Пускат безплатните противогрипни ваксини към личните лекари

До 14 октомври ще бъдат изпълнени всички заявки. Вече са налични и в аптечната мрежа

Обратно в новината

Коментари - Пускат безплатните противогрипни ваксини към личните лекари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си поставям противогрипната ваксина и за 6 месеца нямам проблеми.Понякога се разболявам много леко и всичко карам на крак Ходя си на работа цялата зима.

Една позната преди три-четири години ми сподели, че всеки сезон си биела противогрипна и всеки сезон откарвала я хващал грипа. Не можеше да разбере, защо аз най-много да кихна, ако сменя рязко температурата. Ма тя вярва на абелите престилки и в науката. Вярваше. Дойде ѝ най-накрая акъла, че едните може и да не са лекари, ако че имат дипломи, а другото вече не е наука, ами реелигия.

В Россия и Украйне нет ковид 19.

Е нали Путин унищожи ковида през последните месеци. Май отново се появява.

Ковра 19 се активизира, когато русите отстъпват и винаги изчезва, когато русте правят офанзива и завземат градове и села - тогава даже и смъртни случаи няма у нас ...

Е па са и с това искат да ни променят ДНК-то. Не! Само Костадинов може това по естествен път чрез директен сексуален контакт!

Ами ако нямаш личен лекар, а искаш противогрипна ваксина?

А някой от тези торбаакълии сети ли се че почти 20% от българите си нямат лични лекари, и то не защото не искат а просто защото личните лекари полека-лека измират а нови не се появяват.

"тежкото протичане и усложнения намаляват до 60%, а смъртните случаи - до 80%" Някакви доказателства за да подкрепите това изказване? На този етап е теза и без доказателства трябва да се квалифицира като спекулация!

Срамно е за животоспасяващи лекарства да няма финансиране, но за подобни смехории да се наливат пари с лека ръка.

Бях се замислил за противогрипна ваксина преди пландемията от ковидиотщина..,но като стана така предвид хилядите смъртни случаи на ваксинирани с графенов оксид,нямам вяра на никоя ваксина вече!

Никой да не си бие тези отрови. Ако му е мил живота и иска да бъде здрав и сред близките си бягайте далеч от тези така наречени ваксини. Загрижили се за вас. Нямате какво да ядете ,пари за ток и вода,но се грижат за вашето здраве.

Ефективна ваксина против грип няма. След като трябва да се слага всяка година значи няма смисъл да се слага изобщо.