Путин и Зеленски се споразумяха да работят по нова размяна на затворници

Двамата политици подчертаха и значението на сключената "пакетна" сделка за транзита на руски газ през Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владимир Зеленски е възможно най-доброто нещо, което се е случило на Украина в последните 25 години. Аз лично съжалявам, че стана президент, защото света на хумора загуби един истински професионалист. Колко може да помогне на страната си.... вече се вижда. Колко може да навреди....не повече от предишните. И на нас ни трябва именно такъв РОДОЛЮБЕЦ!!!

Не знам кой крив кой прав в укранският конфликт, но много ми се ще все пак да се разберат двата големи славянски народа и тогава американците и европейските им подлоги/там сме и ние с гайдите/да го ду.ат голям и мазен.....

Проблема не е само украински...за всичко останало съм съгласен с теб

По времето на Порошенко и Путин нищо не се правеше... По времето на Зеленски и Путин започна да се прави нещо ... Путин си е същият, явно проблемът е бил в Украйна - там е нямало воля за договаряне и решаване на проблема... Порошенко разчиташе на демократите (Обама, Килъри и Байдън) и провеждаше тяхната политика срещу Русия. Зеленски вече е на власт при Тръмп, на който не му пука за Украйна, Затова Тръмп го прати да се разбират с Путин. Дори уволни Уокър - вече няма надзираващ/посредник за Украйна. Освен това на Меркел и на Макрон им писна от бандеровските номера и просията на Киев и те натискаха Зеленски да изпълнява минските споразумения.

забележете, че при последната размяна бяха обменени УКРАИНСКИ граждани срещу УКРАИНСКИ граждани... писанията за някакви "руски терористи" и "руски военни" са без покритие.

абе кви са тия работи и светът мълчи. Ходят руските терористи в чужда държава и отвличат когото им падне и после ги разменят за други терористи... Абе терорист ли е и влезне ли ти в къщата режа му тиквата и на кучетата..

Schilo

Ами явно не са такива, каквито ти се искат. А терористи са точно укрите. Те запалиха Донецк и Луганск. Кой изпрати танковете?

Те украинските танкове си бяха там. Все едно да питаш кой е пратил Руски танкове в някое тяхно военно поделени. Ясна е работата. Руснаците инсценираха тия неща в източна Украйна за да мине номера с Крим...... ама немножко се обосраха със холандския самальот, немножко се обосраха с газовите доставки.....затъна руския народ в невиждана мизерия от тая война. За пръв път от много години са по-бедни от нас българите....Украйна също и се майката....3 милиона емигранти последните 5-6 годинки......най-много бежанци в Европа има от Украйна!

Ако сега модераторката успее да обясни защо "да се насереш в гащите" трябва да се изтрие, а "режа му тиквата" да остане, ще и пожелая весело посрещане на Новата година.

"абе ->кви-< са " Виждам чё квичиш отлично щерюпитеко,ще ти налеем за Нова година един бидон помийка. мбууухахаха

Най-после украинците осъзнаха, че от САЩ и Запада не могат да очакват нищо (добро), и че е най-добре да се разберат с руснаците.

ти май не помниш какво каза Тръмп на Зеленски в Ню Йорк: "Трябва да се срещнете и да си оправите проблемите с Путин...." Демек, не ме занимавайте с вашите глупости.

Украинците от запада може да очакват единствено вазелин, а другото ще дойде от изток. Докато не разберат кои са самите те, няма оправия. Както у нас....русофили...русофоби...американо.....не знам какво си....а българи? родолюбци? патриоти, ако щеш? Къде сме ние? На коя политическа карта се намира обикновения българин?

да се договаря и за връщането на Крим и донбас, и капитулацията на путлер ще е тотална!

Schilo

Договорката е ясна- руснаците им доставят газ и им предоставят транзит до края на мандата на Зеленский, той от своя страна спира войната в Украйна и работи са специалния статут на двете области.

Вече ме съмнява, че има пленници - това са все дезертьори! РАЗСТРЕЛ! ОГОНь!

си съмнителен с твоята игра на кючек пред великата порта

Гледай в тубата как ги събират за армията, с насилия и отвличане. Как няма да дезертират? Изобщо попрочетете малко и друго освен тезисите на другаря Сорос, за да не се излагате синюгите!