Путин и Ердоган призоваха САЩ и Иран за сдържаност и здрав разум

Двамата предупредиха, че по-нататъшно използване на сила би довело до нов цикъл на нестабилност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за векове! СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

аз най-живо се интересувам дали путин си получи обещаните снимки от борисов.

Тия двамата ДИКТАТОРИ ще върнат ДИКТАТА на Кадафи в Либия!!!

Нашето паленце са го извадили от кадьр и отсьства от заглавията по всички издания. И с право. Бьлгарин трябваше да бьде домакин на откриването на трьбата, ама след като шепа предатели са продали интересите за малко долари ..Сякаш вчера беше когато Путин обяви, че сменя Бьлгария с Турция и ей го на-всичко е готово, а тиквата стои и наднича любопитно из-зад завесите.

Уважаеми сънародници, снимката без нашият Премиер излъчва много тъга!

Той е ваш , целия дет се вика!Тоз боко не е българин сичко друго но не е българин да знаеш хем!

Ако Швейцария беше казала за въздържане .....да и повярвам, а то .... тези ....двамата....

Къде е нашият премиер на снимката?

От тия нищо не зависи но нека си вдигат врява.

Е па то от тебе пълзящия из калните англииски оранжерии , бИрача на европлод и еврозеленчук много зависи нещо.!. мбууухахаха

обрязаната късокрака путка на среща с братовчеда си

Мисля, че е по- добре америте да кажат името на шефа на тяхната организация за нукл.- нещо много иранско звучи името- та и за тази работа им трябват хора които са достатъчно интелигентни.

Еми то, много богати и умни иранци избягаха в щатите от аятоласите.

Да, избягахае но дали е от аятолите или съседите...това е под въпрос.

Украинците май оттеглиха сутрешната си версия за двигателя на самолета. Отива се към версията сваляне с ракета или терористичен акт.

Сигурно защото няма жертви на амери и тем подобни.....

Пут мълча като бит пеерас два дена. не знаеше какво се случва със света горкия.

Ми човекът не говори каквото му носи слюнката на езика.

Ти затва ли квичиш ся на гладно, шот Путин мьлчар,а добитък мизернии?.!. мбууухахаха

та то от тях нищо не зависи, ама да си призовават де.

Казва се призовавам КЪМ... вече като видя такова заглавие, не чета статията.

Браво на Борисов - изтръгна руската тръба от ръцете на Путин и сега имаме 100% наша тръба!

Глупчо, сега османците без да пукнат една пушка превземат Европа- благодарение на тъпотата на бълг. псевдополитици.

Това дира, вече само гнусни червеи ползва за списвачи!!! 5 страници глупости за ел. цигари и реклама на филип морис и откриваш че няма допуснати коментари.

Задникът ти - и той червен, ама го търпиш, шмугльо.

Оня нашия помияр , къде е???

Даяни го Вучич - ред му е!!!

Вулвич го маа със срамни устни.

Иранските ракетни нападения срещу американски бази в Ирак са причинили само минимални щети и благодарение на система за ранно предупреждение няма убити и ранени американци, заяви президентът на САЩ в специално обръщение към нацията. "Изглежда, че Иран отстъпва, което е добре за всички засегнати страни и нещо много добро за света", каза Доналд Тръмп. САЩ са готови да работят за мир с всеки, който го поиска, а с Иран би трябвало да има общи приоритети като борбата с "Ислямска държава", например. Думите му демонстрират, че Вашингтон не търси в момента покачване на напрежението и конфронтацията с Иран след ликвидирането в петък на ген. Касем Солеймани. Борсите веднага реагираха с оптимизъм, че тази криза се отдръпва от най-рискованата си фаза. Тръмп обяви още, че ще поиска от партньорите в НАТО да се включат по-активно в мирния процес в Близкия изток. Той обясни още, че не иска да използва още военна сила, защото икономическата мощ на САЩ - в комбинацията с военната - са достатъчна сдържаща сила. Президентът обяви, че ще наложи още икономически санкции на Техеран, но не даде подробности. В словото нямаше никакви преки заплахи за военни действия срещу Иран. Тръмп призова водещи държави в света, включително Русия и Китай, да сложат край на ядреното споразумение с Иран от 2015 г. и да започнат работа по ново. "Трябва да работим заедно са сделка с Иран, която ще направи света по-сигурно и мирно място."

Мииииииир

Нищо от това което е казано от този бакалин не е истина- с изключение на санкциите- той само това знае. В целият случай започват да се говори за скандинавски сценарии. всъщност разрушенията са доста значителни. Що се касае до загинали- по- добре е да се каже, че са загинали пътници.

Гледайте видеото, толкова е жалък Банкянския. Приказва някакви глупости за Желязната църква, никой не го отразява, даже и преводачите не превеждат, и си се хили сам на простотията.

Същий Сталин