Путин и Радев се срещат в Сочи на 22 май

Двамата президенти ще направят изявления за пресата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно 22 май,но нищо не се знае,може и да прескочат 24 май както върви въртележката!

Не мога да разбера каква е разликата между 18 май,когато е срещата Меркел/Путин и тази на 22 май когато срещата е Радев/Путин. Какво да очакваме тези две страни,Германия и България да бъдат изключени от Евросъюза и НАТО ли???? Спете спокойно русофобчета,не си губете времето да драскате глупости.

Ами така е,джендърите се срещат в София ,а истинските мъже в Сочи!

Кремъл ряпа да яде,нищо ,"не е " пред Сочи за първо посещение на български президент!

Тъй , тъй , сега Румбата в Сочи , август ВВ в Ахтопол :-)

Гилям майтап!

Тръмп си вкарва автогол със санкциите против Русия, които засягат и ЕС. Брюксел се еманципира от американското влияние и поема самостоятелна политика. Това предполага подобряване отношенията с Русия и сбъдва най-неприятните очаквания за американците. За ЕС са неприемливи събитията в Ерусалим и излизане на САЩ от споразумението с Иран, както и много други действия на САЩ. Като бизнесмен Тръмп фалира 4 пъти, като президент стига да фалира един път ...

Тази низша продажна подлога на комунистите отива да му дадат поредните наставления за работа против Европа и България.

stankow

Против Европа - да, но против България, защо ?

"Питат ли ме дей зората",ало къде де намира БГ,в Евразия ли?Не стига ,че комунистите и службите обраха страната си,в сие със учителите си от изток,та пак да се врем с наш Радко на изток!

Отворко, взе ли 5 цента за глупостите, които си написал? До колкото всеки знае Европа е до Урал. Или да драскаме, че като член на ЕС, нямаш парички за хляб, камо ли за катък.

Българският народ посреща със задоволство и надежда тази новина. Връзките с братска Русия са вечни и никакви усилия на джендъри и национални продажници не могат да ги нарушат. Радев е достоен политик и истински родолюбец, който може да възроди руско-българските отношения на всички нива. Между впрочем това правят унгарци, чехи, словенци ... САЩ се окзва по-голям враг на ЕС от Русия и европейците вече го разбират.

Браво на Радев! Прави това, което обеща предизборно. Не е като предшественика си Роско Западогледащия, който също се срещна с Путин в Сочи, но тайно. А БГ президентството нито оповести срещата предварително, нито я потвърди след това. За проведената среща разбрахме от съобщение на официалната страница на Путин. Среща, документирана със снимка :)

Руснаците никой не ги иска. И при нас дойдоха да ни "освобождават" преди 70 години и досега не можем да ги изгоним и да си оправим държавата. Радев е доказателство - Колкото повече русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък.Във всяка една държава по света има Мафия. А само на едно място МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА-Русия.

като Exp не е нужен никому.

Гнусните протестърски еничари, които наскоро се бориха с победата на Червената Армия над фашизма, днес гледам, че защитават и оправдават геноцида над палестинците, извършван в момента, както и от десетилетия насам, от еврейската държава, цар Долар повелява! Гнусни, жалки, долни твари........

Елементарно. Мнозина намират своето амплоа в слюнчене против Президента Радев. Забравят, че той е български офицер, израснал до генералското звание от лейтенант. Имаме и други „генерали“, дораснали от ...знаете от какво. Без Академия, без знания, без признание в ЕС и НАТО, без дори от знаене на чужди езици. Имат си свои, езици де, но интересно за какво ги използват. Да не си мислите, че тук правя някакво сравнение между .....Слънцето и Президента ? Всякакви подобни мисли, са извън моето съзнание. Колкото до срещата му с Президента Путин. Какво имаме да делим с Русия ? Нищо. Те са в други съюзи, ние сме в ЕС и НАТО. Има място за разширяване на културния обмен, бизнеса. Те притежават неща от които ние имаме нужда. Свободна, основана на взаимно уважение търговия и интереси в сферите, отново изгодни за двете страни. Трябва ли да продължаваме да бъдем на нивото на един строителен „предприемач“, за когото Слънцето подсказваше, че и магаре да определи за поста и то ще спечели изборите ? Нека да се уважаваме взаимно. Простаци има и в Русия, има ги и у нас. Утре, по морето, обикновените хора няма да си пият бирата с Патриарха, нито с оня нещастен наследник на великия писател, а със също толкова обикновен турист, както от ЕС, така и от Русия. И ако нещо може да запази крехкия мир в този размирен свят, то това е взаимното уважение.

хората си казаха,че след тази среща Радев ще бъде канен само в Бангладеш и Томбокту,но той си знае...

Пука му - от руските проекти си идват добри пари. По-добре от едно място много пари, отколкото да търчи насам-натам за стотинки.. Пък и от другаде просто не го конят, пусто му..

Руски Проекти ?! ...е, ако Имате предвид отн.ВсичкоДоене -...

Време беше макар и късно нашият достоен президент трябва да се среща с достойни политици какъвто е Путин!!!!!!!!

...и кат Си "мислил"Така Т'ши Т'шо П'ейо - взел та рекнал на магариту "Дий !" ...ииии - ...

Бясното , беззъбо куче, проскубаната кокошка рошко банов----сам , ТАЙНО ходи в Сочи да се срещне с Путин!:)))))))) ...магаренцето на Бою Симитлията , де...;)))),

Ориентировъчен период на ?

Най-после добри новини!

..за кого? За Радев ли? Или за Деси? Че не са лоши московските мол-ове..

PEYTSCH

Поклонението на поредния влъхва е без значение, както е било поклонението преди 2018 години ... Мъртвороденото на екарисажа.

Какво зависи от Президента? Какво може да реши той? Това е протоколна среща Радев да целуне ръка и на Путин, след като целуна ръката на Кирил, а онзи го нахока като немирен ученик.

Би било добре да Бъркате...- защото при здрависванеОтборите След мачХокей - Освен поздрави Може да Има И ...изважданеОтКънките виа УдарСъсСтик ;-)

След като Македония пое към ЕС и НАТО, Русия ще маже нас с баданарката и ще каже че писмеността е българска. Ще започнат руски проекти и източване на икономиката с най различни корупционни схеми.АЕЦ, нефтопровод, газопровод- все галещи ухото неща. Резултатът ще бъде изразен в заплати като в Молдова и Монголия. Румъния ще бъде недостижима цел като стандарт. В това ще се изразява резултата от посещението на резидент Радев и генерал Деса в Рассия.

извини на нашия държавен глава,за това,че руския патриарх се държа безцеремонно и имперски при посещението си в София.Щял да дообясни и на коя земя е създадена "славянската" азбука.

Отиваш в Словакия, Словения ...и разбираш.

Фатмака заминава, за да посрещне празникът на македонската писменост и култура в рассия. Да си измие хубаво устата, много работа го чака.

За генерала Бойко Борисов ли става дума?

Ми то и Меркел ще има среща с Путин. Не виждам какво нередно виждате? Даже Порошенко се срещаше преди с Путин. А и Тръмп. Той пък гласи среща с Ким, ако не откажат севернокорейците накрая. Че САЩ не си спазва думата, като за договора с Иран.

Грешите. - Насоката на ВсичкиВъпроси е ЕднаЕдинствена - каквоВсъщност ще Е Срещата ?!

Дали Радев ще се върне ухилен като Гоце и размахващ едни папки с Новия Голям Шлем, дето няма нещо общо със стария и е адски изгоден за България? ;)))))))))))))))))))

Лично&Откровено : - ще Ахна ако г-н Радев а. Осигури Връщането на ВсичкоОкрадено от Кремъл б. Осигури Официални Извинения от Кремъл за СистематичноЦелевите Свинства у Нас и отн. ВсичкоБългарско в. сложи Начало за ВразумяванетоИзобщо на Кремъл.

Това ли са новите опорни точки, че досега бях без интернет, не успях да ги получа навреме?

2018-05-16 17:25:41 Мурат (нерегистриран) Крайно време беше гордият ездача да възседне, пришпори и подкара в тръст троянското си конче в ЕС. То кончето отдавна му се слага като говори къде ли не (даже и в Полша) че санкциите трябва да паднат.

НЕ Ви ли "стигна" че Вече съсипахте страница-и-нещо с това дет бил бил казал Буш ?! - какво Падане на санкциите Срещу СписъкаПутин тинтириминтиросвате я ?! ---> я Вижте че Редовно се Увеличават !, а Списъка - Нараства !!!

АМАН от руски подлоги и слагачи в българската политика!

Разбира се, истинският вой на мършави чакали ще настане---когато Путин дойде в България!:))))) ....ама кой обръща внимание на уличните псета?:)))))------ ...освен БТВ, НОВА И БНТ , де...;?)

Ама Наистина ли си Въобразявате че Късака/Кремъл има ИзобщоНякакво спасение ?!

Нашиот може да е посредник.... ...се е нещо(пред целувките на Рахой) !:))))

Калъч, Пройчо ! - Рахой/Испания Също имат Проблеми с попълзновения&Хибридки на Кремъл.

Е, да де---нали туй дудна!:))))))))

Хайде стига славословия, Колеги ! - какъв ще Е обхватът на Разговорите ? ----- Би следвало да се Изкаже ТоталноПублично Предварително. ...а НЕ е ! - и Имайки предвид че Е за Само-следСедмица - Следва ли да Се разбира че : а. Е Неясен , т.е. Тепърва Се оформя ? ...или б. както Радев, така И Кремъл - Държат да НЕ се знае Предварително ?

СРАМ!!!

Защо ?

И между другото Путин ще му покаже снимки на ,,сатанинските,, ташаци,, ,които заделят за нас , ако приемем американските тактически ядрени заряди . ..Радев разбира за какво става въпрос .

Радев - НЕ може да е Без съветници. ... Късака - Е ВечеДостатъчно нашокан. ...което НЕ отменя СвръхВъпросителните каквоТочно Ще е Срещата.

Май си бил на доста такива срещи...и си намазал?

...и каквоВсъщност питате, Колега Зевзек ?

Точно! Гвоздеят на Програмата.

Президента е супер има повече акъл от целия гроб заедно

Ъхъ, затова го избираха Решетников и Нинова - все умни хора!

Крайно време беше гордият ездача да възседне, пришпори и подкара в тръст троянското си конче в ЕС. То кончето отдавна му се слага като говори къде ли не (даже и в Полша) че санкциите трябва да паднат.

Защо ? Радев по конституция има само представителни функции . Май ще радва само окото на Путин?

За Да Изкаже ОтдавнаЯсни Взисквания към Кремъл ?

Не си добре, Онзи брадатият в Армения -нямаше никакви функции, а сега...?

Егати загубата на време.. Путин да пусне нарежданията на Решетников, той на Нинова, Нинова на Радев.

Песков ли ти го каза?..Иначе, отде толкова акъл у тебе?

1992 godina...??? ,,..Въпрос: Не мога да разбера, защо сте го правили? Дж. Буш: Затова , защото “Приятел в нужда е приятел завинаги!” Вие слабо разбирате какво се случи. Русия не е победена, напротив , тя много се засили и на нас ни е нужно тя да бъде Наш Приятел – именно затова аз безплатно хранех всички тези руснаци. А тези, които ме побеждават, искат само да грабят. Руснаците никога няма да забравят и все някога ще ни изпратят сметката за плащане… Въпрос: Аз не разбирам Вашата увереност, че Русия е станала по-силна? Та тя съвсем неотдавна бе победена… Дж. Буш: Русия и Съюза са като матрьошки. Те са вложени една в друга. Сега, при разпадането на Съюза, тези Гири вече ги няма. На практика ние се съревновавахме с Русия, но тя беше във вид на Съюз и на краката ѝ висяха огромни Гири .Сега, след разпада на СССР, Гирите изчезнаха. Русия ще преодолее сегашните си проблеми и ще стане много по-зла и могъща, и добре ще запомни всички, които днес я обиждат. Аз бих искал да бъда такъв Приятел на Русия, какъвто Враг бях на Съветите. Трябва да се залага на най-добрия кон! Искате да разберете какви бяха тези Гири? Това се вижда от цифрите – в Съюза имаше две бездънни ями, където изчезваше бюджетния профицит- Селското стопанство и Социалната помощ. Ако Русия може да генерира предишните си доходи и да не харчи за тези губещи позиции в разходите си, то в близките години тя ще стане по-силна и по-опасна от СССР...,,???

,,...Въпрос: Господин президент, Вие смятате, че загубата на Украйна за руснаците е благо, а бившия съветник по национална сигурност… Дж. Буш: За Бжежински ли говорите? Глуповатият селяк Джими Картър, в политиката не можеше да отличи ябълка от кравешка “палачинка” и затова слушаше идиоти и клоуни. Аз доброволно напуснах поста директор на ЦРУ, защото не исках името ми впоследствие да се свързва с тези измислени истории. Бжежински писа, че без Украина Русия никога няма да стане отново империя. Така си беше в онези времена. Но това е вярно за ХХ век, а ние ще живеем в ХХI – … именно разпадането на Съветския съюз бе моето главно поражение. Имам усещането, че това е външнополитическа Катастрофа, размерите на която още не можем да проумеем...,,???

100% загубено време за Путин с тоя селяк

От тия кахъри да не вдемеш да ...пукнеш?

100% загубено време за Путин с тоя селяк

Демонстрация на политическо късогледство, фатмака е един от 80%, добре, че от него нищо не зависи, той е пионка на Курнелия и идЙотова

Алтернативно - Ако Нагледно Се докаже че Вся"власть" на задунайкаю Е Същата ---> Незабавен Кабууум ! - а Ако просто се ИзненадамеПоложително ---> Пак Кабууум !, ама Без сакатлъци. Сумарно - ще Е Воистине FinalCut.

Фатмак ----е на майка ти путката!:)))))))

Един сърдечен поздрав за майка ти и сичко женско около тебе! ...доволни ша останат..

,,...Въпрос: Аз не разбирам, как Русия ще се откаже от разходите си за Социална помощ и Селско стопанство? Дж. Буш: Всичко е в цифрите. Основните потребители на селскостопански дотации в Съюза бяха в Украина. Отива си Украина и за Русия изчезва “черната дупка” в бюджета за дотиране на селото. Основните потребители на социалната помощ са в Средна Азия и Закавказието. След като го няма Съюза, то и Русия, основният донор в Съюзния бюджет, престава да дотира многодетните мюсюлмански републики. А по-нататък е чиста аритметика – Украина, Средна Азия и Закавказието се оказват с бюджетни дефицити и потъват в бездната на отчаянието, Русия се оказва с бюджетни профицити и нейната хазна става по-голяма и по-мощна от съветската. А след това тя триумфално ще се завърне и всичко ще ни припомни, още повече, че нашата икономика е на границата на нулевата печалба. Моят съперник Клинтън обещава “да стимулира икономиката”, а това означава ,че ние отново ще влезем в дългове. Нашата икономика е в такова състояние, че ние повече не можем да вземаме заеми. А от своя страна това пък означава , че бюджетът ще е отрицателен и с времето ние ща станем “боси и голи”, а руснаците – богати и могъщи. И заради дружбата със силните и могъщите, моите безплатни бутчета, изпратени тогава, когато те нямат, какво да ядат, ще донесат огромни дивиденти. А биха донесли и още по-големи, ако можех да спра набезите на нашата вечно гладна глутница от хиени и чакали… Ех, ако бяхме успели да спасим СССР от разпад, и ако той свикнеше към нашата добра ръка и с времето успеехме да го опитомим като домашно кученце… Но днес вече нищо не може да се направи. Всички тези чакали сами решават съдбата си – аз познавам руснаците, те нищо не прощават и нищо не забравят.” Още един път да споменем, че всичко това е казано в края на 1992 година. Тогава на всички им се струваше ,че Русия лети към дъното, а се оказва ,че Буш всичко е знаел.”..,,???

,,...Въпрос: Аз не разбирам Вашата увереност, че Русия е станала по-силна? Та тя съвсем неотдавна бе победена… Дж. Буш: Русия и Съюза са като матрьошки. Те са вложени една в друга. Сега, при разпадането на Съюза, тези Гири вече ги няма. На практика ние се съревновавахме с Русия, но тя беше във вид на Съюз и на краката ѝ висяха огромни Гири .Сега, след разпада на СССР, Гирите изчезнаха. Русия ще преодолее сегашните си проблеми и ще стане много по-зла и могъща, и добре ще запомни всички, които днес я обиждат. Аз бих искал да бъда такъв Приятел на Русия, какъвто Враг бях на Съветите. Трябва да се залага на най-добрия кон! Искате да разберете какви бяха тези Гири? Това се вижда от цифрите – в Съюза имаше две бездънни ями, където изчезваше бюджетния профицит- Селското стопанство и Социалната помощ. Ако Русия може да генерира предишните си доходи и да не харчи за тези губещи позиции в разходите си, то в близките години тя ще стане по-силна и по-опасна от СССР...,,???

Това е проевропейска политика, и натовска.

Би било Чест да Видим че ИменноБългария - Осигурява Вразумяването на Кремъл ! (...ама да НЕ стане кат онази Мъдрост отн.колелокупуването ДругПът ;-)

А,бе, ти си да нямаш температура? Към 40 градуса от възпаление на мозъка.

Абре, а бе ! ...ама хА де !!!

Когато Макрон се среща с Путин - може, когато е Радев - не може. До сега нашият Президент не е потупвал свойски никого, не са го галили 3 папи по главата, не го е прегръщала Меркел. Държи се достойно и протоколно.

Ммм...- Всъщност - Еманюел - Също нашока Късака.

Полковникът ще стои мирно, ще се повдига на пръсти и ще отдава чест на генерала.

... Радев - РязкоВдига-Си Рафала, турга-там Късака за отмала... Пиф-паф !, ой-ой-ой ! - Каца !, и Късака - Трепетликащ и-БезБой . (Това ли Виждате, Колега ? ;-)

Професоре, частушките са ви слабост явно..... ....ген или ищах?:))))

...1,2,3,4,пять...вьiШел Пройчо погулять... (по Милър...ама НЕ Глен ;-)

Професоре---няма лошо , че е по ищах!:)))))

Джиджибиджи ?! ...пита Ффффиндли в Този чччас ;-)

Хенрих/ако него оприказваме/---доста биджиджиджита е правил----....;) ...ама не е по темата и НАШИТЕ ДОМАКИНИ ДИР.БГ---ще ни панират...б...б б б ....;)))))

Ой, Финдлиииий ! (рече Хенри ...по Анри-йски ;-) - тоз Е Фьодор Богданович. ...а Домакините-отДира - маймай НЕ са задунайска ..ъъъ...бира.

Аз мислех за Хенри Милър, ама с тая моя ушанка и таз ми ти ватека----де да стигна тез висини....;)

А, бе, зависи от коя армия полковник и генерал. Ако армия от един файтон хора?

ДА се срещнат - е па та кво от това? ДА не би да купим евтин нефт?Да не гадая - нищо няма да се случи, най много някои да си оцапат памперса.

С мужиците в сговор ще си владеем гяурите и балканяците...както ни е кеф ! A?

НЕОСПОРИМО!

Комунистът Радев, натрапен ни от комунистката-приватизаторка Нинова ще ходи на поклонение при великия комунист КГБист Путин. Ще разискват комунистически въпроси. След това Путин ще го учи как се язди сибирски тигър. Тигъра не е комунист.

Да живее Комунизмът! Сега в Китай , а скоро и тука!

Що не?!

Ха Да оставим мъъъъничка Питанка ? , бихте ли Приели, Колега ? ...но Ако стане НагледенГлобално Факт че БългарскиятПрезидент задолизничи Късака и то ИменноДнес ---> Незабавно Всичкото"управление"-уНас наСкрапа !

Уж беше Дървосекач, но си остана чвор недодялан.

Къв Барон я ?! Къв Мюнхаузен ?! --> я Се вижте що за Микимаушкин Сте !

ха честито, другарки и другари! дойдохме си на думата...

Чекиджийството ли?

Радев---ще отиде и разговаря човешки с Путин!:)))))) ....а Бою Симитлията , днес е като разгонена кучка---кой от къде дойде от ЗАПАДНА Европа---го ашладисва за "конграчулейшънс"!!!:)))))) .... .а и чичо Тайпи е на линия!:))))))

искаш да кажеш - ще разговарят по комунистически... хвала, другарю!

Другарят Мариано Рахой(ЕНП)----съвсем по другарски го натътрузи до колесника---а Нашия Вожд и Учител----Бою Банкянлията 3-ти, да се свети името МУ!:)))),)....УУУУУ:)))))

Поздравлевам участниците у ,,Срещата на върха,, ..на уя ми ..у Софето с песента на Вики Цигонова ..,,Кому это нужно?,,...Ха, наздраве!

Наздраве, ..амерканците да мрът...

Сега, ако и този му издърпа ушите...Вече стане ясен, дори и за групата на Ивчо Христов..На другите е ясен още от ден едно.

Струва ми се Засега - отн. г-н РадевЛично - позицията Е ала половинПълноПразната чаша... - т.е. Това на 22ри - Следва да отсее Всякакви неяснотии.

От гяури ..само гяури и говна стават!?

Радев получил ли е разрешение от америконския бункер на ул. „Козяк“ 16? Да не би датръгне и да го върнат...

Президента ни е супер гордея се единствено с него мъжкар и си държи на думата не като мистър биин и разни други големи демократи туркофили и предатели

М.Бийн = Плевнелиев ли ? ...колкото до г-н Радев - дотук НЕ видях да Е отн.Кремъл, Колега ! ...което НЕ отменя Възможността Сега-на22ри да го Видим .

Прагматизма трябва да е в основата на взаимоотношенията между двете държави, а Президента Радев е готов за това.

Да духа супата ли!

...но Имайки предвид че : а. Имаме да Си връщаме БаяВересии от Кремъл...и б. Очевидното нашокване на Късака от Вениамин + понеже г-н Радев Е по-едричък от Вениамин - Би било БлагаВест да Видим как нашоква Късака .

в лудницата търсят бармани, бЕгай да пиеш хапчетата

...и ПачемуБреДжанъм Губивремите я, шъ шъ амъ ?!

Ако иска да се представи достойно, трябва да се подготви добре, защото след срещата с патриархът го задмина Мая Манолова, а след тази може би Цецка Цачева???!!!

...като междувременно Врътката под КремълДиктат на БПЦ отн. МакедонскатаЦърква - доусложнява Задачата на г-н Радев.

Защо в заглавията си непрекъснато избягвате да използвате бъдеще време?Звучи много неграмотно и просташки.В самите статии то присъства съвсем нормално и се чудя каква е причината?

Сигурност на Предстоящото ?

Ще има клетви за вярност и "братска" обич!