Две от момичетата от Пуси Райът са избягали от Русия

Двете момичета от "Пуси райът", които са издирвани от руската полиция, са напуснали страната, предаде Асошиейтед прес, като се позова на съобщение на руската пънк група.

Обратно в новината

Коментари - Две от момичетата от Пуси Райът са избягали от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо по медиите не преведат името на групата? "Pussy Riot" на български значи "П-кин(вагинален) Бунт" или може би по-романтичен превод -"Палава Пу-ка( вагина)" Само това е достатъчно , за да се види що за птици са тези тези "девойки" и дали искат и могат да правят изкуство или тяхните покровители и мениджъри търсят лесна финансова и политическа печалба или си избиват комплексите за непълноценност с такива имена и отчаяни действия. Иначе към "девойките "нямам нищо против- те са жертви, с достатъчно прочистени интелектуални области на мозъците си и сигурно перманентно дрогирани , за да ги упреква човек. И за това съдиите трябва да ги оправдаят и да не ги пращат в затвора... Тази история, в опит да имитира Шекспир, звучи като "много шум за нищо" съществено и се раздухва изкуствено, дори простащината е елементарна и глупава.

Очевидно името е заигравка с това на Путин. Pussy Riot може да означава буквално това, което си написал, но на практика е Бунт срещу Путин. Повдига ми се от овчедушието и сервилниченето на българина. Оплювате смело жертвите на политически процес и потривате доволно ръце, че има и някой по-зле, докато правителство и мутри буквално ви изнасилват.. за съжаление, ние дори едни Pussy Riot нямаме за да демонстрират.

Вечно ли ще ни навирате тия нищожества?! Няма ли други новини?

Мен не ме интересува Мадонна, нито Пусси райът толкова, колокото как обществото и властта реагира на скандалното им поведение! Ако те са евтини, защо има такъв вой от страна на църквата и властимащите- явно е, че, колкото и да са евтини, представляват заплаха и за двете институции, което говори за слабостта и страха на последните! Т.е. това са едни, вече кастрирани власти, които са свръхчувствителни дори и към евтините провокации на разни пънкарки и т.н.

Въпросът е защо не вините медиите, че отразяват голите снимки,като са толкова "неприлични"?! Виждала съм разни ексхибиционисти да се събличат и тичат на стадиони пълни с хора и не съм забелязала да предизвикват такова небивало възмущение ;))

Туй се вика новина: 2 пички от "Пичия Бунт" - фанали пичи въшки .. хаха

Въобще не ми се занимава повече с тия лигли. Искаха да станат известни - получиха го . да ме убиеш не мога да приема , че са го направили за политически убеждения.

И малка поправка: Секс хепънинга е не в Зоологическия, а в Биологическия музей и не малко преди изпълнението в храма, а на 29.02.2008 г.

Е, не е съвсем нормално. Но какво пък - секса е наистина движещата сила на света. Това че сме го превърнали в табу, а в същото време даваме мило и драго да ни огрее - тази двойнственост си е проблем на обществото според мен. А и да не забравяме че всички велики художници класици са нарисували поне по една "Венера с огледало" в натура. Индийските храмове са украсени с орнаменти от фалоси и любовни сцени... така че нищо ново под Слънцето.

В Кьолн прокуратурата иска 3 г. за тяхните "солидарни"хулигани. А до видим кой съд е по,по-най.

Пресилена присъда може, ами какво да кажем за Асандж, който пък го изкарах какъв ли не? Както се казва който умее да води успешни ПИ АР кампании печели и изборите. Не съм нито за Путин нито за Запада. Всичко е една мъгла.

Зависи от коя страна на бариерата си, просто винаги се взираш в мъглата и виждаш само това което ти прожектират.

Донякъде съм съгласен с някои от мненията на УУ, а именно: - присъдата е наистина пресилена и твърде сурова за извършените "престъпления" от тези недорасли щурачки с блъскащи ги хормони. - религията никога не е донесла нещо добро на човечеството. Инквизиция, кръстоносни походи, камикадзета, фанатици и т.н. Моите уважения към вярващите, но с какво точно момичетата са осквернили храма? С това че са се кълчели и са били с маски на главите? Във Витлеем пред очите ми брадат евреин заплю в лицето млада англичанка-туристка затова че беше с къси панталони и се беше облегнала на стената на църквата, отвън. Така че като цяло болката от "оскверняване на божии храм" не е от особено добрите изобретения на човечеството.

Само че под ново име - "Съгласен с УУ" И привидно се съгласяваш с чуждо мнение. Хайде да видим как ще се отметнеш.

LeGrandTulup

Мързеше ме да си вляза в профила :) Не съм УУ, а и доколкото видях - УУ се изразява в женски род.

И като се отметна човека, ти сега какво ще правиш?! :))))))))) Колко му е чудно, че повече от един човек са на едно мнение! Смешко!;))

много врява за едни тъпи пусита. К'во ще стане тук ако едни наши пусита почнат да се чукат публично и после се вмъкнат в "Ал.Невски" с крясъци "долу Боко тиквата!" ?!

Би било интересно, но не знам защо си мисля, че ББ би реагирал далеч по- интелигентно! Защото той има ПРИРОДНА интелигентност, макар че маниерите му търпят сериозна критика ;) У нас "ХУМАННАТА"църква е тази, която ще иска линч!

Предлагам такива простотийки да Не Допускаме у Нас. ...Колкото до бате Бобчо (и евентуално-наличната Чуваемост от негова страна) -- ... на мен-лично ми се изчерпва таковата. Ха да Понаправим нещо по-така ?! Ама -- Заедно! И -- Всички !!!

Секач, изпусна коментари от остров Малта:)))

През II световна война ни американците ни бомбандират. В едно пловдивско село (мисля, че беше Долна махала, но който знае по-добре, може да уточни) свири тревога. Селяните отиват да се скрият в църквата. Заварват попа на калъп с тяхна съселянка. От тогава никой не е влязал в църквата. П..ките (както те се наричат) би трябвало да ги съдят за унищожаване на имущество на стойност цената на храма.

Като имам предвид глупостта ни, скоро ще поканим гагата и мадоната да безобразничат в "Александър Невски" против тройната коалиция . Номерът им пред папата не мина, но щом е на изток-всичко е позволено на големия брат и неговите к....

Мисля, че руската църква не е по-добра от нашата. Отдава ходя на църква, когато няма литургия, когато няма попове да запаля свещ и да се помоля на Господ без посредници-ченгета, или такива които се возят на лимузини в тази наша бедност.Може да има и други като отец Иван, но те са по провинцията. В София всички се назначават с връзки.Мисълта ми беше че правилно момичетата са пяли и играли в Путиновата черква.

За "Путиновата черква"? Ти УУ ли си? Или KGB/IQ146

Ти расо ли носиш или си Путинофил?? :)))

Явно си много много "мислеща" и сведуща по религиозните въпроси та ти предлагам да отправиш един апел към "Пуси райът" да осъществят едно представление в базилика "Свети Петър"в Рим отново като протестна акция срещу Путин.

Se taia

Не е ли по-добре в джамията в Истанбул :). Да видим как е турското правосъдие ха ха ха

Мисля, че руската църква не е по-добра от нашата. Отдава ходя на църква, когато няма литургия, когато няма попове да запаля свещ и да се помоля на Господ без посредници-ченгета, или такива които се возят на лимузини в тази наша бедност.Може да има и други като отец Иван, но те са по провинцията. В София всички се назначават с връзки.Мисълта ми беше че правилно момичетата са пяли и играли в Путиновата черква.

Свалям Ви шапка ! ... А Отец Иван -- да ме прощава, ама Е Време да Чуе какво-точно му Казват инако-от-него мислещите.

Браво, мислеща!!! :) И аз процедирам по същия начин, посещавайки църква! Подкрепям мнението ти на 100%!

Дали църквата е създадна от Путин или я построил? Ние имаме такъв строител.

Тъй де --- Run to The Hill ! / Run for Your Life !! (както припяваше още навремето .... Желязната Девица)

Защо не защитавате със същия пламенен овчи възторг Брадли Манинг. Той е гей, точно по ваш вкус.

Имаш големи проблеми...със сивото вещество и с разбирането за нормалните човешки ценности! Но най-големият ти проблем е, че не можеш да мислиш със собствената си глава. Те тъкмо на това разчитат... Я вземи и иди на концерт на Мадона или на Гагата - тези светли личности, които отстояват още по-светли общочовешки ценности.

Добре, че си ти за да ни информираш за "нормалните човешки ценности", но ми е любопитно как ги видя точно в хората, които най-малко ги притежават? Доколкото съм информиран Путин е бивш агент на КГБ, а точно те преследваха през комунистическо вярващите. Как сега точно те станаха най-големите почитатели на църквата?

Иван, малко са мислещите хора , като вас, в този форум! Църквата сега (а и не само!) е продажна, затова се е"оженила"за Путин! Затова там са протестирали момичетата! Знам, че въпроса ви беше риторичен, но обяснявам за малоумниците!!!!!!

Гага не ми харесва, но на концерта на Мадона бях! И какво?! Гага и Мадонна не са светли личности, а хора, които правят ШОУ!!! Това, че някакви параноици искат да ги изкарат сатани, си е проблем на техните собствени фобии и комплекси! Това показва колко слаба е църквата по принцип, че се чувства застрашена от някакви хора от шоу бизнеса! :)) Смях, смях до сълзи!

Снощи по новините гледах някакъв брадясал "ПИДЕР"с обратна захапка да се пеняви ,че биле в държава дето нямало да ги върне в РУСИЯ.Абе ей" педер позорен "ако руснаците искат ще си ги приберат само за три дни ,ама не им трябват .Колкото по- малко тъпи "Блядки"по добре за РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!

Не разбрахте ли, че на този нискокачествен човешки материал са му платили извън Русия , за да прави тези изпълнения и да провокира точно такива реакции? Вижте само кои се обявиха веднага в тяхна подкрепа! Мадона - откровена сатанистка. Въобще, медиите с публичността, която дадоха на тези нефилнички, само обслужиха онези, които инспирираха тази пошла провокация...Ако не им бяха обърнали внимание, всичко щеше да отшуми за няколко дни, а кукловодите щяха да останат с пръст в уста!

Мадонна- сатанистка :))) Това дори няма да го коментирам, защото е нелепо! Но друго е интересното- "Ако не им бяха обърнали внимание, всичко щеше да отшуми за няколко дни"- това се питам и аз! Защо им обърнаха такова внимание?! :)))) Защото това е нивото на Путин и руската църква- може да се опише като политически гаф от страна на Путин, а за църквата- гузен негонен бяга! :)) Някакви момиченца се разпищолили и скандирали нещо си и вече 2 години затвор, репресии, чудесии.. Абе, пълна излагация отвсякъде! :))

Много се изговори тези дни за случая, обидени християни и т.н. лично съм посеавала Храма, да той е светиня, но е новопостроен, а има ли някой наказан осъден заради събарянето му, аз самата съм християнка, когато нямаш друг изход да се бонтуваш избираш и този, да си говорим откъде започнаха промените в Източна Европа, Полша, храмовете, папата, е който не познава Русия и руската " демокрация " ще е обиден християнин, аз лично им казвам Браво момичета за смелостта, защото там е истинска диктатура на Путин, нима Ви харесва христяни това, пазя ти мястото за следващия мандат , та това си е истинско имперско мислене.

Не мисля, че в принципите на демокрацията е да се отменят изборните резултати на митинги. Откачалски прояви като секс пред публика в зоопарк, концерт върху тролейбус и оргии в православен храм едва ли ще привлекат много гласоподаватели.

Не мога да разбера защо толкова хора се скандализират от някакви хулигански прояви, но не ги интересува същината на проблема- авторитарното управление на Путин?!! :О Това е все едно да си евтин на брашното, но скъп на триците!

Петрова, жалко, че са толкова малко интелигентните хора, като вас!

... аз съм астронавт от НАСА.

Ако случайно решите да се "бонтувате", имайте предвид, че е правилно да се напише -бунтувам (бунт, бунтовник), а тези девушки са пусираяъти:) Ферстанден?

Чао дребни душици, ше лягам да спя щот след снощните изпълнения нещо ме наболява главата и адски ми се спи. Пожелавам ви приятна работа :)

Лека нощ, шийп лъвър! ;)) Едни броят овцете, докато заспиват, а други ги... :))) Поне за сънищата ти не могат да те арестуват, така че сънувай наволя! :)))

Толоконникова - тази със синята блуза вдясно е правила опити преди това да получи Канадско гражданство. Руснаците по форумите са бесни за това - един вид предателка. Повече в ютуб на адрес: /watch?v=P6vCHXQlRig&feature=related

Това е спорен въпрос! Какво повече от това можеш да направиш- да рискуваш свободата си за свободата на родината(което именно тя е направила, протестирайки)?!

А и затова, че тя е тази от групата, която е рисувала по разни публични места фалоси и вагини. Най единодушно я наричат "бляд".

Сигурен съм че ако сега поиска канадско гражданство ще го получи. Друг е въпроса как ще си изкарва хляба в Канада. За "пеенето" няма да и дадат кой знае колко.

Вече станаха световно известни, албумите им ще се продават в цял свят, въпреки че като музиканти са аблослютно бездарни...въпроса е аз ква простотия да измисля за да стана известен....може би трябва да взема една овца, да я кръстя ГЕРБеринка и да я изчукам пред НС.....в знак на протест срещу власта да речем.....

Ами какво чакаш?! Въпросът е дали ти стиска да го направиш публично! :))) Защото, явно, на 4 очи с овцете нямаш проблем :Д :Д Само да те предупредя, че екоорганизациите могат да те осъдят за насилие върху овцата и ще бъдат прави да го направят!

Добре измислено, само дето тябва да сториш тая простотия в " Ал. Невски " и да пееш ( разбираи да врещиш) с/у ББ,Путин,и Кънчо Пут..деров в едно.А ако ти друснат един бой в районното- сто % ще си известен и "репресиран"

По- добре е с козичка. Опитай :-))

Кой свят купува албуми? Мисля, че в затвора щяха да бъдат по-интересни:)

тия това и искаха. да станат известни и да духнат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тиа требеа да ги заточат направов сибир ,тва ако се вика банда тогава аз съм Рони Д. Дио

Русите са доста религиозен народ и такова посегателство в олтара на един от най-святите православни храмове е обида не само за тях , но и за целия православен свят. Не знам защо вместо да порицаем поведението им ги защитаваме.

Не разбра ли че всичко е търговия . Вече си имат регистрирана търговска марка Pussi Riot и сега чакат печалбичката. Дреме им.

Вместо да завиждаш, последвай примера им! ;)) Ама не ти стиска, нали?!

Православен, ако не беше кон с капаци, щеше да разбереш акта на протест на Пусси Райът! Много е лошо това при някои религиозни хора, че вместо да получат разширение на съзнанието и разбирането на нещата, те го стесняват! ..Ако един интелигентен човек е и религиозен, религиозността ще е в негов плюс, но, когато един ограничен човек е религиозен, това става МНОГО опасна комбинация!!! :(

Като са толкова ербап, да отидат да пеят срещу Путин на Червения площад, а не в олтара, който е свещен. Тъпак

Защо тогава наложиха претестиращите да бъдат глобявани по 10-15 х.долара прощавайте, ако греша сумата къде го има това, просто в РУСИЯ никога не може да има истинска демокрация и до днес говорят свободно само в кухните си страха от КГБ ги преследва и ще ги преследва дълго време, християнството трябва да се осъвремени, така както всички свещеници ходят с ролекси и карат Мерцедеси и т.н.... не сме 2 х. година, вече сме в 21 век, това да протестираш е нещо свято, да не забравяме , че цъквата е изгорила на клада Галелей, нима земята не се върти ?

Колко хубаво казано!!!

Православието е религия за малоумници и в цивилизования свят трябва да бъде забранено и преследвано, както се преследва нацизма.

То и исляма, и християнството са нанесли такива щети на човечеството, че просто не е за описване! :((( Но народът е прост! Ако си подадем и малкият пръст на църквата, с нас е загубено!!! Както са загубени за света и свободата повечето мюсюлмани!(повечето е за благозвучие по- скоро)

Мисля си ,какво би станало ако в Храм "Александър Невски " влезнат тези врякли и изкарат един техен сеанс. ( не дай си Боже пък да пеят и срещу Бойко Б.) Директно от ареста ще са в панделата. Русия направо си е демократична държава.

Би било интересно, но не знам защо си мисля, че ББ би реагирал далеч по- интелигентно! Защото той има ПРИРОДНА интелигентност, макар че маниерите му търпят сериозна критика ;) У нас "ХУМАННАТА"църква е тази, която ще иска линч!

С медийната кампания у нас в поддръжка на тези разюздани и блудни до мозъка на костите си руски никаквици, западната демокрация си изписва черна точка! Не може едни блудници, които правят показни секс-оргии в руски музей обявявайки разврата си за протест срещу властта, да бъдат възхвалявани у нас като боркини за демокрация, без да се вижда извратеността им, която на запад биха осъдили много по-строго!

На тази "новина" и липсва надписа"от чичко Сорос с любов".

Руските медии твърдят че всички в Пуси Райът са лесбийки с изключение на тази вляво на снимката (може би защото има дете). Не знам дали е така, но тази в средата доста прилича на мъжкарана-лесбийка, от активният тип, който има по грубичка външност и маниери и това много се цени от "пасивните", женствените лесбийки.

Такамм :))) Разбирам от поста ти, че се опитваш да ни шашнеш с познанията си по отношение на лесбийките. Получаваш тиквен медал!:) Въпросът е какво общо има това каква им е сексуалната ориентация с протеста им, който е ПОЛИТИЧЕСКИ?!! Ако ти се говори за секс, има си място за тази цел, а, ако си мислиш, че така злепоставяш въпросните пънкарки, трябва да ти кажа, че на хората не им пука за тези неща- важни са делата на човека, а не какво предпочита в леглото!

Така наречения протест е всичко друго, но не и политически. На оригиналното видео от черквата Путин не се споменава(това явно е добавено при редактирането), единственото разбираемо от врякането на пуситата е нещо от сорта на ла*ната господни. Изцепките им по супери и музеи няма какво да ги коментираме въобще.

Не си достатъчно осведомен и двете от тях имат деца

Ваше благородие госпожа чужбина, жарко обнимала ты, да мало любила.

За мен проблемът на Русия с Pussy Riot не е в това, че момичетата трябва да бъдат наказани за поредната си гавра с обществения ред, а в това с какво усърдия правораздавателната машина на Русия (която е по-корумпирана и по-неработеща и от нашата) се задейства, за да ги смачка. Усърдие и внимание, което Pussy Riot според мен не заслужават. Когато системата работи така усърдно и така добре за всички нарушители в Русия, такива като Pussy Riot няма да бъдат дори забелязвани, още по-малко отразявани в медиите като някакви десиденти.

Пусси Райът е проблем за егото на Путин и гузната съвест на руската църква!!! А, че са по- корумпирани и като цяло по- зле от България- това е така!

Тук все разбирачи пишат. Ти себе си не познаваш тръгнал си да обясняваш какво било в Русия, какво било за егото на Путин. Сигурно с него се знаете от деца и егото му ти е напълно ясно! Аман от смешници с бг произход!

Тези бунтарски пу..ки ако си мислят че имат у дома си подкрепа се лъжат жестоко и не случайно две от тях напуснаха. Това което съм видял и убедил от няколкото посещения в Русия, е че руския народ е смирен, вярващ и религиозен и това личи от поведението им в храмовете и се съмнявам, че ще простят на тези измислени "демократки" и ако тяхното поведение е проява на демокрация, значи има нещо много сбъркано в понятието и разбирането за демокрация.

Дик, Дииик..., наистина мислиш с оная си работа! :))) Явно е, че след като се обърна такова сериозно внимание на симпатичните хулиганки и даже имаше произнесена присъда, вместо глоба за нарушение на обществения ред, например, или 60 дни полагане на обществено полезен труд, то е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, че е смешно да се говори за демокрация в Русия!!! Именно отделянето на такова внимание показва колко е гузна руската църква и крехкото Путиновото его :))) Колко е лесно да им се духне под опашките :))) Направо са смешни и жалки едновременно и Путин, и руската църква!!!!!!(то не, че българската църква не е същия боклук :(( )

Драги, както може би си забелязъл че пиша за руския народ, а не за политици и руската църква, еднакво лицемерни навсякъде.

Ей писна ми да ми говорите за тези създания! Да поругаваш църква, да нарушаваш общественият ред и да се правиш на маймуна не е начина да станеш известен. И никак не обичам двойните стандарти! В САЩ един се пошегувал, че ще убие президента и го осъдиха на следващия ден. Не чух Русия да реве като ненормални да го пуснат!

Едно е да заплашваш някого със смърт (егати шегата, бих казала!), друго е публично да помолиш бог да махне от власт Путин!

Присъдата не за молбата да се махне Путин а за мастото на което е направена и за начина по който е направена. Присъдата е за поругаването на храма а не за молбата. Като са такива "мъже" що избягаха а не останаха да се борят и да продължат делото си.

Полицейщината няма да пожали никой!

Мдам! "Полицейщина"е точната дума!!! :(

Нито ме интересува, нито пък е възможно да знаем във всеки един момент къде се намира всяка една .увра.

На кого му пука? :)

aко някой се интересува къде са тия две момичета сношти двечките ги гледам на една ротонда в GANDIA товае едно градче в ИСПАНИЯ тука си заработват момиченцата и казват че са много добре затова не се притеснявайте за тях чао