Пушени маймуни, кърлежи и костенурки: следващата пандемия ни е в кърпа вързана

Според ООН, в Конго годишно се ловуват до 5 милиона тона месо от диви животни, повечето от което се изнася по целия свят и е идеална предпоставка за разпространението на вируси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е ясно, вече никой, никога няма да си отиде от тоя свят, ни от болест, ни от старост, само от някаъв вид пандемия може! Пържени маймуни не може, а суров телешки стек може, и тартар може и суши.....и 25 годишно замразено може...те са напълно безвредни! А и как забравих, ще изловим всички мухи по света, ще им отрежем крилцата и крачетата, та да не разнасят заразата!

Изгледайте видеото (на английски) и ще разберете истината: https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/going-viral-africa-zambian-leader-dr-mumba-refuses-covid-vaccine-discovering-vaccine-bottles-marked-not-use-eu-usa/

Моля, никой да не ми пробутва такива нелепости! Просто едни много лоши хора решиха, че това е един възможен начин за поробване на населението на Земята. А на всеки, който иска да ме убеди, че вярвам във глупости за някакви световни конспирации, напомням, че: Китайците за своите седем хиляди години съществуване са изяли поне един квадрилион (1 000 000 000 000 000) прилепи и не са хванали коронавирус. И не бяха хванали коронавирус! Това твърдение е милиарди пъти по-фантастично от твърдението за световна конспирация.

Чумата герб е ново заболяване, доведе до геноцид. За 10 години с над половин милион намаляхме. Не знам тая чума герб от тиквите ли дойде, от кауните ли се прехвърли ама поразява хората яко.

на планетата. Ама като гледам микроорганизмите имат механизъм , с който да регулират броя на опасните макроорганизми. Те вирусите даже не са микроорганизми, щотоне са организми, но все пак добре се справят. Планетата не издържа на такова яхане и ще ни нарита.

2021-03-08 23:29:48 Само заплахи и нищо позитивно (нерегистриран) Абе, преди да станем капиталисти и влезем в ЕС къде бяха всички тези вируси? 2021-03-08 23:34:43 хаха (нерегистриран) Е как къде ,на Марс.Били са си тук ама всичко се криеше . Ти да видиш, всичко се криело. И такава мащабна епидемия, направо пандемия и тя ли бре? Еййй! Евала, машала на скривателите.

Биологическите оръжия като СПИН, КОВИД 19 и др. подобни са насочени към ограничаване на човешката популация. Логично е, че те се създават и разпространяват от САЩ, защото версиите за техния произход са от най-отдалечените от САЩ кътчета - от африкански зелени маймуни за СПИН-а, от китайски прилепи за КОВИД 19 и т.н. Може би вероятно се разработват специално на базата на такива вируси от тези райони и от тези животни за да се скрият следите по-лесно. България също е била обект на биологични атаки, макар и не смъртоносни - през лятото на 1976 година в България се появиха въшки и то в детски градини, на плажа, които въшки ходеха защо ли? по най-чистите деца. За да се обясни мястото и времето на появяване трябва да се върнем още по-назад във времето - през 1966 година, по време на учение на войските от Варшавския договор са открити въшки в нашите войници и е взето решение през следващите 10 години българската армия да е остригана “гола глава”. И така, в момента, когато на войниците трябваше да се разреши да носят коса се появяват тези въшки - много удобно, за да не се разрешат отново косите и това да предизвиква недоволство сред 200 хилядната ни армия. Това не се случи, макар, че разрешената коса беше до 2 сантиметра, но може би и затова разрешиха само тези 2 сантиметра.

Ей тъпаци, защо продължавате да ни заблуждавате прилепи,маймуни и на майка ви оная работа!Много добре се знае ,че този вирус е пуснат умишлено .Търсете кой и не пишете глупости!

И защо да търсят,то се знае който прави прогнози с петилетки напред

Е, сега някой отново да ми противоречи, че черните маймуняци от Африка са по-скоро примати, отколкото Хомо сапиенс сапиенс?!? Единственото спасение за човешката цивилизация е тази примитивна паплач да бъде тотално изтребена - например чрез рабработката на специални таргетирани вируси, които да покосяват смъртоносно само представители на черната раса, базирано на техни генетични специфики. По-лошо от всякакви световни пандемии е масовата психоза от сорта на "Black Lives Matter", която зомбира нормалните бели хора и тези с азиатски черти в полза на най-долната и презряна африканска (по актуално местоживеене и по произход) гнусна примитивна пасмина.

ИЗТРЕБВАНЕТО НА ЧЕРНИТЕ И ЖЪЛТИТЕ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ЗАПАЗВАНЕ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА

Трябва да сме толерантни с културните особености. Е, ще ни коства икономиката и евентуално живота, но нали ще мрем като "прогресивни", това е важното!

Е да ама кой отвори предизборно ресторантите ? Не беше ли Тлъстия с Жипката ?

Някой да те кара насила да ходиш на ресторант? А помисли ли дали тоя, който се изхранва с това да приготвя храна може да изкара на фотосинтеза цяла година? А помисли ли, лятото , когато почне туристическия сезон, от къде ще се вземат тия кадри? Политиката на Борисов 3 е балансирана и се ръководи от националния интерес, а не от Вашия тясно партиен .Освен да плюете, друго можете ли?

Никой не кара някой да порка в кръчма. И никой не те кара да се отъркаш в такъв след кръчмата, да се цуне и кихне същият. Трябва да се въведе отсичане на на глави ,за да се хранят пак палачите.

"кулинарна субкултура" ТИЯ ЗА ЖИВОТНОВЪДСТВО НЕ СА ЛИ ЧУВАЛИ????

Няма проблем. До 10-15 години всички хранителни продукти ще са някаква марка изкуствени лайна. Оня ден жена ми купила круши. Жълти, големи, красиви. Отхапвам и усещам някакъв вкус на нещо, което ако е круша, със сигурност е правено в китайски завод за круши.

Тоя път да пускат ваксината паралелно с вируса.

...най-добре преди вируса

Май скоро ще легализират и канибализма. С тази забрана на диви животни за ядене... Легализирането на канибализма е примерът, даден с Прозорецът на Овертон. Който не вярва, да го потърси. Всичките "конспирации" се превръщат в реалност. Уродлива, гнусна, извратена, болна реалност....

Може ли да предоставяте поне малко достоверна информация - 5 милиона ТОНА или 5 милиона килограма. Не знам това поради неграмотност ли е или толкова си можете.

Аз лично, не мога да си представя 5 милиона ТОНА .... кърлежи .... Това вероятно ще образува пласт от няколко метра по земното кълбо ....

То си е казано : Г*з глава затрива

Изкъртихте тъпонера кретени!!!

а бе как до сега това не пречеше сега се започна да се дири проблеми?? Следващата пандемия ще дойде от космоса!!

За да няма нови вироси БГ щаба нарежда Никакво ядене на суджуци луканки пастарми сланина пушени бутове и гърди пушени и солени риби и други храни. На устата парцал във дупето тапа и под дивана че виросчето идва. Бойко да внимава и да не слуша много много щаба щото той е дърт и помни лафа БЕЗ ТОДОР ЖИВКОВ МОЖЕМ НО БЕЗ АГНЕШКО НЕМОЖЕМ. Да не стане без Бойко можем ама да не ядем неможем. Откакто свят светува хората са яли всякакъв дивеч. Това че жълтурите го ядат суров и докараха витоси на човечесрвото доказва че жълтурите са си още гладуващи диваци колкото комунистите да ги хвалят. Помните ли как виетнамците пиеха кръв от току що заклани кокошки и докараха птичият грип който беше по страшен от ковида но тогава нямаше истерия макар че избиха почти всички домашни птици във цивилизованият свят. Тогава нямаше пандемия и истерия а също и при свинският грип. Милиард и шестотин хиляди човека са били болни близо два милиона са умтели но тази истерия я е нямало. СЗО то измисли пандемията и май всичко е политико финансово психясване а ние като жабата да не останем по назат вдигнахме крака за подковаване

айдееееееееее пропагандата започна западната!! Виетнамците ядяха и кучета драги. Какъв ти кокоши грип бе душаааааааааааааааа, ай стига фантастики !! Корона вирус има по кокошките отдавна, трол нещастен!!

Африка,Индия и Китай са НАЙ-ЗАМЪРСЕНИТЕ страни - почва и вода.Естествено,че и фауната им ще носи ВСЯКАКВИ ЗАРАЗИ!Имали били нужда от протеини и за това ядат маймуни и костенурки...насекомите - стоножки,хлебарки като врабчета,СА ПЪЛНИ С ПРОТЕИНИ и има МИЛИАРДИ НАСЕКОМИ.Ама първобитните sигани и китайци НЕ РАЗБИРАТ.

Холандия?

Значи в Китай има и канибали, щом се ядат пушени маймуни...

Маймуни се ядат предимно в Африка.

тук либерастите са изправени пред тежка дилема - "негрите са равни на белия и имат право сами да решават" и "трябва да им забраним да ядат диви животни"

И ЛАБОРАТОРИИ, КОИТО ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАТ!!!!

Пълна и абсолютна манипулация. Хората сме консумирали месо от диви животни хилядолетия наред. Изведнъж сега се оказа, че това месо било 'много' опасно и можело да ни затрие. Ако това е някаква тъпа веганска пропаганда бих го приел, ама май не е.

Кога това?Преди индустриалната революция и нефта,нали?Преди да започне МАСОВОТО отравяне на реки и гори!

Много си тъп, Саше! Африка е така индустриализирана, че от един завод до друг разстоянието е 5 туби бензин. С балканче!!!! Около 25% от Африка въобще не се обитава от хора. В още 25% няма никакви комуникации, включително пътища. В още 25% не се ползва електричество.... Та МНОГО СИ ТЪП, САШЕ!!!

Но ние сме само на салата от езици на чучулиги /наместникът Геслер от "Вилхелм Тел"/, двойно препечени крилца от пеперуди /британски средновековен колеж/, бутчета от скакалци /изследователи на Африка от 19-и век/ и финландска водка /след контрастна сауна/! И досега нищо! Ни вирус, ни акълус, ни прогресос, нищо! По празниците ни предлагат даже замразено кенгурско и посинели шилета, а имаше и период, когато вместо свинско, заешко и говеждо бяха изложили пакетирани...нутрии /обелени, разбира се/! И какво? Ето, оцеляхме! Такова!

Те нутриите ги дава белени, защото именно заради обелките ги гледат...

Уплашихте се, че тази може да изчезне сама и работите върху следващата. Маймуни!!!! Идиоти!!!! Убийци!!!!

Без да съм чел "новината" на Дойче Веле съм съгласен на 100%. Трябва да се яде само ГМО-то на Монсанто!

Ми ние си ядем диво от както се помним!

Дойче зеле-медия купена от Шорош преди много години ,служи за брейн уошинг главно в Европа,рекламира и финансира цветни революции,гей паради и други форми на домускратия

Принципно съгласен, но в африка се правят нелегални тестове на ваксини и други лекарства, там се дават огромни количества електроника за "рециклиране". Няча ясна преспектива за превенция над заразни болести, както и за чиста питейна вода и електричество. От години се тръби за тотално погазване на законите и работа в която се използват деца. За унищожаването на животински видове да не говорим! Рано или късно дали вируси или тероризъм но от там ще тръгнат много проблеми

много говорите за тези гей паради, ама не съм видял нито един... Виж ти явно знаеш...понеже си гей

Да посрещнем щама от Конго с поредната помия на Дойчето. Баси,тия работещите в тази медия са за лечение в лудницата.

Ограничени расисти. Гнус ме е да ви чета повръщаното aka статия. Какво общо има ковид с Африка, а? Или поне комунистчето изкаше да си излее помията реши да смеси един популярен топик с ограничен расизъм.

ти за черен расизъм чувал ли си ?

Диво, вкусно и пълно с вируси

Сичко е от свирките Едно време около 1970 година немаше такива работи

И сега бубонна чума (почти) няма. Но явно преди 1970а болести е нямало и всички са живели до по сто години.

Предпочитам да правя свирки отколкото някой като теб да ми кихне в лицето. Рискът от каквато и да е вирусна инфекция е доста по малък,

Границите! И някой урка опита ли се да мине,на месо! Тук вече се води война,физическа,религиозна,икономическа! А на война като на война! Трябва да скъсаме с либерастията!

Оди в Северна Корея и затвори след себе си.

Китайците и негърите ядат и хора, не само мишки плъхове, змий, хлебарки, маймуни и прилепи.

Батка, кои за тези "негЪри"? Не са ми известни таквиз туземни племена ...

НегЪрите само змиЙ ядат а ти набивай здравословен полуфабрикат с хидрогенирано палмово масло. Месото от питон между другото е чудесно, почти 100% белтък, малко мазнини но в същото време не сухо като фабрично пиле. Препоръчвам. В Хонг Конг сервират и супа от кобра, но месото е с доста свински бульон и не може много да се усети специфичен вкус на змийско месо. В България някога са се ядяли масово смокове, особено в казармите доколкото знам от дядо ми. При добра термична обработка, рискът от месо на диви животни е малък.

Китайци, негъри, диваци развъждащи вируси, плъзнсли по цял свят. Глабализацията и шибаната демокрация с толерастия към диваците ще унищожи цивилизацията. Как човек да не стане расист?

Лудата крава и тя ли от Африка идва?! И от там човешкия и еквивалент на прионова болест?! Или защото Европейските туземци решават че е по вкусно да ядеш полусурова телешка пържола с кокъл (и заразен костен мозък). Не само Африканците ядат месо!

Но тук милениал хората надали си спомнят 1994-1995г. когато лудата крава в UK беше Ковида по новините.

Пък дори си играехме на “подскачащи крави” в детската градина. Още ми стоят в главата тези клипове от новините. Сега децата ми пък си играят на Ковид тестове.. Ами всичко с времето.

НЕма такива идиоти като вас!!!!......направо къртитите...

ООН пак клати въздуха, за да си оправдае съществуването. Нима африканците са по-големи унищожители на природата и по-големи консуматори на природни ресурси от "развитите цивилизации" ?

Африка е мръсния заден двор на развитите цивилизации.

Хайде едно мазно близане на трътлест китайски зaдник... какви майнуни са ви яли бре, скаpаняци от DW? Или господрят ви Cоpос се кани да върти някаква голяма далавера с новия китасйки диктатор?

От Африка освен СПИН, Ебола, мизерия и маймуни с претенции(като прабабата на Меган), друго не излиза

Единствено Хомо Сапиенс от там идва. По големо животно от това немо.

Тази теория отдавна е отхвърлена, благодарение на ДНК анализи. Първата мутация към хомо сапиенс се проследява до Вавилон, следващата Иран (вкл. Армения и Грузия) третата в памир и оттам почва разселението на изток и запад. Тези проучвания едва ли ще намерите във ФБ, защото потвърждават писаното в Библията, а манипулаторите от NWO не искат да мислите в тази насока.

Полово диформичните същества на име Адам и Ева са се пръкнали от нищото така изведнъж. Еволюция, динозаври, транс и гей хора няма!!!

Аз реших че ядат пушени кърлежи

Иронията е, че не конгуанците или китайците или другите бедни народи са виновни - тези хора ядат каквото има, за да не умрат от глад, а причината е отварянето на света (богатите) към по-бедните народи. Екскурзии до екзотични държави! Не аборигена ядящ костенурки лети след това до Лондон или Берлин на екскурзия, а Джон и Грета летят до най-затънтените кътчета на планетата и се заразяват с екзотични болести! По-лесно е да забраниш посещенията на тези държави, отколкото да забраниш на бедните хора да не ядат каквото има сред дивата природа! Хората тотално изтрещяха и забравиха, че са правили прадедите ни - хранили са се с диви животни!

Ние тук животни не ядем. Овце със шап и чума, луди крави, и.т.н. Да контрол някакъв сега има но рискът от нова зоонотична болест при хората пък било то и от домашни животни винаги има. Кравите да не би да са имунни към кърлежи?!

Всъщност ДВ пак "хвърлят боб" и говорят свободни съчинения с неизвестна цел. Но относно епидемиите: https://www.digital.bg/nay-opasnite-pandemii-v-istoriqta-na-chovechestvoto-article935136.html 80% от най-смъртоносните епидемии/пандемии идват от Азия - Китай и Индия. Тези просто трябва да бъдат изолирани.

Ако Африка изчезне утре изведнъж(преди да успеят да я напуснат), светът ще стане едно по-добро място

Тези хора са изолирани. Живеят си в малки селца, в джунглите и горите. Тези които трябва да бъдат изолирани от тях са западните цивилизации, тези които ходят да се снимат с диви животни, ядат деликатеси и след това се връщат в Европа и САЩ да разнасят зарази! Консуматорското общество е виновно за пандамиите, а не аборигените и най-бедните! Тези хора не летят на екскурзии със самолет!!!

Нарича се Bushmeat- ловят всичко от джунглата , пърлят, запушват, печат и го ядат. Има всичко - гущери, маймуни, инсекти, всичко. Това е Западна Африка. Има documentaries в Youtube много. Ако съм там бих опитал, да си призная. Варен и печен варна с лют сос- изглеждаше апетитно

* Варан.....извинете

Някои гушери (като вараните и игуаните) имат много вкусно месо и са признати за деликатес по цял свят.

мръсни копелета, само от кашерфермите ли требва да купуваме месо? то е дооста по-вредно, да ви кажем. хормони, антибиотици...........

Според преценките на ООН, по поречието на Конго годишно се ловуват до 5 милиона тона месо от диви животни. Само в Демократична република Конго всяка година се консумират 1 милион килограма такова месо. В първото изречение май не става въпрос за тонове /грубо 1 милион слона годишно, или 100 милиона орангутана, костенурките не ми се смятат ;) / . Във второто сигурно повече истина има, ама как в Конго следят колко диви животни са изяли, едва ли си го купуват от супера и да са го сметнали по фактури..., малко на доста фриволна стъкмистика ми звучи.

Яденето на "стерилна" храна всъщност е неестествено за човека и така той губи защитните си способности. За добър имунитет, човек трябва редовно да среща патогени и да ги преборва. Люлката н човечеството е Африка. С хилядолетия човекът е бил ловец и се е хранил с диви животни. И така е оцелял хиляди години. Така човечеството ще оцелее още хиляди години, независимо дали има или няма Ебола, Ковид и т.н.