Идва ли краят на цигарите

След е-цигарата, която не успя да се наложи сред пушачите, сега тютюневата индустрия се насочва към иновативни тютюневи продукти без горене, а с нагряване.

Обратно в новината

Коментари - Идва ли краят на цигарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълен боклук, не става, а плюс това трябва двоично повече цигари да купуваш.

Аз открих м/у тютюна и филтърчето материал наподобяващ найлон или пвц , който след употреба е стопен откъм тютюна ...тоест се вдишва Най вероятно нещо канцерогенно

Нямам никакви проблеми с цигарите - просто не пуша и спестявам по сто и петдесет лева месечно за най различни полезни неща.

Я па тооо! "И един мърмот завиваше цигарки качак".

...тези отворковци...колко се били загрижили за здравето ни ?!?...единственото ,което ги интересува е да ни продадат нещо!!!...за тях е без значение какво !!!....аз имам предложение за революционно нова технология на пушене ....чрез самовнушение !!!...може да "пушите " и конски фашкии ако щете и с горене и пресни само от изпаренiaта !!!...евтино,безвредно ,здравословно !!!

По-рекламирани са!! Постоянно ни заливате със ЗАПАДнала пропаганда.

И аз от 2 седмици минах изцяло на IQOS, преди това си пушех по кутия на ден. Пробвах какви ли не електронни цигари и нищо не можа да замести нормалната. Честно казано бях много предубеден към iqos... но шокиращо минах изцяло на тях, без да се замислям за нормална. Надявам се скоро да докарат heets в България, защото теудно се намират. Стискам палци наистина химиите в тях да са по-малко и да не е поредната пропаганда!

Химиите са повече, вече два форума имаше и хората цитираха достоверни източници от западни медии, които казват, че вредата от iqos е по-голяма... само ние вярваме в dir.bg

Iqos е с по-голямо съдържание на отровни химикали... вече от два дни текат коментари под платените им статии и хората коментират че Reuters са направили проучване. Спирай докато не са ти докарали някой инфаркт

FuckTheEU

Никотинът е наркотик. Защо след като наркотиците са забранени, цигарите не са?!

ГЕЙОВЕТЕ ОТ ФИЛИП МОРИС ... НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ДОКАРАТ АРОМАТА НА ДЖЕБЕЛ БАСМАТА ... АКО ЩЕ МИЛИАРДИ ДА ПОТРОШАТ :))

рекламен текс с полуверни-неверни неща. Като получестна проститутка, нали... Същите глупости се написаха и за електронните цигари с гликол, които са леко канцерогенни, но когато попитах във форума на бгтати, т.е. офроудБг, безскрупулният продавач си оплюбрадата с лиги да защитава величието на гликолните изпарения. И беше пръв приятел с тези, на които ги продаваше - нищо, че им продава бавна и коварна отрова.

Kогато, ми покажат един Hе-пушач на 200 години, тогава ще се замисля, и когато ми обяснят колко хора умират от рак които не са запалвали и една цигара!! Oсвен това, нека кажат и колко хора умират от рак, от химиите в храните, от изгарянето на горивата от самолети и автомобили, от тровенето на земята с пестициди и.т.н!!? Bсичко останало,... е бля, бля..;))

От пушенето се състаряваш предварително. Неприятно усещане е. Не изглежда много добре.

КАК ПОЗНАВАМ "ПУШАЧКИТЕ" ???? ... КАТО ИМ ВИДИШ ЛУФТА И ЧЕ ХОДЯТ КАТО ЕЗДАЧКИ , ЗНАЧИ СА ЯЗДИЛИ МНОГО ФАСОВЕ :)))

IQOS на Филип Морис е наистина революционен продукт. Продължава да доставя никотин при изпарение, но го няма гадния и миризлив дим от горене. Но и няма нищо общо е електронните цигари, където никотинът е в течни пълнители. IQOS нагрява в устройството автентични цигарени пръчици - HEETS. Проблемът е, че се продават в малко държави, като в България не. За сметка на това Филип Морис имат вече заводи за HEETS в Гърция, Сърбия и Ромъния - дет' се вика на една ръка разстояние. Имам IQOS от два месеца и трябва да ви кажа, че много бързо свикнах с него. Сега когато ми свържат HEETS и трябва да чакам нова доставка - и през ум не ми минава да запаля конвенционална цигара.

Химиите са повече, вече два форума имаше и хората цитираха достоверни източници от западни медии, които казват, че вредата от iqos е по-голяма... само ние вярваме в dir.bg

Спирай да пушиш тази революция, защото убива по-бързо от цигарите

1 ПОЛЗА ОТ НИКОТИНА КОЯТО Е НАУЧНО УСТАНОВЕНА ??? ... РЕДОВНОТО ПОЕМАНЕ НА НИКОТИН УВЕЛИЧАВА БРОЯ НА ВРЪЗКИТЕ НА НЕВРОНИТЕ В МОЗЪКА И СКОРОСТТА С КОЯТО РЕАГИРАТ НА СИГНАЛИ ... 1 ВРЕДА ОТ НИКОТИНА КОЯТО Е НАУЧНО УСТАНОВЕНА ? НАМАЛЯВАТ КОНЦЕНТРАЦИИТЕ НА ДОПАМИН - И ПУШАЧИТЕ ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИИ .... ЗАТОВА СЕГА УСИЛЕНО СЕ ПРОМОТИРА МАРИХУАНАТА : ... ЗАЩО? - ДРОГАТА ХЕМ УБИВА НЕРОНИТЕ - ХЕМ УВЕЛИЧАВА НИВАТА НА ДОПАМИНА И СВИНЕТЕ СА УХИЛЕНИ И ДОВОЛНИ ПЕРМАНЕНТНО :))

Това е смисленият начин, останалото са лигории. И аз минах по подобен път преди бая повече години вече (първите 10-ина току сънувах, че пуша....). От 1.2/12 mg никотин/кво беше другото (Benson) минах на Kent (1.0/?), после на West Lights (0.7/?) и накрая на Marlboro Lights (0.4/?). Това в разстояние на 2-3 години, без особена цел; но в един момент реших да спра и просто спрях, не беше проблем. Защо съм ги намалявал не знам всъщност (пушех по 1-2 кутии на ден), предполагам са ми идвали вповече и съм действал инстинктивно.

Това тютюнево изделие не е ли цигара? Мисленето забранено ли е вече? Дедукцията - чисто свойство на интелекта - забранена ли е на журналистите?

Защо не пишете за милионите болни от рак на белите дробове, умрели от пушене?

всички починали от рак са яли краставици и домати...забранете ги.

Те са умрели от рак, не от пушене. Нито пък пушенето предизвиква рак, както го набеждават. Много, ама много по-вредни за човека са фините прахови частици, които се носят във въздуха и са продукт на неправилно горене, например.

сядайте на е...те задници и не се занимавайте с нас. Ще пуша каквото си поискам,някой тръгнал да ми дава тон в живота.

смотани,аз съм станал 60-И вие необлизаните ще казвате на дъртия кое е добре и кое не.....я си...знаете какво:))

Едно време пушенето и пиенето бяха едо от одоволствията на живота. Никой не ги забраняваше и ограничаваше освен в училище разбирасе. За вредата от тях постоянно се говореше. При тези обстоятелства България стигна 8.5 милиона население а "дохода" от тютюна беше държавна тайна. Сега всички виждат колко сме и на какво приличаме ако изобщо приличаме на нещо!

трол трол шибан трол

Що да е трол бе, загубеняк? Я го опровергай?

стига сте търсили начини да заобикаляте законите в тази страна! Когато закона започне да се спазва на 100%мое и да мръднем малко в положителна посока!

малко и ще ми забраниш да пуша и в къщата си......баси нахалниците....ела ми кажи да не пуша в къщи....ще има дърво:))

Кой е ЕС по научноизследователски ВЪПРОСИ, та и директора представяте ! Еййй, не ви е срам!