Путин към опозицията: Стига само сте ругали властта, безредици не може да се допускат

Уличното движение се блокира, за да се провокират силовите структури да размахват палки и после да ме питате за това, заяви президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е опозицията в Русия да бъде депортирана в лагерите в Сибир.

Трябва да бъдат изпратени не в Сибир, там няма лагери, а да бъдат изхвърмени навън към тези, които им плащат. Но не искат, тъй като парите ще сексат. Там опозицията на никой не трябват.

Кукери гонят злото на Червения площад в Москва 60 нашенци се включват в празнуването на "Московска Масленица"

Времето на дребния кремълския молец свърши!

Има да чакаш

Тоя не дава да се ругае властта, а насъсква Мунчо да ругае властта в България....

Не ядосвайте бащицата , че ....

Гледайте си ...Балканяците! Слава России!!

Доста е сплескан вертикално вожда

Все ,,сплескан .. ,, ти е в главата тъпа.

Искате както досега да крадете на спокойствие, а хората да ви ръкопляскат. Лошото е, че вече баламите привършват

20 трола намерили начин да плюят и се правят че не виждат смисъла на изказването а то е дайте програма с плюене няма да вземете властта и този форум се скапа

Като на опозицията не и позволяват да излъчи кандидати. Същото се случи и в Иран, на изборите преди няколко дена. Ама и те си имат върховен вожд, за това сигурно А смисъла на изказването е: Недейте протестира, че и без това едва удържаме власта, и дайте някакви свежи идеи, да се измъкнем от това блато, че ние освен да крадем друго не можем

, че не може Вместо да манифестират с ликовете на върховния вожд, вместо да веят знамена и да викат: да живей, ура. Вместо да са благодарни, че в Северна Корея е много по-зле. Те тръгнали да протестират. Хаймани Върховен вожд има ли? Има! Парад на 9 май има ли? Има! Какво друго искат?

"Множество хора бяха арестувани и повечето - освободени, но властите осъдиха редица демонстранти на две до четири години затвор за "насилие" срещу полицията." Когато това стане и у нас, с двете ръце ще се подпиша, че нещата вървят в правилната посока. А за това кой и как управлява Русия - оставете го на руснаците.

У вас , крепостнико си е така В България не е. И няма да бъде

Кога ще спреш да сънуваш?

Заплатата стана 136 евро, социалната помощ-8. Това е най-отчаяният руски крадец, откакто съществува руската държава. И с цялата си наглост иска хората да е се бунтуват, докато ги краде и убива. Но това е руската душа. Не можеш я разбра

Е, 136 евро е за такива като теб, състезатели по "джобен тенис" Майчински за пъро и второ дете: 9000 евро

Зачетох се как са индексирали Майчинсия капитал за 2020, Първо дете 8 000 лева. Второ дете 12 хил. лв. За трето нищо не дава гадняра му с гадняр... Само погасява ипотечния кредит на семейството... Ех.... кога ще ги стигнем ... Хаме.... пародон Руснаците. На мен ми дадох 220 лева за първо дете и аз не ги взех защото съдих една дебела лелка която смени името на детето ми ...

разбрахме, че работата ти е да раждаш.

Браво! / като за краставо магаре/ Убеди ни!

Ха ха ха... Е как да влязат във властта като им забраняваш да се кандидатират. През задната ти врата ли. Скапано еврейче.

Ние в Пресцентъра на Партия Майка уточняваме, че заповед на товарищ Путин не се отнася до болгарская опозиция.

Под мъдрото ръководството на Путин днес минималната заплата в русия три пъти по малка от българската. :d

Значи руските тролове могат денонощно да плюват България. Да призовават към анархия и бунтове. Ама в русия не трябва да се ругае властта. Що тъй.

Аз вече започнах да се обърквам. Не харесвам Путин и руската политика, но съм изцяло съгласен с това негово мнение. Не бива да се допускат безредици, блокиране на пътища и провокации. У нас такива дейности е модерно да се наричат "гражданско неподчинение", което отвсякъде си е незаконно, ако протестът е незаконен. Обаче тези, които прилагат този прийом са обикновено антиевропейци и привърженици на Путин. Нещо започнах да се обърквам. Значи в Русия не може, но там където Русия има интерес от безредици - може. Супер!

Изобщо не сте се объркали колега. Много точно даже сте го написали. "Там, където Русия има интерес от безредици - може". Понеже последните години на ФСБ и ГРУ това им е основния занаят в чужбина, нека малко да видят, какво е безредици и по московските улици.

Не може да се допускат безредици по митингите. Днес някой ще хвърли бутилка, утре ще метне стол, а после ще трошат коли", добави Путин. А накрая може да ни смъкнат, добави Путкин наум.

Ха сега, де.. Путин приказва като Бойко. Дано от Позитано пуснат депеша как да реагираме на това, че в момента сме в шок!