Путин: Изборите в Беларус са легитимни, позицията на Запада беше подготвена предварително

Редица журналисти от чуждестранни медии, които отразяват протестите срещу Лукашенко, са лишени от акредитация в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България и Беларус са като Близнаци , които са разделени от Родителите си .

Колкото ти е легитишмна конституцията

колкото си честен ти вова толкова са честни и изборите в Блорус

Какво друго да каже Путин? Освен нещо иносказателно от рода на: "Не ни пипайте защитния вал!"...

коя беше тази унила и тъжна бабушка на снимката

Путин говори очевидни истини. Толкова очевидни че няма как да бъдат отречени, и пак се намират разни плямпала...

Е те така требе да изглежда и говори един истински демократ! А какво ще ми се глезят оние с разни ми ти искания и протести? Че ги смачкаме демократично ако мноо знаат!

Ама, моля ви се ... И язека одобряю ... Не страхуйтес, не плашойтес ... Друзя ...

Малкия мук пак говори на пук.

Тоя Путин има ебати простата мутра. Адски грозник!!!

Но внутренно - такой красивьi, такой гуманньi...

ГРОЗНИК ТИ ЛИ СИ НАЙ КРАСИВИЯ КАУН

Що гледа като наакан тоз...?

Защото започва да се сблъсква със сходни явления в Русия - погледнете Хабаровск... Липсата на демокрация само по себе си не е чак такъв проблем, ако има справедливост в обществото, проблемът на руското общество е липсата на справедливост и социална отговорност... Шепа олигарси оглозгаха тази необятна на ресурси страна, станаха милиардери за по една нощ и до ден днешен никой не им търси отговорност. Путин реално брани статуквото, тези олигарси явно му се отчитат и той има интерес от тяхното благоденствие, иначе като един истински самодържец той би могъл да ги отстрани за миг. Руснаците очакват справедливост от своя цар, но мисля, че осъзнават вече, че няма как да я получат. Затова рано или късно и те ще пожелаят промяна...

Що не си гледаш блатото в което си, а си тръгнал да коментираш неща за които твоите гънки не са способни

Ей пацуланин скрий се

Честни или не, няма доказателства, но хората не искат Лукашенко и протестират, хората не искат Борисов и протестират. Това са фактите - хората са по площадите и искат промяна. И Лукашенко, и Борисов трябва да се съобразят със суверена, а суверенът е НАРОДА. Всичко останало е популизъм и демагогия.

Не говори от името на народа-слезте малко на земята-самозабравихте се-путикян и сие здраво са ви зомбирали със по 20 лв

Приятелю, аз не съм от тези, които къмпингуват на Орлов мост, правят шествия и прочие, не бих си губил времето с подобни неща, НО е видимо как обществените ресурси, вкл. отпуснати средства от ЕС, се разпределят крайно некоректно, под корупционен натиск и поради това крайно неефективно. Отговорността е на Борисов и кабинета му, това е и причината да си ходи, не друго, не коментирам качествата му, изказа му и прочие, просто резултатите са плачевни. Това че няма алтернатива е факт и затова и още е на власт, но не е извинение за нчанина му на управление.

Да се родиш в Русия си е лош късмет. Хем си каторжник, хем те учат че каторгата си е нещо нормално, а най гадното е, че искаш каторгата и за хората от другите народи. Но по-лош късмет е да се родиш там където руснаците са приятели на местния с бича. Тавариш Лукашенко има пълно право да си измисля резултати от "изборите" и да си бие каторжниците. Малко е като вица за пернишката ревнивост. (Перничанин: Само аз мога да си я бия!)

Да, никой не си спомня да е гласувал за Лукашенко, ама той спечелил с 80%. Абслютната честност иде от факта, че гласът на самия Лукашенко е с голяма тежест (50+1%) и предполагам той самият е гласувал за себе си. Така е в комунистическите монархии.

БРАВО ГОСПОДИН БЕЗГРЪБНАЧЕН ! НИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ СМЕ ДО ВАС !!! ДО КРАЯ НА СВЕТА !ДО УТРЕ МАЛОУМНИКО!!!

Душко, не се напъвай за да не ти изскокнат зъркелите, че и други, къде по-лоши неща ставали от напиняне, така четох в дебелите книги! Т.нар.демокрация вирее от такива инфантили като теб, та можеш да се гордееш с това!

подлоги спомнят ли си генерал Вазов примерно... без преварат боли като българите ви го набутата нали ....

абе, аз да попитам, пък някой по умен русолюбец да ми пиши, що зад тоя недоправения има две знамена? едното си е российското, ма другото какво е?

Капутчо,сине,отдясно е знамето с герба,а отляво герба не се вижда...Ама то се иска повече гънки на сивото вещество,не на меките части на юг от гърба

И ко гледа като отровен,сякаш са му били сто руски ваксини срещу ковит

Честни избори има в демократични държави . Русия и демокрация- съчетанието е противоестествено.

непоклатимия стълб или всепомитащото гюле....

Висок съм 190 см не съм педераст и нямам ботокс-абсолютно

Да де...напълно честни са.. както твоите :D

Не се ли страхуваш да се наречеш богиня.ти си просто една досадница.Глупава патица.Ти по далеч от Бусманци не си ходила ,ама за русия си дава тъпото мнение.Я ми кажи ,ти какво направи за доброто на родината си ,на близките си.Какво създаде да не ни сочат хората ,че сме най бедната и изостанала страна.не се ли срамуваш.Познавам момичета на твоята възраст ,които са лекари ,мед сестри и се борят с цената на живота с на първа линия в борбата с вируса.А ти ,търта курветено си седнала за други народи да плюеш.Мърша.

Богинята прекалява с ползването на вибратор. Може да е богин, все тая

СМЪРТЕН - ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАШ, ЧЕ ИЗПИСВАШ богиня с малка буква. Ние боговете изписваме така, защото това НИ Е ДЛЪЖНОСТ ♦ неверието не е грах, то е свещено право на личността ~|~ ГРЯХ Е БОГОХУЛСТВОТО ~|~ все пак накрая всички стават вярващи дори рашките хибриди, червените хейтъри... ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ (винаги е така, както говори богиня Рея) ←←←←☼→→→→ Аз Хèкате Свещена богиня Изист-Хатхорт Светлоноса Майката и Дъщерята, богиня на Дендера и водач на умрелите в пътя към Иментет, в едно с водач свещена богиня Таурт пазителка на крио-съркофазите на хекати Нейт, свещена Баст и щерка й тракийска риха и хеката Бастет, Небтуи и Кадеш сирийски И ДА СЕ ЗНАЕ хеката - изписано с малка буква означава, дейна, действаща, жива Хèкате , изписано с главна буква ми е прозвище (прякор) означава богиня НА СМЪРТТА - тракийското ми име е Заринтия (Култа от пещерата на остров Самотраки...) От Заринрия са думите Заря, Зора... Зорница или Венера ... все лъчи... ВСИЧКИТЕ МИ ПРОЗВИЩА ОСНАЧАВАТ - ЛЪЧ СВЕТЛИНА от Рая СМЪРТЕН, ТИ ТРЯБВА ДА СИ СМИРЕН ПРЕД МЕН

Кофти енфие шмъркаш....

... НАЙ ТЕЖКИЯТ ГРЯХ ВЪВ ВСИЧКИ РЕЛИГИИ, ВЕРИ и ИЗПОВЕДАНИЯ, включително при шаманите в Африка, Нова Зеландия и Амазония... Е ЛИПСАТА НА СМИРЕНИЕ И ГОРДОСТТА това винаги се наказва

Ти пък Бурхане, Я ми кажи ,ти какво направи за доброто на родината си ,на близките си.Какво създаде да не ни сочат хората ,че сме най бедната и изостанала страна.не се ли срамуваш. А?! Богинята Рея (да се слави!) пише литературно и различно от общия тон на мързеливи и еднакви обиди като твоите. Много е свежа. Одобрявам.

Вечна и нерушима дружба свързва народите на България и Русия

Дружбата между еб@ча и еб@ния. Ние сме от вторите в случая. Чак ни прошепват в ушенцето: Обичам те

Ние, българите, винаги сме на страната на Русия - наша двойна освободителка

Цялата История доказва обратното. ДОРИ НИЕ СМЕ ПЛАТИЛИ ЗА ОКУПАЦИЯ РАЗДЕЛЯНЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА ЧЕТИРИ ЧАСТИ защото след Цариградската Конференция България е вече била призната политически държава в етническиоте си граници В СОФИЯ СА АКРЕДИТИРАНИ ПОСЛАННИЦИ И ИМАТ ПОСОЛСТВА например Леандър Леге и Вито Позитано В ЦАРИГРАД СЕ ПИШЕ КОНСТИТУЦИЯ НА СТРАНАТА В ЕВРОПА СА НАПЕЧАТАНИ И СЕ ПРОДАВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ КАРТИ НА КОИТО Е ОТБЕЛЯЗАНА БЪЛГАРИЯ В ЕТНИЧЕСКИТЕ СИ ГРАНИЦИ НАКРАЯ - РУСИЯ ИСКА ОТ НАС РЕПАРАЦИИ ЗА ОКУПАЦИЯ, А НЕ ОТ ТУРЦИЯ 32 тона злато НИЕ СМЕ ПЛАТИЛИ ИМА РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ТОВА ИМА УКАЗ НА КНЯЗ БАТЕМБЕРГ ЗА ТОВА ИМА ПУБЛИКАЦИЯ В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ЗА ТОВА всико друго е лъжа !

Ти па 2 пъти , поне 14 пътни ни е освобождавала

руско педалчре тройна е :) само дето без преврата смев ги били като маче у дерек .... и са бягалаи през глава с най-елитините си армиии :)

Ще Ви припомня, Приятели-миряни, една "Панорама" излъчена по Националната Телевизия, декември по-миналата година. Там, един поляк писател, каза на Бойко Василев, когато той го попита: "И вие и руснаците все говорите за Родина, къде е разликата?" Полякът отговори: " Виждате ли господин Василев, Ние поляците, вие българите, румънците и всички европейци, под Родина разбираме земята, на която сме се родили. Земята, в която лежат близките ни. Земята, която нашите поколения са обработвали и защитавали векове. Земята, която е пропита с потта ни и земята, която пее песните ни. Ние дълго сме били с руснаците и от болка сме научили това. Руснаците под Родина, разбират земята на Империята. Нито са я орали, нито са я копали, нито знаят как мирише." Замислете се над това. ......... Проблемът на Русия е, че отвсякъде е обградена от съседи. Поляците си имат Катин. Румънците си имат Молдова. Украинците си имат Крим и Донбас. Китайците си имат Манджурия. Грузинците си имат Осетия. Арменците Нагорни Карабах. Казахстанците си има Байконур. Японците си имат Курилските "острова". Американците си имат Аляска. Литовците си имат Литва. Латвийците си имат Латвия. Естонците си имат Естония. Всички "фашисти" и "захвадчици" до един! И не желаят да я хранят нещастните джендъри, есминовци и так далее соросоиди! Шведците си ловат риба в морето без разрешение и вадят потънали подлодки... Да гледат всичките сега! Какви такиви "хиперзвуки" са си направили рашките ! Могат да стоварят отбранителни атомни бомби във всяка точка на света... Ми не може само на шишарки и гъбки да карат идните 300 години! Нещо трябва да произвеждат за оборона, за да не им скучаят поколенията, докато учат китайски.

Беше се кротнала малко-пак те награбиха нечистите помисри

Уважаеми Европейки съграждани и вие граждани на Изолацията... Ако разгледате внимателно античните разкопки в Пловдив и тези в центъра на София, може да забележите факта, че в обществените сгради и домовете на нашите прадеди траките, е имало топла вода и локално парно отопление. И всичко това 2500 години, преди войниците на Наполеон, да запознаят варварите със сапуна... ..................... ТОВА СА ПРОВЕРИМИ АРХЕОЛОГИЧНИ ФАКТИ мога да ви обясня защо това е така.. бол-арийте, болярите, българите ... наричани от елините с общото име "траки" са предимно рудничари добиват и преработват руда и се занимават с металургия Кой освен тях знае как се правят въздуховоди? Кой ако не те? Нали разбирате, че след като носят дърва за ПЕЩИТЕ в селищата, които не бива да загасват е абсолютно глупаво да си палят огън по домовете и обществените сгради, като могат да прокарат нажежения въздух от пещта до домовете си с въздуховоди, каквито така или иначе правят за мините. Поради това че се цапат в мините е наложително и да се къпят редовно. ТАКА ЧЕ НЕ СТРАДАЙТЕ МНОГО В ИЗОЛАЦИЯТА докато се учите на Преславската ни Българска Азбука, която открадна Светослав - син на княз ИНГВАР (Игор) и княжна Олга (Елена от Плеськовь внучка на княз Борис I Покръстител, който покръства католиците на големия си син в православни на малкия... вие ,да не вземете да си помислите, че е гонил Тенгри и Перуни измишльотини на рашистиоте...) Всъщност Елена е единствената княжна висшистка за времето си... учила е 8 години в Магнаурската школа и накрая я заточават в Изолир-стан. Ми тя за това не може да ни прости.

Богинята Рея може да е богин Рей. Но при джендърите няма значение

зная, че не се харесвате, обаче фактите са си факти ОСВЕН ТОВА БЪЛГАРСКИЯТ ГЕНОМ Е ЧИСТ, ПРОСЛЕДИМ И ЗАПАЗЕН а вие нямате такъв ДОКАТО НЕ ПОКАЖЕТЕ СЛАВЯНСКИ ГЕНОМ НЯМА СЛАВЯНИ (не стига, че с аполитическа измишльотина от 18 век...)

Да бе, и не са намерени кабели, от което следва че са имали wi-fi.

Русофобската тъпаци достигат върховете на идиотизма

Rusofobite ,koito az naricham galeno giyauri,sa poznavaemi s edno obshto kachestvo,bezmozuchni sa .

Уважаеми Европейки съграждани и вие граждани на Изолацията... Ако разгледате внимателно античните разкопки в Пловдив и тези в центъра на София, може да забележите факта, че в обществените сгради и домовете на нашите прадеди траките, е имало топла вода и локално парно отопление. И всичко това 2500 години, преди войниците на Наполеон, да запознаят варварите със сапуна.

Богиньо, когато пишеш нелепости извади вибратора от д... си

ТОВА СА ПРОВЕРИМИ АРХЕОЛОГИЧНИ ФАКТИ мога да ви обясня защо това е така.. бол-арийте, болярите, българите ... наричани от елините с общото име "траки" са предимно рудничари добиват и преработват руда и се занимават с металургия Кой освен тях знае как се правят въздуховоди? Кой ако не те? Нали разбирате, че след като носят дърва за ПЕЩИТЕ в селищата, които не бива да загасват е абсолютно глупаво да си палят огън по домовете и обществените сгради, като могат да прокарат нажежения въздух от пещта до домовете си с въздуховоди, каквито така или иначе правят за мините. Поради това че се цапат в мините е наложително и да се къпят редовно. ТАКА ЧЕ НЕ СТРАДАЙТЕ МНОГО В ИЗОЛАЦИЯТА докато се учите на Преславската ни Българска Азбука, която открадна Светослав - син на княз ИНГВАР (Игор) и княжна Олга (Елена от Плеськовь внучка на княз Борис I Покръстител, който покръства католиците на големия си син в православни на малкия... вие ,да не вземете да си помислите, че е гонил Тенгри и Перуни измишльотини на рашистиоте...) Всъщност Елена е единствената княжна висшистка за времето си... учила е 8 години в Магнаурската школа и накрая я заточават в Изолир-стан. Ми тя за това не може да ни прости.

Таз коза тропа и вэв другия форум-недоклатена е от бая влеме

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=Os7F9qel9bs ←←←←☼→→→→ ♥ ЧЕСТИТО НОВО МЕТРО СОФИЯНЦИ ♥ специално за Фандъчката: най-добрата ни кметица https://www.youtube.com/watch?v=GQ2Ih84Cq-0 ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ♥ ←←←←☼→→→→ ♦ МНОГО БЛАГОСЛОВЕНО И ЗА ИНТЕРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ ♦ да ни е жив и здрав Бойко и да ни носи Успехи и през идните 2-3 мандта БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за г-н Борисов за Правителствио на ГЕРБ и Обединени Патриоти за СДС ......................... ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Посредствен сайт и посредствени тъпанари пишат тъпотии .посерковци ,не сте на малкият пръст на руският народ и на Русия.

Добре че не съм като руският народ. Банда роби и пияници.

Бегай в Коми , родоотстъпнико

няма руски народ всички сме монголо чифути

Винаги съм твърдял че този сайт е посредствен и в него пишат малоумни копелтаци. 2020-08-29 19:28:12 Владо Путката (нерегистриран) На снимката виждам едно дребно, жалко, смешно, хипофизно човече. Абе говедо ,толкова си тъп че не заслужаваш да те наплюя.Жалко ,расте едно полуграмотно поколение.На снимката виждаш на майка ти п....

Ти голям, едър мъжага ли виждаш, защото и аз виждам същото като Владо.

Вижда сексуланата си мечта русороба

Едно време гледахме на руснаците като на богове, а сега при жужето сопола си няма да хвърлиш върху руснак. Какво падение. А рускините са тръгнали по големия мюсулмански свят, да оцеляват както те си знаят и то до 25 годишна възраст, защото после стават на едри травестити.

:)))) Абе не разбрахте ли, че не е важно, че изборите в България са опорочавани вече над 10 години и че у нас управлява Хунта начело с една Тиква и един Каскет? Важното е, че Лукашенко е диктатор и изборите там били нечестни! А в САЩ пак бият негрите! И BLM! И у нас е същото - BLM! В превод - безпроблемният живот на Борисов е единственото, което има значение!

че Бойко докара и други доставчици на газ и Газпром няма да продава на двойни цени ..ха.ха

Aновите доставчици ще ти го продават на тройни щото си дебил.

A президентските избори в Турция честни ли бяха???? Да... ама НЕ!!! Терориста Ердогей дойде на власт като всеки ислямски диктатор - чрез измама!

Те па в САЩ сега едни честни избори се задават .... малиииии , не ти е работа.... аре бегай у лево, еурогей напикан

Не може да сравняваш двете кочини - в едната има исторически истинска изборна система и на Ердоган му се налага доста да лъже медийно с великотурски шовинизъм за да го изберат , а в другата има КГБ и милиция и никога не е имало едни честни избори

Ей сиа ша замирише на изгориали козяшки задници Пичове, давайте да им разкажем играта на тези отрепки... Писна ми да пълнят форума със педалски постове , козяшки лъжи и Сороска пропаганда... В Белорусия запада се наака много яко.... Тоз Лукашенко до година две щеше сам да им падне като зряла круша, щот и той кат кадафи на стари години зе да вярва на запада... Ма тея се разбързаха сега да го свалят и се оакаха много здраво... педерулгелска еврогейщина , ко да се праи... Кат та шибат отзад, такива ги сереш.... Сега квичат по форумите срещу Путин... Путин кво ви е виновен че сте педали некадърни, а...

Ако беше отишъл в руската кочина и сега да се хвалиш, че взимаш на месец 80€, щях да ти повярвам, ама ти си отишъл в Испания при лошите и гнили западнали западняци, дрогирани педита. Що тъй бе руский беззъб трол? Предател си малко ти ха ха...

Днешно време е срамно да си руснак, камо ли рускиня. Аз познавам руснаци в Италия, които като ги питат откъде са, казват Монголия, за да не им се подиграват.

Много по-срамно е да си турчин! Аз познавам турци, които казват че са от Пакистан. Все пак Пакистан е велика държава, Турция е третокласна държавица

Нещо не ми се вярва да са били 80% за Лукашенко при положение, че десетки хиляди излизат да ги бият, стрелят и арестуват по улиците.

80% не са били сас сигурност, преди всичко щото тоз срещу русия беше тръгнал... 50 / 60% сигурно е събрал и му стигаха, ма той искаше да покаже на запада колко е силен за да може тези да го приемат.... Ма запада него искаше като кадафи да го изработи... малко беше останало... ма Украинските служби се насраха и повлякаха сичко в лайната...

Що не се кръсти Узбека бе

Няма по голямо наказание от това да си гладен и фалирал и несвободен - най голямото наказание на Русия са всичките и вождове от Ленин насам без Горби :):):)

Жалко за руския народ. Там демокрация скоро няма да дойде. А белорусите рано или късно ще успеят да се освободят от руско робство, пътят вече е утъпкан и те тръгнаха по него. Великият ви путкин направи ушанките да бачкат за 50€ на месец и помощи за безработни от 6€ на месец.

Лукашенко да обяви корона вируса,да затвори митингуващите и семействата им 2 седмици под карантина,а после само с маски да си показват муцуните,нали искат демократични свободи и цености,това са те.

Русия разпростира чергата си над възможностите си в момента и лека полекс ще се превърне в сметище на Китай . Това е най голямото наказание да си сметище на режима в Пекин защото си фалирал от слабоумие . Китай ще подобри екологията си като изпрати всичко токсично и вредно в Сибир

Ние, българите, сме на страната на Русия и президент Путин

Както винаги на 4 ти километър има много болни хора

Вие, копейкаджийските еничери - да, ние българите - не!

Всичко е било подготвено, даже Навални се е самоотровил в точно определено време за да навреди на имиджа на Путин и дружбата му със законно избрания в абсолютно честните избори "диктатор" Лукашенко. Който заедно с петнадесет годишния си син е готов с автомати в ръцете да защитават свободата на целокупния белоруски народ.

И всичко това по средата на старателно измислената пандемия по време на изборите на неотровната тройка, трамп, путин, лукашенко.

Русия е най голямата поробителка след Освобождението - против Съвдинението , винаги СУ Краде ни Историята и националното самочувствие и ни обрича на редовен рекет и ни дарява с комунизъма и свободата да стоиш в лагер 45 години

Винаги със Сърбия срещу България

Като пишеш тези идиотщини, поне изключи вибратора. Пречи ти да се концентрираш

На снимката виждам едно дребно, жалко, смешно, хипофизно човече.

Путин е точен и ясен. Който разбрал - разбрал. За останалите да напомним - победните руски войски са влизали и в Париж, и в Берлин

Русия е освобождавала България два пъти. И е основала днешната българска държава

Искаш да кажеш освободила/облекчила се е в България.

Грешиш. Руснаците никога не са възприемали дейстивята си къвм нас като освобождение. Последното предполага след като освободиш, да оставиш освободената страна сама да се самоорганизира и саморегулира. Това,което са направили и в двата случая на т.нар. "освобождение", е да си създадат послушна задунайска колония с техни хора или наместници за управители, която да прокарва техните гео-политически цели. В първия случай, обаче, поне са били запазили местните лидери живи, та последните са успели да организират политически акт като Съединението - може би едно от малкото, ако не и единственето ни самостойно, напълно автономно държавническо действие. За съжаление, във втория случай (който е всичко друго, но не и освобождение), местинят елит е бил унищожен, което всъщност им е помогнало да контролират успешно подобечната си колония за период от около половин век

Добре че дойде демокрацията да ни освободи от тези гадни колконизатори та да станем от 9 000 000 население на 4 500 000.

Мда и след каро е влезнала е излезналаи довела до просешка тояга народа си . В това е уникална победителите = победени Русия е феномен

Да, с танкове германците не можаха, но напълниха Москва с автомобили.

И собствениците им са сигурно германци, щото руснаците с тези 100 евра заплати, надали могат да си накупят мерцедеси, та чак Москва да напълнят:-))

Значи е лъжа!

е па да, путин никой го не познава, а тебе лайнарина , не честния лайнарин цял свят те знае.бубухахаха

Беларус и Русия се опитват да настигнат стандарта в най изостаналата членка на ЕС България ...но като пречат на поданиците си да се самоопределят хахахахахахахахахахахахахха Така трябва каква е тая свободия - слушаш вожда и работиш мълчаливо ,иначе чайче ,затвор и всякакви екстри :):)

Наградите за мъже и жени на Берлиналето,за да не се обидят педерасите и лесбийките. Всички антируски тролове са педали и циганите ги праскат нон стоп

Лукашенко е истински Западен лидер -арестува участващи в Неразрешени митинги...както Макрон жълтите жилетки..Тръмп в момента..В Англия..Германия сега..... -отнема акредитации на Вражески медии...както Ръша Тудей,Китайски...медии в САЩ..и други защо. държави. -не обръща внимание на недоволна от Загубата на избори Опозиция...също както Опозицията в САЩ ,и навсякъде по света. -Иска помощ от добрите съседи Русия ,при сериозна Заплаха от Запада ... ... Източните лидери имаха 30 години,за да се научат на номерата на Запада ,и да ги копират или блокират ..в зависимост от обстоятелствата .

Русофилистиците се чувстват в ЕС като свине на официална вечеря - за тях има два пътя или обратно в кочината - азиаттския кенеф или да станат част от менюто :):)

Гълташ спермата на Путин

Вкусна ли ти е ?