Пуснаха жалба срещу Каракачанов заради "нагли цигани"

Жалбата в Комисията за защита от дискриминация е от Сдружение „Единство“ - Хасково

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е много показателен, всички които са свързани и виновни много лесно могат да се проследят и намерят, обаче има ли българи да го направят?

да пуснат жалба срещу всички българи. Направете социологическо изследване - 90 на сто от тях ще кажат, че циганите са нагли престъпници!

ДА ПОПИТАМ ДЕ .... НА ТОВА ЗДРУЖЕНИЕ ЕДИНСТВО ПРАВЕНА ЛИ МУ Е ФИНАНСОВА РЕВИЗИЯ ? И КАКЪВ Е ПРОИЗХОДЪТ НА ПАРИТЕ ИМ ?

И от какво точно се жалят ?! Кое не е вярно от казаното ?! Цигани ли са извършителите - ЦИГАНИ !!! Нагли ли са - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИ !!! Заслужават ли обесване - заслужават !!!

Тези които са подали жалбата да бъдат изгонени от България

КРАСИ КАРАЧАНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩИТЕН ОТ ВСИЧКИ НАС ЗАЩОТО ТОЗИ УДАР ОТ ЦИГАНИЯТА В БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СРЕЩУ ТОВА МОМЧЕ КОЕТО Е ПОСТРАДАЛО, ТОЗИ УДАР Е СРЕЩУ ВСЕКИ БЪЛГАРИН.

Работата е изтървана.

Жалбата е заради избора на Ф16 .

На членовете на това сдружение до един да се изземат бг паспортите и да се пращат у Индия. Къде са те като е пребит човек?

е сгрешил като не ги е веднага застрелял на пътя !

Докога такива паразитиращи организации, защитаващи циганите ще властват в България, вместо да бъдат забранени, а членовете им подведени под съдебна отговорност за престъпления против България!

Пишете в гугъл "сдружение единство хасково" и дайте на изображение - още първата снимка. Активисти и чудо. Спряха им от запад на такива парите за разните им измислени НПО-та и сега се чудят към кого да се присламчат, от къде да цоцат.

Най накря да излезе един министър и да говори точно както си е!Браво на него и напълно го подкрепям.Защо трябва да крием за това което всички знаят.

Тово хасковско паразитно сдружение, като червеи в рана, ДА БЪДЕ ДАДЕНО НА НА СЪД ЗА КЛЕВЕТА И УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА НА БЪЛГАРИЯ. Както и за целенасочено клеветене на българския етнос, чийто труд ограбват и когото тероризират с престъпни действия, включително до ЖЕСТОКИ (характерно!) убийства.

една група протестиращи българи да отидат и пред офиса на въпросното сдружение "Единство"-Хасково ??!! Тези да не са от хората на Делянчо Добрев ?

Циганите крадат на дребно а българите с химикалка на едро тъиче цигани турци българи секи по нещо си краде

Някъде да си чул циганин да е откраднал от циганин?

"Единство" ще трябва да докажат, кое от казаното от Каракачанов не е вярно.... Въпросното сдружение за какво "единство" радетелства ? -ние работим, циганите не работят; -ние плащаме ток и вода, циганите не плащат; -нашите деца ходят на училище, циганските не ходят; -ние плащаме данъци , циганите не плащат; -ние не можем един гараж да построим без разрешение, циганите строят цели къщи и квартали.... Та кое ни е единното, не разбрах?!

Крайно време беше някой да го каже в прав текст - да, нагли са, безочливи, долни и паразитиращи. Но факт е, че Държавата не желае да се справи с въпроса - всичко могат да направят, просто не искат, защото болно и прзноглаво общество се управлява най- лесно

e този вече действително заприлича на угоена свиня

Чувстваме се обидени,бате. Ние не сме цигани, МАНГАЛИ сме!

Българи, арменци, български турци, евреи и руснаци живеят в див капитализъм, където колекторски (мутренски) фирми те тероризират по-телефона за 20 лв. дълг със изтекъл срок и ти искат 1200 лв . начислявайки такси. А "Те" живеят в комунизма, където на всеки се дава според нуждите, без да работи. Чаве след чаве, пара след пара. Така е и във Франция с арабите, но очевидно повече така не може да продължава. "Който не работи не трябва да яде"

А не са ли нагли. Когато говориш истината немогат да те осъдят. Как ще докажат че не са нагли и престъпни? Как ? Виждаме всички каво се случва. Някое факти не се нуждаят от доказване защото са очевидни,обективни и съществуващи. Трябва ли да доказаваш,че камилата е гърбава. То се вижда. В правото някое неща не се доказват а се възприемат като обективна даденост. Напр. не се доказва,че Слънцето изгрява, нали?

Хи-хи, терминът "ноторно известно" става ли?

съм партиец, защото мразя партииците, но те подкрепям Каракачанов за циганското безаконие! А на тези които ги защитават, директно в Белене!

Адмирации за Каракачанов. Трябва да се сложе край веднъж за винаги на циганското беззаконие. Сега да видим президента на коя страна ще застане. Нали разбира от всичко, пък е и военен. Може да пълни ефирите с нищоговорене, но по съществени проблеми се крие като мишка. Военен!!! Смел защитник на Родината!!!

какво щеше да се случи с циганин посегнал на българин по времето на ТАТО?

Лично аз щях да го гръмна

вече 30 години избираме мишки да ни управляват,не можахме да намерим българския Орбан

Шкембето търговец на паспорти се къпе в циганска кал. Как е възможно човек с акъла си да се върза на номерата на това старо номенклатурно свинеподобно ченге, окопало се начело на открадната организация от 25 години и което задмина Доган по партиен стаж начело на партия и скоро ще задмине и Бай Тошо .

И двойно да му е шкембито, сега ще го подкрепим. Това ромско нахалство надвишава стократно циганското

то пък всичките гербаджии не са комунисти......!

Дебелия може да е предател но тоя път ще го защитим защото се осмели да каже истината.

Красимир Кънчев от БХК има люовник от циганското Мешере.Това е причината да ги защитава.

Правилно е тия роми да ги съди военен съд. Поне при бай Тошо, ако пострада военослужещ, военен съд се самосезираше. Даже като пострада един донаборник военна прокуратура разследва собствената му вайка. Кой знае как е правилно сега?

Нека сега да открият сметка за юридичедка защита на Каракачанов

векове наред те били, и сте цигани, и сте нагли !

Аууу, Ачко Йорданов са аа обидил. Жалби пуща. Мчи нидей бре Ачооуу. Говори там с мешерету да са опрайти некак междувас си бе :)

Бих казал ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИ ЦИГАНИ!

Сега подозирам, че срещу К.Каракачанов ще се завихри атака, подобна на тази по В.Симеонов, но се надявам той да издържи и да направи каквото трябва по отношение циганския етнос -тази тъпа, агресивна, крадлива, мързелива и т.н.сган.

Абсолютно идентични са двата случая, да знаеш :€

МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ АТАКИТЕ СРЕЩУ СИДЕРОВ,КОГАТО ПРЪВ/И ЕДИНСТВЕН/КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ НА УОРЛИК-АМЕРИКАНСКИЯТ ШПИО...,ПАРДОН,ПОСЛАНИК,ЧЕ СИ ИСКАМЕ ПАРИТЕ ЗА БАЗИТЕ! ТОЙ ВПРОЧЕМ,ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО КАЗВА!!! А НЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ САМОЛЕТИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ ПЪК НИ ДЪЛЖАТ ПАРИ ЗА БАЗИТЕ! А ОЩЕ ПРЕДИ ТОВА НА СИДЕРОВ МУ БЯХА ПРИПИСАЛИ ДУМИТЕ"ЦИГАНИТЕ НА САПУН"! СЛАВИ ТРИФОНОВ ГО НАПРАВИ,ПИШМАН ПОЛИТИКА И ПОБОРНИКА ЗА ИСТИНАТА! СИДЕРОВ ГО ОСЪДИ ЗА КЛЕВЕТА!!! ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА АТАКИ СРЕЩУ ИСТИНАТА!!!

Ми пускайте си-не ни пречите :))) Кат си немате работа си пускайте. Къде я пуснахте жалбата-в белия трон ли? А водата пуснахте ли след това?

Сдружение "Единство", я си покажете фактурките и кой ви е спонсора! Да не дойдем в Хасково и да ви "сдружим единени" набързо!

Г-н Каракачанов се издигна в очите ми, стига да не забрави какво е говорил след три дни, т.е. трябва да доведе нещата докрай, защото ножът вече е опрял до кокала. Комай досега не съм чул някой друг бълг.политик да нарича нещата с истинските им имена. Освен г-н Валери Симеонов, когото принудиха да подаде оставка. Мисля, че тези двамата - Симеонов и Каракачанов могат да направят много за българската нация, стига да не им се пречи.

ще се променят нещата ако не се дават социални помощи на циганите за децата им. Тези за които родителите им не могат да се грижат сами стават държавна собственост и държавата ги вкарва в интернати. Само откъснати от семействата им децата могат да се превъзпитат и социализират и няма да бъдат в тежест на обществото!

Ciganite koito ne slusat Na sapun

Такава жалба може да бъде пусната само от самозабравил се нагъл циганин.

Състав Преседател 1.Винету Келешев Зам.прес. 2.Грозьо Мазников Членове Цацо Балъков Цвеко Цвъков

Пострадалият е военослужещ, а Президентът- летец защо не го защити? Дали има някакво неписано правило летците да не защитават пехотинците? Чудта работа?

Циганите са герберастки електорат! Само бай Тошо ги оправяше!

А НАЙ-НАПРЕД БЯХА БСП-АРСКИ ЕЛЕКТОРАТ!!! И ОЩЕ СА! НАДДАВА СЕ ЗА ТЯХ,ДА ЗНАЕШ!!!

Време е да ги изселят от България ! Може към Сирия Може и към Антрактида ! Вън от България!

Позаинтересувахте ли се, кои са тези от сдружение "Единство":)))??? Някакъв си Ачо, който 2015 година е бил кандидат за кмет на град Симеоновград, получавайки цели... 22 гласа, солташак на местния мангасарски... шут:)))!?! Алоооооооо, малоумниците, с такива ли отрепки трябва да се съобразяваме???

Как пък веднъж, след такова циганско забавление ББ не излезе да го осъди?

mathur

тиквата е МИШКА.....И солташака му цвъки и той е същата МИШКА....

ето къде е вратичката с която герберастите съгласно разни споразумения за защита на малцинства и за лично спокойствие заради разни НПО, които са пуснали в БГ по силата на тия споразумения измъкват ц'иганите от наказания - "обвиняеми за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди...наказание е от 2 до 10 години".Ето как ги измъкват. На българите за такъв съзнателен побой с доказателства че искат да го убият им лепват "опит за убийство" и само защото циганина е неприкосновен на нашия му лепват и hate crime(нападение от омраза/етническа) и така българина само защото се е самозащитил го вкарват за поне 15-30г в затвора,а тия заради "хулиганство" минават само с 2-10г и всички знаеме че дори няма да влязат в затвора. И каквото прави съда е каквото управниците чрез НС му нареждат в закончетата и вратичките за измъкване на ц'иганите, И нека медиите ви облъчват колко сме строги с ц'иганите. Пълна манипулация на простолюдието.Ама с толкова мозък правилно герб 10г ви мачка, справедливо е щом 10г си слагате мутри и им ръкопляскате,както се казва сами сте си виновни за дереджето.

Този път за ромите нътре ще бъде по- безопасно като гледам

Не само нагли, това са някакви диви животни, не са хора. Неграмотни, неработещи, крадливи, плодящи се като хлебарки, агресивни. Кое от тези им качества е човешко?

Тези, които измислиха законите с десетките екстри за тях, великите юристи и те не са човеци! Или да толкова тъпи, или са много продажни! Да си изберат едното от двете. Не стават за нищо, само са яли държавни пари. Да направим списък на всички управляващи и всички народни представители от 1944 до сега и да го хвърлил в космоса :) за вселенска справедливост!

циганите се възползват само от правата си, а задълженията си като такива неглижират по най-брутален начин. От друга страна държавата имитира мерки срещу циганското беззаконие и престъпност, но по същество не решава проблемите. Те, проблемите, не са на ГЕРБ, който сега е на власт (не ги защитавам!), а са проблем от много години. При Тато се пипаше по здраво и горе-долу се търпяха, въпреки, че много от циганските престъпления не ставаха публично достояние по онова време. Но сега те просто се разгащиха...

и с какво тия твари заслужиха безплатни парцели...стига вече ,преместихте си го от единия ,в другия крачол-трябват радикални мерки-изтребване до крак или да се махат..

Нарекъл ги е цигани,каквито всъщност са.Какво се обиждат.Да не се имат за аристократи нещо- май се имат за нешо повече,отколкото са.В цял свят ги наричат цигани.Откога в България е забранено да се наричат така???Не ги е нарекъл мангали, мангусти,печки..