Коментари - Пускат отсечка от Околовръстното шосе на София за Гергьовден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям успех! Четиридесет години един ринг не можаха да изградят. Хайде вече да предложим на вещите фирми да дойдат и да ни оправят пътищата, дойде му времето. Хората веднъж правят нещо, но трайно, без да "усвояват" по десет пъти средства за едно и също и биха отишли на топло, ако работят когато завали. Само с глоби и табелки не става. Един познат, който се върна за празниците, го глобиха с 10 лв., че не си носел нещо там от документите, а когато запита "органът" защо не спира профучаващата лимузина, не я ли вижда, онзи му отвърна с усмивка, че е видял, разбира се, но "така било тука"! Друг куриоз - насред Лондон видях кръгъл чугунен капак за шахта, произведен.....през 1863 г.! Без коментар.

Прах в очите и усвоаване на средства! Тези участъци са готови отдавна, остава козметиката и ще режем ленти! Започнете от Лозен за Младост, където е проблема- пешки такива.

Че какви сме му ние на Бойко, за да ни прави Лозен-Младост? Той прави всичко за гастарбайтерите на дружката Ердоган, че да си пътуват до Турция само по магистрала!

и настилка да направят в България, трайността й е година, година и половина най-много!След това започва "великото кърпене"....!

работят хората за вас, вие пак плюете. еми вземете, че и вие направете нещо. аман. няма смисъл за такива неблагодарни мързеливци да работя. мрете си в нужника.

убила те и тебе работата в 3 и половина през нощем

ще довърша пътеката до колибата, ела господин, министре, да я откриеш. Много ви падна нивото не че е било високо, но главния ленторезец да се лиши от удоволствието, да тури(както се казва в Банкя) още една лентичка към хилядите(пак според Банкя), ще ви прости ли?

Стига с ремонти сте мили очите, по това направление трябва ново трасе, изправяне на завоите, отделни най-малко двулентови платна в дадена посока, и разбира се тунел под Петрохан. Нали се бием в гърдите как преборихме контрабандата, бюджетен излишък и т. н. Ами хайде направете нещо за народа.

Та това направление е с по Три Платна за всяка посока и е право като конец . Да не ти се привижда нещо ?

Карал си ти, та знаеш къде кое е право и накъде е накривено