Пуснаха на свобода собственика на разкритото депо за нелегални мигранти

Прокуратурата сключи споразумение с двама обвиняеми, а съдът ги наказа условно

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха на свобода собственика на разкритото депо за нелегални мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пипайте защитения вид, скоро ще ви управлява всеки от него, който може да чете.

"Кравефермата" дали е субсидирана по някоя европейска програма за развитие?

Кви споразумения ве? Това правораздаване ли е или детската градина.

Всеки път едно и също,за това няма да се спре трафика на мигранти.

Депо или просто скривалище?

Аре стига. По-виновни са тия, които ги поканиха и ония дето ги посрещаха с мечета и други глпости. Тях никой не съди. Не, че дебелия не е за бой. Но е направилтова, което прави и държавата - настанил ги е, вместо да ги нарита през граница. Кофти е друго: "...Които всъщност са чакали да бъдат превозени до точка в близост до АМ "Тракия", откъдето да стигнат и до последната дестинация, именно София....". Абе тия дали са объркали нещо в статията или арипет вече искат да се настанят трайно в България. Докато искат да ходят към Запада - да си ходят. Защо да храним "гостите" на други държави. Да минават тарзит от тук и ония да си се опряват.

Реално, това е новото българско население. Земята няма да остане пуста, тия хора ше я наслелят.

От горе на схемата са висши политици. Наказанията умишлено се държат ниски. Лек ден.

РОмски барон, трафикант, излишняк, а може би и търговец на гласове?

че сме родени именно в България! Извършваш престъпление - караш пиян, дрогиран, убиваш, крадеш, переш пари, возиш и укриваш имигранти - признаваш си вината и те пускат невинен като сълза. Къде другаде го има това? Затова не се оплаквайте! Тук е раят на земята!

Българите по традиция са жертвите на тези престъпления. Престъпниците са всякакъв вид други местни и вносни етноси. И да, безнаказани са почти изцяло!

"Лицата са неосъждани, реабилитирани" Т.е. рецидивисти. Естествено че ще ги пуснат - по 5,000 евро на калпак прави 100-150 хиляди евро за няколко дена. Ще има и за полицаите, и за прокурорите, и за съдиите, и за силикон за легналите полицайки... Да не са луди такава печатница за пари да я оставят без работа? PS. Докато не се приеме закон от типа на щатския закон RICO корупцията в България няма да намалее.

Ние ги хващаме, те ги пускат! Кое не е вярно?

Евала на съда, евала на прокуратурата, евала на управляващите за съдебната реформа! Логично и адекватни решения и работещи институции!

Това ли е справедливостта ? Имайте малко уважение към всички полицаи и граничари изгубили живота си заради такива като тях. Трябва гражданите да вземат справедливостта в свои ръце! По един куршум на прокурора сключил споразумението с обвиняемия, на съдията заради смешната присъда и на този човекоподобен ганьовец.

Неосъждани,реабилитирани?Като са неосъждани от какво са реабилитирани?Това какво е?Сиреч все едно не си вършил престъпление?

Тоя нерез от недохранване страда, приемам. Пикая на българския Ви съд. С огромен кеф се отказах от гражданството Ви. Гласувайте си за гроб и барем цъфнете.

Дебеличкият Давидчо изглежда, като муха пред този Кит от снимката! Явно много е постил покрай тези мигранти! Прилича на Гризли!

Aми защо да не ги пуснат? И прокурорите, и полицаите са хора... на по една заплата ли да живеят?

А после бюро по труда че е безработен

Че какво лошо са направили хората помагали са с лични средства на мароканците а държавата която с нашите пари помага и храни украинските к...урви по нормално ли е

Разбира се, че са помагали със „собствени " средства, та нали това е целта на занятието, да смучат „собствени“ средства от мигрантите, а мизата е била доста ДЕБЕЛА, като това прасе от снимката! Тези прокурори, които сключват подобни договорки са за затвора, при това трябва да бъдат осъдени на доста големи действителни присъди!При тях се шири корупция в доста МАЗНИ РАЗМЕРИ! Цялата правна система в България е прогнила и вмирисана!

е макя ти и ежедневно на околоврьстното кюрдските тираджии и обрьщат хастара

Мисля, че този от снимката пренася мигранти в корема си. И то по няколко наведнъж!

В държавата на Радев е така,няма граници, всеки си прави каквото иска в тоя разграден двор-територия.

Тебе, какво те клати президента бе калъф? Радев ли е виновен за прогнилата правосъдна система в България? Аман от лайняри, като тебе!

Деото играе важна роля в икономиката на демократичният запад. От там се разпределят лекари, инженери, икономисти и ИТ специалисти към "развитите" държави за да могат да си "повдигнат" БВП и след това да инвестират у нас .

Дали е взимал субсидии за тая ферма?

Сигурно това е в памет на загиналите полицай при преследване на мигрантите.

Гешо се е споразумял и за 50 говеда да пратят за изборите, че суджука няма да стигне тая година.

Съд и прокуратура, тъпчо !

Прекарали 100-тина убиеца към ЕС, а те ги пуснали. Вместо да чукат камъни 10 години за назидание.

Край. Отиде южна българия по дяволите от тези мигранти. Що ги пускате ? Че ги и обгрижват.

Заработил е достатъчно, че да може да плати, където и на който трябва. Жив и здрав. Като не става с крави, става с мигранти.

Трябвало е и да му се извинят за безпокойството. Винаги съм писал че службите трябва да поощряват и следят емигрантите да минават и напускат страната по най бързия начина, не да правят проблеми на каналджиите. Вместо това трябва да следят пътнико и паричния поток и да няма инциденти с ченгетата по пътищата. Всички да си получат парите и да си ги харчат в България.

а трябваше да я разстрелят тая свиня на място!

Най големите трафиканти са съдийте и прокурорите.

Тоя плондер да не би да се храни със мигранти?

Такива работещи против България преди 1944г. ги вкарваха по затворите КОМУНДЕТА ЦИОНДЕТА !

Те пак че и пари не са им дали и не са им подарили и по една нощ с дъщерите им. Ебаси разпасаната държава!

За 50 еврака не лежат в затвора!

Докато нямаме действащ съд, няма да имаме и работеща държава!

Съдът ги пусна, като им наложи условна присъда с тригодишен изпитателен срок И ГЛОБА ОТ 5000. КОИТО ТОЙ ИЗКАРА ОТ МАЛКИЯТ СИ ДЖОБ.

Да живей еврогейската и нагло-саксонска либерастия!

Я си ВПМ, тъпак

Ме кът немож разбра, мълчи бре мекере

Тоя на снимкат е баш балкански европеец, поне външно! Евалла и на проуратурата за милозливото решение! Тоя обеща ли пред другарчетата, че няма да прави повече тъй?

Ако няма да прави повече "тъй" нямаше да го пуснат.

Сиганин, прекарва сигани ...от двете сърани на границата..... Ми бизнесбе плешивия, бизнес..

Без да ги наградят?

Шило

Освен мижитурката на Гешев, вина за това смешно наказание има и съдията, одобрил споразумението. Спокойно можеше да приеме, че противоречи на морала и да не го одобри. Май хората наистина са прави, като роптаят?

Колко е мизата на прокурора„питам за един приятел?

Ако не е редно, то защо съдията го одобрява,

Вече е ясно кой организира каналите и му се плаща процент от каналджиите!

Ясно е, ако има проблем в прокуратурата, то затова такива спорузомения трябва да се одобряват от съда, е защо е одобрено?

Че те по морето сума ти хотели са депа за съмнителни емигранти. Даже не се знае дали са емигранти, имигранти, дезертьори, масови убийци или просто нацисти.

Абе най-добре пуснете на свобода всички престъпници от затворите, поне да се знае че със сигурност живеем в държавата на Тиквата и Каскета и сме корумпирани на 100%.

Каналджиите всъщност внасят свежа валута в икономиката ни и зареждат европейците с работна ръка. Медали трябва да им раздавате!

Значи на тази територия ако не се занимаваш с далавери и кражби си незаконен...

Шило

Гешев, стегни си мижитурките! И за условна присъда параметрите на наказанието са малки!

Някой да се чуди още защо държавата ни е клоака? Ми той народът ѝ е излязал от клоака!