Коментари - Путин издаде указ, с който Русия ще конфискува "за обезщетения" активи на САЩ | Днес.dir.bg

Путин издаде указ, с който Русия ще конфискува "за обезщетения" активи на САЩ

Документът очертава отговора на Москва на евентуално изземване на нейни активи от Америка

Обратно в новината

Коментари - Путин издаде указ, с който Русия ще конфискува "за обезщетения" активи на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Русия БЛОКИРА всички банкови наличности на територията си на най-голямата банка в САЩ --МОРГАН! Активите са за 436 милиарда долора !!! Може да прибавите и недвижимата собственност!!! Не ми се верва евреите да пипнат парите на Русия !??

Аве ... как не разбрахте, че Владимир Владимирович, си го мести, а вие се напъвате по козяшки, така да се каже. Но то, какво да се каже - козяшка пасмина, готова да плюе срещу родината си, само и само да изкара няколко цента.

Руснак ли е, на дръвника с теслата ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Спечелихте 2 /два/ цента за този коментар! Честито! Ще ви бъдат изплатени, ама друг път!

Е то тука зависи кой има повоче активи. Интересно някой знае ли Какви активи сащ-ки има останали в Русия. Те нали изгониха всякакви бизнеси от макдоналдстте до ..и си бетонираха местните олигарси

Опа, тя играта "вземи чуждото" можела да се играе и от двете страни.

Козяците ги тресе страх, че окрайна замина и сега бълват змии и гущери. Свиквайте, платени недуразумения ...

ти....направи ли първа вноска за новият "Москвич" ? Или се офлянкваш и дремеш като типичен роден русороб, а милиони западняци те изпревариха за руско гражданство и комуналка в новите москвоски квартали ! Или ти чакаш да построят новите панелки във Мариупол ! Не се бави , а замини овреме :)))

Супер. Да конфискуваме имотите на руснаците по морето, а Путин като ответна мярка да конфискува всичко на болните български мозъци, които притежават каквото и да било в руската кочина.

Лелейййй, козяците са им отпуснали аванс, в размер на 7-8$ и сега са в екстаз ... Обаче, това, че ни закриха, изнудвайки ни, четири реактора на АЕЦ-а, забраниха ни да строим АЕЦ Белене, задължиха ни да ПОДАРИМ това оборудване на окрайна, забраниха ни да изнасяме селскостопанска продукция за ЕУ и ни ЗАДЪЛЖИХА да внасяме такава, е ... Спряха ни и Балкански поток, та да продължаваме да наливаме мангизи за пренос на гас, през вече несъществуващата държава и по тоя начин да пълним джобчетата на синчето на онзи, който се губи в собствения си хол. Сега, от 1-ви юли, като ви качат тока, като дойдат едни яки сметки, пак ли ще пишете поредните глупости? Дано смешните центове, които получавате, да ви стигнат за сметките, мижатурки с мижатурки ...

Руснак ли е, на дръвника с теслата! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Кажи му окраинец и не го обиждай повече ...

Ти отгоре си лишен от мозък, боклук! Ако някъде те видя, зъбите ще си ги събираш по улицата!!!

Яко ги тресе комплекса Путлер и си е. Ще видим още колко ще я карат на пропаганда. То не бяха москвичи самолети десето поколение ,армати, космически галактики а истината е, че контролират огромна територия защото е необитаема и живеят като мизерници. Само Москва им остана на мужиците иначе азиатските степи са без предел...

Си пич...и то от най тъпите

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

трябва да им вземем активите на всички с руски паспорти и да ги изгоним

В мокрите сънища на Сорос ...

Най-голямата банка на САЩ "МОРГАН"има в РФ около 450 милиарда, официално ! Русия няма да си остави магарето в калта -не ги мислете !!

450 млрд. ??? Дори в рубли или виетнамски донги пак нямат толкова :))) Как пък не, точно в пРоссия....че те всички руски банки общо нямат толкова бе , вата !!!

Трябва да се организира Международен трибунал срещу Джордж Сорос и да бъде сложен на електрическия стол !!!

ами айде организирайте си ве , прошляци ! К'во само лаете ? Имате си БРИКС, ШОС , 7 млрд. сте били , айде......и Сорос, и евреите , съдете ги ! Бутайте долара , налагайте санкции на Запада , направете нещо !

Какво американско ще конфискуват? Нали вече конфискуваха сградите на Макдоналдс и ги направиха гротески съветски закусвални. Сега нямат части за фритюрниците и касовите апарати, защото всичко беше внос от Америка. Друго не знам какво ще конфискуват. Форд, Гугъл, Халибърдан, Майкрософт... всички си обраха багажите от Русия преди 2 години, даже преди Байдън да наложи първите санкции. Още има хотели Холидей Инн и Хамптон в Москва, само че нямат нищо общо с американските компании, просто руснаците са оставили надписите върху сградите.

"конфискуваха сградите на Макдоналдс и ги направиха гротески съветски закусвални", и как? само като им смениха името ли? хахах ами излиза, че те са били такива и преди, или просто си поредния промит мозък

Не ги мислете руснаците....те пак ще се оправят.... Вие му мислете, че от навеждане на козяк почнахте прави да серете.... Да ева и дебилаж тъп!!!

500+

най демократично Русия се спре в Хавай а не в берлин този път

Нема место ....

ше им дадем само да се махнат всичките в сащ

Русия има достатъчно основание да конфискува западни активи. И трябваше да го направи много по-рано, дори първа, за да помогне на Запада да действа твърдо. Но защо не го направи по-рано? Отговорът е прост - надяваше се, че Запада, в качеството си на собственик ще се грижи за активите си. Там е работата, ключови консумативи и резервни части не се произвеждат в Русия. Дори един високоточен лагер да липсва и актива става паметник. Така, че след като няма възможност поддръжка, конфискацията е символоична. Сградите може да носят доход, но в рубли - т.е. от единия джоб в другия. Дтуг е въпроса за залтото и доларите/еврото. Може и някой да ги е държал в руски банки, кой знае? Вие бихте ли си държали доларите и залатото в руски банки? Ако някой внася банкови гаранции, то винаги е било по-добре да са на руска сметка в западна банка. По-добре в Швейцария, откоклкото в Кипър. Но идвете страни обявиха участие в санкциите. Не забрявяйте, че еврейте, (разбирай банкерите) имат зъб на Русия. Така, че руската конфискация, може да се окаже биене на вода в хаван.

Брейййй.....това де го прочете бе дебилчо....или си го измисли... ти май у Русия не си стъпвал а??

Написал си смешна смесица между мантра и опорка.....

нали така ?

300 миларда руски срещу 630 милиарда западни активи ...кой е на далавера ...а насрани пъпчиви козяшки бойци на клавишния фронт

Еми аре на нинова копилето и на медведев да са в Сша, не ли? Нещо не разбра ли тапако? Гниеш в помия

Ми не, не са :))

Ей! Джоковски и други платени кирви, кой от вас ходѝ в Горное Новоселское и на кой му мечтаят децата за Америка, аре ся? кво стана̀, изведнъж нема тролове?

На мен ли се опитваш да говориш? Нищо не ти се разбира от простотиите :))

пффф

А всичко си се разибра. Ти се правиш на луд. :)))

За някой като теб може и да се разбира :))

Правиш се на луд, ама си си истински тъпак от село. То не е лошо. Ма си ного прос!

Каза тоя, който говори на селски полуразбираем диалект :))

Тази расия се прави на жертва и орева космоса. За една секунда може да изчезне, застрашава геополитическите интереси на галактиката

Ореваването го прави Зелю. Както и западните компании, на които вече им хвръкнаха руските активи. РОССИЯ действа директно и ефикасно.

Няма такава опасност :))

Дали за една секунда ще изчезне най голямата държава на планетата но тази като една човешка длан със сигурност.

Кво ше конфискуваш, тебе Господ те уби вече

США! США. Сша са Столицата на света, а пък мужиците са мишки, умреха докат си изпратят децата в Сша. нема кво да реват като ги изхвърлят сега. За никъде са направо, 100% тъпаци. С ракетите не можеш изгледа̀ поколение олигарси, къде са тръгна̀ли, направо им се чудя

Столицата на наркоманския свят с ежедневните масови стрелби по хора - със сигурност!

е да, ама на всички комунисти и рашисти децата им са там, да ги обстрелват с гнила доларова валута. А не в Нижное Новоселское

Кои например? Я дай няколко имена?

пффф

И въпреки това в Русия стават повече умишлени убийства на глава от населението... Парадокс. Првославие, християнство, традиционни семейни цености, пък повече убийства отколкото в лошия САЩ... Представяш ли си на ватите да им раздадът оръжие? :))) п.п. Не е голяма разликата 6.8 на 100 000 срещу 6.4, ама все пак... Не трябва ли да е поне два пъти по-безопасно в Русия? В България е 1.1, а в Германия 0.8, в Китай 0.5, в Япония 0.2....

По данни от?.... :)) Но за наркоманизацията си знаех, че няма да бъде направено на въпрос, ги ги ги!

Си изнесоха активите . Ще конфискуват на Стиван Сегал москвича

Коя американсерскака банка врещя преди 2 седмици, че американсерските закони не им позволявали да предадат активите си в Русия? Все едно едно Путин ги пита дали им се иска, или не? :))

е недостижима мечта за говняшка, могат само да си мечтаят за Новият Рим!

Кой те излъга така лошо :))

След като задмина ФАЩ по иконимически ръст, РУСИЯ сега почва направо да си взима дължимото в натура, га га га!

пълно е с тъпи тролове тук. "Нямало амер.капитали в Русия!" Верно ли? А всички акции на амер.компании в Газпром, Лукойл, Алрос, и т.н. - с какви активи са обезпечени? Къде са активите - находища, мини, заводи, металургични комбинати, находища на диаманти и т.н.?!??? Не са ли в Русия? В Сибир например! Така че не пишете глупости!

Украйна е творение на комуниста Ленин и следователно трябва да бъде унищожено!

Българи и руснаци винаги заедно

Да печем питки с хляб и сол и така да посрещаме руските братя

Няма ги! Боксуват от 2г и половина в Донбас

Истинските руснаци са украйнците, а московитите са смес от монголоиди, татари, чукчи, тувенци, буряти и тем подобни примати

ПУТИН Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК РЕСПЕКТ

Москвич хочу! И советский холодильник, весом десет тонь! И телевизорь РУБИН!

Като гледате руски филми за кой сте за болшевиките или белогвардейците

Империята на злото е ненаситна ламя за нови територии и народи, като беше Хитлерова Германия

И САЩ плачат за "огромните си активи" в РФ :) И за Огромният брой американци там В сравнение с руснаците в Щатите и Европа и имотите им. Пропорцията е плачевна направо. Всяка американка мечтае имот в Русия или дори в Тутракан у нас.

Коя банка точно плачеше откъм ФАЩ преди 2 седмици, че американсерският закон не им позволявал да се разделят с активите си в Русия? Морган-Чейс ли беше? Ситроен ли бяха тия, които се оплакваха, че руснаците в момента произвеждали ситроени в техния завод, ама те, франсетата, не получавали и копейка от това?

Русия е милозлива, че засега отговаря реципрочно на санкциите и другите простотии.

Браво!Слава на Русия!

Те комунистите обичат да конфискуват и национализират

демоНкратите - конфискуват/санкционират, комунистите - национализират, Резултата е един и същ.

Путин е симпатяга. Конфискува Западни активи, които са на Запад. Ма що пък да не зарадва и троловете, като и без друго вече им плаща символично? Скоро за путинските ватници ще има нова "радост"! Детето ти е умряло в братоубийствена война? Взимаш конфискувана акция на Фолцваген и си я слагаш на секцията до снимката му! Ако беше умряло в първите дни, можеше и Москвич за компенсация, но сега времената са модерни и ще се "разплаща" в конфискувани "активи" за убитите руски деца на обезверените и безпомощните им тодители. Ватнишка съдба, страдам за тези хора.

А Украйна въобще няма да съществува.

Може РФ да стане провинция на Китай преди това! Както е тръгнало - зомбе

Руснаци масово разпродават имоти

300 милиарда долара репарации за Украйна. Според мен са малко, не стигат, но са нещо. И какво ще вземат руснаците от запада? Сто пъти по малко.

Руснаците винаги вземат боя, това им е кяра. За това са бедни като църковни мишки

Отлично, човече, велик си! Просто гениален! По тази причина вместо обичайните 2 цента за коментар получаваш цели 50! Бравос!

Тук сме! Слава Кокаине!

Кой каза кокаин?!

Ти каза кокаин и повтаряш само това, друго не измисли!

Украйна е творение на комуниста Ленин и следователно трябва да бъде унищожено!

Украйна е учередена като независима държава през 1918г. след капитулацията на Русия през ПСВ.

Значи тия ще засенчат македонците ... тц. тц

През 1917 и 1918 г. възникват няколко отделни украински държави – Украинска народна република, Хетманат, Западноукраинска народна република, Украинска съветска република.

Преди въобще да има Русия има Киевска Рус.

Днес попаднах случайно на ''дебат'' между кандидати за председател на европейската комисия. Ами нещата не са никак добре.Тези хора са нещо много болни и са с дефекти.Един италиански циганин се напиняше да побеждава Путин. Много спешно и бързо трябва да бягаме от този маймунарник.Като се започне от Украйна и се дойде до зеленясалата програма всичко е фалш. Тези малоумници си вярват,че бежанците ще им работят.Абе пълен провал,бегайте!

големият въпрос е къде да бягаме...ако си мислиш, че в русия всичко е ок, значи не си на ясно с нещата.. а те са брилянтно прости. Имаш два лагера и ако си малък и пършив като нас, отиваш или към единия или към другия. илюзията за независимост е пълна идиотия. ако не сме в НАТО, ще сме нечия провинция.. турска или руска, но няма да сме независими в никакъв случай. от там насетне се съобразяваш с това какво иска единия или другия лагер и го правиш малко или много.. та това е играта.. другото са думи

Дупим се на по мазния, защото на сухо боли

По интерсното което русофилския мозък не може да възприеме и да си представи последствията на някакво решение . Нито един русофил не ми е обясни в момента в които излезем от НАТО ще се окажем обградени от страни в НАТО ?! Що ще чиним тогава ? Админе трий

В Русия,Русия,Русияяяяяя. Между другото въобще не сте прави,че не можем да сме неутрани,не сте.

Абе щом Швиция, Аржентина, Филандия не могат да са независими, какво остава за нас?

Пич, нали разбираш, че като влезем в русията ти, думичката мобилизация, ще придобие съвсем друг смисъл.. така че се моли да не влезем в русияяяяя

Кой направи дълговете в САЩ Джими Картър Демократ 4 49,1 % 10,5 % 33,3 % Роналд Рейгън Републиканец 8 188,2 % 14,1 % 52,6 % Джордж Буш старши Републиканец 4 46,2 % 9,9 % 65,9 % Бил Клинтън Демократ 8 13,7 % 1,6 % 57,7 % Джордж Уокър Буш Републиканец 8 77,4 % 7,4 % 70,2 % Барак Обама Демократ 4 – – - Външни кредитори на САЩ (май 2011)[8] Страна Млрд. долара % Китай 1159,8 25,69 % Русия 1015,2 21,55 % Япония 912,4 20,21 % Великобритания 346,5 7,68 % ОПЕК 229,8 5,09 % Бразилия 211,4 4,68 % Тайван 153,4 3,4 % Карибски банков център 148,3 3,29 % Хонконг 121,9 2,7 % Швейцария 108,2 2,4 % Канада 90,7 2,01 % Люксембург 68 1,81 % Германия 61,2 1,36 %

пффф

Русия 2011 е държала 200 милиарда от американския дълг. В момента не държи нищо. Китай е бил малко над 1.5 трилиона. Япония малко под 1.5 трилиона. Сега е по различно. 2011 дълга им е към 27 трилоина. От тях към 6-7 е към други държави... Демек, тия 20 процента са 20%, но не от целия дълг, а от този който се държи от други държави... Малко послъгваш като криеш информация. Нали знаеш? :)

На всяко действие има обратно по сила противодействие . Основен закон във физиката.

500 тона злато изчезна в Русия когато комунистите взеха власта. Комуниста мре за злато и власт.

При безплатно образование да останеш неграмотен или си дебил или мърдА. Ако социализмът ти е пречил и 35 години след това си все още неграмотен… имаме лоша новина. Не е виновна системата, а генът.

Някой вярва ли че САЩ си държат парите в Русия!

Те САЩ пари нямат, имат дългове! И не само към Русия, а към цял свят!

Знаеш ли че 40% от дълга на САЩ е в Руски банки. Но сега останаха само с облигациите, които никога няма да бъдат осребрени.

Повечето такива активи са свързани с добив и износ на суровини от Русия, почти без участието на Русия. Сега вече тия активи ще са 100% руски.

Какви активи, 2 компресора и 3 турбини на Сименс

Г-7 ще вземе същото решение и тоя късокрак "император" бяга пред вятъра

След седмица тези твои лумпени от Г-7 само свирки ще търсят да правят,за да си стабилизират финансовата курвенска политика

две седмици, две години, два века.. Киев за 3 дни. Хаха малоумници!

Коментари - Путин издаде указ, с който Русия ще конфискува "за обезщетения" активи на САЩ | Днес.dir.bg

Путин издаде указ, с който Русия ще конфискува "за обезщетения" активи на САЩ

Документът очертава отговора на Москва на евентуално изземване на нейни активи от Америка

Обратно в новината

Коментари - Путин издаде указ, с който Русия ще конфискува "за обезщетения" активи на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Русия БЛОКИРА всички банкови наличности на територията си на най-голямата банка в САЩ --МОРГАН! Активите са за 436 милиарда долора !!! Може да прибавите и недвижимата собственност!!! Не ми се верва евреите да пипнат парите на Русия !??

Аве ... как не разбрахте, че Владимир Владимирович, си го мести, а вие се напъвате по козяшки, така да се каже. Но то, какво да се каже - козяшка пасмина, готова да плюе срещу родината си, само и само да изкара няколко цента.

Руснак ли е, на дръвника с теслата ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Спечелихте 2 /два/ цента за този коментар! Честито! Ще ви бъдат изплатени, ама друг път!

Е то тука зависи кой има повоче активи. Интересно някой знае ли Какви активи сащ-ки има останали в Русия. Те нали изгониха всякакви бизнеси от макдоналдстте до ..и си бетонираха местните олигарси

Опа, тя играта "вземи чуждото" можела да се играе и от двете страни.

Козяците ги тресе страх, че окрайна замина и сега бълват змии и гущери. Свиквайте, платени недуразумения ...

ти....направи ли първа вноска за новият "Москвич" ? Или се офлянкваш и дремеш като типичен роден русороб, а милиони западняци те изпревариха за руско гражданство и комуналка в новите москвоски квартали ! Или ти чакаш да построят новите панелки във Мариупол ! Не се бави , а замини овреме :)))

Супер. Да конфискуваме имотите на руснаците по морето, а Путин като ответна мярка да конфискува всичко на болните български мозъци, които притежават каквото и да било в руската кочина.

Лелейййй, козяците са им отпуснали аванс, в размер на 7-8$ и сега са в екстаз ... Обаче, това, че ни закриха, изнудвайки ни, четири реактора на АЕЦ-а, забраниха ни да строим АЕЦ Белене, задължиха ни да ПОДАРИМ това оборудване на окрайна, забраниха ни да изнасяме селскостопанска продукция за ЕУ и ни ЗАДЪЛЖИХА да внасяме такава, е ... Спряха ни и Балкански поток, та да продължаваме да наливаме мангизи за пренос на гас, през вече несъществуващата държава и по тоя начин да пълним джобчетата на синчето на онзи, който се губи в собствения си хол. Сега, от 1-ви юли, като ви качат тока, като дойдат едни яки сметки, пак ли ще пишете поредните глупости? Дано смешните центове, които получавате, да ви стигнат за сметките, мижатурки с мижатурки ...

Руснак ли е, на дръвника с теслата! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Кажи му окраинец и не го обиждай повече ...

Ти отгоре си лишен от мозък, боклук! Ако някъде те видя, зъбите ще си ги събираш по улицата!!!

Яко ги тресе комплекса Путлер и си е. Ще видим още колко ще я карат на пропаганда. То не бяха москвичи самолети десето поколение ,армати, космически галактики а истината е, че контролират огромна територия защото е необитаема и живеят като мизерници. Само Москва им остана на мужиците иначе азиатските степи са без предел...

Си пич...и то от най тъпите

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

трябва да им вземем активите на всички с руски паспорти и да ги изгоним

В мокрите сънища на Сорос ...

Най-голямата банка на САЩ "МОРГАН"има в РФ около 450 милиарда, официално ! Русия няма да си остави магарето в калта -не ги мислете !!

450 млрд. ??? Дори в рубли или виетнамски донги пак нямат толкова :))) Как пък не, точно в пРоссия....че те всички руски банки общо нямат толкова бе , вата !!!

Трябва да се организира Международен трибунал срещу Джордж Сорос и да бъде сложен на електрическия стол !!!

ами айде организирайте си ве , прошляци ! К'во само лаете ? Имате си БРИКС, ШОС , 7 млрд. сте били , айде......и Сорос, и евреите , съдете ги ! Бутайте долара , налагайте санкции на Запада , направете нещо !

Какво американско ще конфискуват? Нали вече конфискуваха сградите на Макдоналдс и ги направиха гротески съветски закусвални. Сега нямат части за фритюрниците и касовите апарати, защото всичко беше внос от Америка. Друго не знам какво ще конфискуват. Форд, Гугъл, Халибърдан, Майкрософт... всички си обраха багажите от Русия преди 2 години, даже преди Байдън да наложи първите санкции. Още има хотели Холидей Инн и Хамптон в Москва, само че нямат нищо общо с американските компании, просто руснаците са оставили надписите върху сградите.

"конфискуваха сградите на Макдоналдс и ги направиха гротески съветски закусвални", и как? само като им смениха името ли? хахах ами излиза, че те са били такива и преди, или просто си поредния промит мозък

Не ги мислете руснаците....те пак ще се оправят.... Вие му мислете, че от навеждане на козяк почнахте прави да серете.... Да ева и дебилаж тъп!!!

500+

най демократично Русия се спре в Хавай а не в берлин този път

Нема место ....

ше им дадем само да се махнат всичките в сащ

Русия има достатъчно основание да конфискува западни активи. И трябваше да го направи много по-рано, дори първа, за да помогне на Запада да действа твърдо. Но защо не го направи по-рано? Отговорът е прост - надяваше се, че Запада, в качеството си на собственик ще се грижи за активите си. Там е работата, ключови консумативи и резервни части не се произвеждат в Русия. Дори един високоточен лагер да липсва и актива става паметник. Така, че след като няма възможност поддръжка, конфискацията е символоична. Сградите може да носят доход, но в рубли - т.е. от единия джоб в другия. Дтуг е въпроса за залтото и доларите/еврото. Може и някой да ги е държал в руски банки, кой знае? Вие бихте ли си държали доларите и залатото в руски банки? Ако някой внася банкови гаранции, то винаги е било по-добре да са на руска сметка в западна банка. По-добре в Швейцария, откоклкото в Кипър. Но идвете страни обявиха участие в санкциите. Не забрявяйте, че еврейте, (разбирай банкерите) имат зъб на Русия. Така, че руската конфискация, може да се окаже биене на вода в хаван.

Брейййй.....това де го прочете бе дебилчо....или си го измисли... ти май у Русия не си стъпвал а??

Написал си смешна смесица между мантра и опорка.....

нали така ?

300 миларда руски срещу 630 милиарда западни активи ...кой е на далавера ...а насрани пъпчиви козяшки бойци на клавишния фронт

Еми аре на нинова копилето и на медведев да са в Сша, не ли? Нещо не разбра ли тапако? Гниеш в помия

Ми не, не са :))

Ей! Джоковски и други платени кирви, кой от вас ходѝ в Горное Новоселское и на кой му мечтаят децата за Америка, аре ся? кво стана̀, изведнъж нема тролове?

На мен ли се опитваш да говориш? Нищо не ти се разбира от простотиите :))

пффф

А всичко си се разибра. Ти се правиш на луд. :)))

За някой като теб може и да се разбира :))

Правиш се на луд, ама си си истински тъпак от село. То не е лошо. Ма си ного прос!

Каза тоя, който говори на селски полуразбираем диалект :))

Тази расия се прави на жертва и орева космоса. За една секунда може да изчезне, застрашава геополитическите интереси на галактиката

Ореваването го прави Зелю. Както и западните компании, на които вече им хвръкнаха руските активи. РОССИЯ действа директно и ефикасно.

Няма такава опасност :))

Дали за една секунда ще изчезне най голямата държава на планетата но тази като една човешка длан със сигурност.

Кво ше конфискуваш, тебе Господ те уби вече

США! США. Сша са Столицата на света, а пък мужиците са мишки, умреха докат си изпратят децата в Сша. нема кво да реват като ги изхвърлят сега. За никъде са направо, 100% тъпаци. С ракетите не можеш изгледа̀ поколение олигарси, къде са тръгна̀ли, направо им се чудя

Столицата на наркоманския свят с ежедневните масови стрелби по хора - със сигурност!

е да, ама на всички комунисти и рашисти децата им са там, да ги обстрелват с гнила доларова валута. А не в Нижное Новоселское

Кои например? Я дай няколко имена?

пффф

И въпреки това в Русия стават повече умишлени убийства на глава от населението... Парадокс. Првославие, християнство, традиционни семейни цености, пък повече убийства отколкото в лошия САЩ... Представяш ли си на ватите да им раздадът оръжие? :))) п.п. Не е голяма разликата 6.8 на 100 000 срещу 6.4, ама все пак... Не трябва ли да е поне два пъти по-безопасно в Русия? В България е 1.1, а в Германия 0.8, в Китай 0.5, в Япония 0.2....

По данни от?.... :)) Но за наркоманизацията си знаех, че няма да бъде направено на въпрос, ги ги ги!

Си изнесоха активите . Ще конфискуват на Стиван Сегал москвича

Коя американсерскака банка врещя преди 2 седмици, че американсерските закони не им позволявали да предадат активите си в Русия? Все едно едно Путин ги пита дали им се иска, или не? :))

е недостижима мечта за говняшка, могат само да си мечтаят за Новият Рим!

Кой те излъга така лошо :))

След като задмина ФАЩ по иконимически ръст, РУСИЯ сега почва направо да си взима дължимото в натура, га га га!

пълно е с тъпи тролове тук. "Нямало амер.капитали в Русия!" Верно ли? А всички акции на амер.компании в Газпром, Лукойл, Алрос, и т.н. - с какви активи са обезпечени? Къде са активите - находища, мини, заводи, металургични комбинати, находища на диаманти и т.н.?!??? Не са ли в Русия? В Сибир например! Така че не пишете глупости!

Украйна е творение на комуниста Ленин и следователно трябва да бъде унищожено!

Българи и руснаци винаги заедно

Да печем питки с хляб и сол и така да посрещаме руските братя

Няма ги! Боксуват от 2г и половина в Донбас

Истинските руснаци са украйнците, а московитите са смес от монголоиди, татари, чукчи, тувенци, буряти и тем подобни примати

ПУТИН Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК РЕСПЕКТ

Москвич хочу! И советский холодильник, весом десет тонь! И телевизорь РУБИН!

Като гледате руски филми за кой сте за болшевиките или белогвардейците

Империята на злото е ненаситна ламя за нови територии и народи, като беше Хитлерова Германия

И САЩ плачат за "огромните си активи" в РФ :) И за Огромният брой американци там В сравнение с руснаците в Щатите и Европа и имотите им. Пропорцията е плачевна направо. Всяка американка мечтае имот в Русия или дори в Тутракан у нас.

Коя банка точно плачеше откъм ФАЩ преди 2 седмици, че американсерският закон не им позволявал да се разделят с активите си в Русия? Морган-Чейс ли беше? Ситроен ли бяха тия, които се оплакваха, че руснаците в момента произвеждали ситроени в техния завод, ама те, франсетата, не получавали и копейка от това?

Русия е милозлива, че засега отговаря реципрочно на санкциите и другите простотии.

Браво!Слава на Русия!

Те комунистите обичат да конфискуват и национализират

демоНкратите - конфискуват/санкционират, комунистите - национализират, Резултата е един и същ.

Путин е симпатяга. Конфискува Западни активи, които са на Запад. Ма що пък да не зарадва и троловете, като и без друго вече им плаща символично? Скоро за путинските ватници ще има нова "радост"! Детето ти е умряло в братоубийствена война? Взимаш конфискувана акция на Фолцваген и си я слагаш на секцията до снимката му! Ако беше умряло в първите дни, можеше и Москвич за компенсация, но сега времената са модерни и ще се "разплаща" в конфискувани "активи" за убитите руски деца на обезверените и безпомощните им тодители. Ватнишка съдба, страдам за тези хора.

А Украйна въобще няма да съществува.

Може РФ да стане провинция на Китай преди това! Както е тръгнало - зомбе

Руснаци масово разпродават имоти

300 милиарда долара репарации за Украйна. Според мен са малко, не стигат, но са нещо. И какво ще вземат руснаците от запада? Сто пъти по малко.

Руснаците винаги вземат боя, това им е кяра. За това са бедни като църковни мишки

Отлично, човече, велик си! Просто гениален! По тази причина вместо обичайните 2 цента за коментар получаваш цели 50! Бравос!

Тук сме! Слава Кокаине!

Кой каза кокаин?!

Ти каза кокаин и повтаряш само това, друго не измисли!

Украйна е творение на комуниста Ленин и следователно трябва да бъде унищожено!

Украйна е учередена като независима държава през 1918г. след капитулацията на Русия през ПСВ.

Значи тия ще засенчат македонците ... тц. тц

През 1917 и 1918 г. възникват няколко отделни украински държави – Украинска народна република, Хетманат, Западноукраинска народна република, Украинска съветска република.

Преди въобще да има Русия има Киевска Рус.

Днес попаднах случайно на ''дебат'' между кандидати за председател на европейската комисия. Ами нещата не са никак добре.Тези хора са нещо много болни и са с дефекти.Един италиански циганин се напиняше да побеждава Путин. Много спешно и бързо трябва да бягаме от този маймунарник.Като се започне от Украйна и се дойде до зеленясалата програма всичко е фалш. Тези малоумници си вярват,че бежанците ще им работят.Абе пълен провал,бегайте!

големият въпрос е къде да бягаме...ако си мислиш, че в русия всичко е ок, значи не си на ясно с нещата.. а те са брилянтно прости. Имаш два лагера и ако си малък и пършив като нас, отиваш или към единия или към другия. илюзията за независимост е пълна идиотия. ако не сме в НАТО, ще сме нечия провинция.. турска или руска, но няма да сме независими в никакъв случай. от там насетне се съобразяваш с това какво иска единия или другия лагер и го правиш малко или много.. та това е играта.. другото са думи

Дупим се на по мазния, защото на сухо боли

По интерсното което русофилския мозък не може да възприеме и да си представи последствията на някакво решение . Нито един русофил не ми е обясни в момента в които излезем от НАТО ще се окажем обградени от страни в НАТО ?! Що ще чиним тогава ? Админе трий

В Русия,Русия,Русияяяяяя. Между другото въобще не сте прави,че не можем да сме неутрани,не сте.

Абе щом Швиция, Аржентина, Филандия не могат да са независими, какво остава за нас?

Пич, нали разбираш, че като влезем в русията ти, думичката мобилизация, ще прид