Путин към Шойгу: Ситуацията в Авдеевка е абсолютен успех, но трябва да бъде надграждан

Според руския президент украинските войски са започнали да бягат в хаос, когато е дадена заповедта за изтеглянето им

Обратно в новината

Коментари - Путин към Шойгу: Ситуацията в Авдеевка е абсолютен успех, но трябва да бъде надграждан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перфектният мъж - Президентът на РФ: Желая го безумно интимно сега и завинаги и му гарантирам само и единствено непознатото за него, но перманентно щастие в интимната ми компания.

И аз, и аз! ББАХАХАХ.

Такова нещо мога да му предложа и осигуря само аз. Аз съм единсвената подходяща за него. Ти не си аз - така, че не може да му предложиш и осигуриш това, което само аз мога. Чакам го да се освободи вече сумати години. Не ми се пречкай на пътя.

Путя поздровил любовника си

Телефонна любов граници няма!

Разстоянието от Донецк до Авдеевка е 15 км , това е половин ден път пеша, армията на джуджето го взема за две години и го смята за абсолютен успех. Къси хора , миши стъпки , може да бъде герой само в свят от скъсени умствено мишки и плъшоци , такива му и се възхищават .

Редовно ни осведомявайте какво е казал Путлер! Трябва народа да е информиран!

Путьо сам се хвали преди избори - на ужким..ха.ха а кво стана с тридневната руска излагация..ха.ха

В авдеевка нямаше останали жители за да се радват на твоите руснаци. Което означава че или лъжеш че си гледал каквото и да било или твоите руски господари за пореден път са пуснали фалшификати.

Бившият съюзник на Съветския съюз Хитлер стигна до Москва обявявайки една велика Победа след друга. За вземайки огромна територия а не едно малко градче. Предполагам всички знаете къде приключи Хитлер нали???? Днес неговия руски наследник продължава да повтаря думите и действията му. Наистина не съм как при такава диспропорция на силите превземането на едно малко градче би могло да се счита за велика Победа. За мен лично до тук всички действия на руската армия са пълен позор за която и да е армия на света включително и на някоя включително и за армиите на някоя африканска държавица.

Единственият, който решава изходът от всяка война е САЩ. 1. Първата световна 2. Втората световна 3. Корейската 4. Афганистан 5. Студената Както САЩ реши, така ще завърши и тази война.

Виетнамската? Иракската, афганистанската когато решиха просто да офейкат?

Това са глупости. САЩ решава само кога да започне война. Но не решава края. Във Втората световна влиза, когато СССР отблусква Хитлер и идва ред да завземе Германия. САЩ се уплашват основателно и пращат войски, които да спрат социалистическата армия, за да не посее комунизъм из цяла Европа. Не са САЩ решили изхода, а се присъединиха. Освен това да си спомним, че единствената битка, която западът спечели срещу Русия беше комунистическата революция, в която болшевиуките бяха изцяло финансирани от САЩ и германски индустриалци, мисля преди всичко евреи. От тогава насам Русия не чака да се разраснат неовладяно интригите на САЩ, които я касаят. Путин реагира на финансиранеот на украинските нацисти и си свърши работата, която ако друг му я вършеше, сега украинските нацисти трявбваше да получавсат ракети от НАТО и да се строят бази в Украйна на минути ракетен полет от Москва. Е, няма голяма сила, която да може да го допусне... Но да не забравяш единствената победа на САЩ и Германия над Русия. Тогава е имало много 2фин и интелигентен цар, който не е бил способен да се опълчи на такава наглост. Западът ммай не помни уроците на историята, но някои ги помнят от това, което са учили. И от това, която го няма в учебниците, като че комунистическият режим, включително и у нас в Бългаиря фактически е финансиран от САЩ - изцяло! Как се храни болшевишка войска с години?! А и как така се осигурява охраняван влак на Ленин да получи указания в Женева от съшите, които го финансираха?! Това са фактите и,сори, но можеш да допълниш в списъка, че САЩ и Германия са побеждавали Русия с прокси болшевикит, водеи от евреина Ленин. Вижте после и каква е фамилията на Сталин, означава евреин. След това Хрусчов, който пък е украинец и подарил Крим на Украйна - нещо корупционнао фактически, но не от стрна на руснаците. И т.н. интересни неща, които говорят друго за близката история на света. Русия не е свършила толкова сло, колкото й се приписва. Играчите не са били руснаци!!! Хаха, факт!

Дрънкаш тъпотии! САЩ влизат във войната, когато вермахта е на 20 км от центъра на маЦква и се очаква да падне до седмица. На 06.06.44 съвеЦките войски са все още дълбоко в своя територия и по-близо до маЦква, отколкото до Берлин.

И що да не е дадена след като руснаците дадоха Херсон и още много градчета и села напълно доброволно- нали така твърди руската пропаганда и платените тролове като тебе. Сега ако авдеевка дето я превзементе две години, представлява една педя площ и се намира на един лист място от окупираните от вас още 201 4 територии- колко години ще ви трябва за градчето след авдеевка?

Нема бърза работа :)

Ама като гледам как всекидневно се внушават условията в Русия и как все повече руснаци недоволстват нещо май времето не му стига. Щото вместо Европа да умре от глад и студ- в Русия останаха без отопление и без ток и имат проблеми с изхранването.

Къде го гледаш тези недоволстващи руснаци? :)) баси тъпунгерите сте. 33 милиона украинци са напуснали “демократична” Укрия.

По принцип те бягат от нашественика и войната- пък уж Били окупирани и ще посреща ли руснаците с цветя....... Но пак от твоята Русия без да има война избягаха няколко милиона руснаци- да се наложи и да затваряте границите....... И след като твоя Путин арестува дори няколкото излезли да поднесат цветя руснаци- явно нещата не са на добре и го гони голям страх. Защото като се замислиш- каква заплаха представляват стотина човека излезе Да поднесат цветя на паметника на репресираните???????? Не са милиони не са дори стотици хиляди- що тогава ги арестува?

Руснаците не си изоставиха ранените, а се изтеглиха, тъпунгер. Как се “дава” като половината са пленени? Ей затова е взета, а не дадена, тъпи, прости, кухи продажни мастии.

Нали според твоя господар Путин това беше руска територия????? Даже официално написа указ. Пък ти предателя и платен руски долу се кълнеше в продължение на седмици че това е капан и ей сега руснаците ще го щракнат. Пък после забрави.........

Ти пак изплиска легена и почна да спамиш несвързано, психо.

Неприятната истина е спам така ли? Пък платената пропаганда водена и от предатели и продажници като тебе е истина... Доста интересна ценностна система имате. Лъжата е истина и ще направи лъжа нали така? Само че указите на господаря ти Путин ги има както и твоите коментарчета все още ги има в архива на дир под статиите за Херсон.

Гледах по телевизията как хората се радват на руските войски всички се сънираха около тях, те казваха че са украйнци рускоговорящи и че животът им е бил ад..

КАзваш, сега вече живота ще е Рай ... А ти що стоиш в "ада" ами не поемаш към Рая ...?!

Пепита вие защо не ходите във Велика Кравария ? Не искате при дрогите, бездомните, негрите и латиносите ?

Ти гледа ли, какви бомби падаха върху Авдиивка? Какви хора са оцелели в Авдиивка, за да се радват? То бива да си тъп, ама толкова тъп не бива да си! Естествено това са статисти докарани от Московския театър да изиграят сценка запред камерите. От 30 000 жители на Авдиивка, колко преброи?

9 Май на укро Майдана. Авдеевка беше последната наци укрепена крепост на укро нацистите.

Боже колко идиоти има на тоя свят....

Путинска Русия забрани радио Свободна Европа. Ама руските роби още харесват тази земя на злото.

Гледам троляка от укромастии има нова опорка - Авдеевка била дадена на руснаците :). Ей затуй дира спряха дори споменаването на т е л е г р а м а. Че след туй им се карат на трилчетата, че им разбиват опорките с видео, а сега могат да си говорят каквито си искат небивалици.

И се обръщам към ДИРНИЦИТЕ, аматьорски налагаши ограниченията в този сайт - изискването ви за писане само на български в коментарите, противоречи на правилата на ЕС за многоезичност и на нашите закони свързани с тях. Ама Дебелян не го интересува, нали? Той като не разбира чужди езици - бам само на неговия трябва да се публикува съдържание…

На запад има и по-изгодни позиции.

При бандера :)

Ей русофилски пинковци)) ,дойде новият украински генерал и изтегли войската от този град, какво е превзел в този град пуйтийн????? Дърпа войската си и оутийн декларира победа))) ей цървули)) ха ха ха

Изтегли? 24 часа след като хукнаха по полетата и Азов не успя да ги спре? Изоставенуте техника и ранени част от това “планирано” изтегляне ли са?

Жива укрофашистка свиня да не остане!

Тва е все едно да играеш на търг за "Москвич" и да го спеечелиш със сума от 500 000 долара, при положение, че всички други разумни участници са се отказали още, когато сумата е стигнала 500 долара :) хахахахахахаха :) Голяма победа таварищ гном, мАладец :) хахахахахахахахахаха

Натъпкан с 50 000 укропрасета ве :)

Ганчо, там прасетата бяха рашистки. Украинците проявиха разум и решиха да не жертват стотици хиляди заради някакъв уродлив бункерен гном, който така или иначе скоро ше пукне.

Му ха ха ха:)

Путин оприличавам като голям възрастен човек културист , шампион по самбо джудо нинджи и украинеца млад 20 младеж слаб хилав без трудов стаж, неопитен и пуйтийн му вика: ЩА СМАЧКАМ ЕЙЙЙЙ...ЩА СЧУПЯ ЕЙ...ЗНАШ КОЛКО СЪМ СИЛЕН.. ОБАЧЕ КАТО ЧУ ЗА САЩ, НАТО И ЕВРОПА И СКИМПТИ КАТ МАСТИЯ....И ВИКА АЗ СЪМ ЗА ГЪБИ... ЕЕЛА ТУКА БРЕ, НЕЕЕЕ ВИКА ПУТИН АЗ СЪМ ЗА ГЪБИ... ДОСТОЕН ЧОВЕК , МЪМЪВИ КОКОШКИ

Gugnelid

Защо така - санкциите ли спряха Путин, оръжието на НАТО ли го спря или зъбенето на Байдън го спря? Надали ще ти платят за този пост, който си издрискал/а тук.

Путин говори за осигуряване, защото знае, че след няколко месеца Авдеевка ще бъде върната отново.

Заклуевам се в бандера :)

Мачкай ги, без жал!

Респект и адмирации!

„идат като тигри, бягат като овци”

Усраинци, кво да ги правиш :)

Напуснете чуждата страна!!

Мдаа

и вие гурбетнавляците напуснете чуждите страни. Ядет се е почвил ганьо само мизерия сее... ББААХАХА

Разбира се, за соросоидите ни това не е никаква победа. Реално тях нищо не ги вълнува - ни Русия, ни Украйна, ни СВО. Но парите и грантовете, които им плащат представляват интерес за тях. Основен и единствен. Е, по наблюдателните от тях може и да са забелязали вече, че при последното им плащане парите идващи от шефовете им са омазани в сълзи и сополи.

Каква радост за фюрера,че Непабедимая превзела за 4 месеца едно градче,на 15км от Донбас.

Много опечени укропрасета бе!

Голям успех. Уж цяла Украйна пък накрая доволен на село с 50 човека и пет кучета. Смееех!

Не им е до смях.Ти може да си го позволиш но те не.Губят малко по молко и все по зле става.Нищо хубаво не се задава.Колкото по продължителна е войната толкова по големи загуби им се причиняват.

И 50 000 укропрасета, на чевермета :)

Никаква разлика между путинизма и фашизма! Но и Путин ще свърши като Хитлер.

Нещо повече, путинизма е по-зъл от хитлеризма и сталинизма взети заедно.

Бре.Що не издадеш някоя книга?Твойте расъждения нрябва да се четат от поколенията!

Къф е тоз калъф на снимката?

Дира кога ще публикувате снимка със знамето на Руската Федерация при входа на Авдеевка?!

Заври си руското знаме в ануса и отивай са духаш на путаран грозни

Мариупол възкръсна под руска власт...

Възкръсна ,ама влез в Ютуб да видиш по колко им продават построените набързо некачествени кирпички на мястото на разрушените им домове.,,Освободените,, масово реват от цените на новите комуналки.

Старчето в бункера е най-смешният диктатор в мире - диктатора "Ну погоди".

Какво намеквате?

Не му е лесно на дедишка-мудак в Кремъл,сега освен духовете на Сталин,Хитлер и Брежнев ще го преследват у тези на Пригожин и Навални

гледам Митрофанова... и запъртъка на снимката... повърнах

Така мислеше преди да види Олеся искам Чук.

Друзя,скоро ще стигнем ли до Киев,че вече минаха две години и почвам да се съмнявам във Вожда в Кремъл.

Това руската Сатрапия си е ненормална история,избиха към един милион руснаци и от двете страни ,заради малката пишка на Путин.

Този недорасъл късокрак запъртък причини толкова много злини и страдания на толкова много невинни хора, затова не заслужава бърза смърт, а трябва да бъде унижаван и измъчван до края на живота си с малки дози Новичок.

Фентанола е служебен. И не се ползва като бозичка от баничарницата.

Днес Мъск им обясняваше, че при положение, че всички оператори на ПВО и РСЗО в западен стил в Украйна са служители на НАТО, маскирани като наемници и резултатите са толкова трагични, да се запътят бързо към масата за преговори, докато са им останали някакви хора и територии.

Никакви територии и хора на Запада няма да останат, Путин ще лапне Земното кълбо!

Русия е толкова сбъркана държава, че ако не води война с някой отвън, сама ще се разпадне от вътрешни борби. Защо да си решават втрешните проблеми, като тази енергия може да се насочи към съседите.

Върни се към обичайните си гей-сайтиве. Там няма да ти накърнят чувствата !

Преди да търсиш геове у съседите, си извади огуреца от собствената жопана..хаха

Да питам: Къде е Перемогата? И за къв чеп си го набихме да сме отново на станата на ГУБЕЩИТЕ?

Днес и Мъск им обясняваше, че при положение, че всички оператори на ПВО и РСЗО в западен стил в Украйна са служители на НАТО, маскирани като наемници и резултатите са толкова трагични, да се запътят бързо към масата за преговори, докато са им останали някакви хора и територии.

Клоуни Ако това е успех за Русия, по-добре да не си помислят за НАТО, с новите оръжия и обучена богата огромна армия! Ама нищо това за глупости за идиоти - поглъщайте.

Ма нали това е НАТО бе льольо...от хохлите е само пушечното месо..

Кой точно натовец ще стой до колене в кал из окопите... при минус 20 и с 5 хиляди снаряда дневно по тиквите

НАТО прави най-голямото си учение в момента от студената война насам. 90 000 военни. По-малко от половината са пехота. В съмнителна форма и без никакъв реален боен опит. Самп на Запорожското направление има над 100 000 Руски военни, ротирани няколко пъти по различните фронтове с реален боен опит. Чекай перемогата. Руснаците рутат укрофашистите като гъски в блато.

Украинският външен министър Дмитрий Кулеба в доста окаян вид призна, че украинците са уморени от боевете, но продължават да вярват в своето "единство". Това каза фашиста в интервю за Си Ен Ен. Дирници, до кога ще живеете е някакви измислени реалности и ще си мислите, че вие определяте Аи Пи адреса на моят компютър. Това го определям аз, избора от Ай Пи адреси е практически неограничен, подмята му е 3 секунди. Осъзнайте се!

Като се замисля, по-добре да им дадат тая жадувана помощ, та да почне Перемога 2.0, да ядат боя пак и да изгубят и остатъка от армията си газейки минни полета под артилерийски обстрел и да се свършва окончателно.

Путин-Шеломов колкото и да се напъва, никога няма стигне по успехи и слава Адолф Хитлер.

Зелю стигне нали?

Той не..ма хохлфюрера ще го стигне.. скоро ще чипе по б зките с трепераща ръка 12 годишни и ще ги праща към кланицата...

о ще Щипе по бУзките с

тъпанарите на ДИР пак трият коментари на поразия

Sm3hurk0

някой клика на иконата ! и така ти маха коментара автоматично..

Началниците дет умориха Нахални Путягата ги повишава в постове предателя е с 12 куршума и размазана с кола тиква...руснаците радват... май най-после спряха да с еправят на добрички

Медал трябваше да му дадат.

Gugnelid

"НаХални"? Колко подходящо, браво за алюзията!

Поне всяка вечер имаме с кой да се подпичкваме, само като погледна диктатора "Ну погоди" и ме избива неистов смях. Ако ще и атомна бомба да пусне никога не ще спечели моята симпатия руския антипатяга с име и физиономия на женски полов орган.

Майтап с голият ти задник си е живо ебане.

Сликата да Та видим какъв убавиц си па ти.

Осиновеният син на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна ( Сирски) подкрепи Русия. Той облече тениска ЗЕТ-тип и поздрави руснаците за превземането на Авдеевка. Видеото е налично в Телеграм, в допълнение, той заявява, че желае да получи руско гражданство, в момента живее в Австралия.

Кой е тоя борсук на снимката, мистър Бийн ли е?

Позна.Питай майка си поне?

Колкото и да се опитвам, вече не мога да мисля за руснаците като човешки същества. И не, нямам предвид само Путин и неговите касапи. Имам предвид целокупния руски народ, който не намери сили да се вдигне на бунт и да свали фашисткия режим в Киев.

Български идиот...по бързо с ибрика при Магнитски че е на зор... после и Доганя чака...

Не ти е сила.

То и на Путкин жена му избяга през глава от него, но да не влизаме сега в подробности

Sm3hurk0

А на плевнелиев, нена му му постави такива рога, че не можеше да в качи в самолет за да бъде с него..

Фашистка Русия падна до най-ниското стъпало на човешката евилюция. Царят посочва с пръст човека и службите го ликвидират. Без обвинение, съд и присъда. Диващина, евразийска диващина...

Тролски..това днеска за 150 - тен път... от тебе по ниско стъпало няма бе...добитък на евронивата..или трол за грантове...

"евронивата" - това твое откритие ли е? много си умен, направо гений

Ти ков му викаш!? немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари и слугини в Гърция...а по хубавичките на витрините в Амстердам.... Явно и европейците на толкова те оценяват... Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Кой е запъртъка на снимката?