Путин и Ким си обещаха помощ в "борбата срещу империализма" и за изстрелването на ракети

Двамата разговаряха на четири очи в най-модерния руски космодрум, като преди това участваха и в разговорите между двете делегации

Обратно в новината

Коментари - Путин и Ким си обещаха помощ в "борбата срещу империализма" и за изстрелването на ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Двама изроди заедно в борбата против/империализма/ УЖАС.

Да. Помагат си както могат. Корееца например помага на Путин да преодолее хроничната липса на апетит, която се появява когато човек е принуден да се храни сам, без компания. От своя страна човекът с дръпнатите очи се нуждае от глобална мрежа за позициониране, за да може да работи по ракети с контролируема траектория - евентуално руската ГЛОНАСС.

Укро Зеленчук-а нали искаше ядрени ракети в Окрия. Да му изпратят оптималната бройка и да се приключва веднъж завинаги.

Днешните пролетарии никак не са парии, имат милиарди и избиват всичко по пътя си, което им пречи да разширят имперските си територии. Когато се обединяват, това не е добре. Стават заплаха за световния мир.

НАЦИСТИТЕ КАТО СОРОС НЕ ОБИЧАТ НЕОКОЛЕГИТЕ СИ НАЛИ.....

Кога светът ще се обедини срещу тази неофашистка чума, предвождана от Путин?

Ахаха, сърцето на космическата сила! Тази година помагаме Ким да изстрелва ракети, после ИДИЛ и т.н.

На идил краварите помагат. Те са техни отрочета, както заяви в сената Клинтъновца!

В 21. век е абсурдно да се говори за империализъм, само по себе си това понятие е извън времето, тоест "борбата" е срещу нещо несъществуващо... Жалка картинка, Русия на нивото на Северна Корея, че май вече е спорно коя е по- напреднала... Путин Великолепни успя да унизи "империята", така както никой друг "император" преди него...

Путин превърна "златния милиард" ЛГТБ гето, а останалият свят подминава тези умиращия величия и продължава напред.

Ама наистина ако попиташ 90% от плюещите тук за какво го правят едва ли ще могат да дадат сносно обяснение. Най-много да кажат че и двамата трябва просто да вземат да се гръмнат, което не е сериозно.

Браво другари, само така! Ще се борим срещу прогнилия запад и всичките му сатанистки изобретения като ай фони, лаптопи, интернети, демокрации, свободи и някакви си изкуствени интелекти. На нас ни трябват ракети и бомби за да сложим всичко в ред и да няма някакви си протестиращи лигльовци на които им било малко храната и заплатата. Пролетарии от всички страни, съединявайте се!

Ще ти се изпразня на лицето

Г-н Путин един колос в Светоената политика,навярно е наистина доста отговорно и трудно да си начело на държава,Не симпатизирам на Русия,но Руският президент г-н Путин вероятно разполага с добре нагънат мозък,ами респект г-н Президент!

Нагънатия му мозък може само да натисне копчето за ядрена война

Не се борим от Джо, той отиде да си легне.

срещнали се двама убийци и решили да си помагат за да убият повече хора

Докъде ги докара Путин, в една каруца със Северна Корея! Дори дървените червени глави не бяха потопили Русия толкова ниско.

Като имаш предвид, че сега корееца има горната карта и той ще поставя условия на Путю. Какво да му даде в замяна на 50 годишните съветски снаряди дето са на склад в Северна Корея.

С цел подкрепа на Русия и Путин от дир.ру!

Занимавате ни с лузъри.

След последната руска мисия до Луната, вече ще използват само Севернокорейци за екипаж в ракетите

Напълно логично е севернокорейци да се включат в космическата програма на Русия, даже ще е нелогично да не се случи. Когато бяхме в соца бяхме равнопоставени с тогавашния СССР, имаме даже 2ма космонавти, както и наши разработки за космическите програми. Сега, не само че не сме втора, ами сме трета категория хора в еврогейския съюз, наши космонавти ше видим на кукуво лято, наши космически разработки - кога цъфне налъмът.

Какво го интересува простолюдието космоса…важното е банана да има !

За да може двама трима льотчика да ги накичат с медали и да им плаща народа пенсиите. Всичко беше показност и за замазване на мизерията. Точно като с парадите дето още ги организират тоя двамата от снимката. Няма искам -неискам трябва да си на парада! Искам да попитам на гей парадите дето ужким били на лошия запад има ли поне един русофилистик дето насила да са го закарали там?

2 за путкин Мръсни копейкари Рак да ви хване

Интересно българските копейки към кого от двамата сатрапи имат по-голяма любоф. Като скачат срещу ЕС към кой съюз искат да ни присъединят ? На ботоксовия сатрап или на нечовека Ким

Срещна ли се Корейското прасе И убиецът на пригожин

Има си на практика Русия всичко и може да си е самодостъчна. Тепърва Азия ще се облажи от партньорство и търговски взаимотоношения с Русия. А еврогейският съюз в крайна сметка ще е грандиозния губещ.

Нещо не си личи.И за какво си е самодостатъчна?Един хладилник, или печка не са измислили, и да произвеждат.Даже москвича им е правен в китай.Електроника, полупроводници, индустриални машини?Какво правят освен водка, и износ на ползени изкопаеми.Защо никой от вас комуняги не живее в "самодостатъчния" велик рашистан?

Самодостатъчни са си само чекиджиите!

Предлагам на дежурния модератор да не ме занимава повече със слагане на чавки на автобуси, светофари и пр. , за да ми публикува мнението. Настоявам да ми бъде премахнато ограничението да давам свободно мнението си по някои наболели политически проблеми. Не съм обидил никой персонално до този момент, писал съм по начин, разрешен от Закона.. Ако това продължава, ще сезирам съответните органи за опит за цензуриране на мнение. А нали уж сме свободна държава с демократична ценностна система?

Идиоти са. Не ги мисли. Само това да е. Блокират те без да псуваш. Най-странното е, че се опитвам да бъда обективен. Нито за САЩ, нито за Русия. Още по-малко който и да е български политик. Пак те режат.

до победата..ха.ха вчера кацна пътнически самолет в нива,днес се разби друг СУ... такава е руската действителност... аварирала империя - Русия.ха.ха

Трилионния ковчег ф 35... колко паднаха знаеш ли!?

За 900 бройки произведени, хич не е зле

При положение че не са участвали в боина мисия...и че са нови...чисто за разлика от суто паднало вчера..не го намирам много за нормално...

Русия и Китай - ИЗСТРЕЛВАНЕ на КОСМИЧЕСКИ кораби и МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ ракети; А ганьовците ПЛЮЯТ. Простено да им е - толкова си могат!

Хе...Ганьо не вижда по далече от полето с ягоди... на евронивата...и се упражнява в словоблудство От територията на Северна Корея може да се държи на мушка и Япония..и Южна и Тайван... А в бъдещата световна воина - милион дисциплинирана армия...че и с ядено оръжие е по важна от половината НАТО... Ония декоративните ''членове''...с хартиените самолети...кат нас

Са спряни под този коментар. Дир.ру в действие...

Отрепките на света!!!

Да няма среща на НАТО или Гей 7!?

То истинският резултат е ясен. Дори на най изтъкнатите русофоби децата им са в УСА или в западните европейски държави. Да си ги пращат в путкинофилията а не там дето е много лошо.

Се надушват През 9 планини В десета Такава позорна статия От такава позорна медия По време на война Да лъскат всеки ден Образът на един луд Кремълски дегенерат Потрес

Само дира отразява подробно срещата на двамата сатрапи. Психично болни садисти, единия с брониран влак другия се крие като мишка, пазят се от народната любов.

Че цял сват подкрепял Путин. Украйна я подкрепяли под 1/6 от света, а останалите значи подкрепяли били Путин... Но на икономическия форум на Путин... Путин бил сам и никой друг президент не дошъл... Голяма подкрепа пада...

Свине сте и свине ще си останете, заедно с цялата наша бедна Родина, под похлупака на "процъвтяващата" Европа, оставени винаги да бъдем бедни и последни!

Ако не понасям политиката на САЩ съм рубладжия? Е и Путин не ми харесва. Та тогава какъв съм? А да педал и франкофон /каквото и да е това/.

А сега си представете, дори само за миг, че България в момента беше част не от ЕС и НАТО, а от оста Русия-Китай-Северна Корея. Не, това не е фантазия, в един алтернативен паралел свят в който русоробите са на власт, това щеше да е реалност!

Не е нужно По 10 пъти На ден Да ни занимавате С този урод путин Срам сте

ако пишеш против Путин

Аз съм перманентно блокиран

Кой кой подрепя, ще стане ясно, като сложат две табели с посоки запад и изток. Закарват целия български народ там и и му казват: избирайте къде искате да отидете, който иска да тръгва на запад, който иска да тръгва на изток! Само така може да се определи, кой кой подкрепя! Тогава ще видите истинския резултат!

Даже копейкаджиите и рублоядите избират Запад. Най-висок процент избиратели на Възраждане има в ЕС и САЩ. Пълно малоумие!

Бе къв запад бе!? Кой те излъга че магарето на сватба е сватбар!? Там е да го товарят или да носи нещо... Така и ти си добиче на евронивата...че да плащаш социалките на хохлите и арабите

Ти от небето ли падаш? От 30 години границите са отворени. Поне един познаваш ли да е пожелал да тръгне на изток? А на запад колко тръгнаха?

Кой те излъга че гастарбаитерството е тръгване!?

Манипулация с цел подкрепа на Русия от дир.ру!

Как ни занимават с двама простосмъртни с души изгубени в превода.

Путин и Ким се срещнаха е се получи путким

Фашистката империалистична Кочина Русия щяла да се бори срещу "империалтичния" Запад, който й пречи да анексира Украйна. Смех!

Губернаторът на незаконно анексирания от Русия украински град Севастопол Михаил Развожаев съобщи, че около три часа през нощта градът е бил атакуван с ракети от украинска страна. Пожар е избухнал в кораборемонтното предприятие на военните. Според министерството на отбраната Украйна е изстреляла 10 ракети, от които 3 са били свалени. Ранени са 24 души, четирима са в средно тежко състояние. "Телеграм" каналът Mash пише, че жителите на Севастопол са чули най-малко седем експлозии. Министерството на отбраната на Русия съобщи, че през нощта украинските въоръжени сили са атакували с ракетите кораборемонтния завод "Орджоникидзе", а с три безпилотни катера - група кораби на Черноморския флот. Седем крилати ракети бяха свалени от системи за противовъздушна отбрана, всички дронове също били унищожени. В резултат на ракетни попадения са повредени два кораба в ремонт, допълват военните. "Севморзавод" е корабостроително и кораборемонтно предприятие, филиал на АО "Кораборемонтен център "Звездочка". Предприятието обслужва и кораби на руския Черноморски флот УПС! 7 ракетки са им нанизали!

Абсолютен отврат - Путин водил ученичка в космодрум. Хората още си спомнят кадрите с хитлер, който вдига на ръце малко бебе. Популизъм до дупка. Защо историята се повтаря винаги, защо човечеството прави едни и същи грешки.

ти кажк кой 1ви в историята ползва ядрено оръжие по гражданите на Хирошима и Нагазаки

Защо не качат ракетния Джо на МКС ??? За да не изяде храната на всички .

От както влезе в ЕС 2003 година заплатата е увеличена с 600 процента русодебили В момента е повече от тязи на супер силата Русия Както БВП то на човек И това най бедната страна в ЕС Айде заминавайте за Корея да видите как се варят супи от корени и се ходи с два вида обувки

Бил съм в повечето държави в централна и западна Европа. също в Москва и Санкт Петербург. Мога да отчета и екскурзия до Хонконг и Австралия. Не беше зле - за екскурзия. Бих отишъл и до Северна Коря на екскурзия, но имат гаден пропусквателен режим. С всичките ни кусури /безспорни/ ми харесва да живея в България. Само се питам при НРБ дали имаше лежащи на земята бездомни /сега видях двама в центъра на София/ или танцуваща кючек циганка върху линейка. Ако е имало - прощавайте. Не съм знаел. В. "Работническо дело" не съм чел.

Не нямаше но имаше други “екстри … в крайна сметка има десетки критерии общопризнати по които се оценява … и да живеехме в лагер в който нямаше да пътуваш до Австралия освен ако не си от ЦК

Забрави да споменевш и бананите и тоалетната хартия ''туристе''' Сега де пътуваш - до евронивата ли!?

Остави тия лакърдии за добичетата по евронивите

При голяма инфлация е така - заплатата ти се увеличава, а нищо не можеш да си купиш с нея. Във Венецуела заплатата се е увеличила милион процента, ходи живей там.

"Откакто влезе в ЕС 2003 заплатата е увеличена с 600 процента..." Коя държава е влязла в ЕС през 2003 г.? Ако става въпрос за България, тя стана членка на ЕС от 01.01.2007 г. Каква заплата е увеличена с 600 процента: минимална, средна, нетна, брутна? По данни от НСИ на България средната брутна работна заплата през 2008 г. е била 6 538.00 лв., а през 2019 г. - 15 283.00лв. Данните са публикувани в уикипедия, но са само за този период. Увеличението през него, както се вижда, е 234 %. Това е период от 11 години. Логично е, че дори да се добавят липсващите данни за 2007, 2020, 2021 и 2022 години няма как процентът на увеличение да стигне 600. Особено като се има пред вид масовото освобождаване на работна ръка през първите 2 години на ковид пандемията 2020 и 2021 г. В добавка цялото Ви мнение изобилства от граматични, пунктуационни и словоредни грешки. Направете си сам извода кого и в какво може да убедите с подобни неграмотно изложени и при това неверни данни.

днес новини от България жена танцува кьочек върху линейка ЕС не върви на добре - Урсула плещи глупости. а вий чакате Путин да падне... ми човека си гледа държавата разраства я търси и намира подобни въоръжени диктатори да си имат общ враг - САЩ.

Самая болшая империя щяла да бори империализма...

ми че тя го пребори само глупците още неразбират кво стана

Друга е най-голямата империя. Майтапа е на какъв език е проведен разговора на четири очи. Не е руски или корейски. Не ги подценявам. Просто едва ли са учили и този. Друго - защо по дефиниция САЩ и приятели са винаги демократи, добродетелни и прави? Всъщност като се замисля САЩ си мени приятелите и за тях въпроса отпада. За смяната на приятели вижте как се промени отношението им към Садам.

Външният дълг на България е 100 милиарда лева към днешна дата. А 2024 година ще стане 112 милиарда лева. Това се нарича дългова спирала. Няма връщане на този дълг и все повече ще пропадаме в ямата на разрухата. Нацията ни умира.

Следващата среща на Путин ще е с Бин Ладен.

Пу , един пирон не е забил през цялото си безсмислено съществуване.

Тия двамата върнаха народите си в бронзовата епоха, жалко.

Севрнокорейците са железни. Запазиха социалистическкият строй въпреки всички санкции и останаха единствената социалистическа държава в света. В социялизма живота е много по добър от колкото в капитализма. За съжаление заради капиталистическите боклуци които се чудят как да ги унищожат се налага строг контрол на населението, което обаче е в полза на всички. Сега с помощта на РФ в Севрна Корея стандарта на живот ще се подобри значително.

Ами защо не отиваш там бе овча главо промита? Какво правиш тук в бедния ЕС? Още на втория ден, като те накарат да маршаруваш към автобуси и да чакаш в редица да влезеш, ще избягаш ,като диво куче

Защото тука ще направя да е такова хубаво. Ама малоумен дебил като тебе който освен да обижда друго не може да каже няма как да го разбере. Заради уроди като теб се налага по-строгият режим. Понеже сте малоумни и първисигнални и не знаете кое е добре за вас Записвайте се за канала ми в телеграм "Краудфъндинг бизнес проект политическа партия Разум" за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечела аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Щото съм си в къщи малоумнико...а ако отида на село и в къщата на дедите ми... Не в ЕС...а ти...Сюткейс, еърпорт, Алабама...черния 25 сантов...

Това не е "социализъм", а е ФЕОДАЛИЗЪМ. При феодализма има цар и всичко е негово. Крепостните селяни нямат право да напускат територията за която са закрепостени. При социализма нещата са на народа, а народът е свободен.

Пу и Ким са слушали,, Лунната соната,,.

Путя дава на Ким ракетни технологии САЩ ни продава самолети - на хартия. Хахахах

.....Става дума за космическият кораб "Союз МС-24", с който ще пътуват руски космонавти заедно с астронавт от НАСА. След това изречение, всичко друго е ясно. Дайте ни пак сметката, че то е ясно кой я плаща и ще я плаща......... Войни, ембарго, ляли бали......

Нааках се. Пак

Stanko

В смисъл сев Корея сама проектира и изработва ракетите си?

Путин срещу империализма е нещо като пчелите против меда...