Здравният министър е за забрана на пушенето

В мое лице лобистите за забраната на пушенето имат силен привърженик, заяви министърът на здравеопазването Стефан Константинов днес в рамките на парламентарния контрол.

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър е за забрана на пушенето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно!!! толкова ли е меродавно мнението на простите че има опасност едно "празно исказване" да му "подрони" знанията и авторитета!? браво дир.бг!!!

Щом и този започва с пушачите, значи нищо няма да направи за болните. Да идва следващия.

айде де!Ти кога обиколи целия свят и със спестените от цигари пари и с чисти бели дробове ли стори това?

Е те тва е гоемиьо проблем у БГ. Е те тоя че го реши! А бе ...

Колкото по-бързо я въведат забраната, толкова по-добре. Пушачите да не излизат с номера, че им нарушават правата, а да се замислят те дали не нарушават правата на другите хора и как се държат на обществено място, защото и непушачите са хора.

абе , писна ми от тая дискриминация спрямо пушачите ...

не го забранявайте, просто сложете допълнителен акциз който да ходи в здравната каса... така ще покриете лекарсвата за раково и сърдечно болни пушачи на който не им пука за здравето си и допълнително натоварват здравната ни каса.

Сигурно е непушач :)

ТИ да видиш като забранят дишането, щот сОюзите вземат мерки за намаляване емисиите на CO2 :))

как може в една македония-изостанала страна с площа на един наш окраг,да ваведе от раз забраната,а ние да не можем?така наречените "бизнесмени" от червената партиика,маи пречат и в този случаи!тютюна е приоритет на догановата банда,но и тази на станишев не пада по-долу!там тарсете причината за оцтаплението на бг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде дано да се въведе тази прословута забрана най после, че ми писна, в цяла Европа е едно ние пак искаме да сме по-различни...

Айде прочети малко как е в Европа, пък тогава коментирай. Статията в wikipedia се казва List of smoking bans.

Никой няма право да ми казва дали ще се тровя или не ....

Ако искаш и умри само недей да ми смърдиш.

да ама неговия шеф мисли друго, защо ли

Браво дано успее да вкара забраната аман от разни лобисти и подлоги .В целия нормален свят е забранено, а в България май че се чудят как да легализират хероина .

Няма по-голяма отврат от бивш пушач!

Има: НАСТОЯЩ пушач!:D

който се захване с тютюнопушенето, си отива от поста на шестия месец!

Нима това е Ваша работа, д-р Константинов !?(... що-ли ми се струва, че има вече поне още две/три лица/структури, които гъгнат как харчат парите на данъкоплатците, тинтириминтирайки по темата !? )

Разбира се, че това му е работата, защото непушащите плащат за лечението на пушачите! Също би трябвало да е нормално в условия на криза :), да се повишат двойно и тройно здравните осигуровки на пушачите!

Евала за казаното пич !!!!! :)

Извинете, Darth_Vader , но вероятно коментарът ми не е съвсем точно формулиран . Без ни най-малко да опонирам на Вашето мнение, ставаше въпрос че кой/къде/как пуши/пие (и т.н.) и особено за кого/какво лобира, не бива да се коментира в заплатено от нас данъкоплатците време от обществени лица, които още повече нямат пряко отношение (както Вие съвсем точно сте отбелязали за застраховките) . Благодаря Ви !

по тая логика всички шофьори трябва да плащат здравните на пешеходците щото ги тровят с колите си. А какво да кажем за големи индустриални компании? А какво да кажем за раковоболните които не пушат и не пият,може би непушачите трябва да си ги издържат а? Жалки душици от всичко знаете и разбирате ама опре ли до кокала се завирате в миши дупки!