излезе от дупката след два месеца криене като мишка в сараите, а вече организира паради..? А той дали ще присъства? Ама така, хубаво да се смеси с нормалните хора и военните и да е без западен защитен костюм и шлемофон с филтри? Пропагандата в Русия винаги е била по-важна от човешкия живот.

Това е то оптимист. Болниците им са препълнени от короната, а на него парад му дай, че рейтинга се срина. За родину за путину!

Препълнена е на майка ти путараната с мъжкарско мляко.ха.ха.ха

Победата на Съветската армия във ВСВ е исторически факт, който подлудява русофобската паплач. Но фактът си е факт, проблемът е за русофобската пасмина

не е руска армия-факт

Само 15% от загиналите от съветската армия са руснаци, останалото е млади момчета от републиките - световноизвестен факт, който все премълчавате.

Ние, българите, сме на страната на Русия.

Ние, българите, обаче, не сме

Направи си парада на 9ти докато питкин се криеше в бункера

Слава на Червената армия погубила най-верния си съюзник Германия, с когото заедно започнаха Втората световна война и в продължение на почти две години избиваха гражданите на суверенни държави (Полша, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Бесарабия, поискаха за военни съветски бази Варна и Бургас), а накрая окупираха половин Европа и избиха свободомислещите???? За тази "СЛАВНА АРМИЯ" ли говорим????

Така погледнато "СЛАВНА АРМИЯ" трябва да наречем немската армия. Все пак те са избили значително повече и по-ефективно невинни граждани. Слава на Вермахта?!?!?!?!

3евзек

Немската армия печели по нечестен начин, защото не включва в сметките избитите невинни граждани на същата държава, от която е армията.

Само Северна Корея, рашка-говняшка и педерасите За други не се сещам

Три пъти в чест на парада И един път в чест на Пиздин Венсеремос !

Над какво и кого? На Съветския Съюз който не съществува вече. Над Германия, която е обединена и най-силна икономически днес. Е, нямат атомни оръжия за масова унищожение, но и ненискат да имат. В Русия 22 милиона живеят с доход до 160€,11 милиона живеят без канализация, а над 30 милиона руснаци се подържат духом само с помощта на водката. Да не говорим че са буквално фалирали икономически, но парад за милиони правят. Е ако тоеа не е комунистическа пропаганда?

Путин съвсем е изперкал след 2 месеца криене в подземен бункер и е решил да умори московчани.

и какво точно празнуват тия? германия днес- 375 386 кв.км площ, 83 000 000 население, 3 948 000 000 000 $ бвп россия днес - 17 125 191 кв. км. площ, 146 745 000 население 1 657 000 000 000 $ бвп

А нашия дришльо ще ходи ли да лиже руски задници?

Някои няма да могат да мигнат от тази новина цяла нощ.... :))

Как да заспиш, като за някои изветрели мозъци това е единствения радостен момент в годината. Отменят го... скърбиш, назначават го - радваш се и обръщаш поредната чашка. Нямаш други радости в живота, освен да поркаш и да гледаш маршируващи солдати и грохнали танкове. Няма друго с какво да се похвалиш. Даже в сирийските и либийските пустини ония ислямист и уж приятел Ердоган те е излъгал и надиграл... Остава ти да гледаш остарели танкове и друга скъпа и неефективна техника и да си мислиш как някой ден ще ги напердашиш ОНЕЗИ лошите. Това е Фройд в най-чист вид.

Явно и ти си един от тях!

Ако не ги поканят, няма да мигнат и следващата.

Излиза, че от днес е ясно, че руснаците ще празнуват девятава мая ТРИ ПЪТИ тази година - веднъж на девети май, гогато летяха самолети, боядисваха се прозотци, хората изпадаха в екстаз от победата, а телевизиите в алкашия просто бяха неудържими да показват тържествата пред домовете на ветераните, после веднъж през юни с парад -военен и веднъж след парада на ВМС...цивилните дето ще разнасят снимки на утрепания полк?! Братко мили, ами ако решат до края на 2020 г. Да компенсират пропуснатите паради в периода 1946-1964 г., когато девети май изобщо не се е празнувал, руската армия ще се научи да марширува хубаво като северно корейската!

Гледах с интерес парада на краварската селскостопанска авиация. Минаха над Ню Йорк и напръскаха с белина и после разпръснаха хиляди тонове фурми Свинете долу изпаднаха в екстаз. Аз също. Леко им завидях, защото от нашите 15 тона нищо не разбрах, а белината свърши пред мен в магазина.

..и си се събудил ольскан в повръщано и полюции. Да вземеш да намалиш дозата боярищник?

Толкова беше хубаво и пленително. Представяш ли си дъжд от белина, а ?! А сняг от фурми?! Ох, размечтах се.....

Излиза, че от днес е ясно, че руснаците ще празнуват девятава мая ТРИ ПЪТИ тази година - веднъж на девети май, гогато летяха самолети, боядисваха се прозотци, хората изпадаха в екстаз от победата, а телевизиите в алкашия просто бяха неудържими да показват тържествата пред домовете на ветераните, после веднъж през юни с парад -военен и веднъж след парада на ВМС...цивилните дето ще разнасят снимки на утрепания полк?! Братко мили, ами ако решат до края на 2020 г. Да компенсират пропуснатите паради в периода 1946-1964 г., когато девети май изобщо не се е празнувал, руската армия ще се научи да марширува хубаво като северно корейската!

джуджето пути се върна от гората, където се беше крило повече от два месеца и вика " я да го отпразнуваме"

"Лидер Либерально-демократической партии России (ЛДПР) Владимир Жириновский предложил продать «мумию» Владимира Ленина. Об этом политик заявил на своей странице в Twitter. «Ленин в хорошем состоянии, мумифицировали всего-то 96 лет назад», – написал Жириновский. По его мнению, совершить такую покупку захотят «Китай, Вьетнам или какой-нибудь коммунист». При этом Жириновский подчеркнул, что таким образом бюджет России может получить значительные средства."

Бойко може да предложи някой долар.Ще го сложи до кумира си овчар Тошко

Дето македонците го ограмотили и сега вместо май , юни ще бъде празника на Кирил и Методий в Русия

Хайде президента каун и всички червени другари, заедно с всички пишещи от дивана русофилици да заминават , да маршируват и,да се радват .

ама руското посолство да поеме разходите за лечение на К-19.

А единственият им самолетоносач, къде изгоря ще го довлекат ли да поплава по красния плащад?

Нещастният Кузя в момента е обвиняем. Той нанеси такива щети на руския флот, че е заподозрян, че е на украинска служба.

Явно не е забравил родната корабостроителница в Николаев и се бори срещу отвлеклите го окупатори. :) За пораженията, които нанесе този кораб на руския флот Володимир Зеленский спокойно може да му даде най-висшето военно отличие на Украйна.

Никой не е забравен! Нищо не е забравено! Слава на Червената армия, освободила света от кафявата чума! Парад ще има, за да се напомня на всички, които се опитват да пренаписват историята, че има кой да стои на стража на историческата истина!

Парада получи официално име от руснаците: "Парад на безумието". Така му викат. И с право. Истинско безумие е да събираш много хора на едно място, когато в страната ти се разболяват над 9 хил. всеки ден.

Сигурен съм, всякакви глупости ще измисли антируската пропаганда.... :))

За това че 16 пъти (!) повече медицински персонал в РФ е заболял в сравнение с западните си колеги и доктори се хвърляха от прозорците в отчаяние пак антируската пропаганда е виновна.

Слава на Червената армия погубила най-верния си съюзник, с когото заедно започнаха Втората световна война и окупираха половин Европа???? Това е шизофрения в напреднал стадий....

Ееей, разгеле ..на нищоправеца ще му се отвори парашута да поразходи Деса до Москва.Ликуй народе!

Аз пък питам за льотчика ще ходи ли?

ще ходи! няма да допусне путин да стърчи сам на трибуната!

Базикаш се, нали? Няма как лилипут с ръст 165см. да стърчи, ако ще и между петокласници

не се бъзикам, путкин е колос спрямо радев!

нали е льотчик, - не ходи а лети. ама сега го е страх дане му 'изстине' гнездотоооо

дали, чисто хипотетично де, ако русияните бяха загубили тази война, нямаше сега в россия да е като в германия? чисто подредено и комфортно, и цял свят да се стреми да иде там? наистина тия янки са големигадове! ако не бяха те и тяхния лонглийз, сега в россия нямаше да газят кал и да кензатв другия край на двора в помойке!

Още през месец август 1943 година Алън Дълес, ръководител на американската разузнавателна мисия в Берн, бъдещ шеф на ЦРУ, пише: „Подкрепата, която България оказва на държавите от Оста е толкова голяма, че отношението към нея не може да бъде по-различно от отношението към другите неприятели на съюзниците.“ България е изправена пред Трета, може би последна национална катастрофа. Апетитите за българска територия на националистите от балканските държави са изострени докрай. Едните искат българо-гръцката граница да минава по билото на Стара планина, а други претендират за българските земи до река Искър.Освен смразяващите териториални претенции, най-високопоставени английски политици споделят идеята за заличаване на българската държава с аргумента, че в двете световни войни тя е в съюз с най-агресивните и антидемократични сили на планетата. Такава е реалната обстановка и надвисналата заплаха за България в края на Втората световна война. Единственият начин да се смекчат обвиненията и намалят санкциите срещу нея е включването на армията й на страната на съюзниците, а това са СССР, Великобритания, САШ, в последния етап от войната.Освен реален принос за разгрома на германската армия, със своята саможертва и пролята кръв българските войни защитиха не само правото на съществуване на българската държава, но и нейната териториална цялост. ЯВНО ТЕЗИ, КОИТО ТАКА НАСТЪРВЕНО ПИШАТ СРЕЩУ ПАРАДА, ОСКВЕРНЯВАТ И ПАМЕТТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОИНИ В БОРБАТА СРЕЩУ ФАШИЗМА, А МОЖЕ БИ СА ПРОСТО НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТИЯ КОИТО НИ ВКАРАХА В ТРЕТАТА нАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА НА ПРАКТИКА.

Глупости и ЛЪЖИ. Никоя друга държава, съюзник на Германия НЕ Е ощетене териториално. Нито Румъния, нито Унгария, нито Италия. Единствено Германия губи Източна Прусия като с по-голямата част е компенсирана Полша, заради заграбените в 1939 от СССР полски територии, а другата е завзета пак от същия СССР. Границите в централна и западна Европа си остват същите.

и за това че бяхме 'само' ние ощетени - на кого да 'благодарим' а? сподели си мнението - да прочетем

какво да кажа освен браво. преди време някаква патка ме убеждаваше, че някакъв американски политик направил повече за освобождението на българия отколкото русия през 1878 -ма , преди малко прочетох че оная овца вицето подписала че сащ и англия победили германия през всв и отгоре на всичко помагали на русия, тогава ссср. и пак сащ победили япония, и се смилили над останалия свят щото имали само две ядрени бомби не се срамувам че съм българин и НИКОГА няма да се оправдавам за грешките или успехите през вековната ни история. всеки се гордее с нещо и отдава национална чест - САЩ на 4-ти юли, Русия - 9-ти май, ние БГ - 3-ти март. Мисля че трябва да уважаваме националните празници на другите, или поне да спестим тъпите злобни коментари

3807 са починали в 145-милионна Русия. В САЩ са починали 100 000, е има само два пъти по-голямо население - 315 млн. Тоест - смъртността в САЩ е 11,65 пъти по-голяма!

тъпи, в щатите, италия и където другаде се сетиш, хората умираха, ама на по 90 години! в россия си умират от алкохол още на 45!

ПАРАДА НЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОН-ЛАЙН ?

Ден на победата! Ден на родовата памет!!! "Безсмъртният полк" с портретите на предците е изключително трогателен. Евала на онзи, на когото е хрумнала идеята. От година на година "Безсмъртният полк" се разраства и придоби планетарни размери...Миналата година се проведе в над 110 държави / над 500 градове...

ЛЕКУВАЙ СИ! МНОГО ТИ ДРЪНЧИ ЧУТУРАТА НА ОРЪЖИЕ ,АГРЕСИЯ , ПАРАДИ И ВОЙНИ ! НИКОЙ НЕ ГО ЕБЕ, ДА ТИ ГО КАЖА ДИРЕКТНО НАЙ НАКРАЯ! НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА НЕЩО, КОЕТО Е БИЛО НЯКОГА И ОТ КОЕТО СА МИНАЛИ ПОЧТИ 100 ГОДИНИ ... ПРАЗНУВАЙ ТОГАВА И ГОЛЕМИЯТ ВЗРИВ!

Идеята е хрумнала на нацистите през 30те.

На тебе ясно ли ти е, кой кого победи? Крайнодесните бяха победени от крайнолевите! Крайнодесния терористичен режим бе заменен от крайнолевия терористичен режим! И за какво точно трябва да сме благодарни? Само един полуграмотен крайноляв русофилистик може да е благодарен за червения терор!

ПУТАРАН СЧИТА, ЧЕ ТРОМПЕТ -2, ЩЕ Е СЪЩИЯТ КАТО ТРОМПЕТ-1 ИМАМ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ЩЕ Е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН ... ЗАЩОТО АКО И ТОГАВА НЕ СЕ ОТЪРСИ ОТ СЯНКАТА НА ПУТЛЕР, НЯМА ДА ИМА КОГА... АКО ОБАЧЕ ОСТАНЕ ПАСИВЕН, ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОВОД ПУТЛЕР НАГЛО ДА НАХЛУЕ В ПРИБАЛТИКА И УКРАЙНА, ЗА ДА ДЕМОНСТРИРА, ЧЕ НЕ МУ ПУКА .... И ТОГАВА МОЖЕ ДА СТАТЕ КАСАПНИЦАТА... НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ТРОМПЕТ-2 ЩЕ БЪДЕ СИЯТА ПАСИВЕН КАТО СЕГА ИНАЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТ С ЕДНО ОГРОМНО ПЕТНО ! СПОРЕД МЕН КАРТИТЕ НА ПУТЛЕР ВЕЧЕ СА РАЗБЪРКАНИ И НИЩО ВЕЧЕ ПРАКТИЧЕСКИ НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО ... ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ Е ЕДНО - НОВА АГРЕСИЯ В ЗНАК НА БЕЗСИЛИЕ.. КАКТО ПРАВИ КИМ-ЧО КОГАТО СВЪРШИ ОРИЗА - ИЗСТРЕЛВА ПО ЕДНА-ДВА РАКЕТКИ

да ти чете глупостите. Не прекалявай с алкохола и пиши с малки букви или не пиши по-добре.

ТОЗИ , КОЙТО МЕ РЕПЛИКИРА !

Знаеш ли колко Вова се интересува от твоето гейско мнение? ЗЕРО! Тъп беше, като дете, тъпанар стана, като порасна!

"Победата" в действителност е победа на крайнолевите (комунистите) над крайнодесните (националистите)! На този ден крайнодесния терористичен режим бе заменен от крайнолевия терористичен режим, а от нас се очаква да бъден благодарни!

СТАЛИН Е ЧИСТ ФАШИСТ!

не случайно 40% искат да избягат от руската кочина..ха.ха Това да живееш с миналото преди 75г и да нямаш бъдеще си е направо за съжаление..ха.ха

В България 80% искат да напуснат. Нещо да коментираш? Няма и смисъл, никои не те чете.

Че някой да ги е спрял??????????? Не живеят в соц концлагер.

Шизофреничен "народ" е руският! Дали са 30 милиона убити, заради "тактиките" на алкохолика сталин! 3ма с една винтовка, ура и щурм срещу немските позиции, нквд с автоматите отзад, които кривне го разстрелват! После се гордеят, че били дали много жертви и почитат като светец касапина отговорен за това!

Абе майоре (щерев) нали вече ви казах: ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ В УСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ

стига бе - майор майор и щерев са едно и също лице ? пък аз се чудех що простотията им е еднаква.... дааа, имало повече от едно 'недоразумение' в дир 22

ПРАВЯТ ТАКА!

Само едно не разбирам - някакви обезумели (явно среднощните брифинги на гробаджите не са се отразили добре) се напъват да пишат простотии по повод парада. Ама вас не ви засяга. Какво ви интересува?!Гледайте си армията на територията и ръкопляскайте на Шкембе войвода!

Точно тъъп руски трол, да не пише за засягане, щото си серете тъпотиите и под темите за готварство!

Какво ни засяга, че после сме паднали 45 години под съветско робство ли?

Информирай се преди да пишеш глупости! Още през месец август 1943 година Алън Дълес, ръководител на американската разузнавателна мисия в Берн, бъдещ шеф на ЦРУ, пише: „Подкрепата, която България оказва на държавите от Оста е толкова голяма, че отношението към нея не може да бъде по-различно от отношението към другите неприятели на съюзниците.“ България е изправена пред Трета, може би последна национална катастрофа. Апетитите за българска територия на националистите от балканските държави са изострени докрай. Едните искат българо-гръцката граница да минава по билото на Стара планина, а други претендират за българските земи до река Искър.Освен смразяващите териториални претенции, най-високопоставени английски политици споделят идеята за заличаване на българската държава с аргумента, че в двете световни войни тя е в съюз с най-агресивните и антидемократични сили на планетата. Такава е реалната обстановка и надвисналата заплаха за България в края на Втората световна война. Единственият начин да се смекчат обвиненията и намалят санкциите срещу нея е включването на армията й на страната на съюзниците, а това са СССР, Великобритания, САШ, в последния етап от войната.

КАСАПНИЦАТА, УСТРОЕНО ОТ ОРТАЦИТЕ - СТАЛИН И ХИТЛЕР И ТЕХНИЯТ НОВ ВЪРЛ ПОЧИТАТЕЛ - ПУТАРАН "МОГУЧИ"!

ЗА 24 ЮНИ, ЗАЩОТО АКО ИЗПУСНЕ И СЕГА... ЕСЕНТА КАТО ДОЙДЕ НОВАТА КОРОНА ТАКА ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ПАРАД ЗА ТВА СЕГА ФОРСИРА - ЖИВИ УМРЕЛИ, "ТРЯБВА" ДА ИМА ПАРАД ... ДА ИЗДРЪНЧИМ ЗА ПОСЛЕДНО С "ВЕЛИКАТ ПАБЕДА" НА ЛЕНДЛИЙЗА ОТ РОТШИЙЛД, ЧЕ ПО НАТАТЪК НЕ СЕ ЗНАЕ, ЗНАЕ ЛИ СЕ!

"ветерани" на колко години са били по време на вайната ? в пелени ли са били или са нямали и първо отделение?!

кенефская раССия е единствения кенеф в света, които се гордее с жертвите, които бил дал във войните! Човешкия живот не струва и пукната копейка в северна монголия!

Гледам как са празнували вчера мемориал дей...пиша го с кирилица, че копейкаджиите ще им е трудно! Поднесъл президента цветя и толкова! Нямат парад, изтрепан полкнямат ден на флота, на спез наз, на ВКС, на сухопътните и на кои ли не сили!!! Горките американци немож им сгря душата с няколко танка и прелитащи самолети, сигурно са по глупави от руснаците, въпреки ,е фактите говорят за точно обратното!

Ми щото нямат победи, бе келеме. Щото ако не бяха руснаците да спрат Хитлер сега твоите американци заедно с ингилизите щяха да ги попилеят за не повече от 100 дни.

Япония кой я победи бе!

Ако не бяха норвежките диверсанти и Хитлер се беше сдобил с атомна бомба - на мястото на Кремъл днес щеше да има кратер. Американците можеха същото но се смилиха.

Дира мълчи, като комунист на разпит. "1 500 бойци на "Вагнер" са избягали в Бани Уалид, след като турската артилерия унищожи седем руски зенитни батареи "Панцир", което стана провал за Москва, която продава тези системи в цулия свят. След като бяха принудени да предадат последните си позиции в Триполи, наемниците от "Вагнер" отстъпват през пустинята. Известно е, че през миналата седмица Хафтар се е опитал да си осигури подкрепата на още една наемническа структура, но тя също е напуснала Триполи. Не е ясно каква ще бъде ролята на наемниците в бъдещите военни действия в Либия", пише авторът.

Турците объхтаха Вагнерските бабаити в Либия (един го снимаха барабар с рублите) обаче рускините пак напират да ходят по турските курорти - де на почивка, де 'по работа'..

75 години от КРАЯТ на ВСВ! Войната е продължила 4 години за алкаша! На колко години са били тия "ветерани", че имало още живи! на 100 години ли са! Очевидно тия са актьори наети от Шеломов с пропагандна цел! В кенефска раССия никой мъж не доживява до 90 години дори! Та не се тревижи! Ппутин ще ви наеме нови актьори за следващото дрънчане на вериги!

Толкова е голям, че руснаците се сещат да го празнуват официално за първи пър по повод 20г. От 1945 г. Преди това си е бил обикновен работен ден за тях!

Това е една от последните големи годишнини с живи ветерани! Задължително ще се гледа. Моментът е исторически!

Хеле пък документираната бабишкера с мъжка физиономия (де е била най-много 5-6 годишна през войната) де се изтипосва на първа линия с пагони на полковник една година и генералски (!) на следващата е направо звезда. И за нейните ордени се доказа че са флашиви.

Много е важно руския плешив сатрап да подрънчи оръжия по телевизорите на окрадените от него алкаши из панелките!

Тъпо, крайно време е да ви разкарат от Козяк 16 и да ви заменят с по-оригинални модели.

Дира мълчи, като комунист на разпит. "1 500 бойци на "Вагнер" са избягали в Бани Уалид, след като турската артилерия унищожи седем руски зенитни батареи "Панцир", което стана провал за Москва, която продава тези системи в цулия свят. След като бяха принудени да предадат последните си позиции в Триполи, наемниците от "Вагнер" отстъпват през пустинята. Известно е, че през миналата седмица Хафтар се е опитал да си осигури подкрепата на още една наемническа структура, но тя също е напуснала Триполи. Не е ясно каква ще бъде ролята на наемниците в бъдещите военни действия в Либия", пише авторът.

ще заработите днеска сороспиите...без тая победа България щеше да е едно 30 % по-малка като територия.

МисУиш ли? Фактите друго говорят! Я погледни картата на България от 1943г

Абе, неграмотник, това е карта на държава съюзник на Хитлер, а Хитлер загуби ВСВ. Откъде ви вземат такива неграмотници бе.

Путя е много щедър с парадирането обаче вече го е страх и на нагласени избори да се яви. Разходете се по руските форуми да усетите какво е настроението - кремлеботите са в кръгова отбрана и се чудят вече как да го оправдават плющят им шамари и минуси от всички посоки.

Ауу ! И датата съвпада ... Ша са гледа ...

Предполагам,че професионалните плювалници не знаят, че единственият чуждестранен участник на парада на победата през 1945 година е генерал Владимир Стойчев и по този начин плюят и по паметта на загиналите българи през тази война.

А тая година единственият такъв ще е Руци ли?

Усети да ти е топло на гъзюгата, тлъстата, мазната и констатира? Как беше като лапне кога дедо ти те ореше с дедовия си под сайванта?

Като няма какво, защо да не покажем оръжие в този труден момент? Това е все едно да изпиташ в час по математика младеж, който се занимава с културизтм. Каква задача би могъл да реши милия на дъската, освен да покаже мускули! Та и путин...провали се в политиката с петрола, с корона вируса, знае, че руската душа се стопля от дрънкането на оръжие и спомени за войната, моля, заповядай народе руски, празнувай два пъти в годината! като не желаете на мен да ръкопляскате, ето ви я войската, радвайте й се, а войската, това съм аз!

На светлинни години си от истината! За Русия 9 май е специален ден. Това е най-големият им празник. Това е родовата памет! Това е свеждане на глави пред милионите загинали защитавайки Родината.Няма семейство без жертви! Миналата година на 9 май шествието "Безсмъртния полк" по улиците на Москва събра над 1 милион души. Никой никого не кара на сила. Това е почит към тия, които са жертвали живота си. Армията в Русия е на уважение и висок пиедестал.Точно по тази причина това не е дрънкане на оръжие! Ама олигофренчета като тебе никога няма да го разберат!

И за почит към Сталин, който успя да убие повече руснаци от Хитлер...

шествието "Безсмъртния полк" - мероприятие ОТКРАДНАТО ОТ НАЦИСТИТЕ.

А жужето ще си поръча ли обувки с още 5 + санта ток та да изглежда "гигант" ? В момента само с дваесе санта подметка па на жуже мяза а с дваесе и пет санта току виж минал метъра!

Я капута се пръкна и следват педалски коментари.

Фетиша ти към дедовия разкрива най-свидният спомен от детството ти как дедоти те оре зад сайванта ли рашке? От друга страна силният ти комплекс и страдание от синдрома на малката пишка показва, че ако и на жена ти да и е четири пъти по-голям от твоя е също толкова мек и постоянно търсиш кой да ти го отпере по форумите?