Пуснаха от ареста 18-годишен шофьор, убил жена на тротоар

Утре, в 10 часа, родители на пострадали деца на пътя ще протестират пред съдебната палата в Пазарджик

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста 18-годишен шофьор, убил жена на тротоар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно справедливо. 3000 е много. Човекът е помогнал, колкото може. Няма пряк умисъл, ако ме разбирате. За какво ще протестират? Че небето е синьо ли?

Да пожелаем на този дето го е пуснал...

СМЕГЧАВАЩО!? Има ли медицинска експертиза за травмите на жертвата и това, кои от тях са получени следствие на удара от автомобила и кои от преместването и транспорта с неприспособено за превоз на пострадали ППС, управлявано от неправоспособен водач!? Този, вместо веднага да прекрати да нарушава закона и да уведоми 112 за линейка или да намери друг шофьор, какъвто несъмненно има в селото не един, е продължил да гази закона и това му се зачита за смегчаващо обстоятелство... При това областният съд е апелативна инстанция!

Ако е пенсионерка. Трябва да му дадат половин минимална пенсия. Поощрение.

Животът ти струва 3 хил. лева???!!!Неправоспособен,нагъл,със самочувствие че може да прави всичко,каквото пожелае. И такъв индивид е пуснат под гаранция,след като е причинил отнемане на живот поради некадърност да управлява автомобил???

в тоя зверилник и някой пикльо да ти отнеме последните годинки живот

Точно това писах, чъ бан ли имам, кво ли, не излиза...Шептята чогя на извършителя и демократизацията...

Правилно, пуснете го.... то има цял живот да живее, а пък толкова много други хора има за избиване по тротоарите! Имаме пълни изроди за управляващи и това си е!

е, има още за газене, пуснете го детето, да пробва пак

Не беше за вярване, че галеви ще се укрият а каква стана тя. Този случай е пореден пример за гавра с жертва и за това, че съдиите издаващи такива решения са бо.луци. Има ли смисъл от задържане на убиеца, щом го пускат? Направо да не го разследват и да оди на свобода и дано не убие близък на някой съдия или пък политик. гнус.

интересно, ако взема един револвер, сложа един патрон в барабана и почна да щракам със спусъка по празните гнезда и на някой му излезе "късмета", след което отида да му помогна, дали ще ме пуснат?Щото това е почти същото.

Ша тъ пуснот ... споко... Кинта или под 18г и ти си царят...

прав си, но с допълнението, че в барабана е без само един патрон.

Шофиране без книжка - 5 год.затвор и конфискация на мпс, да видим дали някой ше си позволи да го прави тогава

А онези тъпаци чеченеца и тротинетката и куката колко по-дълго ги държаха. То тях ги грози и по-строго наказание от тоя убиец. Ще кажете ама не искал. Всеки знае, че без книжка не трябва да се кара и всеки знае защо. И въпреки това е поел риска да причини птп, при което да пострада човек. Това се казва на запад ПРЕСТЪПНА небрежност, и за нея се лежи ефективно.

подобен случай от Германия с присъда парична глоба от 2250 евра.

Да, и в Германия има несправедливи присъди, вярно е. Но има и случаи, в които са дали и доживот дори.

има един единствен случай от 2016 със смъртен изход при автогонка. Умишлено убийство. Но всички подобни случаи се водят непредумишлено убийство.

Да , но ние сме на изток . И скоро няма да се придвижим на запад .

И точка.

Трепеш, пускат те. Убиваш, лежиш 3-5 години. Булгаристан, сър.

на мегдана и на въжето ли? Лош късмет е изкарало момчето. На запад от Калотина може и с глоба да се размине, най-много да му дадат 1 до 3 години условно.

Да и на мегдана става!!

Седнал да кара без книжка- това не е лош късмет за шофъора, а арогантност на пътя.

Следващия път като имам да разчиствам сметки с някого ще го сгазя.

Младежът редовно е шофирал въпреки, че не е имал книжка. Какво гарантира на обществото,че няма пак да подкара колата и да убие още някой? Съдията, който го е пуснал би ли носил такава отговорност? Ако трябваше той да отговара ДАЛИ щеше да го пусне с/у 3000 лв? Ако съдиите носеха отговорност за престъпници рецидивисти, вероятно и правосъдието им би било реално, а не имагенерно.

ти да не си му съселянин и го познаваш? Бил рецедивист. Бабата да е гледала, но явно е била и глуха. Ако попаднеш в подобна ситуация, какво да те парвим? 10 години без право на обжалване и конфискация на имуществото стигат ли ти?

Абе, тъпанар... не караш без книжка и без да МОЖЕШ ДА КАРАШ... и Няма, тъпанар такъв, да изпаднеш в тая ситуация... Демек, НЯМА КАК ДА ИЗРАДНЕШ В ТАЯ СИТУАЦИЯ, БЕ, освен, АКО НЕ СИ БОК.ЛУК... Коментарът ти... ходи по тротоарът... и да доде оня. Ай сектир, бе, глу.пак.

на тази улица тротоар няма. И като е нямал книжка, младежът е закарал бабата до болницата в Пазаржик. В случая книжката няма да спаси бабата. На всеки може да се случи подобно нещо.

Защо!!!!!!!! Докога!!!!!!

Демократично поколение... Демокрация да има, ежте супарята... На кой му дреме? Който можа осребри- Костов, царчето, 10001 знайни и незнайни боклука... Ся идват родените след 1990г... искат и те да захлебят... дано има кво... молят Господя... А, бабата, да почива в мир... 92г изкарала, за да я премаже някъф неандерталец, на 18г, без книжка, дет Демократично образовон... не мое си напише името... толкоз е тъп... като.. къде пълната завършваща извадка... къде 0,01% може да са изключение, благодарение на родителите си и пари, наляти по тях... Останалото... булгаристанец...

За убийство на куче 3 годони ефективно в затвора ! Не народ а мърша и с това ще свърша !

4 !!! приеха го на първо четене преди 1-2 седмици. Дали е излязло в Държавен вестник не зная.

Защо са го пуснали? Защото е циганин от електората на ДПС?