17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак хубаво, че не е убил някого, че те лудите нали съвсем не ги съдят...

на демократичното общество!

Та да питам, Още ли го УДЪРЖАТ? ИЛИ у ваше село така си мякате?

Маѝ полицията го е обработила за да го карат първо в Пирогов чак след това в лудница.

На някой прави ли му впечатление нивото на заглавиято. Кой пише " едвам" в официална реч? Не съм чела статията няма и да я прочета. Този сайт започва да звучи като селски вестник и го списва продавача в балакията, който е с килийно образувание.

ОбразОвание се пише колега, от образован, не образуван....

Морееее, аз да знам от кого....

епа язе четем заглавията и коментарите... другата информация е за заблуда на противника...

Мдам, като гледам как си написал "образУвание", комай и твоето училище е било "килийно"...

Опасна работа!

И сега ще се повтори случаят с онази бабичка в безпомощно състояние, която нашите хуманни, отдадени на професията, компетентни и в никакъв случай корумпирани докторчета изписали от психиатрията, щото била излекувана, и санитарите се гласяха да я зарежат в носилката посред площада и да си ходят, а тя завалийката не може да си каже името и не можела да преглъща, та щяла да си умре от глад на място, ако не бил народът да върне санитарите. Само дето тоя като го "излекуват" и изпишат, няма да е с потенциала да си умре в безпомощно състояние където са го "изписали" докторчетата, ами ще тръгне да трепе когото хване.

Ужас..След месец тоя човек ще е с "прехвълен" на друг апартамент.

Кога ще се направят затвори за психично болни престьпници. Сега се разхождат на свобода щото били луди.

Има в Ловеч

Проблема е, че сега ще го държат 5 дена по клинична пътека и ще го пуснат по живо по здраво. Той ще спре да си пие лекарствата и след около месец-два ще четем някъде пак за него. Дано следващия път да няма жертви... двама здрави, прави полицая да не могат да го озаптят, представете си една 50кг женица на улицата, или недай си боже, дете.

Клинични пътеки за психично болни няма! Те не са здравно осигурени. За тях има дневни центрове. Ходят там да им бият по една успокоителна и си отиват дома!

Пациента има квартира на площад Батенберг, сиреч на жълтите павета? Дали е 100% луд не знам, ама 100% ще да е потомък на някои от комунистическата номенклатура ... впрочем сега ще го тикнат в лудницата, а квартирката ... ще отиде при свои хора. Те да не са луди да изпуснат нещо на жълтите павета?

Значи, ако е нещо да се вземат пари от гражданите, я нов данък, я периодично помяна на всевъзможви документи или да набутат на търговците нови касови апарати, организация веднага се създава и всичко е тип-топ, а така и за години наред не може да се направи национален регистър на психично болните и да се вмени грижата, а и контрола върху здравето им на дадена институция.Толкова ли е трудно или просто в това няма далавера?

А, далавера сигурно има, просто няма достатчно напористи психиатри увлечени по политика и бизнес, че да се сетят да направят една фондация, да си прокарат необходимите законови промени и да започнат да усвояват пари от обществени поръчки и еврофондове. Иначе ако чЕкаш държавата да се покрижи, зарежи, направо им се "махай от главата" с тези психичноболни....