Учителят на Путин

На фона на "руския мир" беларуският президент се отърсва от имиджа си на "последен диктатор в Европа" и предава щафетата на изток

Обратно в новината

Коментари - Учителят на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОЛИТИЧЕСКО СЪЧИНЕНИЕ НА ПОСРЕДСТВЕН УЧЕНИК ОТ КОЛЕЖ ЗА ИЗТОЧНИ АГЕНТИ...В ПОДТЕКСТ-ЦЪР.., ЦЪР.Р.., ЦЪ.Р.Р..., ВРЕМЕ Е ДА МУ ХВЪРЛИМ НЯКОЛКО ЗРЪНЦА! И МАЛКО ОТПУСКАНЕ НА НАШИЙНИКА - НЯКОЛКО МЕСЕЦА СВАЛЯНЕТО НА ЕМБАРГОТО... МОЖЕ ПЪК ДА СКОЧИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА ПУТИН! ЗАСЕГА СЕ ДЪРЖИ ПРИЯТЕЛСКИ С УКРАИНА И ПОРОШЕНКО! ТОЛКОВА ЛИ Е ПАДНАЛО НИВОТО НА ЗАПАДА...?

Безкрайно тъпа статийка, писана явно от голям бездарник идиот.

Аре сега автора да си признае от коя западна медия го е превел?

Колко много долна злоба и безпомощност от страна на дребно журналистче, на изхранване при сатанинската американска пропаганда.

Странна, да не кажа тъпа статия!! И сигурно Обама е най-големия демократ?! Колкото за демокрацията (свободата) най-добре май го е казал Салвадор Дали - и какво се оказа тя - цитирам "едно лайно"! Само цитирам без да коментирам!

След като отказа на Путин база на ВВС и пусна опозиционните лидери на свобода (щот ги беше опандизил), но съвсем малко преди изборите, хитрецът Лукашенко даде неофициална заявка за завой на запад с източен мигач. И санкциите бяха свалени за поощтрение- нека плъхът спокойно и постепенно напусне потъващия кораб на путинската Евразийщина :-D

Защо не се коментира стандарта на живот в Беларус, сравнен с този в новоприетите в ЕС страни от Източна Европа.Отговор-много им се иска да ОГРАБЯТ още една страна.Лицемери.

Кажи му дойче веле и повече не му вярвай. Тия още са с пропаганда отпреди 30 г. Алооу, времената се промениха! Вече ядем плодовете на демокрацията! Няма как да минат тия лъжи!

Та нима демокрацията не е вид диктатура....да за едни хора е демокрация и то за богатите, а за останалите, диктатура на богатите върху бедните!

Dir, научете се поне свястно да си превеждате статиите-"Руския мир", всъщност е "Руския свят"-свят , устроен така както го разбират руснаците. Преди пак във ваша статия имаше класиката: "ракети повърхност-повърхност" , а не "ракети земя-земя" .

Неграмотнички са, прав си!

БРЦК

Леле какви брътвежи и глупости. Как може да наричате 'диктатор' и 'режим' един президент избиран многократно и международно признат ? Свободата на словото трябва да се забрани докато 'журналята' не почнат да носят реална отговорност за писанията си!

статия, а пълен бълвоч! Мислех, че да плюеш по родината си е приоритет на българите, но явно съм сгрешил. Авторът Олег Кашин, DW е много добър в това!

Щях а се учудя ако този кометар не беше на DW!! :)))

Айн-цу-цвай-цу-дрън. Плоски манипулации. Лукашенко е уникален политик, който намери ефективен, при това демократичен, модел на прехода от държавна към пазарна икономика. Е, вярно е, че хвърляше игриви погледи към президентското кресло на Елцин, но там седна още по-точният човек - международният гросмайстор по геополитика - Путин.

Забравили сте да споменете и най-бърз плувец,най-силен джудист,любимец на децата и пенсионери ,но и НАЙ-СЛАБ разузнавач който ще остане в руската история ,че единственият при който УКРАЙНА се е отделила от Русия!!!!

Да, трябва да се признае, че все още сте силни във водните и подводните спортове, но пък контактите с нас, извънземните, ви свариха неподготвени.

Аз

Който пише тъдява, най-вероятно е прочел статията. А да се опита да си спомни нещо конкретно, което да пише в нея, 10 секунди след като я е прочел!

Господа, текстът съдържа опити за обективност, но е далече от показване на причините. Лукашенко е бивш председател на колхоз, т.е. с познания и опит в оперативното управление, а не в партийното разпоредителство. Хората от това ниво кърпеха дивотиите на партийната самоуправщина в страните от бившия соцлагер. Сигурно забелязвате, че такива хора напредват в новите републики и демокрации. Общото му с Путин е принадлежността му към този оперативен управляващ слой. Разликата е, че Лукашенко е от стопанските оперативни управленци, а Путин е от оперативните управленци на военно разузнаване. Текстът съпоставя Лукашенко с Елцин и греши в същото невиждане на произхода. Елцин беше партиен велможа на Москва - такива в новите условия се провалят - гледат и не виждат, управляват без решенията да са техните. И в резултатите са показателни - в Русия и поограничено да е, все още управлява партийната мафия и криминалитета й с до ниво грабежи на коли и жилища, а в Белорусия кражбата на кола и обир със взлом са невероятни, защото са безсмислени, непотребни и неизбежно наказвани. Та нека не определяме кой кого учи. Недоучени сме.

Я сега поспри, помисли(ако можеш) и тогава пак повтори тези брътвежи!!! Колхоз и "стопанско оперативно управление"!!! Ще падна от смях!!! Това е пълен нонсенс!!! В колхоза скъпи мой както и в АПК-то се използваше система на "доброволен труд" най-близка до робовладелския строй, какъв ли "стопански оперативен управленец" може да се пръкне в тези условия??? Хората които "напредват в новите републики и демокрации" (отново нонсенс) обикновено са "възпитаници" на Ленинския комсомол!!!

Преписи преписи...

Лукашенко е голям. Не го е страх да се опълчи на запада, не му и пука. Народът го подкрепя. Защо и ние нямаме такъв политик ? Имаме един Сидеров, ама той така се оплете и обърка пътя, абе направо се оа.ка. Няма кой да му смени памперса.

Да в сравнение с джужето на снимката е много голям, льохман!

Статията е една либералска пръдня. Няма нито една дума, която да има смисъл или да е даже вярна. Въобще, самият Кашин е една пръдня, ако си говорим обобщено.

това е снимка от бракоразводното дело ! беларус потеглят сами ! русия става все по самотна и нежелана !

хахха голям виц каза +

лукаBшенко много е надебелял. Oще повече подчертава недостъка на растеж на путята.

Тов.Лукашенко не спечели ли с 99,98 на сто?Значи Путя има още какво,да учи/за диктатурата,имам предвид/!