Коментари - Путин и Си Цзинпин готвят среща, ще обърнат голямо внимание на ситуацията в света | Днес.dir.bg

Путин и Си Цзинпин готвят среща, ще обърнат голямо внимание на ситуацията в света

Третият международен форум "Един пояс, един път" ще се проведе в китайската столица от 17 до 18 октомври

Обратно в новината

Коментари - Путин и Си Цзинпин готвят среща, ще обърнат голямо внимание на ситуацията в света | Днес.dir.bg

Коментари

Еленку канен ли е? Му ха ха ха :)

При бандера :)

Да хвърлят чоп. Кой ще бъде капо де капи. И да се обединят. С ракетите на матрьошките.. Населението на Китай. Ресурсите и територията на Русия. Няма да имат стигане.

И ако обявят китайския език за официален. Матрьошките ще емигрират Европа. Ние ще ги интегрираме. И готово.

И аз пък ако ти набутам в дупарата една голяма, дебела, кожена матрьошка и пейзажа ще заспи.

Аха, ясно. На Песков му се иска, надява се, да е възможно ако бъде позволено нас Путин да се срещне със Си на 4 очи... Мечти.. Си няма време за 4 очи с точно това недоразумение. Бас? Ще има ръкостискане и толкова.

В Китай и Северна Корея му е разрешено да пътува.Що да не се поразходи ,за да покаже на руснаците,че не е в изолация.

Западэт да се обедини и да покаже на Русия, Китай и Иран, къде им е мястото. Пълни санкции и цойкот. Затваряне на границите за руснаци, китайци и иранци, за всякакви мигранти от Африка, Азия, Индия.

Присъединявам се 1000 % ....

тръгнало джуджето да се бута в А група , някой требе да го е излъгал че е фактор некъв в света .

Грешно гледаш. Той си прави нова лига и първенство. Не се бута в А група. Създава си собствена игра.

Именно !!!

Тайван ще влиза в състава на Китай....скоро, много скоро, и никой не може да спре тва.

Глупости.

Нараствала ролята на третия свят…вервайте си примати

Путин щял да налага санкции на САЩ и Германия !!!!! НЯМА да изнася Москвичи и трактори Урал ..Също така банките им няма да имат достъп до рубли !!!!!! Ще им спре и Интернета ...

Притежават ресурси. Човешки ресурси. Енергийни ресурси. Хранителни ресурси. Питейна вода и плодородни почви. Много дървесина и тн. Европа да му мисли по-скоро. Най-важното е кой притежава ресурсите, а не някаква валутна единица и цифри в банката.

Изолирани от цивилизациония свят двама гей лидери решили да си спретнат садо мазо сбирка и как да попречат човечеството да се развива !

Има болка в думите ти, защото те е яд, че в края на крайщата техния нов съюз набира все повече смисъл и логика. Яд ще те е, защото развиващите се страни вече се превръщат в новите лидери, а усещаш при теб как нещата тръгват надолу. Не им завиждай. Те не ти пречат да се развиваш. Напротив Китай досега ти помагаше да те развива. Сега не мрънкай, че вече не искат да ти работят мръсната работа. Хващай се на мръсна работа сам. Нещата се обръщат и ти мрънкаш, че те са го планирали. Донякъде е така, но не са ти длъжни грам. Хората намериха начин да се развият.

Ами как ще работят във фабриките и на полето калпазаните? Свикнаха да дремят и да си чоплят носовете в офисите. И да се правят на робовладелци. Свърши вече тая.

набира скорост като СИВ и от голямата скорост скоро ще катастрофира , пак като СИВ .

Неочаквано е ,че ПУТИН още не е в пандиза в Хага !!!!! Но има време и скоро ще стане !!!

Неочаквано е че още празната ти глава си е ва мястото. Но скоро ще дойдат кадировците и ще отрежат празните глави на всички козяшки тролове и гнусни "демократи". И ще ги нахвърлят в прахоляка да се гаврим с тях. А бездомни кучета и чакали ще ги разнасят за ушите и носа. Зя окончателно решение на "демократичния" въпрос у нас!

Ей драскачи от тези двамата ще се реди новия свят и да лаете и да квитесе тая те диктуват правилата на играта запада си изпя песента

Искрено се радвам, че източният модел доказва, надделя въпреки фалша от запад. Тоест източният начин на живот, дори с камък на плещите издържа. Това е доказателство, че западният модел е неустойчив изобщо цялостно. Източният и в кризи, и в трудни времена и отгоре даже санкциониран пак се крепи и издържа повече от населението на планетата. Това е моделът и в природата. Справка. Пчели, мравки. Съвършенният модел. Китай - вечен. Запада - 150 годишен експеримент.

Путин и Медведев ,са заминали за Палестина ..Ще се бият за Хамас ,срещу Израел

Ха ха джуджето ще увисне на въжето Колкото и да лиже задника на китаеца, спасение няма А руските глисти тук отиват в канала

Отиват такива като тебе. В окопите. Моли се да не ти изпратят повиквателна, че ще се посереш. Не си в НАТО да водиш хорото, а да бъдеш консуматив за фронта.

Но ти няма да го видиш, че идват кадировците да ти отрежат празната глава и да я хвърлят в прахоляка, да се гаврим с нея. Убий "демократ" - спаси (бъдещето на) дете.

китайския държавен глава Си Цзинпин знае ли кой е Путин.. защото той е никой..ха.ха ха ха ха Руски мечти..ха.ха

Трябва да си ужасно фиксиран за да си сложиш такъв ник.

Един военен престъпник, издирван от международен наказателен съд, ще прави изявление за ситуацията в Света... Тази руска гнида, още ли си въобразява някой да я възприема като фактор в световната политика....

Не си българин... обикновен идиот си който мърси името "българин"

Путин е сериозен фактор, я виж зеленото говедо как реве !

С тая фигура лягат 50 страни, с тази фигура стават. Така че явно има значение. Самият ти срещу кого ще пишеш ако не е той. Ще умреш от глад.

Какъв съд бе? Западняците си играят съдилища но никой от големите не ги ебава, даже от техните.

стига сте лълаги бе, това е обща среща на която и Путьо се е престрашил да отиде.

Никой не се е измъкнал от ХАГА .Ще бъде весело . До няколко месеца из.рода ПУТИН да облече раираната риза ...

Хага няма как да получи Путин, щото първо ще получи ядрен заряд, а ние не искаме това.

Хи хи е тъпак, сипе глупостите пак

Глупости, млупости, ама ракетите са в бойна готовност.

Най богатата на суровини и енергия държава се коалира с най богатата на технологии и човешки ресурси , това са Русия и Китай днес, перфектната симбиоза. Пазарът е осигурен в рамките на 3, ако не и 4 милиарден БРИКС след разширението. Европа си го нахендри щото вече е нищо и никой, освен да печата хартийки за нищо не става!

Тъпако, ти сигурно това работиш. Пишеш глупости в мрежата, и си ти плаща. Обаче има хора като нас, които произвеждаме за да има реална икономика. Колкото до технологиите на възхвания ти Китай, моля те. Обясни кои ползваш ти, и са китайски разработки.

Я обясни ти що полваш всеки ден арабски цифри, ти благодарил ли си на арабите за това ??

Аз като ползвах западни технологии беше преди 30 години, технологиите бяха монитори 100 кила, флопита 5.25 инча дето днес и половин снимка не могат да поберат, дискове по 20 мегабайта, модеми дето ти заемаха тел линия с часове ! След това почнах да ползвам китайски - малки, леки и 100 пъти по мощни от западните бохлуци !

Съединените щати правят всичко, за да спрат голяма война в Близкия изток. Блинкен посети арабските страни. САЩ заявиха, че Иран не стои зад специалната операция на Хамас в Израел, за да не го въвлече във войната. В конфликта в Украйна Съединените щати се държаха съвсем различно - разпалваха войната, както можеха. Това се случи, защото им трябваше причина да наложат санкции срещу Русия. Сега бяха въведени санкции, те поеха контрола над европейския газов пазар, всички цели бяха постигнати и политиката на САЩ спрямо конфликта в Украйна се промени драматично. Стратегически САЩ сега не се нуждаят нито от война в Близкия изток, нито от война в Украйна. Всичко това ги отвлича от Китай. Дава време на Китай да се подготви.

Точно. И накрая Китай и компания ще пердашат сещ и пуделите им. Това е.

Айде бе ...Какво зависи от ПУТИН в света . Ще наложи санкции на САЩ и Германия ли ???? Ще спрат износа на МОСКВИЧ....? Ха.ха.ха.ха Държавата kochina ,до една година ,ще се разпадне на пет държави ,които ще бъде за добро ...

Още един дето гледа БТВто...а спри го бе

Северна Корея и Тамбукту

Путю целуваше ръка на Меркел и на руснака му беше добре,цоцаше немска бира с бургери. Сега целува ръка на Си и ще му дъвче кренвирша .

Бургерите са боклук, не храна, а китайската кухня е богата, разнообразна. Все пак как се изхранват милиард и половина?

През 2020 г. Народното събрание прие декларация /държавен вестник, бр. 47 от 2020/ срещу реформа на Зеленски, целяща да разцепи Болгородския район, където живеят предимно българи, така че българската общност да загуби идентичността си.

Редно е г-н Си да арестува жужето и да го прати в село Хага,

С или без ядреното куфарче ще ходи в Хага?

Там ще му осигурят куфар да си сере както е свикнал. Няма нужда да си носи.

Лесен разбор на ситуацията за спиртосаните блядски мозъци-икономическата война САЩ започнаха отпреди 2 години, напълниха складовете си с китайски стоки и в момента само допълват наличностите, с намерението във всеки един момент да направят вноса от Китай НУЛА! НУЛА от ЕС, САЩ, Канада, Япония и тн!! Даже в момента истинската причина за локдауна в Китай е липсата на работа, не ковида! Производството се връща в САЩ или в приятелски страни. Заповедта и инструкциите са получени за изпълнение " от днес за утре" от топ-мениджъри в американски компании. Така че Китай вече няма нужда от ресурсите на Раша, има нужда от клиенти, платежоспособни клиенти Ресурсите и многото население са в родната ви Азия, но парите, технологиите, смелостта и акъла са в "колективния запад"! Вие изостанали военолюбиви изроди със спиртосани и спиритуализирани ала Дудин/Путин/Соловьов/Рогозкин мозъци, тъпи робски душици! Планетата ни почва да се прочиства от празноглави идиоти като вас, вземете си бонусите от Копейкин и Митрафонова и ги харчете докато можете! Хронология: 1. Първи ще е Иран, Израел е готов и вече тренират със САЩ, Биби ходи до Йордания да ги предупреди да не се месят между шамарите. Турция засега е само наказана в ъгъла докато не и дойде акъла в главата. Гърция ще намаже с топ-въоръжание, щяхме и ние ако нямаше толкова объркани нашенски родолюбци готови да продадат Родината ни на поробителка Русия 2. Втора ще е С.Корея тъй като Япония и Ю.Корея още се подготвят за подкрепата си към САЩ 3. Ако Русия и Китай още не са се усетили, най-вероятно НАТО ще обяви пълна подкрепа и ще вземе участие в ликвидирането на руските части на украинска територия, ако се стигне дотам, кофти, но в дългосрочен план е неизбежно предвид диктаторските учения в Китай и Русия. Никой не иска децата му да робуват на руснаки, китайск, турски или севернокорейски диктатори. Ако ще живеем в такива диктатури по добре да умрем борейки се срещу тях

Това може да го каже само фанатик от Хамас.

Еххаааа, кЪв план Барбароса си изпедепцал .... олигофренце нацифизирано.

Кой, Кой ще работи на запад. Няма връщане назад, бавно и полека запада е обечен на технологична изостаналост.

Китайските стоки от преди две години вече са морално остарели. Никой няма да иска да ги купи. Сега САЩ ще гу транспортират от складовете директно на боклука и ще поръчат нови на Китай. Шо се отнася до првместване на производството от Китай, трябват поне 25 години. Това е минималният срок да се създадат хора готови да работят на пълно натоварване за по-малко пари, отколкото взимат сега, без да правят нещо.

Не се ли сещаш, че след първата ядрена ракета на САЩ изстреляна срещу Иран или КНДР, ще излетят поне половината руски и половината китайски срещу САЩ. Какво си мислиш, че те ще стоят и чакат да дойде техният ред да бъдат унищожени ли? Това е много обратното на остро.

Страшен анализ- няма що. Глупост до глупост. Тези с ресурсите и стоките щели да умрат от глад защото нямали пари. Пари ли ще ядеш? Що се касае до технологиите, помним как САЩ се уплашиха че Huawey им взима пазара в телекомуникациите. Китайската автоиндустрия напредва и съвсем скоро ще задуши европейската, а американска почти няма. Кристалина бере грижа че Китай били само с 2.5% ръст-колко е на САЩ и ЕС? За Русия няма да мисля. Те не са свикнали на комфорт, но жито и месо имат. Срещу нефт, газ и руди ще си купят коли, телефони и домати. ГРИЖА МЕ Е ЗА НАС, КОИТО НЯМАМЕ НИЩО.

Е как да нямаме бе? Кировци, магаревци и прочее адам акъллии колкото щеш. И се плодят по много. Ще изнасяме навън, това е.

Природните ресурси на планетата се изчерпват, а Русия притежава цялата Менделеева таблица в огромни размери. Китайските стоки ще станат едни от най-качествените, защото китайците ще купуват природните богатства на Русия. Made in China - символ на качество !

Да ти минава мисълта що Русия не си използва ресурсите ,ами ги разменя за хартийки без стойност. Същи африкански маймун е руснака. Седи на клона и дъвче банан- ресурс.

И точно докато си мисля това се сещам че ние нямаме и БАНАН. Колко са смешни руснаците, а?

Поясът и пътят вече минават през централна Азия и бившите републики където руското влияние почти е изчезнало.

Пандата обещава вечно приятелство на Мечката. Докато й открадне меда.

панда мед не яде, а само бамбук. Обаче братушките много обичат мед...

голямо внимание...

Китаеца пак ли ще обяснява на Путин, че е велик, неповторим и уникален, особено като му дава газ и нефт на промоция???

Китай е Империята на Търпението. И винаги гледат 5 хода напред. Сега коткат оня откачалник с манията за Император, докато му цоцат ресурсите на безценица. В отговор обявяват вербална подкрепа и декларарират нещо си на хартия. Хитреци, тяхно е бъдещето.

Още "стратегическо партньорство", още "ползотворно сътрудничество", още "гаранти за световния мир". Декларации, конференции, симпозиуми, семинари. И накрая 45% от износа на Китай е за САЩ и ЕС.

Важното е ВНОСЪТ/ ЗАВИСИМОСТТА откъде е.

Ако нямаш износ, внос не ти трябва бе, бунак. Ма те Китай вече си взеха Сибир. Далечния изток е руски само на хартия, колкото да плащат пенсии.

Китай има най-голям интерес от продължаването на конфликта в Украйна и ще направят всичко възможно да го удължат. Най-вероятно имат принос и в започването му, тъй като тъпото ченге нападна Украйна малко след срещата му със Си. Играта на Китай е комплексна и дългосрочна, но основната жертва е Русия и ресурсите и. В момента ги подаряват на Китай тъй като се изолираха от цивилизацията. Путинската върхушка тъпанарски настройва руснаците срещу единствената велика сила, която им е подавала ръка да ги спаси от унищожение и то два пъти. Комплексите на кремълските джуджета са умело използвани от китайците, когато последните разбраха, че американците не са съгласни с идеите им за покоряване на света

Някой от русоробите по-долу обяснява в типичния стил, разбира се, на Руската педерация, разбира се (конечно, разбира се), че слабата рубла била супер щото стимулирала износа - кой износ, ве, дорогой? На Масквичи? Към китай и С корея? Или на нафта? На газ? Ми вие вече без пари я давате на Индия и Китай, ама и те вече не искат.На Китай им спряха боклуците към САЩ и ЕС и сега могат да продават на Иран, на вас, на С.Корея, ама май не ви е до нови маратонки и кафеварки? И Китай, и Раша капут, рептили!

Русия, С.Корея и Иран са марионетните държави , с които Китай опипва надпреварата за трона, засега се справя успешно, успя да скара необратимо Европа и Русия, използвайки комплексите на тъпото ченге, чиято мания за величие зароби страната му с най-лошия възможен партньор

Китай СКАРАЛ Русия и Европа?! Ах, недей, че госпожа МАЙДАН / " Да го Н.Ч.К.М на ЕС!"/ ЩЕ РЕВНУВА!

На срещата, другаря Си ще изненада приятно другаря путин като извади старите китайски карти, на които империята има излаз на Северно море.

Сенилния СРЕЩУ Путин и Си. Надежда всяка тук оставете!

За Русия или Китай , ще ти пратя

Коментари - Путин и Си Цзинпин готвят среща, ще обърнат голямо внимание на ситуацията в света | Днес.dir.bg

Путин и Си Цзинпин готвят среща, ще обърнат голямо внимание на ситуацията в света

Третият международен форум "Един пояс, един път" ще се проведе в китайската столица от 17 до 18 октомври

Обратно в новината

Коментари - Путин и Си Цзинпин готвят среща, ще обърнат голямо внимание на ситуацията в света | Днес.dir.bg

Коментари

Еленку канен ли е? Му ха ха ха :)

При бандера :)

Да хвърлят чоп. Кой ще бъде капо де капи. И да се обединят. С ракетите на матрьошките.. Населението на Китай. Ресурсите и територията на Русия. Няма да имат стигане.

И ако обявят китайския език за официален. Матрьошките ще емигрират Европа. Ние ще ги интегрираме. И готово.

И аз пък ако ти набутам в дупарата една голяма, дебела, кожена матрьошка и пейзажа ще заспи.

Аха, ясно. На Песков му се иска, надява се, да е възможно ако бъде позволено нас Путин да се срещне със Си на 4 очи... Мечти.. Си няма време за 4 очи с точно това недоразумение. Бас? Ще има ръкостискане и толкова.

В Китай и Северна Корея му е разрешено да пътува.Що да не се поразходи ,за да покаже на руснаците,че не е в изолация.

Западэт да се обедини и да покаже на Русия, Китай и Иран, къде им е мястото. Пълни санкции и цойкот. Затваряне на границите за руснаци, китайци и иранци, за всякакви мигранти от Африка, Азия, Индия.

Присъединявам се 1000 % ....

тръгнало джуджето да се бута в А група , някой требе да го е излъгал че е фактор некъв в света .

Грешно гледаш. Той си прави нова лига и първенство. Не се бута в А група. Създава си собствена игра.

Именно !!!

Тайван ще влиза в състава на Китай....скоро, много скоро, и никой не може да спре тва.

Глупости.

Нараствала ролята на третия свят…вервайте си примати

Путин щял да налага санкции на САЩ и Германия !!!!! НЯМА да изнася Москвичи и трактори Урал ..Също така банките им няма да имат достъп до рубли !!!!!! Ще им спре и Интернета ...

Притежават ресурси. Човешки ресурси. Енергийни ресурси. Хранителни ресурси. Питейна вода и плодородни почви. Много дървесина и тн. Европа да му мисли по-скоро. Най-важното е кой притежава ресурсите, а не някаква валутна единица и цифри в банката.

Изолирани от цивилизациония свят двама гей лидери решили да си спретнат садо мазо сбирка и как да попречат човечеството да се развива !

Има болка в думите ти, защото те е яд, че в края на крайщата техния нов съюз набира все повече смисъл и логика. Яд ще те е, защото развиващите се страни вече се превръщат в новите лидери, а усещаш при теб как нещата тръгват надолу. Не им завиждай. Те не ти пречат да се развиваш. Напротив Китай досега ти помагаше да те развива. Сега не мрънкай, че вече не искат да ти работят мръсната работа. Хващай се на мръсна работа сам. Нещата се обръщат и ти мрънкаш, че те са го планирали. Донякъде е така, но не са ти длъжни грам. Хората намериха начин да се развият.

Ами как ще работят във фабриките и на полето калпазаните? Свикнаха да дремят и да си чоплят носовете в офисите. И да се правят на робовладелци. Свърши вече тая.

набира скорост като СИВ и от голямата скорост скоро ще катастрофира , пак като СИВ .

Неочаквано е ,че ПУТИН още не е в пандиза в Хага !!!!! Но има време и скоро ще стане !!!

Неочаквано е че още празната ти глава си е ва мястото. Но скоро ще дойдат кадировците и ще отрежат празните глави на всички козяшки тролове и гнусни "демократи". И ще ги нахвърлят в прахоляка да се гаврим с тях. А бездомни кучета и чакали ще ги разнасят за ушите и носа. Зя окончателно решение на "демократичния" въпрос у нас!

Ей драскачи от тези двамата ще се реди новия свят и да лаете и да квитесе тая те диктуват правилата на играта запада си изпя песента

Искрено се радвам, че източният модел доказва, надделя въпреки фалша от запад. Тоест източният начин на живот, дори с камък на плещите издържа. Това е доказателство, че западният модел е неустойчив изобщо цялостно. Източният и в кризи, и в трудни времена и отгоре даже санкциониран пак се крепи и издържа повече от населението на планетата. Това е моделът и в природата. Справка. Пчели, мравки. Съвършенният модел. Китай - вечен. Запада - 150 годишен експеримент.

Путин и Медведев ,са заминали за Палестина ..Ще се бият за Хамас ,срещу Израел

Ха ха джуджето ще увисне на въжето Колкото и да лиже задника на китаеца, спасение няма А руските глисти тук отиват в канала

Отиват такива като тебе. В окопите. Моли се да не ти изпратят повиквателна, че ще се посереш. Не си в НАТО да водиш хорото, а да бъдеш консуматив за фронта.

Но ти няма да го видиш, че идват кадировците да ти отрежат празната глава и да я хвърлят в прахоляка, да се гаврим с нея. Убий "демократ" - спаси (бъдещето на) дете.

китайския държавен глава Си Цзинпин знае ли кой е Путин.. защото той е никой..ха.ха ха ха ха Руски мечти..ха.ха

Трябва да си ужасно фиксиран за да си сложиш такъв ник.

Един военен престъпник, издирван от международен наказателен съд, ще прави изявление за ситуацията в Света... Тази руска гнида, още ли си въобразява някой да я възприема като фактор в световната политика....

Не си българин... обикновен идиот си който мърси името "българин"

Путин е сериозен фактор, я виж зеленото говедо как реве !

С тая фигура лягат 50 страни, с тази фигура стават. Така че явно има значение. Самият ти срещу кого ще пишеш ако не е той. Ще умреш от глад.

Какъв съд бе? Западняците си играят съдилища но никой от големите не ги ебава, даже от техните.

стига сте лълаги бе, това е обща среща на която и Путьо се е престрашил да отиде.

Никой не се е измъкнал от ХАГА .Ще бъде весело . До няколко месеца из.рода ПУТИН да облече раираната риза ...

Хага няма как да получи Путин, щото първо ще получи ядрен заряд, а ние не искаме това.

Хи хи е тъпак, сипе глупостите пак

Глупости, млупости, ама ракетите са в бойна готовност.

Най богатата на суровини и енергия държава се коалира с най богатата на технологии и човешки ресурси , това са Русия и Китай днес, перфектната симбиоза. Пазарът е осигурен в рамките на 3, ако не и 4 милиарден БРИКС след разширението. Европа си го нахендри щото вече е нищо и никой, освен да печата хартийки за нищо не става!

Тъпако, ти сигурно това работиш. Пишеш глупости в мрежата, и си ти плаща. Обаче има хора като нас, които произвеждаме за да има реална икономика. Колкото до технологиите на възхвания ти Китай, моля те. Обясни кои ползваш ти, и са китайски разработки.

Я обясни ти що полваш всеки ден арабски цифри, ти благодарил ли си на арабите за това ??

Аз като ползвах западни технологии беше преди 30 години, технологиите бяха монитори 100 кила, флопита 5.25 инча дето днес и половин снимка не могат да поберат, дискове по 20 мегабайта, модеми дето ти заемаха тел линия с часове ! След това почнах да ползвам китайски - малки, леки и 100 пъти по мощни от западните бохлуци !

Съединените щати правят всичко, за да спрат голяма война в Близкия изток. Блинкен посети арабските страни. САЩ заявиха, че Иран не стои зад специалната операция на Хамас в Израел, за да не го въвлече във войната. В конфликта в Украйна Съединените щати се държаха съвсем различно - разпалваха войната, както можеха. Това се случи, защото им трябваше причина да наложат санкции срещу Русия. Сега бяха въведени санкции, те поеха контрола над европейския газов пазар, всички цели бяха постигнати и политиката на САЩ спрямо конфликта в Украйна се промени драматично. Стратегически САЩ сега не се нуждаят нито от война в Близкия изток, нито от война в Украйна. Всичко това ги отвлича от Китай. Дава време на Китай да се подготви.

Точно. И накрая Китай и компания ще пердашат сещ и пуделите им. Това е.

Айде бе ...Какво зависи от ПУТИН в света . Ще наложи санкции на САЩ и Германия ли ???? Ще спрат износа на МОСКВИЧ....? Ха.ха.ха.ха Държавата kochina ,до една година ,ще се разпадне на пет държави ,които ще бъде за добро ...

Още един дето гледа БТВто...а спри го бе

Северна Корея и Тамбукту

Путю целуваше ръка на Меркел и на руснака му беше добре,цоцаше немска бира с бургери. Сега целува ръка на Си и ще му дъвче кренвирша .

Бургерите са боклук, не храна, а китайската кухня е богата, разнообразна. Все пак как се изхранват милиард и половина?

През 2020 г. Народното събрание прие декларация /държавен вестник, бр. 47 от 2020/ срещу реформа на Зеленски, целяща да разцепи Болгородския район, където живеят предимно българи, така че българската общност да загуби идентичността си.

Редно е г-н Си да арестува жужето и да го прати в село Хага,

С или без ядреното куфарче ще ходи в Хага?

Там ще му осигурят куфар да си сере както е свикнал. Няма нужда да си носи.

Лесен разбор на ситуацията за спиртосаните блядски мозъци-икономическата война САЩ започнаха отпреди 2 години, напълниха складовете си с китайски стоки и в момента само допълват наличностите, с намерението във всеки един момент да направят вноса от Китай НУЛА! НУЛА от ЕС, САЩ, Канада, Япония и тн!! Даже в момента истинската причина за локдауна в Китай е липсата на работа, не ковида! Производството се връща в САЩ или в приятелски страни. Заповедта и инструкциите са получени за изпълнение " от днес за утре" от топ-мениджъри в американски компании. Така че Китай вече няма нужда от ресурсите на Раша, има нужда от клиенти, платежоспособни клиенти Ресурсите и многото население са в родната ви Азия, но парите, технологиите, смелостта и акъла са в "колективния запад"! Вие изостанали военолюбиви изроди със спиртосани и спиритуализирани ала Дудин/Путин/Соловьов/Рогозкин мозъци, тъпи робски душици! Планетата ни почва да се прочиства от празноглави идиоти като вас, вземете си бонусите от Копейкин и Митрафонова и ги харчете докато можете! Хронология: 1. Първи ще е Иран, Израел е готов и вече тренират със САЩ, Биби ходи до Йордания да ги предупреди да не се месят между шамарите. Турция засега е само наказана в ъгъла докато не и дойде акъла в главата. Гърция ще намаже с топ-въоръжание, щяхме и ние ако нямаше толкова объркани нашенски родолюбци готови да продадат Родината ни на поробителка Русия 2. Втора ще е С.Корея тъй като Япония и Ю.Корея още се подготвят за подкрепата си към САЩ 3. Ако Русия и Китай още не са се усетили, най-вероятно НАТО ще обяви пълна подкрепа и ще вземе участие в ликвидирането на руските части на украинска територия, ако се стигне дотам, кофти, но в дългосрочен план е неизбежно предвид диктаторските учения в Китай и Русия. Никой не иска децата му да робуват на руснаки, китайск, турски или севернокорейски диктатори. Ако ще живеем в такива диктатури по добре да умрем борейки се срещу тях

Това може да го каже само фанатик от Хамас.

Еххаааа, кЪв план Барбароса си изпедепцал .... олигофренце нацифизирано.

Кой, Кой ще работи на запад. Няма връщане назад, бавно и полека запада е обечен на технологична изостаналост.

Китайските стоки от преди две години вече са морално остарели. Никой няма да иска да ги купи. Сега САЩ ще гу транспортират от складовете директно на боклука и ще поръчат нови на Китай. Шо се отнася до првместване на производството от Китай, трябват поне 25 години. Това е минималният срок да се създадат хора готови да работят на пълно натоварване за по-малко пари, отколкото взимат сега, без да правят нещо.

Не се ли сещаш, че след първата ядрена ракета на САЩ изстреляна срещу Иран или КНДР, ще излетят поне половината руски и половината китайски срещу САЩ. Какво си мислиш, че те ще стоят и чакат да дойде техният ред да бъдат унищожени ли? Това е много обратното на остро.

Страшен анализ- няма що. Глупост до глупост. Тези с ресурсите и стоките щели да умрат от глад защото нямали пари. Пари ли ще ядеш? Що се касае до технологиите, помним как САЩ се уплашиха че Huawey им взима пазара в телекомуникациите. Китайската автоиндустрия напредва и съвсем скоро ще задуши европейската, а американска почти няма. Кристалина бере грижа че Китай били само с 2.5% ръст-колко е на САЩ и ЕС? За Русия няма да мисля. Те не са свикнали на комфорт, но жито и месо имат. Срещу нефт, газ и руди ще си купят коли, телефони и домати. ГРИЖА МЕ Е ЗА НАС, КОИТО НЯМАМЕ НИЩО.

Е как да нямаме бе? Кировци, магаревци и прочее адам акъллии колкото щеш. И се плодят по много. Ще изнасяме навън, това е.

Природните ресурси на планетата се изчерпват, а Русия притежава цялата Менделеева таблица в огромни размери. Китайските стоки ще станат едни от най-качествените, защото китайците ще купуват природните богатства на Русия. Made in China - символ на качество !

Да ти минава мисълта що Русия не си използва ресурсите ,ами ги разменя за хартийки без стойност. Същи африкански маймун е руснака. Седи на клона и дъвче банан- ресурс.

И точно докато си мисля това се сещам че ние нямаме и БАНАН. Колко са смешни руснаците, а?

Поясът и пътят вече минават през централна Азия и бившите републики където руското влияние почти е изчезнало.

Пандата обещава вечно приятелство на Мечката. Докато й открадне меда.

панда мед не яде, а само бамбук. Обаче братушките много обичат мед...

голямо внимание...

Китаеца пак ли ще обяснява на Путин, че е велик, неповторим и уникален, особено като му дава газ и нефт на промоция???

Китай е Империята на Търпението. И винаги гледат 5 хода напред. Сега коткат оня откачалник с манията за Император, докато му цоцат ресурсите на безценица. В отговор обявяват вербална подкрепа и декларарират нещо си на хартия. Хитреци, тяхно е бъдещето.

Още "стратегическо партньорство", още "ползотворно сътрудничество", още "гаранти за световния мир". Декларации, конференции, симпозиуми, семинари. И накрая 45% от износа на Китай е за САЩ и ЕС.

Важното е ВНОСЪТ/ ЗАВИСИМОСТТА откъде е.

Ако нямаш износ, внос не ти трябва бе, бунак. Ма те Китай вече си взеха Сибир. Далечния изток е руски само на хартия, колкото да плащат пенсии.

Китай има най-голям интерес от продължаването на конфликта в Украйна и ще направят всичко възможно да го удължат. Най-вероятно имат принос и в започването му, тъй като тъпото ченге нападна Украйна малко след срещата му със Си. Играта на Китай е комплексна и дългосрочна, но основната жертва е Русия и ресурсите и. В момента ги подаряват на Китай тъй като се изолираха от цивилизацията. Путинската върхушка тъпанарски настройва руснаците срещу единствената велика сила, която им е подавала ръка да ги спаси от унищожение и то два пъти. Комплексите на кремълските джуджета са умело използвани от китайците, когато последните разбраха, че американците не са съгласни с идеите им за покоряване на света

Някой от русоробите по-долу обяснява в типичния стил, разбира се, на Руската педерация, разбира се (конечно, разбира се), че слабата рубла била супер щото стимулирала износа - кой износ, ве, дорогой? На Масквичи? Към китай и С корея? Или на нафта? На газ? Ми вие вече без пари я давате на Индия и Китай, ама и те вече не искат.На Китай им спряха боклуците към САЩ и ЕС и сега могат да продават на Иран, на вас, на С.Корея, ама май не ви е до нови маратонки и кафеварки? И Китай, и Раша капут, рептили!

Русия, С.Корея и Иран са марионетните държави , с които Китай опипва надпреварата за трона, засега се справя успешно, успя да скара необратимо Европа и Русия, използвайки комплексите на тъпото ченге, чиято мания за величие зароби страната му с най-лошия възможен партньор

Китай СКАРАЛ Русия и Европа?! Ах, недей, че госпожа МАЙДАН / " Да го Н.Ч.К.М на ЕС!"/ ЩЕ РЕВНУВА!

На срещата, другаря Си ще изненада приятно другаря путин като извади старите китайски карти, на които империята има излаз на Северно море.

Сенилния СРЕЩУ Путин и Си. Надежда всяка тук оставете!

За Русия или Китай , ще ти пратя